The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 [Brugerafstemning] Skal raceledere genindføres på Deploratus

Go down 

Raceledere, skal de genindføres?
Ja, de kan give en masse fedt spil.
0%
 0% [ 0 ]
Nej, jeg mener ikke de passer til siden længere.
0%
 0% [ 0 ]
Jeg mener godt der kan være fiktive raceledere, altså NPC-raceledere som så potentielt kan vippes af pinden hvis det er aktuelt for en spiller at stræbe efter det.
100%
 100% [ 1 ]
Jeg er hverken for eller imod.
0%
 0% [ 0 ]
Totale stemmer : 1
 

ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: [Brugerafstemning] Skal raceledere genindføres på Deploratus   Søn 13 apr 2014, 07:13

Genindførsel af raceledere:

Kære Losties.

I tidernes morgen havde vi raceledere på Deploratus. Desværre kørte det skævt i forhold til hvad der var det oprindelige formål med det, så det blev taget af plakaten igen.

Nu føler vi tiden er moden til at smide det ud til brugerafstemning igen. Skal vi have raceledere tilbage?

En raceleder er – som ordet indikerer – leder af sin race. Ofgame giver det ingen fordele overhoved, men i selve spillet kan det være en kilde til storhed, eller fald.

En raceleder er ansvarlig for sin "race". De skal holde de andre i snor. De sidder som kransekagefiguren. De høster frygt, ære, penge, kontakter og meget andet godt. Men de kæmper en ensom kamp. Mange vil gerne have den post. Man kan forvente lidt ekstra krydderi i sin drink, en kniv i ryggen, socialt eller politisk ”mord”. Man er i overført betydning en mafialeder. Man rydder op efter alle de andres svineri, men til gengæld lever man højt på strå...måske!

Hvordan man er blevet raceleder er op til en selv. Om det er ved vold, den stærkeste har vundet. Eller om det er diplomatisk at man er valgt ind, retfærdigt eller med købte tjenester eller stemmer? Som leder har man ansvar for at få informeret de nye indenfor ens race – om hvad reglerne er på siden. Her menes der ikke ofgameregler, men de regler racelederen laver for hvad der er kotume, hvad der anses som høflighed, eller hvad man ikke må og til gengæld hvad man SKAL.

Hvis man som engleleder mener at alle skal troppe op i kirke hver søndag, jamen så er det lederen der skal håndhæve at folk dukker op. Og finde en konsekvens hvis folk ikke gør det. Det er også englenes leder der står for skud hvis der bliver set for mange engle flagre rundt på himlen om dagen.

Ud over de interne politiske kampe der kan være indenfor en race, er der naturligvis også kampen racerne imellem. Hvad sker der hvis varulvenes leder og vampyrenes leder står ansigt til ansigt over henholdsvis en cheeseburger og en ”juiceboks” på den lokale McD? Og hvordan vil de vedblive med at holde hemmeligheden om menneskerne på øen? Hvem bestikker, hvem truer, og hvem bliver valgt mod deres vilje af de resterende af egen race? Hvem manipulere med magi, og hvordan får man det hele til at spille sammen?

Hvilken leder har loyale følgere, og hvem har et hof der er fulde af spioner der bliver bedre betalt til anden side?

Så hvad siger I? Skal vi genindføre racelederne? Det kan potentielt give fantastisk meget spil på siden, men det er også en del hårdt arbejde for dem der potentielt siger ja tak til opgaven. Så spørgsmålet er om I er friske på at tage udfordringen op :)

Mvh.
Team Admin


PS.
Indlægget er lavet d. 12-04-2014. Afstemningen slutter om 30 dage.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
[Brugerafstemning] Skal raceledere genindføres på Deploratus
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Genki hvem kommer?
» Pas på hvad du ønsker dig!
» Skæben bestemmer hvad der skal ske /gino/
» Hvad min herre ønsker skal han få - Neal

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: The Lost News-
Gå til: