The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 06:35

jared hørte hvordan hans bevægelser påvirkede mike og gjorde det lidt efter lidt hurtigere og begyndte at kunne mærke højdepunktet. han stønnede og var glad for at mike gjorde kysset endnu vildere, for så viste han jo også at han turde tage intiativ til noget hygge. jared nød at være så tæt på mike og det gjorde det bare bedre at han måtte være indeni ham, han stønnede, slap kysset og slikkede ham sensuelt opaf halsen hvorefter han endte ved hans læber igen og snaven fortsatte - bare mere vådt denne gang.


//psycopat kæreste...hahaxD tænk lige på at det faktisk er min humor det derOo//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 06:47

mike stønnede højere da jared gjorde det hurtigere og kyssede forsat kysset lidt vildere, han kunne godt mærke det snart var højdepunktet, men det var også fint, nu havde de jo været igang længe, han sank etille en klump og strækte sin hals da han mærkede slikkket, han smilte stort og kyssed med det samme med i snaven igen og elskede det var så vådt, han kørte sine hænder om på englens brystkasse og nussede ham blidt der og videre ned på det øverste af hans mave.


//hah ja din humor er utrolig tæt på den det er faktisk ret skræmmende.. men man vænner sig til den XD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 07:10

jared nød at mærke sin kærestes hænder og stønnede af både 'hyggen' og mikes berøringer. han elskede mike og alt hvad han var, gjorde og bare det at han eksisterede var næsten nok. jared var i øjeblikket overbevist om at de skulle være sammen for evigt men tiden gik jo, og man kunne aldrig vide om der ville komme noget ivejen. nydelsen fra det hele gav ham en fantastisk følelse og højdepunktet nærmede sig hastigt. englen trak sig en anelse hurtigere ind og ud af mennesket og i næste øjeblik kom han, efterfulgt af en svag rystelse der løb gennem hans krop. han stønnede en sidste gang og prøvede at lade være med at falde sammen, ved at fortsætte snaven med mike. tilsidst slap han kysset og betragtede ham med et udmattet smil på læben, han strøj pandehåret væk fra sit ansigt og trak vejret forpustet.

//yeah^^ skal lige ud og se en film med familien men kommer nok tilbage bagefter...hyg dig med indlægget så længe *psyco smil*//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 09:22

mike nød alt ved jared, hans personlighed, hans udseende og det han gjorde. mike stønnede igen da englen bevægede sig igen og smilte skævt i snavet, han mærkede godt der var noget der kom ind i ham og kunne godt regne ud hvad det, han tog en dyb indånding og kørte stille sine hænder op omkring hans nakke da han slap kysset, mike så op på sin udmattede kærste og smilte kærligt til ham, han træk stadigvæk vejret tungt og prøvede at slappe lidt af igen, han lukkede stille sine øjne og tænkte tilbage på hele prosessen "jeg elsker dig jared.." hviskede han helt stille og nussede ham stille i nakken, det havde været helt fantastisk og han følte sig så godt tilpas, sjovt nok havde han overhovede ikke ondt længere, han var bare træt og trængte til at slappe helt af igen, det var han også ret sikker på sin elskede engel også trængte til, så det var jo helt fint.//haha du er så syg XD men det er jo derfor vi er så gode venner x3//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 11:01

han mærkede mikes hænder om sin nakke og lukkede øjnene mens han gennemlevede det hele og alle de følelser han havde haft undervejs. det havde været noget helt andet at gøre det med mike end med hans gamle kæreste, men det var nok også fordi han havde været mike i det gamle forhold og derfor havde haft en helt anden rolle i hyggestunder end den han havde nu. jared nussede mike ved halsen og kyssede ham på panden "jeg elsker dig mere min elskede mike.." svarede han smilene og kyssede ham lidenskabligt. han prøvede at lægge alle sine tanker og følelser for mike i kysset og det lykkedes da også rimlig godt.

//jeg ved det...men der er sq da nogle idioter der er sygere...du ved hvad jeg mener//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 11:24

mike betragtede ham og smilte skævt, han nød jared nussede ham på hlasen og kysset på panden "jeg elsker dig mest min kære engel" drillede han, men mente det fuldt ud, han kyssede med i det lidenskabelige kys og kunne godt mærke at jared elskede ham, han kunne stadig ikke helt fatte det, men han havde accepteret det og syntes bare det var helt fantastisk. mike havde kun prøvet at være i seng med andre på denne måde, så han anede ikke hvordan det var at være den anden, men det gjorde ham nu ikke noget, da han virkelig godt kunne lide det på den måde, men det havde dog været forskel, han havde nyt det sammen med andy og det havde han også med jared, men på to vidt forskellige måder.


//ja ved hvad du mener//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 11:46

"skal vi vædde?" spurgte jared med et videne smil og grinte lavmælt og udmattet. han havde det rigtig godt nu og fløj nærmest på en lyserød sky med mike ved sin side...der var dog en ting han grublede over. blidt og tænksomt slap han kysset og trak hovedet lidt tilbage "mike? du kom ikke vel?" spurgte han stille og holdte et lumsk smil tilbage da han havde en løsning i tankerne...


//hmm...//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 11:52

mike grinte stille "det kan vi godt..for jeg vinder" svarede han med et fjollet smil og betragtede ham imens, han tænkte lidt over hans spørgsmål og rystede stille på hovedet "nej...det gjorde jeg ikke" svarede han en smule forvirret, da han syntes det var et lidt underligt spørgsmål, han nussede jared i nakken og tænkte over hvad det var han nu havde i tankerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 12:00

jared smilte blot af ham og så på ham med et beundrene blik, hvorefter han hurtigt kyssede ham på kinden da han bare ikke kunne lade vær. "det var det svar jeg havde håbet på.." svarede han uden at give udtryk for hvad han nu havde tænkt sig. med en lidt omtåget men dog elegant bevægelse, kravlede han ned fra sofaen og satte sig på knæ på gulvet "kommer du ikke lige her?" spurgte han, tog mikes hånd og gjorde så mike nu sad op med benene ud over sofa kanten i jareds retning.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 12:11

mike så lidt undrende på ham, emn nød kysset selvom han var så forvirret "aha?..du er forvirrende" indrømmede han og smilet stille til ham, han fulgte ham med øjnene og satte sig stille op "hvad er det du..." han stoppede sig selv da han opdagede hvordan jared sad, han kunne regne ud hvad det var englen havde tænkt sig og en lille latte kom ud af ham "har du tænkt dig at gøre det jeg tror du vil gøre?" spurgte han stille og så på ham med blide øjne, han satte sig helt hen til ham, så han sad lige over for ham på sofaen og strøj ham stille over kinden
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 12:18

jared hørte alt han sagde men gjorde ikke andet end at smile legesygt. han spandt som en kat da mike strøj ham over kinden og han lagde hovedet lidt tilbage med lukkede øjne, men genfandt fatningen og samlede sin koncentration til noget andet. englen rykkede sig helt tæt på ham, og lod hurtigt blikket køre op på mikes ansigt før han blidt spredte hans ben, lagde hænderne på hans inderlår og satte munden for mikes p'k. så lod han sin tunge lege lidt med den og tog den så i munden i et hug. det var lidt svært men jared klarede det og hans eneste mål vaar nu at tilfredstille mike med sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 12:33

mike smilte lidt af hans spinden og synes jared så så smuk ud, som han sad der og var kat, han sad helt stille foran ham og lod ham bare skilde hans ben ad, han bed sig stille i læben da han mærkere hans hænder og holdte vejret da han mærkede englens tunge, han stønnede stille, da han tog den i munden og lage sine hænder i hans hår, han nød det jared gjorde og følte sig så godt tilpas, det var første gang han prøvede dette og der var godt at det var jared der skulle gøre det første gang, det føltes en muse underligt efter mikes mening, men det var underligt på en dejlig måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 12:43

englen hørte hans støn og blev igen tændt af det, men nu måtte han focusere på mikes behov, da han jo ikke var kommet under deres samleje. han nød at mærke sin kærestes hænder i sit hår og begyndte langsomt - men selvsikkert - at bevæge hovedet. han nussede ham blidt på lårene imens, og førte hovedet op og ned af hans lem, han nød det selv meget og lukkede øjnene i. et lille 'fnys' undslap ham da han jo blev nød til at trække vejret gennem næsen af forståelige grunde, og han gjorde alt hvad han kunne og havde lært, for at tilfredstille mike.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 12:53

mike sank stille en klump, da jared bevægede hovedet og et lille støn unslap hans læber, flere sug gik igennem hans krop og nød alt det englen gjorde, han nussede ham stille i gennem håret og lænede sig en smule frem over ham, da nydelsen fik ham til at bukke sammen, han hørte det lille 'fnys' og kan til at tænke på om det overhovede var rart for jared, men han ville jo nok ikek gøre det vids han ikke selv kunne lide det, en anden tænke strejfede ham, hvad nu hvis han kom i hans mund, det var han lidt bekymret for, da han jo intet vidste om dette, men nydelsen fik alle de tanker fra ham, da han ikke kunne tænke på andet en hvor dejlig hans kæreste var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 13:01

han nød hans nussen og at kunne mærke ham i sin mund selvom det var lidt anstrengene at skulle gøre dette efter et samleje, men han ønskede jo bare at mike skulle nyde det og blive tilfredstillet. så kunne alt andet være ligemeget. jared mærkede ham komme tættere på og regnede ud at han havde lænet sig forover...måske af nydelsen? englen var selv lidt stolt over at han kunne få dette frem i mike og kom til at smile lidt selvom det stort set var umuligt. han havde intet imod at han kom i hans mund, for ellers ville jared jo ikke gøre det her..han kendte jo godt risikoen og vidste også at han kunne få sygdomme men...who cared? han bevægede hovedet hurtigere og slikkede lidt op af den men genoptog den så i sin mund igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 13:12

mike nød det utrolig meget og stønnede for at bekræfte hans nydelse yderligere, han nusssede ham stadig i håret og rettede sig helt stille op igen, han betragtede ham lidt selvom han kun kunne se hans hår og ryg sådan rigtig, han stønnede igen og grinte stille efter, han lukkede blidt hans hænder om jareds hår og træk vejret tungt, han havde det som om han var i himlen og det var jo helt perfekt når det jo var sammen med sin dejlige engel. mike sugede stille sin mave lidt ind og tog en dyb indånding, hvorefter han stønnede igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 13:20

jared nød det fuldt ud på trods af anstrengelse det tog for ham, og han var ligeglad med den smerte han vidste han ville få i kæberne bagefter. ligenu koncentrerede han sig udelukkende om mike og hvad der skulle til. han rykkede - om det så end var muligt - hovedet hurtigere frem og tilbage over hans lem men et øjeblik blev det for meget. han trak ham ud af sin mund så han kunne trække vejret ordentligt igen, og få mere luft ned til lungerne. han havde egentlig mest lyst til bare at stoppe nu, men kunne ikke få sig selv til det, og gjorde det så igen i et forholdsvis hurtigt tempo.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 13:28

mike stønnede lidt højere og kunne mærke det var ved at være højdepunktet, han anede ikke hvor hårdt det egentlig var for jared før han stoppede for at trække vejret og mike kom lidt i tvivl om han skulle stoppe ham, men han nåede ikke at sige noget før han kom og der kom en blandning af et gisp og et støn ud af ham, han rystede stille på hovedet og videre ned igennem kroppen, han slap stille englens hår og lukkede sine øjne hårst sammen, han var lidt bange for det var dumt han havde kommet i hans mund, men nu var det sket og han håbede bare at jared havde regnet med det, han følte sig egentlig lidt uvidende og lidt dum om det område, da han jo nærmest intet viden eller erfareing havde om samleje.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 13:40

jared hørte hans højere støn og vidste at han nu skulle begynde at forberede sig på at mike snart ville komme, og det hele ville lykkedes. men englen kunne have forberedt sig i månedsvis hvis det skulle være, for uanset hvad blev han overrasket over det, og da mike kom i hans mund havde han intet andet valgt end at sluge det hele. dette kunne han dog ikke klare så lidt af det løb ned af hans hage og jared var efterhånden ret udmattet så han orkede ikke at tørre det væk. han kunne heller intet sige, der han jo havde smerter i munden men de var dog ikke så stærke som det kunne have været, for jared havde egentlig helt fra starten af, planlagt at lave deeptroat tilsidst hvis mike havde svært ved at komme. de smerter ville have været slemme. han bukkede stille sammen og så ned i gulvet men havde en sær følelse af lykke i hele kroppen, over at have kunne fuldføre dette for mike
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 13:50

mike sank stille en klump og så ned på jared, han satte sig stille ned på gulvet til ham og tørrede forsigtigt det han ikke kunne slug væk fra hans hage "undskyld" hviskede han stille og så forsigtigt på ham, han havde en helt fantastisk fornemmelse i kroppen og kunne slet ikke få alt det de havde lavet ud af hovedet, men han prøvede at koncentrere sig om jared nu og lage sig derfor stille ned ved siden af ham og betargtede ham, det havde været hårdt for dem begge, men nok allermest for jared efter det sidste her, han lige stille sin hånd på hans kind "du...er helt fantastisk jared min engel" hviskede han stille og smilte forsigtigt til ham, han mente hvert et ord, for han syntes virkelig det hele havde været fantastisk og det var bestemt noget han ville prøve igen med jared, men nu skulle de lige komme dem over denne gang.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 14:06

jared løftede blikket da mike satte sig ved siden af og smilte taknemligt da han tørrede det af hans hage, han orkede ikke at sige noget for så ville det bare begynde at gøre ondt og desuden behøvede han ikke ord når han var sammen med mike efter sådan en omgang. jared så sig over skulderen efter mike, da han lagde sig ned og lagde sig også selv ned ved siden af, da han jo var udmattet og derfor var for træt til at lægge sig over mike som han regnede med at han forventede. et lille lykkeligt smil viste sig da han tilstod sin kærlighed til ham og han lukkede øjnene da han mærkede hånden på sin kind. jared synes bestemt det samme som sin kæreste og elskede ham endnu mere hvis han skulle sige det. lige nu var han bare træt og havde brug for at sove så hans øjne forblev lukkede mens han puttede sig tæt ind til mike og lagde en arm om ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 14:17

mike smilte tsille til ham og bed sig lidt i læben, han regnede på ingen måde med at jared ville lægge sig over ham, men at han faktisk bare ville ligge sig ved siden af ham, han så hans smil og betragtede det noget tid, han havde regnet ud jared ikke ville sige noget og det var også okay efter det han havde gjort, han puttede sig stille ind til englen og lukkede sine øjne i for at slappe lidt af også, for han var også blevet godt træt, han lage sine hænder om hans nakke og følte sig godt tilpas i jareds favn "godnat...og tak for alt" hviskede han stille.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 14:24

englen smilte glad men udmattet "mhm.." mumlede han lykkeligt og kyssede sin kæreste i håret. alle følelserne for ham overvælede ham og han nød at tænke tilbage på alt det de havde lavet sammen. ikke bare iaften men også da de bare var venner. der havde jared ikke anet noget om at mike og ham selv kunne ende sådan her, men det var vel kun godt. han begyndte at sove og drømte om mike resten af natten....


//næste morgen?//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 14:33

//ja næste morgen//

mike lå stadig i jareds fav næste morgen, han havde været vågen i lidt tid og lå bare og betragtede englens smukke ansigt, han havde sover tungt i læbet af den nat, han havde kun tænkt på det de havde lavet, det havde været så fantastisk og helt uforglemmeligt, han havde tænkt sig at ligge og betragte englen lige det hen ville vågne, mike håbede virkelig på jared ikke havde ondt i kæben efter igår, da han virkelig gerne ville´høre hans stemme igen, han turede hellere ikke rigtigt at rejse sig op, da han var ret sikker på han så ville være ret øm efter aftenens samleje.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 14:40

jared drømte om det han og mike havde lavet igår og kom sommetider til at smile i søvne. efter noget tid begyndte jared så småt at vågne, og det første han fik øje på var mikes smukke ansigt. han ville egentlig have sagt godmorgen eller noget i den stil, men da han åbnede munden let, var det første han mærkede at det trak lidt i kæben. han bed sig i læben af dårlig samvittighed af at han ikke kunne sige noget til mike uden det smertede, men istedet kyssede han ham blidt på munden og håbede at det ville være nok.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   

Tilbage til toppen Go down
 
Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 6 af 11Gå til side : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: