The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 21:30

mike lyttede til hans latter og smilte gernert af det og at jared lage hans hånd på hans kind "nej du er mest" svarede han så lidt drillende og smilte fjollet, han trykkede stille sine fingre mod hans hals, da han igen mærkede jareds bløde læber mod sine og han kunne sagtens mærke at jared faktisk var forelsket i ham. mike var så glad for jared var hos ham og elskede ham, det var lige det han havde brug for efter brudet med andy, han bed sig stille i læben da han slap kysset og lukkede sine øjne i da han mærkede de lidenskabelige kys ned af hans hals, med et meget forsigtigt bevægelse stak han sine hænder op under jareds bluse og nussede ham stille op af hans overkrop.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 21:50

han hørte hvad mike sagde og smilte lidt i kyssende, han mærkede at mike strammede sine hænder om hans hals og elskede situationen nu. jared bed ham drillende men dog blidt i halsen og kørte den ene hånd ned af hans side så den endte ved hans hofter, han nød at mærke mikes hænder på sin overkrop, og selv bed han blidt mike ned af halsen i små sensuelle nap med et lille smil. jared kunne sagtens føle forelskelsen blive større og nydelsen der blev skabt af mike, trængte sig ind på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 22:00

mike skulle holde at lille gisp ind da han mærkede det lille bid, men han nød det, han nød at kunne mærke jareds hånd og blev helt tryg og roglig ved det, han nussede ham stille op på brystkassen og nød faktisk også de små nap, det fik en svag letter ud af ham, mest fordi han nød det meget. mike strægte sin hals lidt, så jared bedre kunne komme til og han strøg stille sine hænder ned over hans overkrop ned til kanten af hans bluse, han træk lidt op i den, da han meget gerne ville have den af jared.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 22:13

det lille gisp fik jared til at smile og han nød mikes nussen på sin overkrop, han hørte latteren og kom vidst også selv til at le lidt. det gjorde ham egentlig bare glad at høre mikes grin da det jo automatisk betød at han følte sig tryg ved jared, han
måtte dog stille indrømme for sig selv, at han blev en smule lettet da mike strakte sin hals for at jared kunne komme til, da det jo også betød at han nød det. englen mærkede menneskets hænder stryge ned over sin overkrop, og trække op i hans skjorte, det fik ham til at smile. han tog blidt mikes hænder væk fra sin hals, og førte dem op til sin skjorteåbning, for han gad altså ikke knappe den op selv, så blev han jo nødt til at stoppe alt han havde gang i.


//han har en skjorte påxD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 22:20

mike hørte godt hans lille latter og smilte lidt af den, han følte sig mere en tryg ved jared han følte sig nærmest lykkelig igen, det var en så fremmet og så alligevel så velkendt følekse der strømmede igennem hans krop og fik hans hjerte til at slå lidt hurtigere, men han nød den følelse, han nød i det hele taget bare alt lige nu. mike mærkede jared førte hans hænder til skjorteåbningen og kunne ikke lade være med at tænke undskyld over han ikke selv havde tænkt over han bare kunne åbne den, men han sagde ikke noget, han begyndte bare stille og rolih at åbne hans skjorte fra knap til knap.


//ja kloge mig XD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 22:31

jared kunne ikke stoppe et lille grin af lykke og nydelse da mike begyndte at knappe han skjorte op. han nappede ham fortsat ned af halsen og nød det fuldt ud, jared lod sin hånd glide op til hans lynlås og lynede langsomt hætte trøjen ned med et frækt glimt i øjet. hans hånd fandt ind under mikes t-shirt og nussede ham på overkroppen. han mærkede menneskets bløde, kølige hud mod sin håndflade, jared kyssede ham igen på munden, men denne gang var det ikke ligeså blidt som det havde været før.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 22:41

mike lyttede til hans latter og fik knappet hans skjorte helt op, han nød stadig det små nap i halsen og synes det var utrolig morsomt og meget behageligt, han lyttede til lynlåsens blide langsome lyd, da jared lynede hans hætte trøke ned og imens mike betragtede hans glimt i øjet. mike sugede stille maven lidt ind da han mærkede jareds bløde hånd og nød virkelig at mærke hans hånd mod sin overkrop, han lod sine hænder køre blidt rundt på jareds overkrop og slappede lidt mere af igen, han mærkede godt kysset ikke var så blidt som før, men han nød det stadig, det generede ham faktisk slet ikke det var lidt 'vildere' en før og han kyssede pgså med denne gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 23:14

jared så ned af sin overkrop da mike fik knappet skjorten helt op, og han tog hurtigt skjorten af og smed den blidt på gulvet, så den landede lidt væk fra dem. han mærkede at mike sugede maven ind, og kunne sagtens regne ud at det var fordi han nød det, og det gjorde jared da også for dette øjeblik var bare helt perfekt. han var utrolig forelsket i mennesket under ham, og han ville ikke miste ham på nogen tænkelig måde. han gjorde kysset lidt vildere og nappede ham blidt i underlæben men genoptog så kysset igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 23:23

mike betragtede jareds over krop lidt og smilte lidt ved synet, han så lidt hen på hand skjorte, men vendte hurtigt tilbage på jared igen, han så meget forelsket på ham og det var tydelig han virkelig nød hvad der skete lige nu, han kyssede med i det vilde kys og mærkede godt det blide nap i hans læbe, han kunne godt lide når jared bed ham læben når det var så blidt, han kørte stille sin ene hånd ned af hans overkrop, ned til hans bukser kant og tog stille fat i kanten af hans bukser. mike havde ikke andre tanker i hovedet en at han var så forelsket i jared.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 23:32

han smilede let i kysset og sneg så sin tunge ind i mikes mund og tænkte på om han mon ville have noget imod det, men det regnede han da ikke med. jared mærkede da mike kørte hænderne ned af hans krop og nød hans berøringer fuldt ud, men da han tog fat i jared buksekant gav det et lille sæt i ham. han opfattede det jo på en anden måde, og vidste ikke helt hvordan mike mente det. han tænkte alt for meget over tingene og det kunne jo godt gå hen og blive et problem i nogle situationer, og dette var en af dem. han fortsatte dog det vilde kys som nu var blevet en snav, og nussede ham under t-shirten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 11 feb 2010, 23:52

mike blev lidt overrasket da han mærkede jareds tunge komme ind i hans mund, men han nød det og synes det var helt okay, få han virkelig synes det var dejligt, han holdte stille fast i hans bukse kant, egentlig ikke fordi han ville til at lave noget frækt, mest bare for at have sin hånd et sted, han tænkte faktisk slet ikke over hvor det var han havde sin hånd, han kyssede stadig med i det vilde kys/ snav og nød han nussede ham under t-shirten, han havde stadig sin anden hånd på hans brystkasse og begyndte at nusse ham igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 00:28

jared var glad for at mike kunne lide det, og smilte for sig selv da han jo nød berøringerne "mm...fantastisk.." mumlede han glad og bed ham let i øret. han lod sin hånd udforske hans overkrop og kørte roligt hånden ned til hans buksekant og legede lidt med lynlåsen. han havde faktisk meget lyst til ham nu, men han ville ikke gøre mere ud af det før mike selv ville, og var klar på det. så kyssede han ham igen og nappede ham atter i underlæben, og tilføjede så tungen så det igen var snav.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 00:41

mike lo stille og åbnede sine øjne igen for at se på ham "enig" hviskede han stille og nussede ham blidt på brystkassen imens, han blev lidt genert da han mærkede jared legede med lynlåsen, men han sagde ikke n oget til det, for han havde egentlig også lyst til ham lige nu, men det ville måske være lidt tidligt, men hvad var for tidligt?.. han kyssede med i kysset og syntes det var sjovt han bed ham i læben, han lod sin tunge lege med i snavet og strøg ham stille over håret imens.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 00:50

englen kunne godt mærke at mike blev genert og han slap derfor lynlåsen igen for at han ikke skulle føle ubehag, "er det for meget?" spurgte han stille efter at have afbrudt kysset med stor modvilje, men han ville jo bare have at mike skulle have det godt. jared nød at han strøj ham over håret og spindede som en kat og smilte. han lagde en hånd på hans kind, nussede ham, og kyssede ham hurtigt på panden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 00:59

mike mærkede han slap lynlåsen og fik en lidt blandet følelse, men da han hørte hvad han sagde kunne han godt regne ud af hvorfor og begyndte at smile lidt "nej...det er ikke for meget" svarede han stille og betragtede ham imens, han nussede ham stille i håret og synes han så utrolig sød, det lød utrolig sødt når jared spindede, det syntes mike hvert fald, han nød han nussede ham på kinden og kunne godt lide når han kyssede ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 01:08

"okay...du siger bare hvis der er noget ik?" sagde han med et skævt smil og betragtede ham. så trak han blidt mike op til sig - nærmest som når man skulle til at kramme - og tog roligt hættetrøjen af ham mens han kyssede ham på halsen, og ventede rent faktisk et nej fra mikes side af men så alligevel ikke. jared skævede til ham men fortsatte så og lod hættetrøjen falde til gulvet ved siden af sofaen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 01:16

mike smilte skævt til til ham og nikkede stille "jeg skal nok sige til hvis det bliver for meget" hviskede han stille og beundrede ham lidt, han lod sig bare blive trukket op i hans favn og lod ham trøjje hætte trøjen af ham, han nøs kyssene mod hans hals og lukkede stille øjnene. mike sank en lille klump da han var lidt nervøs, men det skulle ikke stoppe dem, han lage stille sine hænder om på hans bløde ryg og nussede ham stille ned mod lændingen, han bed ham helt stille og meget forsigtigt i skulderen imens han smilte et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 05:23

"godt" svarede han og mærkede hans hænder på sin ryg, han nød det hele og mikes hånd ved lænden gjorde det bare bedre. han mærkede det svage bid og smilte for sig selv "det var ikke ordentligt...skal jeg vise dig hvordan man gør?" spurgte han med en drillende undertone og grinte sagte. jared lagde sig ned på ryggen og trak mike ned over sig, han lagde sin ene hånd ved hans nakke og den anden på hans ryg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 05:55

mike nikkede stille og nussede ham stille ved lænden, han grinte stille og smilte stort "jeg ved godt hvordan man bider..." sagde han med et lille grin og så på ham med et muntert blik. mike kørte stille sine hænder om på hans mave da han lage sig ned og lod sig blive hevet med ned, han mærkede hans hænder på nakke og ryg og lænede sig stille tættere på ham, han kørte sine ned til hans buksre og tog fat i bukse åbningen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 06:21

et sus fløj gennem jareds krop da han mærkede mikes hænder ved sin bukseåbning, og var næsten sikker på hvad mennesket ville. "øhm..mike?" spurgte han stille og så ham i øjnene, han havde tænkt over det her lige fra de startede på deres 'hyggestund' og var lidt nervøs med det. han lod sine hænder køre ned til hans t-shirt kant og trak lidt op i den, da han meget gerne ville have den af ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 06:33

mike så spørgende på ham og bed sig svagt i læben, han slap stille hans bukser igen "ja?" spurgte han stille og så ind i hans øjne, han var bange for om han havde gjort noget forklert nu og var bange for at jared nu ville afvise ham, han mærkede så jared tog fat i hans t-shirt og hev den lidt op, han strækte armene op, så jared bare kunne trække den af ham, han var ikke genert eller nervøs længere, han havde jo prøvet sådan noget før og følte sig utrolig tryg ved jared.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 06:49

han så lidt ned af sig selv men vendte så blikket mod mike igen "vil...vil du komme sammen?" spurgte han lidt tøvende og så ham i øjnene alt imens han nussede ham i nakken med den ene hånd. han kunne godt mærke mikes nervøsitet og kyssede ham derfor for at berolige ham lidt, efter et øjeblik slap han kysset og trak hans t-shirt af ham og lod den falde ned på hættetrøjen. derefter kyssede han ham hurtigt på kinden og betragtede ham stille - stadig med hænderne om hans nakke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 07:05

mike så lidt vendtende på ham, men ikke sådan på en stressende måde, men mere som nysgerrigt. mike sad i lidt tid bare og stirrede på ham da han spurgte og kunne slet ikke få et ord frem, han opfangede nærmest ikke engang kysset eller at han træk hans t-shirt af, han lod dog sine arme bumbe ned, men ellers sad han med det samme overraskede og forbløffede blik, som han havde fået efter jareds spørgsmål, han reagerede så da jared kyssede ham på kinden og rystede stille på hovedet, han tog en dyb ind ånding "vil du..virkelig...have mig..som din kæreste?" spurgte han stille og hans stemme var næsten lige ved at knække over da han næsten ikke kunne tro det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 07:14

jared blev lidt urolig af mikes tavshed, men forstod så lidt efter, at han bare tænkte over det, hvilket jo var forståeligt. englen strøj sig gennem håret men lagde så hånden om mikes nakke igen, da mike rystede på hovedet. han var lige ved at tro at han skulle til at sige nej og afvise ham og blev derfor lettet da han sagde noget igen "øhm...jah ellers ville jeg jo ikke spørge..selfølgelig vil jkeg da det" svarede han med et svagt smil og blev lidt nervøs over hvad mike mon ville svare.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 12 feb 2010, 07:32

mike så ned og lyttede til hvad han sagde, han kunne slet slet ikke forstå det, det var sådan en stor ting for ham, han havde lige mistet andy og var blevet helt sikker på han aldrig skulle finde en igen, men nu var der allerede en der ville ham og det var så overvældende at han slet ikke kunne finde ud at svare "du..mener det virkelig...det er ikke bare får at gøre mig glad vel?...vil du virkelig gerne være sammen med et lille simpelt menneske som mig?" spurgte han og havde virkelig svært ved at forstå det, han havde en meget behagelig fornemmelse i maven.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   

Tilbage til toppen Go down
 
Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl
Tilbage til toppen 
Side 3 af 11Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: