The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Sidste forstilling.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 02:01

han skævede til kristy og gik op ved siden hende, han smilede da hun takkede og han nød den lette, kølige vinter brise der florerede i luften nu. underligt nok frøs han ikke selvom han kun havde en tynd undertrøje, skorte, og et par jeans på..det kunne han nok takke vampyren i ham for "okay? er det ikke stressende med så mange forstillinger så?" spurgte han og lagde hovedet på skrå mens han betragtede hendes hår flagre i vinden. han så rundt på alle lysende og kom til at smile af den skønhed der omgav ham lige nu...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 02:21

Kristy trak kort på skuldern og så rundt på de smukke lys, før hun så på ham "Altså, jeg har altid levet på den måde .. Men jo det er da en smule stressende en gang i mellem " sagde hun i et skævt smil og begyndte stille at gå, hun så rundt på den oplyste park, hun sukkede mildt fordi det var dejligt roligt i parken nu da her ingen mennesker var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 02:31

han nikkede lidt "det kan jeg forstille mig.." svarede han og rakte hånden ud mod en kopi af pariser hjulet. han formede hånden sådan, at det fra hans synspunkt lignede at han holdt om forlystelsen "så...nu er pariser hjulet mit" sagde han med et lille fjollet smil på læberne
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 02:59

Kristy lo kort af ham og bukkede sig ned, hun skrabbede lidt sne sammen i sine bare hænder og rettede sig op, hun formede den til en kugle og kastede den derefter på ham "FIk dig!" sagde hun mundert og løb lidt foran ham fordi hun lagde op til snebolds kamp, hun grinte lidt og stoppede lidt op for at lave endnu en sneboldt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 03:51

jared der ikke rigtig lagde mærke til hvad kristy gjorde, blev ramt uden nåde af snebolden i baghovedet. han førte hånden hen til der hvor den havde ramt og pillede hurtigt noget af sneen ud og rystede på hovedet for at få det hele væk "bare vent" grinede han og samlede noget sne op fra et skraldespands låg og kastede det efter hende "fuldtræffer!" sagde han og lo af hende. den havde ramt kristy i ansigtet, og det var jared meget stolt af, han havde altid været god til sneboldkamp.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 08:48

Kristy tabte det sne hun havde samlet op i hænderne og lo lidt, selvom det var mega koldt , hun tørte sneen væk og så hen på ham "Årh .." sagde hun faretruende og tog noget sne i sine hænder, hun løb hen til ham og tog fat om ham, hun proppede sne i ansigtet på ham og gav ham en ordentlig vasker "Haha!" sagde hun i et smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 10:49

jared havde travlt med at grine så han opdagede slet ikke kristy der kom løbene hen til ham, men så hende først der han mærkede hendes arme om sig, og derefter sneen. han væltede om og trak hende med ned og de endte på jorden der var blød af sne så de slog sig ikke, men han skubbede hende bare væk fra sig, tørrede hurtigt sneen af ansigtet og satte sig på hendes mave, og gav hende en vasker. han vidste jo at det ikke ville gøre det store at han satte sig på hende, for han vejede jo kun 12kg..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tirs 02 feb 2010, 02:50

Kristy forvantede noget tung over sig, men blev forundret da han ikke vejet mere end hvad en det, hun lukkede øjnene da der blev proppet sne i hovedet på hende, hun tog fat i hans håndled så han ikke kunne tvære mere sne i ansigtet på ham, hun lo lidt og holdte fat i hans håndled "Hvordan kan du veje så lidt?" sagde hun i et lille grin og synes da ikke han så ud som en der havde anoraksi?.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tirs 02 feb 2010, 11:30

jared stoppede da hun greb fat om hans håndled men blev dog lidt nervøs for hvad han kunne svare på hendes spørgsmål"lad os bare sige at jeg er anderledes" endte han med at sige og han havde valgt ordene med største omhuh. jared pillede lidt sne fra før ud af sit hår og smilte drillende til hende...måske også en smule legesygt for sådan var han jo.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Ons 03 feb 2010, 00:34

Kristy forstod det ikke helt, men lod det ligge, hun rejste sig fra jorden og børstede sne af sit tøj og pillede sne ud af sit hår, hun så sig omkring i et smil og stoppede sit blik ved en `pariser hjulet´ "Tror du man kan få lov at prøve?" spurgte hun så og havde faktisk ikke fået prøvet nogen af forlystelserne endnu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tors 04 feb 2010, 03:09

jared rejste sig så hun også kunne og betragtede hende pille sne ud af håret "hmm...ja måske?" sagde han tænkene og smilte lidt. hjulet bevægede sig jo endnu selvom parken var lukket, og det plejede det altid at gøre for at 'sige farvel' til kunderne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tors 04 feb 2010, 04:04

Kristy så hen på ham og børstede det sidste sne af tøjet "Kom, lad os gå hen og spørge" sagde hun i et smil og begyndte at gå mod pariser hjulet, hun var sikker på at man kunne se hele byen oppe fra toppen af, det ville være fedt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tors 04 feb 2010, 04:30

englen smilte og fulgte med hende og kunne på vejen genkende et par steder han havde gået før. han var her ikke så tit, og faktisk var det første gang i måneder han var her, så der var jo sket et par ændringer siden sidst. der de nåede hen til pariser hjulet, sagtnede jared farten og slog blikket over på kristy som for at sige at hun skule spørge.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tors 04 feb 2010, 06:50

Kristy stoppede lidt op og så kort om på ham, før hun gik hen til en halv tyk mand, hun prikkede ham forsigtigt på skuldern "Må vi prøve?" spurgte hun i et forsigtigt smil og så på manden, manden smilede og nikkede "Selvfølgelig mine børn" sagde manden og stopepde hjulet så de kunne sætte sig ind i en vogn, kristy smilede glad "mange tak!" sagde hun og satte sig ind i vognen og ventede på Jared.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tors 04 feb 2010, 06:58

jared smilte venligt til manden og fulgte efter kristy ind til vognen. han satte sig ved siden af hende og manden lukkede lågen efter dem og satte så hjulet igang "god tur!" sagde han smilene og jared smilte igen lidt forlegent og så ned, da han tænkte på hvordan dette kunne se ud for folk der ikke vidste bedre. at to teenagere kom og ville prøve pariser hjulet...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 06 feb 2010, 00:21

Kristy tog fat i kanten af vognen da den startede og smilede, hun gjore store øjne da de nåede længere og længere op så man kunne se ud over byen "Wow!" sagde hun begejstret og så rundt "Man kan jo se næsten helt over i nabobyen, sagde hun i et grin og så så på ham " det fantastisk!" sagde hun og holdte stadig fast i vognekanten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 06 feb 2010, 05:18

jared betragtede kristy i hendes begejsring og forbavselse, han kom til at le over hende reaktion på udsigten men nød dog også at man kunne se hele byen "ja, det er som om man ejer det hele.." sagde han med et lille grin.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 06 feb 2010, 08:22

Kristy lo lidt og så rundt ud over byen, hun styrrede sin begejstring lidt, de var ikke en gang nået helt op endnu, pariser hjulet var jo næsten så stort som det ægte "Ja, det smukt" sagde hun i et smil og nød den friske men dog ldit kolde luft som blæste heroppe og tog lidt fat i hendes hår.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 06 feb 2010, 11:10

han nød udsigten og begyndte lige så stille at tænke på hvordan det mon ville være at sætte af herfra og flyve rundt over tivoliet. en blid brise strøj igennem jareds hår og legede med det hvorefter den slap sit tag og skyndte sig væk til andre spænende steder. menneskets begejstring gjorde englen glad og han betragtede hende blot, med et smil på læberne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 06 feb 2010, 13:07

Kristy så på ham med et smil og sukkede midlt, hun lænte sig tilbage i sædet og så rundt "man mærker helt hvor træt man er" sagde hun i et smil og så på ham igen, hun så lidt op på himmelen og lukkede kort øjnene, før de røg helt i og ubevist faldt hun i søvn, hun lå med hovedt støttet mod kanten og så fredfydlt ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tirs 09 feb 2010, 11:26

jared nåede slet ikke at svare hende før hun faldt i søvn, og han betragtede stille mennesket der i øjeblikket sov. *hun må være meget træt* tænkte han for sig selv og undrede sig lit over hvordan man kunne være træt på sådan et tidspunkt, men okay..hun nhavde jo optrådt og alt muligt. begrebet 'søvn' var dog ikke noget jared kendte så meget til, fordi han ikke sov mere end 6 timer hver nat, da vampyr delen af ham jo påvirkede hans søvn. englen så på kristy og smilte, så rykkede han lidt tættere på hendes sovene krop og strøj hende blidt over det lange, sorte hår.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 13 feb 2010, 12:47

Kristy sukkede dybt i søvne da han strøj hende over håret, hun bevægede sig så svagt og gned sig i det ene øje og blinkede kort med øjnene, før hun opdagede at hun så var faldet i søvn "Oh! .. Undskyld .. Jeg .. er bare træt" Sagde hun og så lidt ned, hun rettede sig op og synes selv hun havde været ret så uhøflig.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   

Tilbage til toppen Go down
 
Sidste forstilling.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: