The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Forstilling.

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 05:45

Dag: tirsdag.
Dato: 2. feb.
Tid: 19:10
Vejr: Køligt, men teltet bliver opvarmet.
Sted: I cirkuset.
Omigvelser: masser af mennesker.
Påklædning:Kjolen

Kristy var den sidste der skulle optræde med sit nummer som linedanser, ring mastern præsenterede hende og kristy kom ind, hun havde en paraply med, som var folde sammen, hendes hår var sat op og hun havde sin kjole på, hun kravlede op af en stige og endte på et lille podie højt hævet over jorden, hun stilte sig og smilede selvfølgelig til publikummet, ring mastern bedte folk om at være helt stille så hun kunne koncentrere sig, også selvom hun havde prøvet det så mange gange at det intet ville gøre at de larmede, hun slog sin paraply ud som matchede kjolen og havde små blonder på, hun trødte ud på linen og gik stille hen af linen, hun smilede stadig selvom man kunne se hun koncentrerede sig, hun gik roligt hen af linen og stoppede først da hun var halvejs, hun tog armende op og så ud på publikummet som kort klappede, før de blev stille igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 05:51

Under hele forestillingen havde han tvivlet på, om hun overhoved ville komme, og havde egentlig været ligeglad med alle de andre optrædende. Han hævede blikket, da pludselig Kristy kom frem, iført den smukke hvide dragt.
Han så på hende, og kunne ikke ses der i baggrunden, hvor han sad for sig selv. Han smilte lidt og klappede med i forundring over hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:10

Kristy hævede forsigtigt det ene ben så hun nu stod på et ben , hun bredte armende ud og smilede, hun sænkede derefter benet igen og folk klappede og blev igen stille da hun begyndte at gå igen, hun stoppede på den anden side hvor der ikke var noget podie, hun stod stille i få sekunder, før hun i et hop stod så med fronten den anden vej, hun fik hurtigt balancen igen og folk klappede, hun gik roligt tilbage igen og stoppede på podiet, hun vendte sig mod publikummet i et smil og hævede armende over hovedet som tegn på at hun var færdig, folk klappede mens hun kravlede ned, hun vinkede til folk mens hun gik ud af manecen, da hun kom om bagved forsvandt hendes smil, hun havde ikke kunne se Ludwig nogen steder og det havde gjort hende en anelse trist til modet, hun gik hen i hjørnet til sit sminkebord og lagde sin paraply og satte sig i et lille suk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:17

Ludwig klappede, men stoppede så snart hun var væk. Han så sig omkring før han rejste sig og smuttede ud af teltet. Han fulgte teltets væg om til den anden side hvr dyrene også var, og han gik derefter ind bagved, hvor cirkusfolkene befandt sig. Han regnede ikke med, at han var velkommen, så han holdt sig hele tiden i skjul, når folk gik travlt forbi.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:22

Kristy tog sine spænder og sådan ud af håret så det til sidst var helt løst, hun lagde den sidste spænde på bordet og så på sig selv i spejlet, hun sukkede og rodet lidt i sit hår så det sad ordentlig, hun tog så en børste og begyndte stille at rede det mens hun så på sig selv i spejlet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:33

Ludwig sneg sig ind uden at blive opdaget, mens han kiggede sig omkring. Han fik pludselig øje på Kristys ansigt inde i spejlet og smilte lidt. Han gik hen til hende og stillede sig bag hende. "Det var virkelig flot". Han lo lidt, stadig af forbløffelse og så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:39

"Ludwig!" sagde hun og sprang nærmest op og stå da hun fik øje på ham i spejlet, hun smilede til ham og dæmpede sin begejstring en smule, hun lagde sin børste fra sig og vendte sig om mod ham, hun havde lyst til at give ham et kram i bare glæde "jeg troede ikke du kom" sagde hun og så på ham "Og tak" tilføjede hun og hendes gode humør var med ét vendt tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:44

Ludwig blev selv helt opmundret, da hun viste så stor en glæde af at se ham. "Jojo, jeg kom måske lidt sent, da der var meget arbejde" Svarede han "Så der var kun pladser helt bagerst". Han behøvede ikke at gemme sig fra de forbipassagerende nu, da han stod og snakkede med Kristy.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 06:57

Kritsy nikkede og kørte en tot af sit hår om bag øret "Så var det derfor jeg ikke kunne se dig " sagde hun så i et nik og så på ham "men velkommen, det er så her jeg bruger det meste af min tid " sagde hun og slog kort ud med armende "Vil du ikke med hen i min vogn .. Skal også skifte og sådan" sagde hun og smilede, hun havde alt sit normale tøj over i sin vogn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 07:09

"Jo da" Svarede han "Her er også masser af larm, og jeg skylder dig desuden også en middag". Han havde taget sin pung med i dagens anledning, og ville ikke have noget imod at bruge mange penge på hende. *Mon hun egentlig har en kæreste? Og skal jeg forberede mig på at der kommer en stor stærk klovn eller ildsluger efter mig?*.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 07:15

Kristy smilede "Kom med " sagde hun så og gik ud af teltet og regnede med at han var med hende, hun stoppede ved en hvid vogn og fandt en nøgle frem, hun låste op og åbnede døren så et aflangt værelse kom til syne, hun lod døren stå åben så han kunne gå med ind "her bor jeg så .. " sagde hun i et skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 07:25

Han fulgte med hende ind til hendes vogn og så sig omkring. "Hmm.. Her er ret godt med plads, selvom den vognen så så lille ud udefra". Han smilte selv lidt og så ned på hende. "Det er så nu jeg skal gå rundt og kigge på dine personlige egendele, mens jeg kan, hm?".
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 07:35

Kristy satte sig på sin seng og trak ballarinerne af sine fødder "Det gør du bare " sagde hun i et lille grin og havde ikke nogen pinlige ting, kun en masse nips og dimse ting, ting hun havde købt eller fået af folk, små børn der havde lavede tegninger eller ting hun havde købt i forskellige lande, hun gik hen til et lille klædeskab og fandt et par jeans frem og enTrøje frem, hun fik bundet sløjfen omme bag på sin kjole op og fik besvær med at få den bundet ordentligt op så hun kunne trække den af, hun rejste sig så op og gik hen til ham og spurgte en anelse genert "Vil du hjælpe?" hun vendte ryggen til ham og plejede at få hjælp af sin bedstemor med kjolen, men nu havde hun jo ikke lige sin bedste mor i nærheden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 07:42

Ludwig betragtede hende lidt, og så lidt misfornøjet ud da hun bad ham om det. Han begyndte at binde op for kjolen mens han så til, da hendes ryg kom til syne. "Så" Svarede han og kiggede på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 08:05

Kristy stoppede op da hun skulle til at hive kjolen af, hun så om på ham "Ehm, Kunne du " sagde hun og gjore tegn til om han kunne kigge væk mens hun lige hurtigt skiftede, hun havde ikke lige tænkt over at hun ikke kunne gå et andet sted hen og skifte, fordi toiletterne lå i en anden vogn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 08:21

"Selvfølgelig" Svarede han og vendte sig i stedet om, og kiggede ud ad vinduet ud til alle de andre dyr og cirkusfolk. Ludwig kunne ikke helt forestille sig en sådant stilling, men han vidste nu godt, at han aldrig helt havde været så underholdende eller spændende selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 08:26

Kristy trak kjolen af og derefter strømpebukserne, hun trak jeansne på og lukkede dem, derefter trak hun trøjen over hovede og løftede håret op så det ikke var inden under trøjen "Sådan .. " sagde hun så og satte sig på sengen, hun trak et par strømper på og derefter et par normale sneakers "Hvis det er, behøver du altså ikke give en middag .. " sagde hun så og ville helst ikke være til bevsær "Desuden var det jo bare lasagne " sagde hun og rejste sig op, hun tog en løs strik hue på da det var koldt udenfor.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 08:43

"ja, men hvad skulle jeg ellers bruge som undskyldning for at gå ud med dig?" Spurgte han forsigtigt og smilte til hende. Nok var han næsten ti år ældre end hende, men det virkede da som en eller anden slags date, når de sådan skulle ud og spise. Han kiggede på hendes beklædning, og fandt hende virkelig smuk, uanset hvilket tøj hun havde på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 08:58

Kristy så hen på ham og smilede stille "Altså som en date?" spurgte hun så og havde faktisk aldrig været på en rigtig date, det glædet hende faktisk helt vildt at han ville med hende ud og så så ned af sig selv og sit normale kedelige tøj "Men jeg ser jo slet ikke ordentlig ud" mumlede hun og kørte en tot hår om bag øret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 09:06

"Du ser pragtfuld ud, hold dog op" Sagde han og så på hende "Lad os tage ud og spise nu, hm?". Han gik hen og åbnede døren og så tilbage på hende. Selv lignede han bare sig selv, med sit gamle tøj, hat og løst, kedeligt hår. Der skulle ikke meget til, før at han fandt nogen pæn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 09:16

Kristy smilede og så på ham "hm, tak" sagde hun så og var smigret over at han da synes hun så pæn ud, hun tog sin jakke på og rettede kort på sin hue før hun gik med ham ud, hun lukkede døren og fandt sin nøglefrem, hun låste og proppede nøglen tilbage i sin lomme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 09:27

Ludwig lagde den ene hånd om bag hendes ryg og førte hende ned ad trapperne og ud fra cirkusområdet. "Det er et morsomt job du har" Sagde han, mens de gik. Han kiggede ud på befolkningen, der rendte rundt i Van Martes parken, men ignorerede den, selvom støjen var høj i hans øre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 09:37

Kristy lo lidt af hans kommentar og fulgte med ham "Med dårlig løn " sagde hun i et smil, fordi hun ingen løn fik, det var jo hendes familie og alt hvad der blev tjent, blev jo brugt på mad til alle og sådan, hun havde tænkt meget på at flytte og få sig et ordentligt job, men havde ikke rigtig haft chancen for at lære et sted at kende ordentligt også havde hun svært ved at svigte sin familie.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 10:13

"Hvor dårligt lønnet da?" Smilte han lidt og tog sine hænder i jakkelommen. Han gik i et roligt tempo, nu da de var kommet ud af parken. Han sig omkring i byen efter en retning. Han vidste ikke helt hvilken slags mad udover lasagne hun spiste, eller hvilken restaurent hun foretrak.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Forstilling.   Ons 03 feb 2010, 10:22

Kristy trak kort på skuldern "Jeg for ingen løn .. De er jo min familie .. vi deler og sådan" sagde hun og var ikke sikker på hvordan hun skulle forklare, hun så sig en anelse nysgerrigt omkring og havde ingen anelse om hvor han ville have hende hen, hun kendte jo ikke byen og havde faktisk ikke været så meget ude for parken, udover når hun var henne og øve.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Forstilling.   

Tilbage til toppen Go down
 
Forstilling.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: