The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 11:50

mike slog benene om livet på ham og lage sine arme om hans nakke, han smilte lidt i det vilde kys og lod bare beres tunger lege sammen, han var nærmest klar til alt lige nu der havde med jared at gøre og det var tydeligt at mærke på ham, han nussede ham stille op i håret og slap stille hysset, hvor efter han kyssede ham vådt på halsen, han syntes faktisk det var meget sjovt at havde benene om jared og at være i bad med ham, selvom de godt nok ikke rigtig var i bad som sådan, med et vaske sig og gøre sig ren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 12:01

englen smilte af mikes ivrige opførsel og syntes egentlig bare det var kært til ham på en måde, selvom liderlighed måske ikke var så sødt. men jo, liderlighed klædte ham. han nød det våde kys på halsen, og kunne tydeligt fornemme at mike var mere end klar nu, så med et hurtigt ryk trængte jared ind i ham efterfulgt af et svagt støn. han kyssede ham imens han stille og roligt begyndte at bevæge sig ind og ud af ham, og lod kysset gå over i en snav. det føltes fantastisk at være inde i mike igen, og alle minderne fra igår og imorges kom frem, men ligenu focuserede han kun på mike, ham selv og det de havde gang i.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Ons 24 feb 2010, 07:42

mike tænkte slet ikke over han virkede ivrig eller noget, han havde bare lyst til jared og var derfor lidt vildt, men bare det ikke skræmte engle var det fint, han gispede svagt da han trangte op i ham og klemte kort om jared, et lille smil kam frem på hans læbe af nydelse og stønnede stille da han bevægede sig, han kyssede med i snaven og lod deres tunger lege sammen, han nussede blidt sin kæreste i nakken og nød ham virkelig meget, alt der var sket mellem dem imens de havde kendt hinanden fløj igennem mikes hovede og det gik op får ham hvor kort tid de havde kendt hinanden, det morede ham faktisk ret meget, men kan koncentrede sig mere om hvad det var de lavede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Ons 24 feb 2010, 07:59

jared hørte mikes støn, mærkede klemmet og det fik ham til at smile da det jo beviste at han nød det. han bevægede sig med vilje forholdsvis langsomt så han ikke ville komme med det samme, og bare så de kunne nyde det længere tid "ah...mike" stønnede han stille og mente det ikke som et spørgsmål, men nærmere som et bekræftigelse af sin nydelse. selv tænkte han ikke meget over hvor længe de havde kendt hinanden, men havde det derimod som om han havde kendt mike i evigheder før de var nået til dette punkt. men nu var de trods alt sammen, og det satte englen meget pris på og han nød det i allerhøjeste grad så efter et par øjeblikkes kyssen, kælen og sex, bevægede han sig lidt hurtigere men stadig ikke så det kunne gøre ondt på mike. et støn undslap ham og han nussede stille sin kæreste på lårene mens han holdt ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Ons 24 feb 2010, 08:44

mike smilte skævt og holdte sig tæt ind til ham, han nød det gik langsomt, da han blev mere tændt af det, han hørte sin kærestes stemme í sit øre og smilte skævt af det "du er dejlig" hviskede han stille i hans øre, han stønnede stille efter og følte sig utrolig godt tilpas, han havde det virkelig dejligt hver gang han var sammen med jared, han nød alle kyssende og kælen, han stønnede lidt højere det han gjorde det hurtigere og begyndte at nusse englen op i håret, han nød jareds nussen og lukkede stille sine øjne, han nød det fuldt ud og følte sig som om han var i himlen.

//sorry krea røg//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Ons 24 feb 2010, 22:43

jared hørte mikes stemme og smilte af det. han kunne næsten ikke tro at de var sammen og i dette øjeblik elskede, for han havde aldrig forstillet sig mike som kæreste, han havde jo bare set ham som en meget tæt ven, men mennesket havde åbenbart gjort englen forelsket og omvendt. jared var lykkelig og kunne i dette øjeblik ikke tænke på andet end mike, og hvor fantastisk han var "du er dejligere.." hviskede han i mikes øre, og mente det fuldt ud. et svagt støn undslap hans læber og han nød den måde koala reagerede på, han gjorde det lidt hurtigere men stadig blidt og lod sine læber finde mikes i et kys. han nød at mike nussede ham i håret og var helt oppe i skyerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 25 feb 2010, 05:06

mike havde heller aldrig troet jared skulle blive hans kæreste, han troede jo at det skulle være ham og andy for alltid, men da det ikke gik med andy og jared så trøstede ham, fik han øjnene op fór hvor fantastisk englen var og at han var blevet forelsket i ham, men det mest utrolige var nok at de elskede så meget, det havde mike på ingen måde regnet med, han hørte jareds stemme i øret og havde det helt fantastisk, mere en før, hvis der overhovede var muligt, han ussede blidt sin kæreste oppe i håret og stønnede igen højere end før, han kyssede med i kysset da han mærkede englens blide læber mod sine, han havde stadig benene om hans liv og stremmede grebet en smule, men ikke så meget så jared ikke kunne bevæge sig imens.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 25 feb 2010, 05:24

jared kom til at tænke på om mike overhovedet var øm fra igår, men det regnede han da ikke med, for mike havde ikke givet udtryk for det. dvs, sagt noget eller gået anderledes. der kunne jo være ulemper ved sådan at dyrke så meget sex som de nu gjorde på så forholdsvis kort tid, men mike måtte da også efterhånden have vænnet sig til det, så det ville jo - som tiden ville gå - ende med at han ikke ville kunne mærke smerte ved samleje. jared nød sin kærestes nussen i håret og stønnede stille i kysset, men uden at afbryde det. englen skildte blidt hans læber med tungen og lod den glide ind men dog var snaven ikke så dyb som den kunne have været, for der var jo også noget der hed støn. jared mærkede godt at mike strammede benene en anelse, og smilte blot af det, hvorefter et svagt støn undslap hans læber i snaven, det dejligt varme vand trillede ned over de to elskende og gjorde det hele mere frækt, og intimt at se på - det ville de fleste ihvertfald synes - og jared nød virkelig hele situationen som den var og mest af alt nød han mikes tilstedeværsel og nærvær. dette fremkaldte en følelse af højdepunktets kommen og det kunne jared sagtens mærke...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 25 feb 2010, 06:54

mike tænkte slet ikke over smerten, ja hvist havde han haft ondt tidlere ca da de vågnede, men det var gået nogenlune over, han regnede dog med han ville blive lidt øm efter dette også, men han vidste egentlig ikke hvordan det var at gå efter deres hygge stund fra igår, da han jo ikke rigtig havde gået så meget, han holdte kysset selvom det tit blev afbrudt af støn, men da det stille blev til en snav, gjorde det en smule svære et holde det da stønnene blev en smule højere, da han blev mere tændt af det, han elskede at mærke vandet trille ned over ham og imens han kunne mærke ham inde i sig, han nussede stille englen igennem håret og nød alt der skete, han stønnede højt og måtte stoppe snaven, han træk vejret tungt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 25 feb 2010, 07:19

englen ønskede bare ikke at give mike smerter eller ihvertfald mindst muligt. han mærkede godt at det blev svært at holde snaven for stønnene, så han trak hovedet lidt tilbage - men ikke meget - og lod deres tunger lege sammen udenfor, et par sekunder før han blidt lænede sin pande mod mikes. jared var meget tændt og nød det hele, så det fremkaldte jo selfølgelig nogle støn nu og da. kærligheden til mike var på sit højeste og jared var ikke sikker på at han ville kunne undvære ham den 12 feb, hvor han jo skulle afsted til LA med sin ekskæreste andy, og han måtte i sit stille sind indrømme at han faktisk var en anelse misundelig på dæmonen da han jo skulle være sammen med mike i en hel uge. jared regnede og ikke med at mennesket ville lægge op til noget, i den tid ham og andy var sammen, for han stolede jo blindt på mike...højdepunktet nærmede sig og englen kom, efterfulgt af et lettet støn. han vendte blikket op mod sin kæreste og sendte ham et strålende smil, hvorefter han blidt trak sig ud men han holdt stadig mike oppe "mm...fantastisk" mumlede han - stadig med et bredt, lykkeligt smil på læberne - og kyssede ham ømt på halsen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 25 feb 2010, 07:49

mike havde nærmest glemt han skulle til LA den 12 feb. da han ikke rigtig havde koncentreret sig om andet end sin kæreste, han havde heller ikk eret meget lyst til at tænke på den tur, da han jo vidste at han så skulle undvære sin kære engel og den tanke ville han ikke havde før det ville være forsent, da han ville til LA, han havde på ingen måde tænkt sig at lægge op til noget med andy, da han ikke ville være utro og elskede jared så højt, godt nok elskede han også andy, men det var mere som en bror nu. mike mærkede englen kom og gistpede svagt af det, han smilte svagt og stønnede da jared træk sig ud, han smilte breder og havde det helt fantastisk "aha..meget...jeg elsker virkelig at være sammen med dig på denne måde" indrømmede han stille, men tøvede på ingen måde, han nussede ham blidt i håret og nød kyssende på halsen, han var en smule træk i benene og havde svært ved at holde sig oppe selv, så han var glad for at jared hjalp med at holde ham oppe, han tog en dyb indånding for at slappe mere af og smilte stort af lykke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 25 feb 2010, 11:27

jared hørte gispet og kom til at tænke på om det var af smerte, nydelse eller overraskelse, men det lød dog mest som en blandning af nydelse og overraskelse så han slappede lidt af. *og vi har endnu ikke været i bad* tænkte jared med et lille indenvendigt grin men nød dog det de lige havde lavet - om de så havde været i bad eller ej. "uhm du aner ikke hvad jeg føler for dig" hviskede jared i hans øre og mærkede det varme vand løbe ned af sin krop mens han blidt løftede op i mike så det var nemmere at holde ham, og så mike næsten ikke behøvede at bruge flere kræfter på at holde sig selv oppe. *håber du er lykkelig skat..* tænkte jared stille i sine tanker da han så sin kærestes smil, og smilede tilbage igen, for selv, var jared jo så lykkelig som han overhovedet kunne blive. kunne i øjeblikket, næsten ikke forestille sig en hverdag uden dette fantastiske, helt utrolige menneske foran ham, men han vidste jo at det ville blive sat på prøve når mike skulle afsted den 12 februar, men...savnet fra de syv dage - eller måske mere - ville forhåbentlig gøre deres gensyn endnu mere specielt end det ville have været hvis de ikke havde set hinanden i en dag f.eks. han nød at mike nussede ham i håret og nussede ham tilbage, på røven som 'tak' og også bare fordi han havde lyst til det, for hvad kunne man dog ikke have lyst til med dette menneske? jared var helt og adeles håbløst forelsket i ham, og kunne næsten ikke reddes op fra den dybe afgrund kaldet 'kærlighed'. kun mike kunne kaste et reb ned, og dermed hjælpe ham op fra afgrunden, men det var kun hvis han en dag slog op. der tanken strejfede ham, blev han helt underlig til mode, men det gik hurtigt over da han så op, og fandt mikes smukke ansigt over sig. et bredt smil krysede hans læber og mennesket havde smittet ham med en lykke så dyb, at den nok aldrig ville gå helt væk. langsomt - men ikke tøvende - førte jared sine læber op til mikes og mødte ham i et ømt, blidt og lidenskabeligt kys fyldt med følelser og minder om mennesket og englen. han forelskelse var som et utømmeligt bærger der nok snart ville flyde over hvis han ikke kom ud med det, og han havde det lidt som om det boblede indeni ham. ren lykke var det nok, og det håbede jared da, for der var noget der tydede på det. gid dette øjeblik kunne vare i uendeligheder, og det aldrig nogensinde ville stoppe...gid mike dog kunne leve evigt, og ikke eksistere som et menneske der kun havde en berænset periode, at leve sine dage i. han havde øjnene lukket i kysset og smilede lidt for sig selv - dette var jo noget han kun drømte om og ikke noget som han førte ud i livet. mike...det kunne ikke beskrives med ord overhovedet! den dybe afgrund var i mellemtiden blevet dybere men det gjorde egentlig ikke jared noget, da kærlighed jo var en god ting...især når en som mike var indblandet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 06:40

//psyco Oo//

mike's gisp var af ren nydelse, da han nærmest kun kunne nyde det jared gjorde ved ham, han havde faktisk glemt alt om bad, han tænkte bare at det var mere hyggeligt at der var vandt rundt om dem, han lyttede til hans stemme og smilte stort "måske ikke..men jeg håber da det er godt..for...mine følelser til dig er helt utrolig store, jeg ville dø hvis du en dag var væk" hviskede han og der gik nogle sus igennem hans krop, da ordene var så underlige at sige, men han mente hvert et ord, han ville ikke kunne forsætte sit liv uden jared, for han elskede ham virkelig højt og hans hjerte tilhørte 100% englen, han var så lykkelig som man kunne blive og den lykke håbede han altid ville være der for ham, han nød han nussede ham på røven og så ned på ham med et stort smil *så smuk...og dejlig..og han er min* tænkte han og elskede bare alt ved ham, han var glad for jared holde ham oppe, da han selv ikke rigtig havde flere kræfter i benene, han havde det altid så fantastisk med jared og havde glemt alle sine problemer, han havde det som om hele hans liv nu kun handlede om jared og at alt andet kunne være ligegyldigt nu, han nussede ham stille igennem håret og trykkede sig tættere ind til ham uden at tøve, han ville bare være så tæt på sin kære engle kæreset som muligt og nyde den tid de havde sammen, men tænken om han ville ældes fik ham til at tænke det samme som han havde tænkt sammen med andy, for han ville jo blive ældre og det ville kunne ses, han var næsten sikker på at jared ville gå fra ham når han kom til at se ældre ud, den tanke gjorde ham trist, da han virkelig ænskede at dele hele sit liv med jared, men det ville ikke være muligt når han en dag ville ligne en gammel sur mand, der prokkede sig over små børn der løb rundt omkring ham, han rystede stille på hovedet ved tanken og trykkede sig endnu tættet på englen, han lukkede sine øjne og bed sig i læben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 07:30

//1-0 til jared her...skal vi fortsætte magtkampen?//

jared elskede hans store smil og smilte blidt igen mens han fortsat nussede ham på røven "du skal ikke dø for min skyld skat..." han rykkede sit hovede helt tæt ved mikes øre og smilte svagt "...det vil jeg aldrig tillade" hviskede han med en drillende tone og nappede ham i øreflippen og holdt et lille grin inde. han mente det han sagde og ville ikke se mike dø for ham - nogensinde. hvis der skete jared noget ville han aldrig se mike begå selvmord pga ham, hverken hvis piller, knive, vand, ild, huse eller asfaldt var indblandet i det. han ville ikke lade sådan noget ske. nogensinde. "lov mig du er min.." hviskede jared stille og så på ham med et svagt glimt af lykke i blikket, han ville jo aldrig miste ham og ønskede kun at de kunne være sammen for altid, selvom det nok ville være lidt umuligt da mike jo kun var et menneske og derfor var dødelig som enhver anden. jared overvejede et øjeblik at forvandle mike til en engel så han kunne leve evigt men vidste jo at engle ikke kunne forvandle...det var vidst kun vampyre og varulve der kunne det. han sukkede kort ved tanken og brød sig specielt ikke om at gøre mennesket til vampyr for den skæbne skulle han ikke lide. at tørste efter blod dag og nat de første par år efter forvandlingen...det måtte være grufuldt. mike skulle ikke udsættes for sådan noget. jared ville intet have imod at leve med mike selv hvis han blev gammel og grå, for det ville jo stadig være mike derinde under huden med den falmende kulør, øjnene der havde mistet noget af synet og det grå hår der nok ikke ville være så silkeblødt og derjligt at røre ved længere..nærmere tjavset, manglende eller endda helt ikke eksisterende. det var ulempen ved mennsker. så snart de havde det allerbedst, skulle deres alder pludselig komme og forpurre det hele for dem - og muligvis andre, dvs, væsner der havde været så dumdristige at forelske sig i dem. jared mærkede at mike rystede på hovedet og da mennesket trykkede ham tættere på sig og bed sig i læben vidste han at der var noget galt "er der noget galt?" spurgte han stille med et bekymret blik og havde endnu ikke indset at mike kunne have tænkt på det samme som jared netop havde tænkt på. han troede at det var pga evt. smerte, eller savn måske. engen kom straks til at tænke på dæmonen der før havde været den heldige indhaver at mikes hjerte og en svag følelse af jalouxi strøj indover ham, men det var kun kort og kun svagt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 08:13

//baah --' hvis de bliver ved med at være så lange og jeg skal slå det må jeg koncentrrer mig meget XD meeen mike drengen her har bare hjemmelavet is muhahahah x3//

mike lyttede til hvad han sagde og smilte skævt "hvis du forlader mig...eller dør eller bare forsvinder ud af mit liv på den eller anden måde...vil jeg ikke leve mere...og sådan er det..jeg kan ikke leve uden dig..du har mit hjerte og det vil du altid have" hviskede han og så ind i hans øjne med et stort smil "jeg er din det lover jeg...jeg vil altid være din" hviksede han stille og betragtede glimtet i hans øjne, han elskede virkelig hans øjne, de var så mørke og dybe, det sværeste var nok at lade være med at forsvinder helt ind i hans øjne, da man bare kunne se i dem i flere timer uden at kede sig, der var så meget bag de øjne og det at det ene var lidt lysere en det andet gjorte dem bare mere unikke og speciele, han kunne sidde og snakke om englens øjne i flere timer, de var så varme, dybe, blide og det var så nemt at falde hen i dem og bare være helt væk i ren kærlighed. mike havde flere gange i løben med forholdet med andy overvejet at blive forvandlet enten til vampyr ikke dæmon, da han jo ville leve evigt for andys skyld den gang, nu ville han gøre det for jareds skyld, han ville med stor glæde lide under smerten af en vampyrs bid for at kunne leve evigt med sin engel, han ville ikke kunne klare at blive en gammel nar og det ville også se helt vildt forkert ud når de så gik på gaden, hånd i hånd, en ung smuk man ved siden af en gammel grå mand der lignede en der kunne dø den næste dag, det billede ville virke forkert og sygt især hvis de kyssede, ja kyssende ville han jo nok heller ikke få, for hjem ville med sin fulde fem kysse med en gammel mand når de selv var så unge og sprudlende, han rystede stille på hovedet da han hørte jareds stemme, han var lige ved at få tåre i øjnene af det hele, men han ville ikke græde, det ville han ikke, så han kæmpede for at holde de mange tåre tilbage "jeg bliver ældre for hvert sekunt jared...jeg bliver gammel..og det ville du ikke kunne elske...du ville ikke kunne elske en gammel lort der bare sad og stirrede som en lallende idiot der savler og skider i sine bukser fordi han ikke kan mærke hvornår han skal på toilettet.. du ville ikke kunne lide matte livløse øjne og grimt gråt hår..du ville kun se en gammel bedste far der burde dø inden længe..og så lige så snart den gamle lort dør...finder du en ny og frisk og ville glemme alt om mig..ham...jeg vil ikke blive gammel..jeg vil leve evigt jared jeg vil ikke miste min ungdom..jeg vil ikke..ikke...dø" sagde han med stemmen på grådens rand og det sidste måtte han hviske, da det krassede i halsen, på grund af gråden, tænken om at blive gammel og grå havde ødelagt mikes humør fuldstændig, da han vidste at jared ikke ville kunne holde sig ved ham...lige meget hvormeget jared ville sige om at han stadig ville elske ham og det var det indre der tællede, ville miek ikke kunne tro det for han vidste fra sig selv, at det ydre altså også talte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 08:22

//okay, folkens! alle jer der følger med i vores emne nu, skal lige vide at jared IKKE - og jeg gentager IKKE - taber til lille mike med sin hjemmelavede is! kampen fortsætter ved midnat eller om et par minutter igen! be there!^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 08:35

//bla bla store ord fra en øhm...Oo ja...jeg vinder! sådan er det for jeg giver aldrig op jeg skal bare have lidt is og noget god musik så kan jeg alt!! mike vinder!!!!//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 08:58

//ja det er sandt mike, store ord for en vinder, og jeg takker dybt min elskede! jeg skal kun have min computer, så kan jeg alt...ihverfald svare på dine indlægx3 nånå, spændningen stiger og stiger - it's getting hot in here - så hvem vil i satse på? den lille mike og hans ikke-eksisterende is, eller den psykopatiske jared med sin computer? find ud af det kl 00:00 og få løst mysteriet!
igen; be there!;)//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 09:10

// --' store ord fra en taber når!! XD *at række tunge* hvad nu hvis du mister din krea så kan du intet kære x3 du over driver nu og hvorfor skal jeg vente så længe på dit svar? og mig med desværre ikke eksisterende is vinder da den engang eksisterede XD men men vi ses bare 00:00 glader mig til om du kan slp mig XD


staklen jared er forsinket på grund af com problemer//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 10:28

//Oo jeg skrev det første lange indlæg kl midnatOo tror du ikke lige du skal styre dig med det der "hvad nu hvis du mister din krea så kan du intet kære"! min krea tank er fyldt op med sexede, frække og romance flyldte idéer, så lad kampen begynde! jared vs mike....skriver indlægget nu...//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 10:30

//tosse XD lyder godt så hehe //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 11:16

jared så på ham med et skævt smil men smilet nåede aldrig i nærheden af øjnene "jeg er rørt...og smigret mike, men jeg kommer ikke til at forlade dig..." sagde han stille men lovede stadig ikke noget med at han aldrig ville forlade ham, for der kunne jo som sagt ske så meget på ingen tid. et år for et udødeligt væsen var ikke meget og tiden fløj jo nærmest afsted - ligsom nu hvor de jo stod og snakkede. tiden gik hurtigt, det måtte alle og enhver indse men det var ikke alle der havde kræfterne til at se sådanne konsekvenser af tidens forløb. det var farligt at være blind for noget så grusomt som tiden. jared så hans smil og smilte igen, og smilet kunne i øjeblikket ikke udtrykke mere lykke end det i forvejen gjorde for englen var virkelig i sit es nu, og selve situationen med mike for 5 min siden, havde gjort ham helt rund på gulvet. bare det at mennesket i dette nu stod og erklærede sin uendelige kærlighed til ham...det var næsten for meget lykke på én gang...men også kun næsten "for altid...jeg elsker at høre dig sige den sætning.." hviskede jared i sin kærestes øre og smilte let pga al glæden. han havde en fantastisk følelse i kroppen efter deres samleje lige før, og det havde efter hans menning egentlig været ret romantisk og eksotisk, så det gjorde ikke englen det mindste. han var bare glad for at koala var hans. jared kunne tydeligt mærke at mike var helt væk i hans øjne og han måtte faktisk i sit stille sind, indrømme at han blev en smule genert, selvom dette var hans kæreste, men man kunne jo sagtens være genert overfor sin kæreste. f.eks havde jared været lidt genert igår hvor de var i seng sammen bl.a det med at være nøgen overfor en anden, havde gjort ham en anelse sky, men følelsen var dog hurtigt gået væk da de var begyndt og...igen var jared helt tabt i minderne om igårs hændelser. det havde været sådan en fantastisk oplevelse at være sammen med mike på den måde, og det havde på ingen måde føltes forkert - hvilket han dog heller ikke havde regnet med - fordi han jo havde følt sig så tryg med mennesket. han gennemlevede øjeblikket hvor han en smule tøvende havde spurgt om de skulle komme sammen, og et sus fløj igennem hans krop i det samme han tænkte på det. han havde i det tidsrum, været lidt bange for at mike skulle afvise ham og sige nej, hvorefter han ville gå osv. heldigvis var det dog gået godt, mike hade sagt ja, og nu var de så kærester. det var stadig lidt mærkeligt at tænke på...dette fantastiske menneske var hans kæreste. *sygt..* tænkte jared stille for sig selv da det hele gik op for ham. hvor meget han egentlig havde opnået på så kort tid..*sygt....* gentog hans tanker for ham, mens de svirrede rundt i hans hovede og gjorde alt klart for ham. englen ønskede ikke at få mike forvandlet til en vampyr, da han jo vidste hvor hårdt den race havde det. blodlysten var der og ville altid være der, ligemeget hvor meget man end stod imod, så ville den være der. for altid. jared ville ikke udsætte sin kærste for noget som helst af dette og ville egentlig meget hellere have ham forvandlet til en engel hvis det endelig skulle være. engle levede jo præcis på samme måde som mennesker, både med den mad de spiste, den opførsel de havde, den gode og dårlige side af dem alt var ens bortset fra vingerne, hvilket jo bare var et kæmpe plus, hvis man kunne lide at flyve. selv elskede jared det, og ønskede faktisk at mike kunne opleve hvordan det var at have vinger og være fri som...tja, englen velsagtens? "mike..." hviskede han stille og bekymret da han så hvor tæt tårende var på at nå frem i øjenkrogende og trille ned af menneskets kinder. jared lyttede opmærksomt til hvad mike sagde - eller nærmere betegnet; græd ud - og lagde ansigtet i tænksome folder. han kunne egentlig godt se problemet og konsekvenserne af tiden viste sig atter og gjorde sin ondskab synlig for enhver. "skat.." sagde han en med et alvorligt ansigtsudtryk og stemme "..jeg vil aldrig glemme dig! og i såfald forlade dig! du er det bedste der nogensinde er sket i mit liv, er du med? jeg vil kunne elske dig uanset hvad! selfølgelig vil vi ikke kunne gøre de samme ting som vi kan nu, men vi vil elske hinanden alligevel. og desuden er det langtfra sikkert at du bliver et lallende vrag som du selv så fint beskriver det!" sagde han - stadig med det alvorlige ansigtsudtryk - og trykkede sig lidt tættere på ham, så han dermed også blev skubbet lidt tættere ind til væggen "for ved du hvad?" spurgte han med en målrettet stemme og så ham lige i øjnene "i mine øjne vil du altid være mike. du vi altid være min koala. du vil altid være min dyrebareste skat" sagde han lavmælt og håbede han ville forstå det, for alt det jared havde sagt, mente han. "forstår du mike? du vil altid være min.." hviskede han og lagde sine læber mod hans i et lidenskabeigt kys der synes at vare 1000 år.

//og hvad siger du så? jeg har ikke engang noget hjemmelavet is^^ og det var vidst lige 2-1 til jared drengen her//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 26 feb 2010, 23:30

// orh ha --' når så må vi se om jeg kan klare den har jo hele dagen XD//

mike lyttede til hans stemme og så lidt på hans smil, som ikke så helt glad ud "gody...du må nemlig ikke forlade mig" sagde han stille og lage hovedet svagt på skrå, han syntes stadig det var fair han ikke lovede noget, da der jo ingen sikkerhed var på fremtidem, alt kunne jo ske, men han håbede sog at deres forhold ville vare ved forevigt, han havde på ingen måde glemt alle de gode oplevelser de havde haft sammen og især ikke da jared spurgte om de skulle komme sammen, han havde virkelig ikke troet sine egne øre, det havde taget lidt tid for ham før han lige havde opfattet hvad det egentlig var englen havde spurgt ham om, men da han havde opfattet det, så kunne svaret ikke være andet en ja, for mike var virkelig forelsket i den engel og han ville altid elske ham, det ville være helt udelukket at skifte ham ud, sådan havde mike det ihvertfald, han grinte stille af det englen sagde og kyssede ham blidt på kinden af det "så vil jeg blive ved med at sige den sætning" hviskede han ham i øret og trykkede sig tættere på ham, selvom det nok ikke rigtig var muligt at komme tættere på. alle de ting de havde lavet aftenen før lå i mikes hovedet og han kunne sagtens huske det hele, den rar fornemmelse at mærke sin elskede inde i sig og det fantastiske bloujob og morgendagens lille oplevelse havde han bestemt hele ikke glemt, en helt ny oplevelse og den havde været utrolig spændende og nerve pirrende, men dejligt, han lod sig falde hen i englens øjne, men han kunne godt se at han blev lidt genert, men det syntes han bare var sødt -meget sødt- efter hans mening, han ønskede ikke andet en at være tæt på englen og aldrig forlade hans side, selvom det var nødvendigt på et tidspunkt. mike ville gøre alt for sin engel og selvom det så ville betyde at han skulle forvandle sig til et andet væsen og lide under det, så ville han gøre det, for at kunne være evigt ung og altid være ved jareds side som et smukt par, istedet for at ende som en bedstefar og hans barnebarn, som det nok ville komme til at se ud, hvis mike blev gammel og jared kunne få sig selv til at blive ved mike til den tid, det regnede mike ikke med at han ville, selv om han sagde det, for ingen ville gøre spdan noget, ja godt nok var kærlighed en stor ting, men den ville kunne forsvinde, og hvem ved måske ville mike også forandre sig med alderen, måske ville han blive mere sur og kedelig at være sammen med, han ville miste både ungdom og gode humør, det ville han ikke risikere og han ville ikke udsætte jared for det. de ting jared sagde over beviste ikke mike, da han hele tiden havde tanken om alt det dårlige ved det i hovedet, men han nåede dog ikke at sige noget før han mærkede englens bløde læber mod sine i det lidenskabelige kys og han kyssede stille med, men han stoppede det dog alligevel, da han ville havde lov til at overbevise sin kæreste om at han havde ret "jared...tror du selv op det?..jeg vil ændre mig med alderen og det er ikke kun udseends mæsigt...det er også i personlighed, jeg vil ændre mig og det er ikke noget nogen af os kan stoppe hvis jeg forbliver menneske" sagde han stille, men grådfærdigt og så ind i hans øjne med tårende trillende ned af hans kinder, det var tydeligt at se mennekset ikke havde tænkt sig at give op i sin sag, fordi det virkelig ødelage hans humør at vide han ville blive gammel, imens englen bare ville forblive ung og smuk, men det var egentlig ikke fordi mike var jaloux han ville bare forblive ung, så han altid ville kunne være ved jareds side uden folk ville tro noget forkert, udover at de var to drenge, han så ned og bed sig i læben, men slap den så igen "jeg vil altid være din...men...jeg vil ikke være et menneske.. jeg vil ikke være et svagt væsen der kun lever begranset og vil bliver grimmere og grimmere nu ældre jeg bliver..jeg vil være som dig..jeg vil leve evigt og have min ungdom i al evighed" mumlede han mut og vente stille blikket på jared igen, hans tåre trillede stadig ned af hans kinder og han havde gevet op med at stoppe dem, da det ville være umuligt...helt umuligt, han lænede sit hovede mod sin kærestes skulder og betragtede hans hals imens han stadig holdte sig tæt på ham, tårene blandede sig nu med vandet fra bruseren, så det var svært at skældne mellem hvad der var tåre og hvad der var bade vand "jeg vil ikke blive ældre en dig....jeg vil ikek blive ældre overhovede..jeg vil bare havde min ungdom og kunne leve mit liv med dig for evigt..forstår DU det..jeg kan ikke klare at blive gammel" hviskede han hæst ind i hans øre og lukkede sine øjne sammen, så flere tåre trillede ud. mike kom til at tænke på en gang han havde været hos sin farfar og siddet ved ham og snakket, det ville være det ham og jared ville kunne lave når mike blev gammel..sidde og snakke, helt uintressant, "jared...det der også følger med alderen er sygdomme..svægede knogler...dårlig hukommelse, lidelse...vil du virkelig have jeg skal gå igennem de ting?...jeg vil lide hele tiden både ved alle de ting der ville ødelægge min krop og så vide at du må nød til at gå sammen med en gammel nar der skal have hjælp til alting?" spurgte han en smule hårdt om, selvom det ikke var meningen det skulle siges så hårdt, han rettede sit hovede op og så englen i øjnene "er det det du ønsker skal ske med mig?" spurgte han helt alvorligt og så med meget triste øjne ind i hans. mike havde en masse gode grunde til at blive forvandlet til noget der kunne leve evigt og han kom hele tiden på flere og flere, der kom også flere ting han kunne bruge til at akumontere imod at skulle forblive menneske, han kendte jo til mange af de negative ting ved at være menneske, som jared sikkert også vidste, men han vidste jo ikke hvordan det ville være, som mike jo vidste.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 01 mar 2010, 10:41

jared nikkede svagt og smilede let til ham "så må du heller ikke forlade mig.." svarede han bare og sukkede. tanken om at dette jordiske paradis ikke kunne vare for evigt, var uudholdelig og jared forbannede den idiot der havde opfundet tiden. der gik igen et behageligt sus igennem englens krop da mike kyssede ham på kinden og han nød det. rent ud sagt, nød han hver en berøring, hver et kys, hvert et ord der kom fra dette fantastiske menneske. "yaaay!" udbrød han i en lallet hvisken og holdte et lykkeligt grin tilbage. jareds smil forsvandt dog mens mike forklarede hans synspunkter, og englen måtte indrømme at han faktisk blev en anelse irreteret på sin kæreste - men ikke meget. med et suk lænede han sin pande mod mikes og så ham dybt i øjnene. nærmest som når man prøver at lægge folk i en trance eller hypnotisere dem "er det virkelig det du vil? så vidt jeg ved kan man kun forvandles til vampyr og varulv - måske også dæmon, jeg er ikke sikker - men hver race har sine ulemper...selfølgelig også fordele, men hvis du forvandles til vampyr f.eks...så vil du tørste efter blod hele tiden i de første par år. senere vil det selfølgelig fortage sig, men til den tid vil du allerede have bidt mange, måske også mig, og når man er så desperat efter blod, vil man i de fleste tilfælde komme til at dræbe. som vampyr må man leve som morder" sagde han for at informerer ham om skæbnen der ventede hvis han blev vampyr. selv havde jared meget imod at mike blev forvandlet men på den anden side ville han heller ikke se mike forfalde og tabe til tiden og dermed alderdommen. englen så godt menneskets tårer trods bruse vandet det trillede ned af dem begge.


//det står 2-2, men mig og mike har aftalt at vi stopper mens legen er god, for dette bliver simpelthen for kedeligt i længden^^ psst mike! vi får minus-minus respekt efter det herxD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 01 mar 2010, 11:10

mike rystede stillle på hovedet "nej jeg kunne aldrig finde på at forlade dig..aldrig" hvsikede han og mente det han var helt sikker på han ikke ville forlade ham, selvfølgelig kunne der jo ske ting der kunne skilde dem ad, men hvis det stod til mike ville de altid være sammen, han lyttede til hans yey og smilte stille af det, men blev ikke helt glad af det, da emnet var rimelig alvorligt, det var det mike frygtede allermest ud over at miste jared, det var at tiden ville indhente ham og han ville blive gammel som alle andre mennesker og det ville han virkelig ikke have skulle ske, han lyttede til det jared sagde og tænkte sig godt om "hvis det er det der skal til vil jeg gøre det..udover jeg ikke vil bide dig...det ville jeg alrdig kunne få mig selv til...aldrig ligemeget hvor stor trang jeg havde til noget" sagde han stille og knugede sig ind til ham, han var ligeglad med om han så blev morder, han ville have lov til at være sammen med englen ligemeget hvad,. mike havde gevet fuldstændigt op med at stoppe sine tåre og lod dem bare trille og blande sig med bruse vandet.

//ej jeg tror ikke vi for minus respekt bare for det Oo//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   

Tilbage til toppen Go down
 
Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl
Tilbage til toppen 
Side 9 af 11Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: