The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 15 feb 2010, 13:27

jared mærkede alt han gjorde og blev faktisk en smule overrasket over at mike turde gå så langt i forhold til at han jo var ret nervøs med sex, men under alle omstændigheder nød han det. et lidt overrasket støn undslap ham da hans kæreste tog den i munden og begyndte at bevæge hovedet, han knyttede hænderne der befandt sig over ham i øjeblikket, og stønnede endnu engang før han lukkede øjnene hårdere i og vendte hovedet til den ene side. det var tydeligt på hans lyde og kropsprog at han nød det og bare det at mike var den der gjorde det...var fantastisk i sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 15 feb 2010, 13:34

mike træk vejret tunngt igennem næsen for at kunne så luft, da det ho vi utrolig vigtigt, han bævede roligt sit hovedet og nussede ham stille på lårene imens, han var stadig idt nervøs for at gøre det forkert, men jareds støn fik mikes nervøsitet lidt væk, da hans støn jo tods alt bevød at han nød det, men stadig det var første gang han gjorde det og han håbede virkelig på jared ville kunne tilgive ham hvis han kvjede sig, han syntes hele følelsen af at havde hans dims i munden var meget underligt, men han nød det utrolig nok, han elskede lyden af hans støn og havde en utrolig gpd fornemmelse i maven.


//jeg logger nu..jeg er ved at falde i søvn selvom jeg sidder op XD vi ses//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 15 feb 2010, 13:49

han bed sig læben da han jo sagtens kunne høre mikes vejrtrækning, og derfor var lidt nervøs for om det var okay for mike dette her, han ville jo ikke presse ham ud i noget han ikke havde lyst til. han kunne egentlig godt lide at mike startede roligt ud for så kunne de jo nyde det mere, og i længere tid, selvom han stadig ikke vidste om mike var okay. englen begyndte også så småt at overveje hvad han skulle gøre når højdepunktet var der, han var nemlig meget i tvivl om han kunne komme i mikes mund, fordi mike jo var meget forsigtig og måske ikke ville bryde sig om det. et par støn mere undslap ham og han kastede et kortvarigt blik ned på sin kæreste, hvorefter han igen lukkede øjnene. synet havde nærmest været uvirkeligt, men på den gode måde...


//hah, det kan jeg læse^^ natnat//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 16 feb 2010, 00:05

mike blev ved med at bevæge hovedet og træk stadig vejret tungt, han syntes egentlig det var meget sjovt, men den manglene erfaring gjorde det virkelig svært at trække vejret gemmel næsen og tanken om at jared måske kunne komme gjorde ham en smule nervøs, for hvordan ville det smage, han hørte hans støn og blev på en måde beroliget af det, han holdte sine øjne lukkede og nussede ham forsat på lårene, det virkede meget uvirkeligt og meget spændende, det der med sex, det var jo noget meget nyt for mike, så han var jo meget nysgerrig på det hele, især sammen med jared, han elskede kæreste han skulle jo være tilfredstillet og havde det godt med mike.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 16 feb 2010, 04:37

*han er god* tænkte han stille og stirrede på væggen ved siden af sig, da han jo havde hovedet vendt mod den. han trak vejret tungt og nød mike og det han gjorde ved ham, selvom han måtte indrømme at han faktisk ville blive lidt flov hvis mike bragte ham til højdepunktet i hans mund. selv, havde jared også en mærkelig smag i munden og han regnede hurtigt ud at det måtte være fra det blowjob han havde givet mike igår aftes, men han havde egentlig ikke noget imod smagen for det beviste jo bare at det hele havde været rigtigt..og mere til. englen nød at mike nussede ham på lårene og han havde en fantastisk følelse i kroppen. jared lukkede øjnene igen, knyttede hænderne hårdt sammen og et lille uskyldigt støn undslap hans læber da han jo nød det så meget som han gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Ons 17 feb 2010, 06:13

mike koncenterede sig lidt nu, da han kunne mærke han manglede luft, men han havde ikke lyst til at stoppe endnu, han vidste faktisk ikke hvorfor han ikke ville stoppe, men han kunne af en eller anden grund godt lide at give jared blowjob, han var stadig nervøs for alt muligt, men det var ikke til at se på ham, da han var ved at blive god til at gemme sin nervøsitet, han smilte inde i sig selv, da han hørte det uskyldige støn og syntes det var hyggeligt at høre sin kæreste sige sådan en pjævset lyd, da han jo var van til kun at være den pjævset, han flyttede så sit hovede helt og tog nogle dybe indåndinger, han blikkede lidt med øjnene og fik alt det lufte han skulle bruge, hvorefter han igen tog englens dims ind i munden og fatsatte sin blowjob.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tors 18 feb 2010, 08:20

jared kunne lige så stille mærke højdepunktet nærme sig, og begyndte derfor at blive lidt bekymret over hvad han dog skulle gøre når han på et tidspunkt kom. han var lidt nervøs for det, men det var nu mest af hensyn til sin kæreste for han ville jo ikke give ham en dårlig oplevelse, men mike virkede nu ikke som om han frygtede noget af det jared tænkte på, så det gjorde ham lidt roligere. englen blev dog nervøs igen da mike trak sig væk for at få luft, og han tænkte meget på at stoppe ham, men da mike genoptog det han før havde været igang med, kunne han bare ikke få sig selv til det, og han kom på stedet. hans krop slappede endelig af og men hans vejrtrækning blev ikke normale lige med det samme, de fortsatte med at være tunge. efter et par sec hvor jared havde sundet sig, trak han sine ben op til sig og satte sig op med armene omkring sine ben for ikke at blotte det hele. "er du okay?" spurgte han mike og lagde e hånd på hans kind.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Fre 19 feb 2010, 07:34

mike blev lidt overrasket over han kom, men fik slukt det meste, udover en lille smule der undslap hans læber, men han tørrede dem det roligt væk og så lidt ned i gulvet, han skulle lige overbevise sig slev om at det der var sket var ægte, han vendte så blikket op på jared med et lille smil og nikkede stille til hans spørgsmål "jeg er helt okay..." hviskede han da han ikke rigtig turede åbne sin mund mere en det, da han jo vidste hvordan englen havde haft smerte i kæberne, han rettede sig lidt op og lagde sin hånd på hans, hvorefter han rykkede tættere på sin kæreste og kyssede ham på næsen, han havde en lidt underlig smag i munden, så han ville ikke til at kysse ham lige nu, selvom han godt nok havde meget lyst, det var stadig lidt uvirkeligt det hele, men det gjorde nu ikke noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 21 feb 2010, 05:16

jared bed sig nervøst i læben da han så at mike slugte det men var trods alt glad for at han ikke reagerede dårligt på det. "du er skøn.." hviskede han og kunne ikke lade vær med at smile "og du er god til det...du er virkelig fantastisk skat" sagde han stille med et drillende glimt i øjet, nussede ham på kinden og nød at mærke hans hånd på sin. han nød også kysset på næsen men nok ikke så meget som han ville have gjort hvis det havde været på munden. efter et par sek lagde han armene om hans liv og satte sig på knæ så han kunne trække ham tæt ind til sig. "jeg elsker dig koala.." hviskede han i hans øre og mente det af hele sit hjerte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 07:48

mike så på jared og smilte blidt til ham "tak..dete r du også" hviskede hans tille og lage stille sine hænder om bag hans nakke "godt du kunne lide det..det var svært..." sagde han med et lille grin og msilte drilsk, han nød jared nussede ham på kinden, det var helt fantastisk at være sammen med jared, det virkede helt magisk og det var det jo på en måde også, da englen jo var en slags magisk væsen efter mikes mening, han fik helt kuldegysninger af at høre hans stemme tæt ved øret og smilte skævt, han lænede sin pande mod hans og så ind i hans øjne "jeg elsker også dig min engel" hviskede han stille og kyssede ham ømt på munden, han elskede at være så tæt på jared, for der følte han sig hjemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 10:08

"men du klarede det..." sagde han lavmælt og smilede stort til ham og trak bare mike endnu tættere ind til sig. det var som om en boble af ren kærlighed til mike i dette nu befandt sig i hans hjerte og han var selv vildt forelsket i mennesket og håbede da også det var gengældt...men det havde han jo fået bevis på efterhånden. jared så ham i øjnene og kunne ikke holde et svagt smil tilbage da mike kyssede ham. englen nussede ham lige så stille op af ryggen til hans hænder endte i hans hår. "jeg beklager meget, men der er noget der hedder hygiejne" sagde jared stille - efter han havde sluppet kysset - med et lille grin og hentydede til bad osv...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 10:20

mike smilte stolt og nikkede "jep det gjorde jeg" sagde han stolt og rykkede sig tættere på englen, hans følelser for englen var helt ubekrivelige, han elskede virkelig jared af hele sit hjerte og han kunne næsten ikkke forstille sig at skulle undvære ham, men det måtte han jo nød til når han skulle til LA, han nød at mærke hans nussen op af ryggen og op i håret, han nussede ham blidt i nakken og smilte skævt, et lille grin kom ud af ham over det englen sagde "ja...det er rigtigt..skal vi så ikke komme i bad?" spurgte han og puttede sig helt tæt ind til ham, han kunne godt mærke han trængte til et bad, men han ville ikke skildes fra jared.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 10:27

jared nikkede bekræftende og tænkte overhovedet ikke på at mike skulle til LA den 12 februar, han levede bare i nuet og prøvede at få det bedste ud af det i den tid de var sammen. "ja lad os det.." sagde han og smilede da mike puttede sig helt ind til ham. så lagde han armene ordentligt omkring mennesket og løftede ham op i sin favn, så han bar ham. med et smil gik han ud til badeværelset med sin kæreste i armene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 10:40

mike smilte skævt og nussede ham blidt i nakken, han nikkede kort og lage armene om hans nakke da han løftede ham, han lage sit hovede på hans skyulder og kyssede ham blidt på halsen hvor han lod sin tunge lege lidt med, han var glad for at jared ikke havde sluppet ham, for han ville bare være så tæt på ham som overhovede muligt, men han vidste dog godt at de ikke hele tiden kunne være så tæt på hinanden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 10:45

"hmm...er min koala nu blevet en vampyr?" spurgte han og holdte et lille grin tilbage, han nød kyssende på halsen og kom til at smile af det. da han nåede ind til badeværelset satte han lidt modvilligt mike ned og lukkede og låste døren efter sig, for det kunne jo være at vennen kom hjem mens jared og mike var i bad, og så ville det ikke være så godt hvis døren var åben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 10:55

mike grinte lidt og bed ham let i halsen "mmh" brummede han imens han stadig bed, han slaå sog bidet da jared satte ham ned, han stod lidt og betragtede sin kæreste med et muntert smil, han havde glemt alt om jareds ven, han havde kun tænkt på jared og alt det de have lavet, så hans tanker havde slet ikke haft tif til at tænke på hans ven, han stod helt uskyldigt og ventede nærmest på at jared skulle holde om ham igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Man 22 feb 2010, 11:05

jared grinte da mike bed ham i halsen og betragtede blot mike som han stod og så fuldkommen uskyldig ud "en vampyr koala...dem har man vidst ikke set længe...du er unik" sagde han smilende og gav ham et hurtigt kram+et kys i håret, før han gik hen og tændte for vandet og trak mike med sig ind i brusekabinen "men enhver vampyr koala skal også i bad" sagde han med en drilsk undertone og kyssede ham i håret igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 03:46

mike grinte lidt af det han sagde "du er mere unik" sagde han stille og smilte fjovet, han lod sig bare trække ind under vandet "oky så.." mumlede han en smule utilfreds, men så man godt kunne høre det var for sjov, han lænede sig op af jared og kyssede ham lidenskabeligt på munden med hænderne på hans brystkasse, de stod så vandet stadig ramte dem, men mike trykkede stille jared op af den ene væg, imens han stod tætpå ham og kyssede ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 06:28

"måske er vi i virkeligheden bare to fuldkommen unikke personer" forslog han og grinte lidt af mikes ironiske undertone. jared smilte svagt da mike kyssede ham, og kyssede lideskabeligt med mens han nød at mærke sin kærestes hænder på sin overkrop og vandet der trillede ned af hans hår. englen mærkede den kølige væg mod sin ryg, men nød det dog fuldt ud og lod stille sine hænder glide ned af mikes sider og ende på hans hofter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 10:29

mike brød kort kysset for at svare på hans forslag "okay fint med mig" hviskede han stille og kyssede ham lidenskabeligt igen, han nussede sin kæreste på bryskassen og stod tæt på ham, han nød at mærke hans hænder på hans sider og hofter og nød at være så tæt på ham, han havde faktisk utrolig meget lyst til jared lige nu, men han var dog lidt usikker på om han havde lyst til ham, men han ville nu forsøge alligevel, han kørte stille sin ene hånd ned på hans skidt og nussede ham stille der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 10:39

jared kunne næsten ikke genkende mike nu, og syntes hele tiden mennesket blev ved med at overraske ham, men det var dog undeholdene. han mærkede sin kærestes hånd, og lagde hovedet tilbage med lukkede øjne, han trak vejret en anelse tungere end normalt og nød virkelig mikes berøringer på sin krop. englen havde opfattet hentydningen og syntes egentlig lidt det mindede om en eller anden amatør pornofilm, men de var jo snart ikke amatører hvis de fortsatte på denne måde. jared tænkte lidt på at lokke mike til at tage ham, men besluttede sig for at det nok var en dårlig idé så han førte den ikke ud i livet, selvom det dog kunne være sjovt at prøve. med en hurtigt bevægelse, havde han trykket mike op af væggen men havde dog stadig hænderne på hans hofter. med et lille frækt smil kyssede han ham op af halsen og endte ved hans mund hvorefter han uden tøven lod sine læber måde hans...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 11:05

mike lyttede til hans tunge vejrtrækning og kunne egentlig godt lide det, han var så utrolig forelsket i jared at han ikke rigtig kunne holde sig tilbage, hvilket vel også var forståeligt nok, da han ja syntes jared var helt fantastisk og dejlig at være sammen med, han fik et lille chok da det pludselig var ham der stod op af væggen og så lidt overrasket på sin kæreste, han sank stille nklump og smilte skævt til ham, han kørte stille sin hånd op af hans brystkasse og nød kyssende, hvorefter han kyssede med, da han mærkede englens bløde læber mod sine og lukkede så stille sine øjne, han havde det som om jared havde lagt ham i en trangse, for det hele virkede så uvirkeligt, som en drømme verden hvor alt var godt og lykkeligt, men han vidste dog godt at det var virkelighed og det gjorde bare det hele meget bedre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 11:20

jared så på mikes lidt chokerede udtryk og smilte blot til ham - nærmest beroligende. englen nød at mærke menneskets hænder på sin brystkasse og elskede situationen som den var nu. han havde meget lyst til mike og efter hvad han kunne forstå havde mike det på samme måde. på trods af at jared ikke ejede nogen evne der tillod ham at se ind i folks sind og tanker eller føle deres følelser, kunne han dog sagtens mærke mikes lykke da den efterhånden var så tydelig som den overhovedet kunne være. jareds lykke var dog også ved at være på sit højeste nu, og det var udelukkende pga mike og det han gjorde. langsomt og pirrende lod han sin ene hånd køre ned til mikes skridt og nussede ham blidt der samtidig med at han bed ham i øreflippen og nappede ham i underlæben. efter et par sekunder der hovedsageligt gik på kys, kæleri og kærlighed, slikkede han ham sensuelt op af halsen og smilte frækt til ham, før han kyssede ham og lod sin tunge være indvolveret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 11:31

mike var mere en lykkelig og det ville han var så længe han kunne være sammen med hared, han ville ikke kunne leve uden ham og han var helt sikker på han ville begå selvmord hvis englen en dag forlod ham, men det tænkte han nu ikke så meget, da han bare ville nyde alt ved sin kæreste, han trøk vejret tungt og nød virkelig hans berøring, et lille støn undslap enda, men det gjorde nok ikke så meget, han nussede ham videre op omkring hans nakke og nød alt jared gjorde ved ham, jareds plan om et pirre ham virkede perfekt, da mike blev utrolig tændt af alt det han gjorde, han kyssede med med det samme og lod deres tunge lege sammen, han nussede ham stille op af nakken op i hans hår, hele fornemmelsen af at være sammen med jared gjorde ham utolig godt tilpas.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Tirs 23 feb 2010, 11:41

jared hørte hans tunge vejrtrækning og smilte af at han kunne tilfredstille mike og pirre ham, det gjorde ham faktisk ret stolt. da han hørte det lille støn frigav han endda et grin da han bare ikke kunne lade være, og han syntes faktisk det lød meget sexet og på en gang sødt når mike stønnede...helt sikkert noget han gerne ville høre mere af. jared nød sin kærestes nussen ved sin nakke, og mærkede hans tunge mod sin. han gjorde kysset lidt vildere og løftede ham om ved lårene så hans ben var omkring hans liv. han lod kysset fortsætte og ventede bare på det rette tidspunkt...
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   

Tilbage til toppen Go down
 
Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl
Tilbage til toppen 
Side 8 af 11Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: