The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 when strangers meets (Tara)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: when strangers meets (Tara)   Søn 23 jun 2013, 23:52

Dato: Lørdag d 22 Juni 2013
Tid: 22:00
Årstid: sommer
Vejr: vindstille smuk nat, med en måne der oplyser en del, sky fri himmel med stjerner
Sted: Werclare (Pertronia night club)
Omgivelser: enkelte tomme pladser ved baren, en masse mennesker som fylder dansegulvet, de fleste er iført tøj som viser deres alternative stil
Påklædning : http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=17794380
 
Kallisto kastede et enkelt blik ud blandt de mange danseglade mennesker. Dem som forsøgte at ligne vampyrer, fremskaffede et let smil på hendes læber. Ingen af disse mennesker vidste hvad det var for en verden de legede i, men de lignede så langt fra den ægte vare, de manglede den kulde som den ægte vare altid frembragte.
 
Den mand hun sad sammen med, var en af dem som havde valgt en stil som alle kendte, hans cowboy bukser sad stramt over den velformede røv, mens en sort t-shirt afslørede det vaskebræt som han bar under trøjen. Selv havde hun valgt den klassiske Goth stil, hun havde fundet den lårkorte kjole tiltalende. Med det røde stof bag de sorte blonder, kunne hun tillade sig at sætte fokus på nogle af de striber som fyldte hedes hår. Så med håret sat i bløde krøller havde hun fået de røde striber til at ligge omkring hendes ansigt.
 
Hun kunne mærke hvordan den fremmede mand tændte på hende, det var så tydeligt at se det i hans ansigt, begæret sad i øjnene, og i hans smil, denne mand troede selv at han kunne få hende med hjem, men han ville få sig en overraskelse, Kallisto tog ikke mænd med hjem, hvis de havde bevist sig selv kunne det komme på tale, men en mand som hældte mere alkohol på hende end hun kunne drikke, faldt ikke i hendes smag. Men han var guf for øjnene, så indtil noget bedre viste sig, ville hun nyde den opmærksomhed han gav hende.
 
”Do you like what you see?”
 
Hendes stemme var fyldt med løfter om hvad hun kunne gøre ved ham senere, og han var for optaget til at se det glimt af latter som lå I hendes øjne.
Langsomt begyndte manden at flytte sin hånd op langs hendes ryg, med hånden begyndte han at lege med hendes krøller.
 
Med blikket vendt imod dansegulvet og de på borde som stod langs væggene, begyndte hun at se hvordan nogle mænd stod lidt for sig selv, med minutters mellemrum kom folk hen til dem, nogle gang blev der udvekslet et kys, andre gange gav de hånd. Kallisto fandt denne opførsel underlig og begyndte så småt at holde øje med en af disse mænd, han så ikke ud til at være mere end 25, men hans hår var fedtet og han selv meget tynd, hun spottede en let rysten på mandens ene hånd.
Langsomt gik det op for hende hvad det var denne mand lavede, han solgte stoffer og de mange mennesker som gik til ham, købte skidtet.
 
Kallisto fandt intet spændende ved stoffer, hun fik den største effekt ved at spise en gang sukker.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: when strangers meets (Tara)   Søn 07 jul 2013, 10:39

Påklædning: http://4.bp.blogspot.com/-W0tP5ti8lLw/TjGuoT4FpRI/AAAAAAAAAFU/AhQYoUvNqQM/s320/600full-emilie-autumn.jpg

I løbet af de sidste tolv år var Pertronia night club endt op med blive Tara anden hjem i weekenden, det fast at hun kom der hver weekend for stedet havde faktisk været et slags hjem for hende da hun løb hjemmefra og derfor kom hun altid tilbage dertil når hun havde weekend og penge. Den sidste ugestid havde givet en del mere end hun havde forvente og netop derfor sad hun nu sammen med nogle af hendes drenge venner mens at hendes violin lå på bordet foran hende, Tara og gruppen havde et lille fast hjørne hvor de holdt til og det var nemtop der hvor hun sad i mens hun var igang med få tjek på om der mon var nok penge til en smule den aften, men som altid var Tara på raden af fattighed for violinspil gav ikke så meget som hun nu havde håbet på men der var dog nok til lidt af drikke.

"Hey Tara are you going to join us on the dancefloor?" 


En af hendes venner med halv langt sort hår bød hende op til danse og hun overvejet langsomt om hun skulle join ham der ude, men på samme tid ville hun os gerne se om hun havde en mulighed for kunne køb noget før at hun for alvor gik igang med feste.

"One moment, can I just get clear on what I got before we hit the dancefloor?" 


Taras stemme var som altid klar og rolig men hun kun os god være ganske voldsom med den for hun havde en stemme som besad en vis styrke og den bruget hun gerne når hun skulle lokke folk hen til sig men lige nu lod hun blot som den helt normal og rolig kvinde som ingen næsten kendt til for Tara var ganskevis en person overfor dem hun kendt, men nye mennesker måttet ofte leve med en helt anden person når de mødt hende for første gang. 

"Well okay but find me once you done okay"


Den fyr forsvandt der efter ud på danse gulvet og han virkelig lidt mere voldsom i sin stil i forhold til mange af de andre som der var der ude for hans tøj var mere scene i det end det som mange af de andre havde på, men nu var Tara jo os seriøst omkring hendes stil i forhold til mange af de mennesker der rent faktisk bare var wannabe med den alternative stil. Tog man et kig på Tara ville man faktisk se at hun havde pink hår af natur mens hendes hud var relativet bleg for et menneske, hendes øjne var dog altid svære og fastslå for Tara var den person der gik med linser med farver og netop den aften havde hun valgt en sort farve som gemt hendes egen farve af vejen for verden, derudover bestod hendes tøj af et korsæt i hvid og på bene havde hun et par hvide og rød stribet strømpebukser mens en slags kappe var bundet omkring livet om hende så man ikke kun se for meget af hendes bagdel, udover det var der os et par sko i hvid men ellers var der ikke så meget andet ud over makeupen som bestod af en lyserød læbestift og en masse rød eyeliner.

Endelig samlet hun sin penge sammen og hun gemt den afvejen kavalergangen og der efter var det så ud på gulvet hvor hun kun hyg sig lidt, faktisk var hun ikke helt i det humør hvor hun ville danse og der gik hellere ikke mere end fem ti minutter før hun begyndt og finde det kedeligt, et suk kom fra hende da hun endelig fik sig en mulighed for komme væk fra gulvet og hun kiggede sig om efter en slags underholdning for hun kun faktisk god bruge en ny person og snak med, lidt tid gik mens hun forsat ude på gulvet og benyttet meget af tid til tjek folk ud mens hun danset for sig selv og endelig var det faktisk en som fanget hendes opmærksomhed på en vis plan. Det var en kvinde som sad sammen med en eller anden fyr og Tara kiggede stille på hendes tøj og hår som gik god sammen, men så var der os det om hun mon os virkelig var inden i stillen eller om hun blot havde tøjet på fordi alle andre os havde det på, Tara trak vejret lidt hårdet og hun bestemt sig for forlade dansegulvet for se om kvinde mon virkelig var intetsandt og snakke med..
Tilbage til toppen Go down
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: when strangers meets (Tara)   Man 08 jul 2013, 00:15

Manden som hun sad med, var langsomt begyndt at køre en hånd op langs hendes lår. Som det var lige nu havde hun ikke noget imod det. Hele hendes sind skreg af kedsomhed, der var intet her ind som fangede hende opmærksomhed.
Hun sad med den tredje pina colada den aften. Det var den søde smag som tiltrak hende ved denne drink, den søde smag som altid vandt over alkoholen. Det eneste problem ved den, var at hun altid endte med at drikke sig fuld inden hun opdagede hvad det var hun gjorde. Men i aften skulle være anderledes, hun ville have en aften i byen som hun huske.

”Can’t you give me a lap dance” fyrens stemme ødelagde hendes opmærksomhed. Med et lettere sadistisk smil kiggede hun på ham, ikke helt villig til at efterkomme hans ønske. Hun vidste det var forkert at være ond ved andre, men når manden nu bad om det, så kunne hun vel godt tillade sig at være lidt ond.

Med et frækt smil rejste hun sig fra sin stol. Til rytmerne fra musikken, begyndte hun den langsomme sensuelle dans, der skulle få ham ud på randen. Det ene øjeblik havde hun fronten imod ham, kørte kroppen ned af ham. Det næste øjeblik havde hun ryggen til ham og dansede næsten på hans skød. Først da hun kunne mærke at manden var på kanten, stoppede hun, vendte sig om og satte et let kys på hans læber.

”I think its time for me to go” hendes stemme havde den drillende tone som irriterede ham, hun kunne se det på hans øjne, og hans mund.

Stille tog hun sit glas og vendte sig væk, satte sig fire sæder længere henne. Med blikket imod de mange dansere så hun hende. Det var den røde makeup som fik hende til at komme igennem mængden af mennesker. Den fremmede piges stil var så gennemtænkt i forhold til mange af de andres, måden hvorpå hendes makeup passede sammen med tøjet.

Kallisto kiggede vurderende på hende, mon hun var en af de søde som forestillede at hun var slem, eller en af de slemme.
Da kvinden begyndte at gå ned imod hende, sendte hun den mand der sad ved siden af hende, et sigende blik. Hurtigt flyttede han sig fra stolen, så der var en plads til den fremmede kvinde.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: when strangers meets (Tara)   

Tilbage til toppen Go down
 
when strangers meets (Tara)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Don't follow strangers. - You know who you are.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: