The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Sweet monotomy [Kallisto]

Go down 
ForfatterBesked
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Sweet monotomy [Kallisto]   Fre 26 jul 2013, 01:03

Dato: Torsdag d. 25. juli
Tid: 14:25
Årstid: Sommer
Vejr: Let blæsende men ellers lunt
Sted: Et bibliotek i byen Sheria
Omgivelser: En masse bøger og kun meget få mennesker
Påklædning: En hvid kortærmet skjorte, lyseblå jeans samt lysegrå kondisko.

Det var en fredfyldt og stille sommerdag på biblioteket i byen Sheria. Det eneste som gav lyd fra sig var de sangglade fugle udenfor samt de få mennesker som skramlede rundt på biblioteket. Solens stråler stod ind gennem de åbne vinduer på biblioteket og gav genskind i træbordene. Alt i alt var det vel egentlig en dejlig rolig dag men Garett vidste bedre. En dag som denne kunne snild forvandles til et mareridt på sekundter. Det havde han trods alt prøvet på egen krop. Derfor var han utrolig opmærksom på sine omgivelser for en uagtsom jæger... var en død jæger. Dog tillod han sig at slappe af en smule. Det ville også se underligt ud hvis en bogopstiller på et bibliotek var vildt anspændt. Ikke at der var mange mennesker til at ligge mærke til det alligevel.
Biblioteket havde lige fået en masse bøger ind og Garett gik og stillede dem op. Han var enlig ret glad for at han havde fået jobbet på biblioteket som bogopstiller. For det første var der aldrig vildt mange mennesker og for det andet kunne han beskæftige sig selv med noget andet end jæger-relateret tanker. Nu og da når han havde pauser kunne han også sætte sig ned i en af bibliotekets stole og slappe af med en bog.

"Excuse me young man. Could you perhaps tell me where I may find the hobby-section?". Heldigvis var den ældre dame som spurgte kommet fra højre side af. Det var nemlig så besværligt og ubehageligt når folk kom fra den side af hvor han overhovedet ikke kunne høre dem... eller høre noget overhovedet. Sådan er det jo når man er blevet døv på sit venstre øre. Ikke noget som var særlig nemt at vænne sig til i starten. Det satte en del pres på det øre som ikke var kommet noget til men med tiden var det blevet bedre. Han var blevet mere opmærksom på sine omgivelser.

"Right over there miss near the green couches" sagde han høfligt og pegede over mod to grønne sofaer som var sat op til kunderne. Damen smilede og takkede Garett hvorefter hun gik hen til det udpegede sted. Han smilede igen og begav sig til at sætte bøger op igen. Det var godt nok monotomt... men han kunne lide det sådan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Fre 26 jul 2013, 01:49

Påklædning: http://images6.fanpop.com/image/photos/33600000/alex-shared-this-on-instagram-alexandra-chando-33631574-585-390.jpg

Hun kiggede op på den store bygning, spekulerede lidt over hvordan hun nogensinde skulle finde hvad der var nødvendigt for hendes videre uddannelse der inde, stedet var jo enormt. Hun snak en lille klump inden hun tog sig sammen og gik over til døren, et kort sekund kunne hun ikke forstå hvorfor den ikke gik op, men så lagde hun mærke til det lille skilt hvor der stod ”PUSH” hurtigt skubbede hun til døren og håbede på at ingen havde set hende trække i den.

Som hun gik ind i det store rum, kunne hun se hvordan det var delt op i afdelinger, små rækker af bøger så ud til at danne deres egne små øer af viden i denne bygning. *Så det er sådan et bibliotek ser ud, hvordan mon de finder de forskellige bøger* nysgerrigt gik hun hen til den forreste række af bøger, tog en enkelt ud fra rækken og læste på den ”a love novel” hun satte den på plads igen og tog en ny ud ”Romeo and Juliet” så denne afdeling måtte havde noget med kærlighed at gøre, besluttede hun sig for.

Ved en lille skranke sad en gammel dame og slog noget ind på en computer, forsigtigt gik hun hen til den fremmede. Hun rømmede sig lidt for at få hendes opmærksomhed og spurgte med en glad stemme da hun fik den ”Do you know where i can find books about supernatural subjects?” den ændre dame pegede længere hen og bed hende om at spørge en ung herre som sad ved et bord, han burde kunne hjælpe hende.

Hun stoppede op på den anden side af bordet og kiggede lidt på manden ”Excuse me sir” hun ventede på at han svarede før hun fortsatte ”I was told you can help me find something about werewolf’s and vampires, demons and.. maybe angels” Alissia havde sagt hun skulle søge på emnerne og i hvert fald have en basic ide om hvad de forskellige væsner var, før hun ville overveje at fortsætte den oplæring hun skulle have. Hun havde også bedt hende om at begyndet til kampsport, det var derfor det havde taget hende så lang tid at komme ned på biblioteket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tirs 30 jul 2013, 09:25

Garett gik rundt, med en knirkende trolly som var fyldt til randen med bøger, og satte dem på plads. Alle var de markeret med et bogstav og tal så det var lettere at finde ud af hvorved at de skulle stå. Imens at han stablede lagde han mærke til at døren til biblioteket gik op. Det så vist ud til at endnu en person havde valgt at tilbringe deres fritid i det ellers så stille bibliotek. Garett så kun kort at et var en ung kvinde før at han fortsatte på sin opgave. Jo hurtigere han var færdig desto bedre. At stable bøger var ikke noget han gad bruge hele sin dag på. Uanset hvor ret og fredeligt det var havde han ligsom andre ting at tage sig til. For eksempel at bevare freden så andre folk kunne nyde den. Ikke lige det fedeste til tider men i sidste ende var det det hele værd... det måtte det da være.

Imens at Garett gik stoppede trollyen lige pludselig og bøgerne som var ude i siderne faldt ned til Garett's store ærgelse. "Honestly... old piece of junk..." mumlede han lettere irriteret og satte sig ned på hug imens at han samlede op. Hvorfor insisterede den halvblinde krage også på at beholde den trolly? Den var uduelig og det gjorde arbejdet sværere end nødvendigt når nu den ikke kørte ordentlig. Lige så uduelig som en af hendes andre medarbejdere. I al den tid Garett havde arbejdet på biblioteket havde han ikke set hendes nevø løfte en finger for at hjælpe til. Lige nu sad han i en af stolene ikke langt fra hvor Garett var og drev den af. Han sad bare og stirrede på Garett imens han samlede bøger op. Ikke noget med at hjælpe... det var der åbenbart ikke nogle som havde lært knægten. Eller også havde Garett bare for store forhåbninger til folk.

Den unge kvinde fra før var nu kommet over til nevøen som sad i stolen. Hvis det var hjælp hun var ude efter var han nok den sidste hun skulle spørge men hvor skulle hun også vide det fra. "Oh, yes. Erm..." sagde han lettere nervøs og så ud til at gå i panik indeni. Han havde da ingen idé om hvor man fandt de bøger henne og det var så der at han så hen imod Garett. "Oy Caleb! Can you come here for a sec?" Garett sukkede og lagde de sidste bøger op på trolleyen. Derefter satte han så hen imod dem. "This miss wants to know where the supernatural-section is..." Garett nikkede hvorefter at han smilede venligt til den unge kvinde. "If you'll follow me miss" sagde han høfligt og rakte mod vejen hen til hylden til det hun søgte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tirs 30 jul 2013, 09:56

Hun kunne ikke lade være med at slippe en let latter, da den unge mand foran hende lignede en der helst ville kravle ned i et musehuld. Hun vidste godt det ikke var specielt sødt, men hvis manden arbejdede her, burde han lære hvor tingene stod, i stedet for at side ned, det ville hun da i hvert fald have gjort, det var jo derfor hun var her.

Hun fulgte lidt mandens øjne da han kaldte på en. Hun så hvordan en mand rejste sig fra gulvet og kom over imod dem, hun kunne ikke helt bedømme om han ikke så mere opgivende end venlig ud, men hvis det var mænd som denne han arbejde med, så kunne hun godt følge denne Caleb.
Hun sendte ham et smil før hun fulgte med ham.

”I am sorry to bother you, but I have never been in here before”

Hun kiggede sig lidt rundt mens hun fulgte med ham, så hvordan biblioteket var delt op I sektioner, men for hende gav ingen af dem meget mening.

”How long have you been working here?”

Selv I hendes eget hoved kunne hun høre hvor dumt det var at lave en samtale med en der bare skulle vise hende hvor bøgerne stod, men det virkede underligt at følge med folk i tavshed. Hun kunne høre hvordan deres skridt gav en underlig hul genlyd igennem rummet, ikke mange mennesker kunne være her.

”Can you help me find a book about demons, angels, werewolf or vampires?”

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 01 aug 2013, 03:04

"It's quite alright miss" forsikrede han hende imens at de fortsatte. Hun lignede bestemt heller ikke en som havde været her før. Ihvertfald ikke i alle de år som han havde arbejdet på biblioteket på- Han var ret så sikker på at med hendes udseende havde han kunnet huske hende. Hun var nemlig utrolig smuk... hvis ikke for smuk. Nok om det dog... overnatulig hylde. En hylde som Garett kun kendte alt for godt. I starten havde han læst en del op på bøgerne på lige præcis den hylde. Ikke alle informationerne om diverse væsner var rigtige men... de fleste informationer var brugbare. Det var i alt fald godt at have en idé om hvordan normale mennesker anså diverse væsner. De mere korrekte informationer havde han selvfølgelig fået ved hjælp af sin celle. Det var det første som man havde lært ham hvorefter han så var blevet oplært i hvordan man skulle genkende dem og derefter hvordan man skulle nedlægge de forskellige racer. Det havde været af nogen hårde år i optræning som jæger. Garett var bare glad for at han havde haft det som der skulle til for at overleve sin træning og blive en jæger.

Garett var ikke vant til at folk småsnakkede med ham når nu bare han viste dem vej til det som de ledte efter. Ikke at det gjorde ham noget. Det var rart at kunne snakke med folk en gang imellem. "About three years now I'd say." Det havde været lige deromkring da han var ankommet til Deploratus at han havde ansøgt om stillingen til at arbejde på biblioteket. Det skulle jo helst være et arbejde som ikke krævede særlig meget og hvor folk ikke rigtig lagde mærke til én... og hvad bedre end en bogopstiller på et bibliotek? Det var det perfekte dække. Folk anede knap nok hvem han var og de fleste syntes at han var for kedelig til at opsøge kontakt med. Hvilket enlig var ret ensomt...

Garett var enlig ret så ensom. Før hans liv var blevet vendt helt på hovedet havde han været en meget social person. Han havde elsket at tage i byen om weekenderne og hænge ud med sine venner. Der havde altid været nogen at være sammen med. Der havde altid været mennesker omkring ham men nu... Ja nu var alt anerledes. Hvis han havde opført sig ligesom dengang ville hans bror have nemmere tilgang til ham. Han ville have noget at true ham med. Det havde han vel egentlig stadigvæk... deres onkel. Dog var der ikke sket ham noget. Det viste vel bare at der stadigvæk var noget menneskeligt tilbage i ham. Han holdt vel stadigvæk af ham. Det var jo trods alt deres onkel som havde været der for dem siden, altid. Han havde været som den far de aldrig havde.

"Sure I can. So are you looking for novels or myths about them or perhaps something more specific? ? As you can see we've got a lot of books about the supernatural. About two of these big shelves..." sagde han og pegede hen imod de større hylder som var omkring de 2,5 meter høje. Det var just ikke et lille bibliotek.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 01 aug 2013, 05:14

Hun nikkede lidt til hans meget korte og kontante svar. Et lille smil gled over hendes læber, han lignede en der tænkte over noget, måske var denne mand ikke så snak saglig. Måske det var grunden til at han havde valgt at arbejde på et bibliotek, det var vel et sted hvor fremmede sjældent snakkede til en, og ellers kun gjorde det når de skulle have hjælp, eller hvis de ikke anede noget om stedet.

”I belive it must be myth i am looking fore” hun kiggede lidt på mange bøger, et opgivende udtryk kom over hende da hun så dem. What the hell is it Alessia have put me to? Lige nu forbande hun den anden engel, mere end Gud sikkert ville bryde sig om, men kunne den anden engel ikke have advaret hende om hvad pokker det var hun havde kastet sig ud i. ”It’s for an assignment, i have to write an essay about some of the supernatural races, how they live, what kills them and that sort of things” det fungerede jo ikke at sige til manden at hun skulle lære alt om racerne fordi de eksisterede og hun ikke anede en skid om dem. Så i stedet kom hun så tæt på sandheden som hun kunne.

Hun lod højre hånd glide næsten kærtegnende op af en ældre udsende bogryg. ”Books holds so much wisdom, but still they are in complete” ordene var nok mere ment til hende selv, end til ham. Men hun mente at der var sandhed i dem, der var vel ingen af disse bøger som direkte fortalte at der stadig eksisterede den slags væsner. i bøgernes verden var den slags væsner mytologiske, eller noget som hørte til i fantasiens verden, ikke noget som levede i blandt mennesker.

Et øjeblik kom der et fjernt udtryk i øjnene på hende, tanken om at den slags væsner eksisterede, skræmte hende en smule. Det var først for nyligt hun selv havde hørt det, så hvem kunne bebrejde hende det, hun havde troet at hun var det eneste væsen i verden som havde vinger. Hun rystede lidt på hovedet for at få tankerne en smule på afstand igen, vendte hovedet imod ham, stadig med hånden kærtegnende imod det gamle bog. ”Can you recommend any of them? Mr.?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 01 aug 2013, 10:10

Myter? Dem var der jo kun tusindvis af. Det ville have været skønt hvis hun var kommet med noget mere konkret om det hun ledte efter. Eller hvis bare hun var hundrede på hvad det var som hun ledte efter. Garett kiggede kort over på hende og kunne næsten ikke lade være med at smile en smule. Hun så en smule opgivende ud da han nævnte det med hylderne. Det var forståeligt nok hvilket enlig fik ham til at føle med hende. Måske hvis hun kunne udtale sig mere om hendes opgave ville han var bedre i stand til at hjælpe hende.

"Quite the assignment you've got. Any paticular creature or just... basically all of them? Any special area like the western creatures or asian? As you can see it's kind of a broad topic... and lots of books. If you could just nail it down for me that would be grand." Det var noget af en opgave som hun havde sat ham på.

"Well, books are just as complete and wise as the one who wrote them... if you ask me anyway." Garett var ikke sikker på om hendes ord var myntet på ham. Hun havde nok bare tænkt højt men hun havde nok ikke noget imod at han svarede. Han savnede trods alt at snakke med folk... Han var begyndt at føle sig som en eneboer. Hvilket han enlig også var lige nu men ikke noget han ønskede. Hvem gjorde i det hele taget også det? Mon hans bror var ensom uden Garett?

*Wait no! Don't think about him...* Hvilket i sig selv var lidt for sent. Det var nok bedst at han fokuserede på sin opgave: At hjælpe den unge studerende med at finde nogle brugbare bøger.
"I can recommend a few..." Garett havde nogenlunde en grundidé om hvad hun skulle bruge. Han gik dermed hen til bøgerne med vampyrer hvor han fandt bøger med deres oprindelse, deres levevilkår, kendetegn og nogen få myter omkring dem. Generelt bare det mest basale viden om vampyrer. Dermed gik han hen til den unge kvinde."This just about covers the vampires..." derefter gik han hen og satte dem på et bord i nærheden. "As for the werwolfs..." han gik dermed hen til bøgerne med dem og fandt det samme som med vampyrene. Sådan fortsatte han med dæmonerne og englene. Alle bøgerne lagde han på det samme bord som mest af alt var godt fyldt ud nu. "And here there are a lot more where they came from however not all are the same. Nothing is exact and each book has something different to add to each creature. Those books I gave you however all contains the same basic thoughts and ideas about them though." Garett var mest af alt glad for at når han kiggede på bøgerne at det ikke var ham som skulle gennemgå dem alle sammen.

"The name is Caleb Stone, miss. Do feel free to tell me if there is more you need."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 01 aug 2013, 23:25

Som hun kiggede på de mange bøger Caleb lagde frem, begyndte hun at føle sig lettere opgivende. Hun skulle læse alt det her, og hvis denne mand havde ret, så ville hun stadig skulle side skoleret i mange år. Alessia havde haft mange år til at læse og lære igennem oplevelser, hvad havde hun haft, 2 måneder hvor hun havde fået flere blå mærker end hun havde troet var muligt.

Hun åbnede en smule spændt en af vampyr bøgerne, håbede måske på at teksten ville være stor og overskuelig. Så et opgivende suk forlod hende da hun så at teksten var så lille at hun sikkert ville ende med briller før hun blev færdig med den.

På det tidpunkt virkede det lettere for hende at kigge på Caleb, som om denne mand måske kunne lette noget af den opgivelse hun følte, eller også var det fordi hun havde nemt ved at fokusere på ham. Han virkede til at blive distraheret af sine egne tanker, og hun kunne ikke lade være med at spekulere over hvad det var han tænkte på, hvem var det nok rettere, for han syntes at blive en smule trist inden han kom tilbage til virkeligheden igen.

Da alle bøgerne var lagt på bordet, sendte hun ham et lille smil.

”My name is Kallisto Night.. Just for fun, with of these subjects would you start reading?”

Som det var lige nu, anede hun ikke hvor hun skulle begynde henne. Det mest logiske måtte være at starte med engle, finde ud af noget mere om sig selv, men det ville hun jo finde ud af før eller siden uanset hvad, hvor det jo ikke var sikkert hun nogensinde ville behøve at møde en varulv eller en vampyr, hun håbede virkelig at hun aldrig ville møde en dæmon, det virkede som det bedste.

Hun stillede sig med ryggen imod en af de stole som hørte til bordet og kiggede på manden i stedet, det virkede en smule mere betryggende, end at kaste sig ud i noget som hun ikke ville blive færdig med det næste stykke tid.

”It looks like I will have something to read for the next month or so”

Hun sendte ham et lille smil, da hun vendte sig imod bøgerne, ikke sikker på om hun virkelig ville fungere til det hun var skabt til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Ons 21 aug 2013, 08:12

Hvis han havde syntes at hun havde set opgivende ud før var det intet i forhold til hvor opgivende hun så ud da hun fik åbnet én af bøgerne. Tja, hvis hun ville havde gode resultater var det bare noget som hun var nødt til at gå igennem. Uanset hvor svær opgaven foran hende måtte synes. Man kunne ikke bare forvente at alt her i verden ville komme let til én uden at arbejde for det. Hvor ville det sjove være i det? På den anden side så var det vel heller ikke så besværligt at læse nogle få bøger. Det eneste man kunne komme til skade med der var et par papirrifter. Intet i forhold hvad andre mennesker var nødt til at gå igennem for hver dag at overleve…
Hvor var han lige pludselig var blevet klog at høre på. Det var til at blive helt dårlig af. Han havde trods alt selv været sådan for mange år tilbage. Det værste var bare at det ikke var kommet med alderen. Overhovedet ikke. Det var kommet med alle de erfaringer og oplevelser som han havde erhvervede sig på så kort tid. Nogle han helst havde været foruden.
Ikke mere fortid! For deprimerende og distraherende. Depri og distraheret var noget han kunne være når han kom hjem. Ikke imens at han var på arbejde. Det sidste han behøvede var nogen som begyndte at bekymre sig om ham. Det ville simpelthen være for meget… tiltrængt men… nej, han kunne ikke. Han kunne ikke lade nogen komme for tæt. Han kunne ikke henvende sig til nogen. Han ville ikke kunne være i stand til at se sig selv i ansigtet velvidende at personer var kommet til skade på grund af ham. Ikke igen.

”Nice meeting you miss Kallisto. Well, I would most likely start reading the subject that interests me the most. That way I won’t lose interest quite as fast.” I det mindste kunne han distrahere sig selv ved at konversere… eller det håbede han i alt fald på. Han havde i alt fald brug for at lære at styre sine tanker noget bedre. Dog var det noget andet når han var ude i felten. Når han var ude i felten var han koncentreret og målrettet. Hans tanker var under kontrol og hans mentalitet skarp. Det var dog noget helt andet når han gik rundt til hverdagen. Hans fortid havde det med at krænge sig ind i hans hoved og forstyrrer hans tanker.  Det var svære at lukke af for. Noget som kunne gå hen og blive fatalt for en uopmærksom jæger… var en død jæger. Det var i alt fald noget som han var blevet fortalt gang på gang.  

”Looks like it miss, however do not fret. I will be at your service if needed,” forsikrede han hende om og smilede igen. Han var lidt ude af træning det med at smile men det gik da. I hvert fald ifølge ham selv. Så meget et stenansigt havde han da heller ikke fået. Det ville i sandhed være trist. Det sidste han ville være at glemme eller være ude af stand til at fungere som et normalt menneske.


Sidst rettet af Garett Fre 06 sep 2013, 06:40, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Ons 21 aug 2013, 10:05

hun kiggede lidt på de forskellige bunker, umildbart var den der interesserede hende mest den om engle, hvem ville ikke gerne vide noget mere om sig selv, men det var ikke det emne hun var blevet bedt om at studere først, så det måtte blive noget fritidslæsning af en art.
Hun kiggede lidt på bunken med dæmoner, de skulle være det modsatte af hende selv, hvor hun skulle være god skulle de være onde, eller noget i den stil, hun var stadig ikke helt sikker på det punkt.

”Then I will start with demons, A creature who have never been mortal”

Hun sendte et lille smil til ham, nu hvor hun havde en ide om hvor hun skulle starte, så var det bare et spørgsmål om tid før hun var færdig. *Om ikke andet lader der da til at være et fornuftigt menneske her på biblioteket, den ældre kvinde som sad i skranken burde virkelig overveje sine ansatte en ekstra gang, den mand som sad i stolen var da ikke til nogen hjælp* hun drejede hovedet lidt så hun lige kunne se ham, han sad stadig og gloede ud i luften, lignede ikke en der ville lave noget den dag *Måske man skulle lave lidt sjov med ham på et tidpunkt* allerede inden tanken havde været der, vidste hun det var en dårlig ide, men det forhindrede ikke en let rødme i at sprede sig over hendes kindben.

Hun vendte hovedet tilbage til Caleb, kiggede lidt på ham, det var et pænt tilbud som han kom med, et hun sikkert ville komme til at benytte sig af inden for den nærmeste fremtid, nu håbede hun bar at det ikke ville irritere ham alt for meget.

”Thank you sir, I will take that offer”

Smilet han sendte hende, virkede ikke rigtigt naturligt på ham. For hende så det ud som om det ikke var noget han havde gjort i lang tid, ikke at hun var den bedste til at bedømme den slags, hun brugte smilet til at lede folk væk fra sine virkelige tanker. Hun kiggede lidt rundt i rummet og åndede lettet op da hun konstaterede at der ikke var nogen ånder i rummet.

Fra sin taske fandt hun en A4 notesblok frem og to kuglepenne, hun lagde dem stille på bordet, imellem de mange bøger. Stille løftede hun ud i stolen, så det var til at sætte sig på den, men uden at den lavede en skinger lyd når den kom over gulvet.

”I am sorry to ask this sir, but when are you closing, and is it possible to let the books be here, and come back tomorrow?”

Det ville være rart hvis hun ikke skulle bede ham finde alle de her bøger hver eneste dag det næste lange stykke tid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Fre 06 sep 2013, 09:04

Garett fulgte hendes blik og endte med at kigge hen på nevøen. Tja, han skulle vel også have et sted at arbejde... men at få sparket ville måske gøre ham megen gavn. Så ville han måske indse at man måtte arbejde for ting her i livet. Han ville endda også gøre sig nogle erfaringer og få noget ud af sin hverdag. Møde nye mennesker og skabe relationer... Ligesom alle andre på hans alder gjorde eller allerede havde. Han var en smule bagud for en på hans alder.
Dog ville hans tante nok ikke lige give ham sparket foreløbigt. Hun havde trods alt ikke mange andre end sin nevø. Den historie var dog hendes egen til at fortælle.

"You're welcome miss Night" sagde han venligt da hun igen havde vendt sin opmærksomhed mod ham. "Now if that is all miss Night then I'll be going and leave you to do your assignment in peace." Det ville ikke være så godt at blive hængende alt for længe. Han havde jo også et job som han skulle passe og hun havde en opgave som hun skulle lave. Noget de begge nok ikke ville nå særlig langt med hvis de distraherede hinanden. Selvom hun enlig var en ret rar distraktion for hans ellers kaotiske tanker. Det var svært at forklare men denne Kallisto havde en form for beroligende effekt på Garett. Han følte sig nærmest... glad i hendes nærvær. Havde han virkelig savnet menneskers nærvær så meget? Det havde han vel.

Garett skulle lige tænke sig om en gang inden han svarede hende. Bibliotekaren var ikke glade for at bøger bare lå og flød. Også selv om nogle havde spurgt om de måtte lade dem ligge til en anden gang. Nok mest af alt fordi hun ikke troede på at de kom tilbage og bøgerne så dermed ville ligge der i et stykke tid inden at Garett måtte sætte dem på plads igen. Dog havde han fået sig en idé. "It's alright however I don't think that's possibe miss. Though... how about I get a an empty trolley for you to put them in when you're done for today?" På den måde lå bøgerne ikke bare og flød og hun ville være i stand til at finde dem igen. Og bibliotekaren ville ikke få et flip.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Lør 07 sep 2013, 22:44

”Thank you so much, I really appreciate all you have done for me, and it would be a big help if I can let the books lay on a trolley for tonight, I think it will take some time to get through all these” hun sendte ham et smil som også lå I hendes øjne, og fik dem til at skinne en lille smule. Hurtigt fik hun dog control over sig selv igen. Alessia havde snakket om en aura og noget om at hvis man fik for stor en følelse, ville denne påvirke ens omgivelser, så Kallisto forsøgte hurtigt at ligge en dæmper på den glæde hun følte over at denne mand havde været så venlig over for hende.

”I hope you have a good day mr”
hun lagde hovedet en smule på skrå da hun kiggede på Calep *Is it wrong to give him a hug?* tanken strejfede hende, men hun lod være, erfaring havde lært hende at de færreste mennesker brød sig om at fremmede kom inden for deres intimsfære, så hun holdte sig pænt ude af hans og sendte ham i stedet endnu et taknemmeligt smil

*Maybe i can talk more with this mann when i am done, but now i have to koncentrate, atleast for a few hours* fra tasken fandt hun en notesbog og et par kuglepenne frem, hun var endnu ikke en af dem der havde anskaffet sig en tablet og en bærbar computer, for hende fungerede disse ting glimrende til hun fik skrevet tingene ind på den gamle stationære som stod i hendes lejlighed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Søn 08 sep 2013, 01:58

"You're welcome... and good luck with your assignment" sagde han smilende.
"Thank you. To you as well miss" sagde han hvorefter han tog afsked med hende. Det ville have været hyggeligt fortsat at kunne snakke med hende men hans arbejde udførte ligsom ikke sig selv... og han skulle nok ikke forvente hjælp af andre ansatte heller. På den anden side havde han også en dårlig fornemmelse ved at snakke med hende. *Seriously... how broken am I?* tænkte han sørgmodigt for sig selv. Var det her noget som han nogensinde ville kunne rette op på? Selv vis han fik fat på sin bror og... Ville han så komme sig igen? Ville han blive ligesom han var engang? Man havde vel lov at håbe. Måske skulle han bare finde nogen til at få ham til at glemme det hele. En som kunne få ham til at føle sig tryg og lykkelig. For overhovedet at han den chance måtte han fjerne forhindringen for at få det liv. Efter det var klaret ville han kunne begynde sin jagt på den eneste ene... eller noget i den stil. Der var jo også så meget andet som han også skulle... han skulle muligvis skrive en list. Eller det ville måske være for mærkeligt.

Garett var igen begyndt at sætte bøger på hylderne. Der var en del som skulle sættes på plads men det var lige til at overkomme. Det værste var bare at en del af dem skulle op på toppen af nogle hylder. Til dem blev han nødt til at bruge en stige og den stige... var også ret så forældet og nærmest faldefærdig. Man skulle virkelig have en god balanceevne til at kunne stå på den. Han fandt stigen frem og satte den op imod hylden hvorved at han skulle sætte en bog på plads. Stille gik han op af trinene og passede på ikke at miste balancen. Det ville være knap så fedt hvis han nu skulle falde. For ikke at nævne en smule ydmygede. Det gik helt fint men da han stod oppe på det øverste trin og var i færd med at sætte bogen på plads kom der nogle børn løbende hen imod stigen. De var sikkert lige ankommet med deres klasse på udflugt til biblioteket og besluttet sig for at det var sjovere at løbe rundt end at læse en bog. I alt fald ramte de ind i stigen som begyndte at ryste hvilket slog Garett ud af balance. Det endte med at Garett smuttede og at stigen styrtede til jorden og gik i stykker.
Af ren refleks greb Garett fat i hylden... og der hang han så nu imens at bøger omkring ham faldt ned. Så længe at hylden dog ikke faldt ned. Heldigvis var hylden godt robust... som det eneste på dette bibliotek.
"Well ain't this just wonderful..." mumlede han for sig selv. Det var ikke lige sådan at han havde forestillet sig sin dag. De små lømler som havde stoppet op efter de havde hørt braget var nu begyndt at råbe op og folk var småt begyndt at samle sig omkring ham. *Seriously? How am I supposed to get down now. I'm just supposed to be a regular guy after all* tænkte han lettere irriteret. Han kunne ikke bare bruge hans jæger-træning til at komme ned igen. Det var ikke meningen han skulle tiltrække sig for megen opmærksomhed. Han måtte vel bare hænge ud indtil at nogen nedenunder ham fik hjulpet ham ned igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Man 09 sep 2013, 05:54

Som den hjælpesomme Calep, gik tilbage til sit arbejde, satte Kallisto sig roligt ved bordet, trist over den store opgave som lå foran hende, men også underligt opløftet over at hun nu var kommet i gang.
Med blikket imod en bog om dæmoner, begyndte hun så småt at tage notater til tingene, ikke noget som ville kunne bruges til en opgave, men de ting hun fandt ikke passede sammen, de spørgsmål som dannede sig i hendes hoved, og hun ville være nød til at bede den ældre engel som lærte hende op, om at forklare.

Hun vidste ikke hvor lang tid der var gået, da et højt brag lød igennem salen. Chokket ved lyden, fik hende til at trykke så hårdt med kuglepennen, og trække den tilbage imod sig, at den side hun skrev på, gik fra hinanden.
Hurtigt faldt hendes puls til ro igen. *Its must be all this reading who makes my ancients(Urolig)* et øjeblik kiggede hun rundt, for at lokalisere hvor lyden var kommet fra. Kallisto havde altid være for nysgerrig til sit eget bedste, men hun ville gerne vide hvad der havde skabt den høje lyd i dette stille område, og en pause fra læsningen var mere end velkommen.
Nogle små børn råbte op fra et sted på biblioteket, nysgerrigt fulgte hun lyden, for at se hvad børnene havde lavet.

Flere mennesker havde samlet sig foran nogle hylder, hvor en Stie lå på gulvet, nogle få kiggede på børnene, mens et par stykker kiggede op. Da Kallisto løftede hovedet og fik øje på den mand der havde hjulpet hende tidligere, hænge fra en hylde. Forlod et gisp hende, inden hun begyndte at bruge hovedet.

”Help m eget this ladder up to him” som hun tog fadt I stein, valgte en ældre herre at træde frem og hjælpe hende med at få det på plads, så manden kunne komme ned fra reolen. Flere gange hørte hun en knirkende lyd som kunne tyde på at hylden ikke ville holde manden meget længere, hun håbede bare på at den ville holde til de havde fået ham ned
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tirs 10 sep 2013, 08:08

Det var lidt en urolig tanke at der ikke var nogen som sådan som lige hjalp ham ned. Folk under ham havde åbenbart for travlt med at gispe og måbe. Ikke lige noget som Garett kunne bruge til noget som helst. Hvis de virkelig ville hjælpe kunne de jo starte med at skride så han selv kunne slippe ned og så finde på en historie bagefter med hvordan det var hændt. Hvis det var meget at forlange kunne de i det mindste anskaffe en ny stige til ham. Bare lige inden at hylden han hang på brød sammen. Hylden havde han nemlig mistet tiltroen til da han hørte den knirke noget så faretruende. *This library needs some serious remodeling* Nu håbede han bare inderligt at der så ikke var nogle problemer med selve reolen. For tippede den... ja, så ville denne dag tage en noget så grim drejning. Ikke kun for Garett men også for alle de mennesker som stod omkring den.
Garett var ret så lette over at der endelig var nogen som tog styringen. Garett kiggede ned og fik øje på Kallisto. Han synes nok også at det var hende som han havde hørt. Garett hørte hvordan hylden gav fra sig nu og regnede med at han ikke havde langt igen før at den brasede sammen. Han så stigen ved sine fødder og skulle til at ligge alt sin vægt på den da han lagde mærke til at det var den selv samme stige som han før havde brugt. Den ville ikke kunne holde ham. Den var trods alt gået i stykker fra faldet.
"Erm... not to be ungrateful or rude however I don't really trust that a broken ladder is going to hold my weight. " Han havde mest af alt lyst til at tage chancen med hylden end stigen. Den så trods alt ud til at holde længere end stigen. Den ældre som stod med stigen så ikke ud til helt at forstå hvad Garett mente og kiggede bare underligt op på ham. "Come on son. Don't be scared now" sagde den ældre herre betryggende som om at Garett var bange eller noget. Hvilket ikke lige var tilfældet. Han ville nok komme til skade vis ikke at han gjorde noget men han vidste da hvordan at han kunne formindske skaden. Han skulle jo nødig ikke være i stand til at udføre hans rigtige arbejde.
"Might you find another ladder then? We've got another one in the storeroom right over there" sagde han hvorefter han plejede mod lagerrummet med sin fod. Det var heldigvis ikke så langt væk igen fra hvor de var... men de skulle nok skynde sig

"Be careful down there!"

For at give sig selv og de andre mere tid valgte han at skubbe nogen bøger ud fra hylden over sig så der var mere plads at holde fast. Han skubbede også nogen ud ved han fødder så han også kunne få bedre fodfæste. Han kiggede dog ned før han gjorde alt det for at sikre sig at han ikke ville ramme nogen. Det var ikke til at vide men han håbede på at han ikke ramte nogen. Der var jo nødigt nogen som skulle komme til skade.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tirs 10 sep 2013, 19:20

Først for sendt indså Kallisto at stien på gulvet var i stykker, et frustreret suk undslap hendes læber da hun indså den fejl hun havde lavet. *why are all these people just standing and watching, why dont they help* ting som dette var grunden til at hun tvivlede på sig selv, den indre vrede hun følte over at de mennesker som bare stod og gloede, var mere hjælpeløse end den mand som havde brug for hjælp.
"if you can hold on, for a few minutes, I will get that spare ladder" Hun sendte ham kun et enkelt bekymret blik, inden hun løb i den retning han havde peget med foden.
Hun kunne sagtens se døren, men ved det første sammenstød med den, gik den ikke op. Lettere desperart begyndte hun at hive i døren for at få den op, stødte endda skulderen imod den et par gange. Hendes blik fulgte låsen, som ikke var til, hele hendes kamp med døren, handlede om at enten var der noget inde bag ved som lå i vejen, eller også var de hængsler så rustne som de kunne blive.
Det var et spørgsmål om hvor hårdt hun kunne tillade sig at støde ind i døren, ikke fordi hun var bange for at døren skulle sprænge, det havde hun på ingen måde styrken til. Men hun var bange for at hendes arm ikke ville kunne klare sammenstødet, hendes knogler var så skrøbelige at det var til at blive sindsyg af i situationer som denne.
Med et mindre tilløb på en meter stødte hun sammen med døren igen, et højt KRAK lød, da døren gav sig. Hurtigt fik hun skubbet døren helt op. En let smerte kom fra hendes arm, idet den ikke havde det så godt efter sammen stødet med døren.
Stien som lå halvvejs på gulvet, sammen med en klapstol, var grunden til at døren ikke havde ville åbne, og det lod til at det store knæk som havde lydt, var kommet fra stolen, en gang gammel plastik hvor det ene ben var knækket over.

Med den arm som ikke smertede, tog hun størstedelen Af stiens vægt, den var tungere end hun havde troet, så mere slæbene end bærende, fik hun stien hen til Caleb. To små drenge hjalp hende, sikkert dem som havde råbt op tidligere.
En lavmælt knirken kom fra den store reol, det var tydeligt at dette bibliotek trængte til nogle nye møbler. "I hoe this ladder can hold you, it's the only one I could find" sammen med en mand og de to drenge, fik de fjernet den anden stie og sat den nye til, alt Kallisto kunne håbe var at de nåede det, inden manden mistede grebet
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 21 nov 2013, 08:55

"Sure thing..." svarede han kort hvorefter han lige kunne skimte at hun forsvandt i den retning som han pegede. Imens at hun var væk kunne han lige pludselig høre en blitz fra en kamera... han kunne skam også se det selv om han havde ryggen til. *You have got to be kidding me...* sukkede han, da der var en af beskuerne, som synes at det havde været passende, at tage et billede af ham. Magen til frækhed! Nu blev han nødt til at få fat i den person senere og slette det. For det at tage et billede af ham... og i værste tilfælde ligge det ud på internettet ødelagde det ligsom hans forsøg på at forholde sig anonym. Han kiggede så derefter bagud for at kaste et blik på idioten. Det var en ung knøs... sikkert de 14-15 år gammel iklædt grå jogginbukser og en marineblå pull-over. Ham skulle han nok huske men indtil videre skulle han bare ned først... og sørge for at ikke andre også valgte at tage billeder eller videofilme for den sags skyld.
"Excuse me but I don't remember signing up for being someone's entertainment. So could you please refrain from taking pictures or filming? Thank you." Det var ikke sikkert at man ville holde op af den grund men folk ville blive opmærksomme på det og måske forhindre andre i at gøre det. Især hvis det var at de havde ondt af ham.
Hylden som han nu hang i så ud til at være bedre end den fra før. Her kunne han nok hænge i et stykke tid endnu. Det var jo også meningen at hylder generelt skulle holde til meget når nu at der skulle være så mange bøger i den. Det havde de måske også været i stand til i de dage hvor de havde været splinternye. Hvilket ikke var tilfældet nu foruden lige den som han hang på. Det så ud til at den havde været skiftet ud. Den forrige hylde havde sikkert gået i stykker eller noget men så havde det nok været før han fik job her som bogopstiller. Ja, det var det jo nok.
Garett kunne tydeligt høre hvordan Kallisto var i færd med at "bryde" ind i lagerrummet. Døren havde det med at binde da selv den havde nogle år på bagen. Han håbede nu bare på at hun kunne få den op og bringe ham stigen. Han blev dog noget så lettet for ikke at sige glad da han så hende igen med stigen.
"It's okay. This one is safe. Though it's a wonder that we haven't been using that one instead" sagde han smågrinende og trådte ned på den nye stige. Det var en stige af stål som biblioteket havde fået foræret. Bibliotekaren havde bare ikke syntes at den have passet til bibliotekets udseende og atmosfære og havde derfor bedt dem om at bruge stigen af træ. Hvilket i bund og grund var latterlig men Garett havde selvfølgelig gerne have beholdt sit job og havde bare gjort hvad hun sagde. Uanset hvor åndsvagt det var.
Garett kravlede dermed ned at stigen og trådt sikkert ned igen. Da han var nede igen åndede han lette op og folk omkring ham var begyndt at juble. Han vendte sig imod Kallisto og smilede taknemmeligt til hende.
"Thank you so much. You just saved my day miss Night". Derefter takkede han selvfølgelig også de andre som havde hjulpet men det var Kallisto som havde størstedelen af hans taknemmelighed. Det var trods alt hende der havde påbegyndt hele redningsaktionen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 28 nov 2013, 23:34

Kallisto kiggede letter forundret på Caleb, en let rødmen bredte sig kort på hendes kinder, inden hun kiggede flovt ned i jorden. Hun havde jo ikke gjordt andet end de de andre burde have gjordt. Først da hun var sikker på at farven ikke længere kunne ses på hendes kinder kiggede hun op igen.

"you welcome, just say it if you need it another time"

Et øjeblik kiggede hun lige ud i luften, ikke sikker på om hun var begyndt at vrøvle, for hendes engelsk lød i hendes egne øre underligt maybe i need to sleep. Hun kunne ikke lade være med at sende hans arme et lettere bekymret blik, for til trods for at han var kommet ned på jorden uden at brække nogle lemmer, var hun bekymret for at den tid han havde hængt i sine arme havde gjordt noget ved hans muskler. Hun vidste godt det var en fjollet tanke, han så ud til at have det fint, men noget inde i hende var bekymret.
just admit it, you Don't want to see humans die tanken om døden skræmte hende selvom den ikke burde, men netop dette gjorde at hun måske var overforsigtig når det kom til mennesker.

Et øjeblik gik inden hun kom i tanke om det lysglimt der havde fanget hendes øjen "did anyone take a pitre of you op there?" hendes stemme var lettere sørgede, selv om man kunne høre at hun på nuværende tidspunkt var begyndt at indse hvor dum en situation det hele var, specielt når biblioteket havde haft en ordentligt stie
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Fre 27 dec 2013, 11:38

"To be honest I'm kinda hoping that I won't need your help another time... but thanks. I really appreciate what you did for me." Det var egentlig ret sødt sådan som hun rødmede... Det fik ham helt til at smile indvendig. Nok mest af alt fordi hans ansigtsmuskler ikke lige også kunne vise det udvendigt. Dælens til jægerstenansigt...
Han måtte vel bare til "rehab" om hvordan det er at være et "normalt" menneske. Eller i hvert fald hvordan man foregiver at være et. For i realiteten ville han nok aldrig blive et "normalt" menneske igen.
Da Garett vendte tilbage fra sin lille tanketur kunne han ikke undgå at bemærke den måde Kallisto stirrede på hans arme. Først havde han ikke den fjerneste anelse om hvorfor hun dog skulle have grund til det. Hans arme havde det skam helt fint... nok i modsætning til hendes egen. De havde det nok ikke så godt efter hun havde brugt dem som en rambuk. Da gik det op for ham at hans arme taget i betragtning af al den tid han hang der... heller ikke burde være i så god en stand. Hvis han ellers havde været hvem som helst.
Måske skulle han spille på det. Bare lige for at passe ind lidt. Garett begyndte dermed at gnubbe sine arme og udstøde små smertesuk. Han prøvede også at virke en smule udmattet og vattet for at hjælpe med overbevisningen. Om det så virkede var ikke til at vide. Som sagt var han ude af træning angående det at være "normal". Det var også derfor at han heller ikke kom ud så meget med mindre at det havde med begge hans jobs at gøre. Dog, selv når han arbejde prøvede han mest af alt at forholde sig i baggrunden... i skyggerne.
"I think so, however, I'm not entirely sure..." svarede han Kallisto. Hvilket ikke var helt rigtigt. Han var nemlig ret sikker på at nogen havde taget et billede af ham. Han vidste skam også hvem den skyldige var. Det var dog ikke noget som han ville blande Kallisto ind i. Hun havde skam assisteret ham nok i dag. For det andet ville han heller ikke holde hende fra hendes opgave længere. Hun havde jo selv en del at se til. For det tredje... så skulle han helst ikke bygge et forhold til hende. Hun skulle hverken være ham en bekendt, ven eller noget andet.
Av... det gjorde ondt at tænke sådan. Det et lille stik i hjertet men det var der ikke noget at gøre ved. Foruden at få bugt med hans problemer. Han måtte bare bære over med det og mest muligt prøve at ignorere det.
"Now if you'll excuse me I think I have to report this to the owner..." sagde han høfligt hvorefter han satte hen imod ejeren som af en grund slet ikke have været påvirket af alt påstyret. Godt nok var hun op i alderen men hun var vel ikke døv? I så fald så var det vigtigt at raportere så hurtigt som muligt. Han ville trods alt rigtig gerne beholde hans cover-job som bogopstiller.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Tors 02 jan 2014, 10:56

hvor var det pinligt, normalt havde hun aldrig den slags problemer med fremmede, hun rødmede aldrig over for dem. "If you are sure, then i will go back to my books" ikke at hun som sådan havde lyst til det. en halv time med bøgerne havde allerede mindet hende om hvorfor hun ikke havde et lånerkort. selvom om bøgerne havde fortalt hende en masse om sin egen slags, vidste hun det meste i forvejen, bøgerne fortalte ikke det store om. men bogen om dæmonerne havde bare gjordt hende mere forvirret, hvis disse skabninger var så magtfulde, hvorfor ønskede nogen så at kæmpe imod dem, specielt de jægere som den anden engel havde snakket om, mennesker som kæmpede imod væsner som burde være dem overlegne på alle måder. et lille gys løb igennem hende da hendes fantasi viste hende et billede af hvordan det sikkert ville ende. et øjeblik stod hun bare og kiggede på caleb, falde i staver over sine egne tanker.
med en hurtig rysten på hovedet kom hun til sig selv igen "You know where you ca find me if you need me" hun kunne ikke lade være med at sende et lille smil. idet hun ville til at gå forbi ham og ned til sin plads igen, mærkede hun konsekvensen af at have brugt sig selv som rambuk, hendes hule knogler var ikke bygget til den slags. en lav banden over knoglerne undslap hendes læber inden hun fik styr på sig selv igen. i stedet kiggede hun tilbage til Caleb, som allerede var på vej over til den gamle kvinde der havde sidet ved indgangen.

idet Kallisto satte sig ved sine bøger igen, registrerede hun at der var blevet rodet med bøgerne, nogle havde lukket hendes bog om dæmoner og i stedet åbnet en om varulve, boget var slået op på en side der beskrev hvordan disse væsner bev til mennesker igen når de døde.
som hun kiggede underligt på dette kunne hun høre nogle snakke bag en af reolerne. en knægt som stod og pralede af et billede han havde taget. kallisto begyndte at koncentrere sig om at høre hvad an helt nøjagtigt sagde, i tvivl om hvor vidt det var et billede af Caleb. selvom hun ikke kendte den unge mand, så hun ingen grund til at der skulle ligge et billede på internettet af ham i en sådan situation
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Man 03 feb 2014, 08:58

Garett havde været ovre og snakke med bibliotekaren som havde ment at de nok at sikkerhedsmæssige årsager var nødt til at lukke biblioteket for i dag... også mest af alt på grund af den folkemængde som havde samlet sig udenfor. Garett syntes at han kunne skimte nogle af de lokale rapportere og blev hurtigt enig med at det nok var en god idé at lukke ned for i dag. Han havde nemlig på fornemmelsen at hans lille hændelse fra før var blikfanget. Ikke noget han var interesseret i.

"Ladies and Gentlemen... for safety reasons we are closing the library earlier today. Please put your books back to their respectable places and leave the library in a fashionable order. Thank you" lød det fra bibliotekaren over samtaleanlægget. Derefter kaldte hun medarbejderne til at samle sig i mødelokalet.

Lige så stille begyndte folk at gå ud og forlade biblioteket. Medarbejderne fulgte dem ud imens nogle andre var blevet sendt hen for at holde rapporterne ude. Andre var gået hen for at samle sig i mødelokalet. Garett havde nok også have gået mod mødelokalet hvis han ikke lige var kommet i tanke om Kallisto. Han var sat hen imod hvor han sidst havde set hende. Han havde jo en del bøger som hun sikkert gerne ville låne og det var ikke til at vide og hvor lang tid biblioteket ville være lukket. Med det som var hændt var der nok en del hylder som skulle undersøges og tjekkes om de kunne holde. Han havde også på fornemmelsen at biblioteket var nødt til at gå igennem en ret heftig renovation.

"Miss Night, the library is closing down now and I don't know if we'll be able to open up to the public for a while, however, if you want I can hold on to those books that you need and make sure that you'll be able to borrow them for your assignment" sagde han høfligt. Det var nemlig grunden til at han havde fundet frem til hende igen. Det ville være synd hvis hun ikke ville være i stand til at låne de bøger som hun skulle bruge til sin opgave. Siden at hun også havde været så sød at hjælpe ham tidligere var det det mindste han kunne gøre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Man 03 feb 2014, 09:50

Hun måtte være blevet opslugt af sine tanker efter at hun havde bedt knægten slette det billede han havde taget, selvom hun havde brugt sine evner til sin forespørgsel var hun ikke sikker på at knægten havde gjordt som hun havde bedt ham om. Med blikket imod bøgerne og tankerne i sin egen verden, kunne hun ikke lade være med at tænke how Can i survive I this world, I am weak and even I child can break my bones, my powers works on humans, how can I know if they will work on a monster like me? usikkerheden sad i hendes krop, sad i hendes hoved, selvom hun langtfra havde læst det hele, så vidste hun allerede nu at hun var en svag race, måske svagere end almindelige mennesker, hun kunne ikke lide tanken om ikke at kunne forsvare sig selv.

En enkelt tåre forlod hendes øje, en tåre som var symbol på hvor ensom hun følte sig med denne viden. Tåren efterlod et vådt spor ned af hendes kind, et spor hun ikke så nogen grund til at fjerne, hvorfor skjule sandheden, hun var alene, havde altid været alene og ville altid være det, Allesia ville forsvinde ud på missioner for Herren og hun ville blive tilbage fordi hun intet anede om sit formål i livet

Hun havde ikke registreret at folk var begyndt at forlade biblioteket før Calep begyndte at snakke til hende. Det var lyden af sit efternavn som fik hende til hurtigt at kigge op på ham, først for sent kom hun i tanke om tåren og fjernede hurtigt alle spor efter den, håbede at han ikke havde registreret den.

"Thank you sir, its kind of you" hun sendte ham et forsigtigt smil og skrev hurtigt sit telefon nummer på en seddel "is it possible too borrow two, I can use the internet until this place open again, who knows maybe Wikipedia can answer some off this stof" Hun vidste godt at hendes øjne var blanke, mennsker var ikke noget at gøre ved det. Stille udpege hun to bøger, en om engle og en om vampyrer "maybe these two?" Hun kiggede lidt forsigtigt på ham idet hun tog bøgerne. Der stod på begge bøger at de var til udlån, så hvorfor spurgte hun ham?

Hun løftede hovedet lidt sammen med sine skuldre og kiggede ham i øjnene "i will be happy og you World Call me when the libary open again" do it, just ask him, he is cute hun sank en nervøs klump inden hun kiggede på ham igen og gav ham papiret med sit nummer "if you want to have a cup of coffe someday you can call me too" en let rødmen bredte sig over hendes kinden da hun indså hvad hun lige havde gjort.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Garett
Nybegynder
Nybegynder
avatar

Antal indlæg : 29
Bosted : Sheria, 3-værelses lejlighed
Beskæftigelse : Hunter, Celle-jæger, Deploratus

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Søn 23 feb 2014, 02:58

Da Caleb var kommet hen til Kallisto igen kunne han godt fornemme en lidt nedtrykt stemning. Hvis han heller ikke tog særlig meget fejl så hendes øjne også ret våde ud... samt hendes kind. Om hvorfor hun lige var ked af det kom egentlig ikke ham ved men derfor kunne man jo stadigvæk godt undre sig og måske endda være medfølende. Nok ikke at det var passende siden at de knap nok kendte hinanden og det at Garett ingen idé havde om hvordan man skulle trøste nogen. I stedet for valgte han at forholde sig tavs. Det havde trods alt også virket til at hun ikke havde ønsket at nogen skulle se hende græde.

"Don't mention it. This is the least I can do after you really helped me out before." Garett tog imod bøgerne som hun havde udset sig. En bog om engle og så omkring vampyrer. Det skulle vel nok lade sig gå an at udlåne dem til hende. Derefter kiggede han ned på sedlen med hvad der sikkert var hendes telefonnummer. Lidt usikkert tog han imod den og skimtede den kort før at han lagde den ned i sin skjortelomme. Det var ikke tit at han modtog folks numre. Han skulle jo helst ikke erhverve noget som kunne bruges til at finde frem og skade de folk som han havde modtaget dem af... Han måtte bare være ekstra forsigtig så.

"Thanks... sure thing." Han smilede lidt akavet til hende men det gik nok. Indvendig var han dog ved at tabe både næse og mund af hendes næste kommentar. Okay... this I did not expect... what do I do? Garett var i helt vildrede hvilket måske ikke var helt til at se for hans stenansigt. Det var ikke ligefrem en god ting hvis hun kunne udvikle noget for ham men på den anden side... var det heller ikke nogen dårlig ting. Okay, jo det var det fordi det nok i sidste ende kunne få hende i nogle problemer og det så ville være Garett's egen fejl men så måtte han vel bare passe på. Det var jo også sandsynligt at hans bror slet ikke var interesseret i hvad Garett gik og foretog sig lige nu.
Dare I take this chance...? Just this once... could be nice. To feel like a regular person. Han kiggede over på Kallisto vis kinder så ud til at have fået en smule farve. Han kunne ikke lade være med at smile og trak vejret kort hvorefter han besluttede sig.

"Sounds nice... I just might take you up on that offer miss Night" sagde han med et lille smil.

"Now I'll just need youy loaning-card so I can borrow these for you."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   Søn 23 feb 2014, 03:25

Med smillet han sendte hende, mærkede Kallisto hvordan hendes kinder for alvor begyndte at brænde. Så med blikket mod gulvet, fulgte hun med Calep op for at får bøgerne udleveret. Manden som syntes at gå i stilhed, bibeholdte det lille smil på læberne.

This might have been a god day after all

Som hun gav ham sit lånerkort og fik udleveret bøgerne, kunne hun ikke lade være med at smile stort til ham, et smil som afslørede hendes glæde og ville påvirke hendes aura til at virke en smule kraftigere.

”I hope i see you soon, and thanks again for everything”

Som hun kiggede på ham et sidste gang, overvejede hun at give ham et kram, en ting som hun vidste de fleste ikke brød sig om, men som var en del af hendes personlighed. Men noget holdte hende tilbage og i stedet sendte hun ham et smittende smil og et vink, inden hun forlod biblioteket for at smutte hjem og læse bøgerne færdig


Emnet er officielt afsluttet
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sweet monotomy [Kallisto]   

Tilbage til toppen Go down
 
Sweet monotomy [Kallisto]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: