The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 11:31

mike han nussede ham blidt i håret og smilte skævt til ham, han nød virkeligt hans nussen og kyssede stadig med i det vilde kys, han kom med op og sidde og lage stille sine hænder på hans brystog fuldte med ham ned og ligge, han lod sin tunge lage med sin kærestes og synes det var virkelig dejligt, han nød virkelig hans nussen og smilte svagt i kysset. mike kørte stille sine hænder ned til hans bukse kant og nussede ham rundt om lænden, han slap stille kysset og kyssede ham stille langs kindbenene


//soory det tog tid..men blev distraheret//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 11:38

//det er helt okay, blev jeg jo også selv...//

jared nød alt mike gjorde ved ham og lukkede øjnene af nydelse. han lagde sine hænder på mikes ryg, kørte dem ned til hans hofter og nussede ham der, han mærkede kyssende på kindbenene og elskede det virkelig. "mmh..." sukkede han stille og nød at koala havde sine hænder ved buksekanten. generalt var han meget tændt over hele situationen og nød det utrolig meget. også mike, var med til at gøre det til det det var, han havde stadig lukkede øjne og focuserede kun på hvad han mærkede og følte og ikke hvad han så.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 11:56

//ja det er rigtig nok//

mike mærkede jareds hænder på sin ryg og nød han nussede ham ned på sin hofter, han nappede stille i hans øreflip og træk stille ned i hans bukser, han fik dem stille og rolig trukket af ham og smed dem så ned på gulvet, han lage sin hånd ved hans skridt og nussede ham blidt der, han nød virkelig at være sammen med jared og følte sig utrolig lykkelig over det, han kyssede ham stille ned af halsen og videre ned mod hans brystkasse, han havde lukket sine øjne og smilte stille imellem kyssende på hans brystkasse


Sidst rettet af mike Lør 13 feb 2010, 12:03, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:01

hvad er der? distraheret igen?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:03

nej kom til at trykke på send
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:15

//ah hvor smart..//

jared blev om muligt endnu mere tændt da mike nappede ham i øreflippen da det jo var en ting han tændte på. generalt elskede han bid og nap. jared åbnede ikke øjnene da mike trak bukserne af ham, men mærkede det og følte det med alle sine sanser, det var en fantastisk oplevelse. englen nød kyssene, mikes nussen og lagde armene om hans hals og trak ham helt tæt på sig og lod deres læber mødes i en lidenskabligt men også vildt snav.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:25

mike mærkede han kom tættere på ham og nød det fuldt ud, det gav et lille sug igennem hans krop da han mærkede hvor lidenskabeligt snavet var og han snavede ham med samme lidenskab og vildhed, som jared. mike havde aldrig troet hans skulle være sammen med andre en andy, men at være sammen med jared var helt fantastisk og at de enda var blevet kærester, mike kunne stadig ikke helt forstå det, men alt den nydelse gjorde det hele meget bedere
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:34

jared satte sig op og lagde mike ned og lagde sig over ham, sådan at han stadig støttede med hænderne. han holdt kysset lidt endnu men satte sig så på knæ igen med et ben på hver side af mike og udforskede hans underbuksekant. han tøvede lidt...var det rigtigt det de havde gang i? det føltes på ingen måde forkert og jared nød det faktisk men alligevel...han trak lidt ned i dem og så mike i øjnene med et blik der sagde alt om grunden til hans tøven.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:41

mike lod sig bare dumbe ned og ligge og fulgte jared med blikket, han så op på ham og lå bare helt stille med et lille smil, han så lidt ned mod hans hænder, men vendte så blikket op på ham igen, han var blevet rød i hovedet, men hans øjne smilte og det var tydeligt at se på mike at han havde lyst til jadet, han lage sin hånd på hans kind og smilte forsigtigt "du er helt fantastisk" hviskede han stille for at gøre jared opmærksom på , at mike havde lyst til ham og han håbede bare jared ville forstå det, men ellers så var det jo bare en kompliment til jared.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 12:59

selvom englen tydeligt kunne se på mike hvad han ville, tøvede han alligevel og måtte tænke sig om. han spidsede øre da mike komplimenterede ham og smilte en anelse nervøst "jeg behøver vidst ikke sige hvad jeg mener om dig vel?" hviskede han i mikes øre og nappede ham i flippen. nu hvor jared havde fået grønt lys til at slå sig løs, trak han - lidt tøvende - mikes underbukser af ham og smed dem på gulvet ved det andet tøj. hans blik faldt med det samme dernede og et frækt smil tegnede sig på hans læber. han rykkede sig lidt længere tilbage da han jo sad på knæ, og lod langsomt sine hænder glide ned til mikes skridt og han nussede ham lidt der. blikket faldt på menneskets øjne og smilede til ham...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Lør 13 feb 2010, 23:41

mike smilte skævt til det han sagde og rystede stille på hovedet "nej det behøver du ikke..jeg tror du hsar sagt det" hviskede han og grinte lidt af det lille nap i øret. mike mærkede sine underbukser ryge af og blev en anelse nervøs, men det skulle ikke ødelægge det hele, han så det frække smil og smilte selv fræk, han tog en dyb indånding da han mærkede jared ryggede tilbage og holdte stille vejret da han mærkede hans hænder, han stønnede sstille og knyttede stille sine hænder, han så ind i sin kærstes flotte øjne og smilte stort tilbage til ham, han kunne slet ikke få nok af englen, det var som at være i himlen at være sammen med ham på den måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 02:40

jared nød sin kærestes støn og satte sig lidt bedre til rette, men dog sad han stadig på knæ med et ben på hver side af mike. han besluttede sig for at ville høre flere intime støn fra sin kæreste men tøvede lidt for dette havde han aldrig prøvet før...men han måtte jo tage det som det kom. langsomt og blidt begyndte han at bevæge hænderne som han havde omkring mikes p'k op og ned, han måtte smile og nød bare øjeblikket og selve mike. han bukkede sig ned mod ham - men stoppede ikke noget han var igang med - og kyssede ham vådt ned af halsen og bed et par gange men ikke hårdt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 03:16

mike bed sig i læben da han mærkede jared tog om hans dims og der røg med det samme et støn ud af ham, han sugede maven og nød virkelig det englen gjorde, han stønnede igen og sank stille en klump, han lukkede sin øjne og stragte sin hals lidt så jared kunne komme til, han nød virkelig de våde kys og det blide nap, han nød i det hele taget bare jared, for han kunne slet ikke for nok af det og det var utrolig svært for ham at holde stønnende tilbage, det var faktisk helt umuligt for ham, så stønnene røg ud af ham en efter en og han kunne slet ikke for nok af sin elskede kærestes berøring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 03:37

han smilede og var glad for at hans plan var lykkedes, selv stønnede han da også et par gange og det var fordi han selv havde så meget lyst til mike og blev enormt tændt af hans støn. efter lidt overvejelse og et par nervøse blikke på mike gjorde jared det lidt hurtigere men stadig i en blid bevægelse. han tænkte meget over hvornår det rette øjeblik til at gøre det ville være, og måtte indrømme at han faktisk var ret nervøs for det da det jo var så lang tid siden han sidst havde prøvet sådan noget. efter lidt tid mødte englens læber menneskets og han skildte mikes læber ad med tungen og lod den glide ind.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 03:46

mike smilte skævt af nydelse og havde det helt fantsatisk,det var egentlig utrolig dejligt at høre jareds støn, da det bare gav ham mere lyst til at gøre det, han mærkede englen bevægede sin hånd hurtigere og et højere støn kom ud af ham, han mærkede jareds læber mod sine og lod ham bare skilde hans læber, han lod deres tunger mødes og begyndte stille at lege med hans tung med sin, så det blev til et rigtig snav, lag lage sine hænder om på hans ryg og nussede ham ned mod lænden, han nåede ned til hans lænd, tog stille fat i kanten af hans underbukser og træk ned i dem.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 04:01

jared legede lystigt med hans tunge og mærkede så mikes hænder på sin ryg, og kunne sagtens gætte hvad han ville nu. det var vel også ved at være på tide efterhånden og forspillet havde varet længere end det burde hvis man tog efter hvor tændte de var blevet. jared trak vejret tungt og nød hans nussen men følte igen den velkendte følelse af nervøsitet stige op. alligevel trak han dem selv af og kom til at smile før han lagde sig ned over ham igen men slap nu taget om mikes p'k. efter et lille øjebliks snav og kæleri, trængte han blidt op i sin elskede kæreste med et stille støn men han slap ikke kysset.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 04:16

mike nød deres tunger legede sammen og syntes faktisk det var ret sjovt, han syntes selv det var på tide de kom igang, så han blev lettet da jared tog underbukserne helt af, for så vidste mike at det var nu, han strøj sine hænder op af hans ryg og flettede sine fingre ind i sin kærstes hår, han mærkede jareds krop over sin og kunne nu mærke nervøsiteten, men det skulle ikke stoppe dem, han var blevet godt tændt og havde virkelig lyst til englen nu, så da han mærkede jared trængte op i ham kom det er ordnligt støn ud af ham, men han slap ikke kysset. mike havde savnet at være sammen med nogen på den måde og at det så var med jared gjorde det hele meget bedre, for han elskede virkelig jared og ønskede bare at deres forhold skulle vare evigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 04:29

han nød at mærke mikes hænder i sit hår og at høre hans højlydte støn, selvom han var lidt bekymret for om det gjorde ondt på ham for han vidste jo af bitter erfaring at det kunne gøre. efter et lille sekunds pause begyndte jared at bevæge sig ind og ud af ham i et blidt tempo for de var jo lige begyndt og i starten lagde man jo sjældent hårdt ud. han stønnede og prøvede ikke at lægge en dæmper på det som så mange andre jo ville have gjort, for han vidste jo godt at det i længden ville være stort set umuligt...især når han var sammen med mike. han kyssede ham intenst selvom kysset sommetider blev afbrudt af stønnene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 04:43

mike mærkede godt en svag smerte, men det var den slags smerte der var mere behageligt, så det generede ham slet ikke, han stønnede da jared begyndte at bevæge sig og mike holdte lige vejret et kort sekund, men nød det virkeligt, han var nu meget glad for det startede blidt ud, istedes for det skulle gå hurtigt fra starten, så kunne de jo også nyde det i længere tid, han ´nød at høre sin kærestes støn, da det jo betød han også nød det, han kyssede med i det intense støn og var helt ligeglad med at det blev afbrudt af stønnene, for kysset forsatte jo bare lige efter igen, han stønnede så igen højlyt og smilte skælvt i kyssset, han begyndte stille at nusse jared i håret og synes det var utrolig dejligt blødt at røre ved.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 04:52

jared stønnede og lukkede kort øjnene i af nydelse men åbnede dem så lidt efter "gør det ondt?" hviskede han spørgende i mikes øre efter at have afbrudt kysset, og holdt et støn tilbage. han ville helst ikke forvolde ham smerte eller ihvertfald mindst muligt men det kunne han jo ubevidst komme til. med et lille kuldegys kom han til at tænke på hvad der mon ville ske hvis han fik et 'dæmon anfald' under deres samleje...det ville ikke blive sjovt for mike. jared lod en hånd køre ned af mikes overkrop og nussede ham på musklerne samtid med at han snavede ham så det nærmest levede op til fængselsstraf og domstol.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 05:03

mike lyttede til det han hviskede og synes det var sødt af ham at bekymre sig sådan "det gør ondt på den måde det skal gøre ondt...det er virkelig dejligt" hviskede han med er lille støn midt i sætningen, da han ikke rigtig kunne holde den tilbage, han tænkte slet ikke over jareds evne, han havde faktisk glemt alt om den, da han kun havde sine tanker ved jared og deres samleg, han nød at mærke englens bløde hånd køre ned over hans overkrop og nød han nusssede ham på muslkerne, han kyssede med i snavet og elskede det var så intens og vildt, han strøj ham blidt igennem hans hår og kørte stille sin ene hånd ned over hans ryg og videre ned til lænden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 05:20

i et anfald af legesyge grinte jared lavmælt og smilte lumsk til ham. dette var ikke et dæmon anfald, men blot en 'harmløs' og fuldkommen normal trang til at drille og være irreterende, det var nogenlunde det samme der var sket i gyden første gang de mødtes. "nååå, gør det ikke ondt?" spurgte han og lavede store uskyldige øjne til ham "jamen så kan jeg vel gøre dette.." han stønnede kort før han hårdt stødte op i ham for at 'lege' som han vile have kaldt det. jared stønnede højlydt og smilte en anelse psykopatisk og genoptog snaven med vild entusiasme som før, han trak sig stadig ind og ud af mike men de var i et blidt tempo for mike var jo blot et menneske og de kunne som regel ikke tåle så meget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 05:35

mike så lidt undrende på ham over det han sagde og rystede lidt uforstående på hovede "gør hva.." mere nåede han ikke at sige før det hårde stød gav et gisp fra sig og trykkede neglene ned i jareds hud, han sank stille en klump og tog en dyb indånding, han kunne godt regne ud at det bare var jareds dril, især fa han så hans psykopatiske smil og det fik ham faktisk til at smile, han kyssede med i det vilde kys og kørte stille sine hænder om af hans ryg, han stønnede tungt og var glad for han gjorde det blidt igen, da det havde gjort lidt mere ondt ved det hårde stød.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 05:52

det psycopatiske smil florerede stadig om hans læber mens de snavede og nydelsen var på sit højeste, selvom jared stadig kunne fornemme neglemærkerne på sin ryg men han nød det egentlig bare da det jo var mærker fra hans kæreste. han bevægede sig lidt hurtigere og lod sin tunge lege med mikes i kysset, han havde ikke noget imod at stønnene afbrød deres snav for det gjorde bare hele situationen mere eksotisk. et støn undslap ham og han tænkte faktisk meget på om mike mon havde smerter selvom han havde drillet ham før. det var jo blandt andet derfor folk syntes han var psykopatisk...men han var sådan af natur.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   Søn 14 feb 2010, 06:26

mike syntes stadig jareds humor var alt for mærkelig og han havde ikke ligefrem vænnet sig til den endnu, men den dag skulle jo nok komme en dag, han stønnede højere da jared bevægede sig hurtigere og nød hele situationen, han lod ders tunger lege sammen og gjorde det en smule vildere, han hørte englens støn og smilte lidt af det i kysset, han synes faktisk jareds støn lød meget sexet og kunne rigtig godt lide at høre dem. mike havde ikke særlig store smerte, men det gjorde da en smule mere ondt efter det hårde stød, men det generede ham ikke så meget, da han vare nød at være sammen med hans psykopat kæreste.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl   

Tilbage til toppen Go down
 
Fortællingen...fortsat fra havnen pga fejl
Tilbage til toppen 
Side 5 af 11Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: