The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 En dag på skolen (Tamora)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: En dag på skolen (Tamora)   Fre 14 feb 2014, 22:35

Dato: Tirsdag d. 6. august 2013
Tid: 8.00
Årstid: Sommer
Vejr: En lidt blæsende og overskyet dag, men stadig lun.
Sted: Sheria High School
Omgivelser: Klasse 1.D

Gwain hastede ned af gangen, mens han forsøgte at få sin jakke på, med sin taske og nogle papirer i den ene hånd. Han var selvfølgelig for sent på den, fordi han var kommet til at sove over sig - aftenen før, var han blevet fanget af en yderst spændende bog om handelsruterne mellem Ecuador og Paraguay tilbage fra før indvandringen af den europæiske stormagt. Han drejede rundt om et hjørne og var ved at støde ind i Fru Butternut, men han nåede at svinge udenom med et højt undskyld! Til sidst lykkedes det ham at få jakken på, men samtidigt fik han også smidt alle papirerne på gulvet. En forbipasserende elev hjalp ham med at samle dem op og endeligt kunne Gwain skynde sig ind i sit klasselokale med sin klasse, 1.D. Som sædvanligt var der fuld gang i snakken og folk sad hulter til bulter på borde og endda oppe på katederet. Gwain fik eleverne jagtet af sit bord og de unge mennesker fandt langsomt deres pladser. Gwain fik lagt papirerne i en nogenlunde pæn stak, men smule krøllede, men ellers okay og han åbnede sin taske og fandt en lap frem, som han havde skrevet på dagen før. Hans taske og bøger var fyldt med lapper, så først fik han fat i den forkerte.
"Så kære klasse! i dag skal vi have besøg af en af de ærede politibetjente fra Sheiras politistation. Han hedder Makrel med.. nej vent, det er frokostsedlen, hvor katten blev den anden af?" Han dykkede ned i sin taske og fandt endnu en seddel. "Ah! HUN hedder Tamora og skal fortælle os om, hvor farlige stoffer er." Et dybt fællessuk steg op fra klassen og Gwain løftede afværgerende hænderne. "Ja ja, jeg ved det godt, I er en flok verdensmennesker, der ved alt om alt ude i verden, men det er et krav fra rektors side af! Og så er der absolut ikke noget at gøre." Det sidste blev sagt i indforstået sjov, for alle vidste, hvor streng rektor var. Gwain tog en dyb vejrtrækning. Normalt var han rimeligt afslappet og knapt så stresset, men det var snart tid til terminsprøver og han skulle samtidigt arrangere en campingtur og hans forældre havde snart sølvbryllup og det hele sejlede.
Han så ud over sin klasse. Teenagere. Unge mennesker, der kæmpede med at finde deres plads i verden. Trods dresscode var der alligevel et par af elverne, der havde valgt en noget mere alternativ tøjstil, nogle af pigerne gik amok i makeup og drengene var på det stadie, hvor deres hjerner slog fra.
Gwain kastede et blik å sit armbåndsur. Der stod på sedlen, at politibetjenten ville komme et kvarters tid inde i timen, så Gwain lænede sin ende mod katederet og klappede hænderne sammen.
"Nå! Lad os se, hvem der har læst til i dag. Er der nogen, der vil give en kort opsummering af kapitel ni?" Timen gik i gang og det lille kvarter forsvandt hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
Tamora
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 141
Bosted : En lille, næsten umøbleret lejlighed i Sheria.
Beskæftigelse : Fængselsbetjent

IndlægEmne: Re: En dag på skolen (Tamora)   Søn 16 feb 2014, 04:50

Bil: http://www.voiceonline.com/wp-content/uploads/2013/03/2013-Dodge-Charger-Enforcer-police-car.jpg
Den sorte kvindelige uniform: http://www.csc-scc.gc.ca/text/pblct/lt-en/2009/34-1/images/pho_uniforms3.jpg

Klokken var netop slået 8:10, da politibilen trillede ind på Sheria High Schools parkeringsplads. Selv i det blæsende vejr virkede området ganske fredeligt, bortset fra et par enkelte elever, der så ud til at have sovet over sig, sådan som de sneg sig over parkeringspladserne og løb imod lokalerne. Tamora, som lod til at være den eneste person i bilen, vendte og drejede sig, imens hun glanede ud over parkeringspladsen, i forsøget på at spotte en ledig bås til politibilen, hvor den kunne stå nogenlunde i fred. Det var hendes første foredrag, og hun havde egentlig mest taget det for at komme lidt væk - der var trods alt ikke de mest ophidsende rutiner, som hun havde på stationen, men det gav mad på bordet. Desuden var det lidt af en ære at blive "udvalgt". Det havde formegentlig stadigvæk nok noget at gøre med… "ulykken". Hun bed tænderne sammen og skulede under kasketten. Dér! Bilen gled let henover den asfalterede jord, og ind i den ledige bås, hvor hun efter kort tid trak håndbremsen, slukkede motoren og steg ud. Jakken hentede hun omme fra bagsædet, før hun låste bilen og bevægede sig imod klasselokalerne.

Den krøllede huskeseddel blev hevet op af lommen på de mørke bukser, imens skoene takfast gav genlyd i de tomme gange. Hun skulle holde foredrag for 1.D. Hun var blevet informeret om, at læren kendte til hendes ankomst, men hun havde aldrig modtaget noget navn på ham… Eller så havde hun glemt det. Sukkende stoppede hun sedlen tilbage i lommen, og tog et kig på sit ur. 8:13. Jo, hun skulle nok nå det. Dette var faktisk hendes første besøg på Sheria High School. Det havde aldrig interesseret hende at besøge stedet, da hun selv var færdig med sin uddannelse for længst, men hun huskede nu godt dagene, hvor hun stressede med opgaver eller fnes med siddekammeraten. Dette ville nok ikke blive så nemt igen…

Endelig fandt hun døren ind til klasseværelset. Hun havde været nødt til at spørger en eller anden lille, gammel, tvær dame om vej, da det viste sig, at hun var på vildspor. Damen havde blot kastet et enkelt blik på hende, hvorefter hun havde peget vejen ud for hende. Tamora havde høfligt takket damen, og skyndt sig videre, bevist om, at hun nu ville komme for sent. 8:17 stod hun ude foran klasselokalet, med jakken over armen og kasketten i sammen hånd. Hun kørte prøvende en hånd over hestehalen, der stadigvæk sad stramt, ind hun klistrede sit mest pædagogiske smil på og bankede på døren. Kort efter trak hun håndtaget ned og trådte indenfor. Ved første øjenkast virkede det til at være en helt normal klasse. Søvnige hoveder nogle steder, opmærksomme øjne andre steder og et helt trejde sted i klassen fandt hun… ja, det var ikke lige så nemt at bedømme. Hun vendte så sine egne mørke øjne, der spillede af liv, imod klassens lære.

"Jeg må beklage min sene ankomst, jeg er ikke så kendt her på skolen, som jeg regnede med."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag på skolen (Tamora)   Søn 16 feb 2014, 07:58

Gwain var blevet helt optaget af at udspørge sine elever om dagens lektie. En af pigerne var ved at uddybe en kommentar, da det bankede på døren. Gwain vendte blikket mod døren og sagde "kom ind". En kvindelig politibetjent kom ind af døren - den klassiske sorte politiuniform både klædte kvinden, men så også lidt forkert ud, for hun var egentligt for køn til at være politibetjent. Det havde hun sikkert fået at vide før. Gwain skubbede sig ud fra katederet og smilede til hende.

"Det gør ikke noget, betjent. Vi var lige ved at diskutere dagens lektie. Goddag, mit navn er Gwain" Han rakte en hånd ud mod hende og betragtede hende lidt nysgerrigt. Han havde ikke snakket med politiet så mange gange og den autoritet betjente udstrålede var altid en smule intimiderende. Han slog ud med en arm og førte hende ind foran klassen - drengene var i gang med dumsmarte kommentarer til sidemanden og et par af pigerne havde allerede zoomet ud. Gwain misundte ikke Tamora, de unge mennesker var sikkert overhovedet ikke interesseret i at høre ét ord af, hvad hun havde at sige. De troede altid, at de vidste alt, teenagere. Sådan havde Gwain selv været, selvfølgelig.
Han rømmede sig, for at få elevernes opmærksomhed og smilede til Tamora.
"Ja, så er de dine. God fornøjelse." Han kunne ikke lade være med lige at blinke til hende, inden han gik ned i klassen på en tom plads nede bagved, hvor han satte sig godt til rette. Han havde heller ikke de helt store planer om at lytte efter, men derfor kunne han nu godt være et godt eksempel og se sådan ud, i det mindste.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En dag på skolen (Tamora)   

Tilbage til toppen Go down
 
En dag på skolen (Tamora)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: