The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Sidste forstilling.

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Sidste forstilling.   Tors 28 jan 2010, 05:14

Dag: tirsdag.
Dato: 27. jan.
Tid: 21:00
Vejr: Kølirgt, men teltet bliver opvarmet.
Sted: I cirkuset.
Omigvelser: masser af mennesker.
Påklædning:http://farm3.static.flickr.com/2350/2152121596_b6b84469a1.jpg

Krysti gik hen af en line som var hævet op over gulvet, hun havde selvfølgelig en smuk paraply som matchede hendes kjole, i hånden, hun havde det lange sorte hår sat op i en hestehale, hun havde små ballarina sko på og lyst makeup, der var stille i salen fordi ring mastern havde bedt folk om at være stille så hun kunne koncentrere sig, selvom hun havde prøvet det her tusinde gange og ville nok ikke falde ned selvom de larmede, hun stoppede op og hævede det ene ben baglænds så hun nu stod på et ben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Tors 28 jan 2010, 06:35

jared gik omkring i parken og betragtede alle de fremmede mennesker og forlystelserne. han havde en hvid skjorte på samt et par sorte jeans, som var hans yndlingspåklædning, men alt imens han var dybt optaget af en af forlysteleserne hørte han støj fra jublende mennesker i cirkusset. han smilede, gik derind og så sig lidt om. jared gad ikke til at mase sig forbi alle menneskerne for at komme tættere på centrum, så han stod bare lænet op af telt åbningen. den unge dame der gik på line deroppe fangede hans opmærksomhed og han betragtede hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 03:27

Kristy satte benet ned på linen igen og smilede til publikummet som klappede og blev igen stille da hun igen begyndte at gå, hun lavede et mindre hop så hun stod med fronten den anden vej, hun gik tilbage til den anden ende af linen og stod på et rundt podie, hun smilede og bukkede kort til publikummet som klappede og huede, hun kravlede ned fra podiet og vinkede til folk på vej ud af manecen(staves), hun kom om bagved og gik hen til sit sminkebord, hun sukkede dybt og klappede sin paraply sammen og stilte den fra sig, hun trak sine balletsko af og sukkede lettet, hun havde haft dem på næsten hele dagen så hun var også øm i fødderne efter at skulle gå så meget på line.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 03:47

da publikum klappede begyndte jared også på det og smilte og så ned i jorden. han syntes hun havde danset godt og var forundret over at mennesker kunne danse sådan, og med en sådan balance "undskyld mig" sagde jared stille og skubbede let til menneskene for at komme forbi. hver og en flyttede sig da han sendte dem sit uskyldige blik, og inden længe kom han frem til backstage døren. han havde arbejdet her før, og kendte derfor godt stedet, og nogle af dem der stadig arbejdede der genkendte da også ham. "hej jared" sagde en af hans forrige kollegaer og smilte til ham "hey oliver" hilste han tilbage og smilte til ham. han gik gennem rummet og hans blik faldt på kvinden der før havde danset i manechen. han smilte og betragtede hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 04:09

Kristy så sig i spejlet og hev elastikken ud af håret, så hendes hård var løst, hun løftede lidt op i sit lange sorte hår og lagde det så det hang ned over hendes ene skulder, hun tog en børste og begyndte at rede, det mens hun kiggede på sig selv i spejlet, men så sig om bagved da hun fik øje på en fremmed i spejlet, hun så drengen og lagde børsten fra sig "Godaften .. " sagde hun en smule undrende og undrede sig over hvem han var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 08:43

han så på hende da hun begyndte at rede sit hår og strøj sit eget tilbage med den ene hånd "godaften" sagde han og smilte let "du danser godt" komplimenterede han hende og gik et par skridt tættere på. han var stadig forundret over at et menneske kunne danse sådan som hede her gjorde, for det havde han efterhånden kun set nogle af racerne gøre. han lagde armene over kors og smilte mundert til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 08:52

Kristy smilede stille og blev smigret over hans ord "Mange tak, Jeg har også øvet hele livte, bogstavligt talt" sagde hun og vendte kroppen mod ham, hun rejste sig og gik helt hen til ham og rakte sin hånd frem "Kristy .." præstenterede hun sig, mest for at finde ud af hvem han var, om det var en hun kendte eller om det bare var en fremmed som havde set hendes optræden, hun studerede diskret hans udseende for at finde noget hun kendte, det ville være pinligt hvis det var en hun kendte og hun så havde glemt det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 09:02

"det kan man se" sagde han med et skævt grin og smilede venligt til mennesket "Jared" hilste han og gav hendes hånd et lille klem før han gav slip. han lod en hånd køre gennem sit hår og rystede kort på hovedet "iøvrigt...flot navn" sagde han med et lille svagt smil. han havde ikke set hende før og var derfor nysgerrig på hvem hun var og sådan.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 09:09

Kristy smilede ldit bredere da han sagde hun havde et flot navn, hun blev så let smigret og smilede altid når hun blev det "Tak, Tak og i lige måde" sagde hun og rettede lidt tyl der sad forkert på hendes kjole og kom i tanke om at hun endnu havde sit ballet tøj på "Ehm, Jeg skal faktisk skifte " sagde hun undskyldende og kløede sig kort i nakken "Du må godt vente her, hvis det er?" sagde hun så og ville faktisk gerne snakke mere med ham, han virkede flink og desuden kendte hun ikke så mange i byen og venner, var bestemt ikke noget hun var ked af at få.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 09:18

jared smilede og nikkede "okay, jeg kan godt vente herude..." han tænkte lidt "...hvis du da ikke har noget imod det?" tilføjede han tilsidst, for det kunne jo godt være at hun havde noget imod at han som en fremmed bare kom brasende og var der mens hun skiftede og alt det der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 09:37

Kristy nikkede og smilede "Jeg har ikke noget imod det" sagde hun i et nik og gik om bag en slags skillevæg hvor man også kunne hænge tøj på (kan ikke huske hvad det hedder ><), Hun trak kjolen af og så sig kort omkring for at finde det tøj hun havde fundet frem, hun tog så en bunke tøj der lå på en lille skammel, hun tog tøjet på og rettede kort på det, før hun kom frem igen, hun smilede til ham "Sådan .. Så ser jeg lidt mere normal ud " sagde hun i et skævt smil.

Tøjet
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 09:45

han smilede og vendte sig om, gik lidt rundt i rummet og betragtede spejlet og så sit spejlbillede kigge tilbage på ham selv. han lo lidt af det men stoppede da kristy kom til syne "yup, det gør du" sagde han og studerede hendes nye tøj. "hvor tit arbejder du her?" spurgte han og så ind i spejlet igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 09:55

Kristy trak kort på skuldern "jeg bor her i cirkuset .. min familie ejer det" sagde hun i et skævt smil og var ikke stolt over det, ikke fordi hun ikke kunne lide sin familie eller det hun lavde, bare dårlige minder fra sin barndom fordi de andre børn gjore grin med det og det sad stadig lidt fast, hun rettede kort på sin trøje og så på ham "Hvad render du så rundt og laver i en forlystelsespark .. Alene? .. Hvis du altså er alene?" spurgte hun så og så sig kort omkring om han egentlig havde en ven eller kæreste med sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 10:09

"cool...er det sjovt at bo i et cirkus?" spurgte han og lagde let hovedet på skrå. han havde altid kunne lide at gå i cirkus for det var sjovt at se hvor meget mennesker kunne få ud af sig selv, han tænkte lidt over hendes næste spørgsmål og så ned "tja..jeg går bare rundt og...ser på ting? og ja, jeg er alene" han kunne bedst lide at være alene sådan nogle steder for så behøvede man nemlig ikke vente på nogen. man kunne bare gå for sig selv, i sit eget tempo, og det var ret praktisk for jared gik ret hurtigt, og det var de færreste der kunne følge med ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 10:35

Kristy smilede og blev en anelse overasket over hans reaktion "Ja, til tider er det da meget sjovt, det eneste der er lidt trist, det er at man flytter hele tiden" sagde hun i et skulder træk og smilede "Men man oplever en masse ting .." sagde hun og kunne godt lide at snakke med Jared, han var flink på sin egen måde "Okay .. Tivoliet er også smukt om aftnen" sagde hun og gik tit rundt i tivoliet når der var lukket, fordi lysende først blev slukket en time efter lukke tid.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 11:48

han smilede skævt og så på hende "ja, jeg kan forstille mig det...at bo ét sted den ene dag og et andet sted den anden" sagde han blidt og gik forbi hende og betragtede rummet. "du har ret..." sagde han og lod hånden løbe over væggen "..det er smukt når alle lysende er tændte men der ikke er nogen i parken...især efter lukketid" sagde han da han jo også havde arbejdet her før i tiden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 11:52

Kristy så om efter ham og vendte sig om så hun så på ham med et spørgsmåltegn ".. Hvor .. ved du det fra?" spurgte hun så og vidste jo ikke han havde arbejdet her, hun fjernede en tot hår fra sit ansigt og undrede sig lidt, men mente der måtte være en logisk grund, for det var jo ikke alle der gik rundt i parken efter lukketid?.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 12:27

han smilte og så ned men vendte sig så mod hende "nå det! jeg har arbejdet her før" svarede han og lo let men fortsatte så sin rundtur "så jeg kender godt stedet her, men der er vidst sket nogle ændringer siden sidst" sagde han og stoppede op ved et lille vindue ud til tivoliet. han havde da også fløjet over parken et par gange efter han stoppede med at arbejde der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 12:32

Kristy gik hen og stilte sig ved siden af ham og så ud af vinduet "Vil du med ud og gå?" spurgte hun så og hentød til at de kunne gå en tur gennem parken, da parken jo var ved at lukke og parken var ret så tom, hun så fra vinduet og op på ham "Hvis .. Du altså gerne vil?" sagde hun så i et lille smil og proppede sine hænder i lommen på sin trøje.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 13:04

han smilte svagt der hun stilte sig ved siden af ham og tænkte lidt over hendes spørgsmål "ja selfølgelig...blev vidst heller ikke helt færdig med min tur, pga din forestilling" sagde han og lo lavmælt. han begyndte langsomt at gå imod udgangen og ventede lidt på Kristy.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Lør 30 jan 2010, 13:17

Kristy smilede svagt og fulgte med ham " Du kan jo vise mig rundt, har ikke været her så længe i byen .. " indrømmede hun og kendte kun parken sådan nogenlunde og byen kendte hun slet ikke, hun var glad for at hun havde mødt nogen hun kunne snakke med, som forstod hende sådan nogenlunde, men hun kendte jo ikke Jared så godt endnu, men håbede da det ikke var sidste gang at de mødtes.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 00:50

"jah det kan jeg da godt" sagde han smilene, han kendte jo godt byen nogenlunde, han vidste ihvertfald ca hvor de forskellige bygninger, forretninger og resturenter lå så det skulle nok gå. englen kunne godt lide kristys udstråling og tænkte lidt på om de så var venner nu eller stadig bare var bekendte. "hvor længe har du da været her?" spurgte han og holdt døren for hende så hun kunne komme ud først.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 01:50

Kristy gik ud af døren da han holdte den for hende og smilede "Tak .. " sagde hun og ventede på ham "Har boet her i næsten en uge .. Har ikke nået at være så meget udenfor parken på grund af de mange fostillinger" sagde hun i et lille smil og tog en elastik fra håndleden og satte sit hår i en sidelæns hestehale da det blæste en smule nu og fik hendes lange hår til at bevæge sig i vinden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 01:59

han skævede til kristy og gik op ved siden hende, han smilede da hun takkede og han nød den lette, kølige vinter brise der florerede i luften nu. underligt nok frøs han ikke selvom han kun havde en tynd undertrøje, skorte, og et par jeans på..det kunne han nok takke vampyren i ham for "okay? er det ikke stressende med så mange forstillinger så?" spurgte han og lagde hovedet på skrå mens han betragtede hendes hår flagre i vinden. han så rundt på alle lysende og kom til at smile af den skønhed der omgav ham lige nu...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   Man 01 feb 2010, 02:01

han skævede til kristy og gik op ved siden hende, han smilede da hun takkede og han nød den lette, kølige vinter brise der florerede i luften nu. underligt nok frøs han ikke selvom han kun havde en tynd undertrøje, skorte, og et par jeans på..det kunne han nok takke vampyren i ham for "okay? er det ikke stressende med så mange forstillinger så?" spurgte han og lagde hovedet på skrå mens han betragtede hendes hår flagre i vinden. han så rundt på alle lysende og kom til at smile af den skønhed der omgav ham lige nu...
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sidste forstilling.   

Tilbage til toppen Go down
 
Sidste forstilling.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Van Martes park-
Gå til: