The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 The Past ((Kallisto))

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: The Past ((Kallisto))   Man 08 jul 2013, 20:37

Tid: 15.30
Sted: En fortovscafé i Sheria kaldet The Coffee Cup
Omgivelser: Mennesker og andre væsner sidder rundt omkring og drikker kaffe eller te.
Påklædning: Et par sorte, stramme jeans, en cremefarvet silkeskjorte og sorte ballerinaer med små sløjfer.
Vejr: Solrigt og varmt, ind imellem en kølig brise
Dato: Mandag d. 8/7, 2013

Maria kom gående ned af en gade midt i Sheria. Hendes øjne scannede butikkernes vinduer, men intet faldt i hendes smag. Hun trak på skuldrene og fik øje på stedet. The Coffee Cup. Hun trak vejret dybt og gik de sidste par meter hen til cafeen. Døren var af træ med et messinghåndtag, som hun trykkede ned. Døren åbnedes og hun gik ind med en stor klump i halsen. Det lille rum genlød af stemmer og klirrende skeer fra gæsterne, der sad og rørte rundt i deres kaffe.

Hun spejdede rundt efter den kvinde, hun skulle møde, men ingen sad alene og hun bed sig lidt nervøst i underlæben. Nu var det vel i dag? Hun hev sin mobil frem og trykkede et par gange på den. Datoen var d. 8/7. Den eneste begivenhed var...

Cafémøde med Hannahs vidne.

Hun slukkede mobilen og satte sig ved et bord ved vinduet. Udenfor gik menneskerne rundt og kiggede på vinduer i den lune eftermiddagssol. Hun drømte sig væk et øjeblik, men blev straks bragt tilbage til virkeligheden, da en ung, bebrillet tjener spurgte, hvad hun ville have.

"Uhm... A Cappucino, please."

Hun smilede en smule åndsfraværende til ham og kiggede så igen ud af vinduet. En ung fyr, lidt for ung, sendte hende et slesk smil, men hun ignorerede ham og kiggede i stedet ned i bordet. Hver gang døren blev åbnet vendte hun sig en smule panikslagen om for at se, om det kunne være denne 'Kallisto'. Hun havde ventet et stykke tid nu, men hun havde jo på den anden side været i ret god tid.
Tilbage til toppen Go down
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: The Past ((Kallisto))   Man 08 jul 2013, 23:19

Kallisto stod nervøst og kiggede på café facaden. Det var et pænt sted, et par borde stod uden for og tillod kunderne at side i det gode vejr. Det meste af stedet bestod af en glas facade, men med glas der ikke tillod folk at kigge ind på bordene.

Med håret hængende i en løs knude. Iført et par sorte shorts og en rød strop trøje, begyndte hun at gå imod døren. Ikke helt sikker på hvad det var hun havde gang i, kunne hun virkelig tillade sig at rippe op i denne piges fortid, det var så mange år siden hendes søster var død, så kunne hun virkelig tillade sig at stille spørgsmål omkring hende.

Hendes lange trenhcoat hang over hende ene arm, solen gjorde det for varmt at have den på.

Med et nervøst suk, åbnede hun døren ind til caféen.
En del mennesker sad rundt omkring, de fleste i par eller flere. Kun to steder sad der nogle som var alene, det ene var en mand som så ud til at være sidst i 50érne, mens den anden var en ung kvinde.

Med en mumlende opsang til sig selv, begyndte hun at gå ned imod hende. Tag dig sammen kvinde, hvis hun ikke vil svare på sine spørgsmål, kan hun bare lade være. Hun hilste den fremmede med et nervøst smil

”Are you Maria Brown?”
hendes stemme rystede en smule. Nervøs for om det var en vildt fremmed hun lige havde spurgt om hun var en anden. Det var dumt det her, hun kendte ikke denne person, selv hvis hun engang havde, så var det længe siden, og hun kunne ikke længere huske denne person.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
The Past ((Kallisto))
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» The past, the present, the future. (Nephthys)
» someone from the past! - vienna - XXX

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: