The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   Tirs 18 jun 2013, 04:33

Tid: 14/5 2013. - 23:23.
Sted: The Petronia Night Club.
Omgivelser: Halv fulde mennesker, rygene mennesker samt musik der spiller over alt.
Vejr: Let blæsene, dog en rolig stille vind.
Påklædning: Løst sidene Tank-top, en rød/blålig stribet skjorte, et par cowboys jeans og et par blå converses.

Anthea havde bestemt sig selv for at gå hele vejen over til Petronia Night Club. Hun havde hørt en masse gode ting omkring stedet og dog også en masse dårlige ting. 
Selvom hun havde boedet her stort set det meste af livet, havde hun aldrig kunne få sig selv til at begå sig herhen. Hendes mor havde ret mange gange fortalt hende det var et slemt sted, men hendes veninde havde omtalt det anderledes. I dag ville hun have tingen opklaret. Var det et slemt sted, eller et fedt sted? Det var hele spørgsmålet.

'' Hey.. Ved du, hvor langt der er hen til Petronia Night Club endnu? Det er længe siden jeg sidst har været her så, en smugle hjælp ville gavne en hel del. '' 

Anthea kiggede intenst på herren foran sig, og forventede et ordenligt svar, istedet for en pegning. Hun måtte lyve omkring det var længe siden hun havde været der. Hvis hun havde fortalt at det var første gang hun skulle være her, ville hun lyde som en dårlig dranker. Og det var hun bestemt ikke intresseret i. 

'' Længere henne af gaden. Der burde gerne være et ordenligt skilt der står Clubbens navn på. ''
'' Jo tak! ''

Herrens stemme var tæmmelig dyb, men Anthea havde bestemt sig for at gå derhen, og begyndte derfor efter hun havde fået svaret og pænt svaret tilbage, at machere frem af.
Hun nåede hen til et sted, hvor der var musik ud fra. Hun havde en stor ide om, det her nok var stedet. Hun kiggede roligt på nogle af herre og kvinderne der stod uden for, og var igang med at ryge eller have sex op af muren. Hun smilede roligt til dem der røg, men begav sig inden for. 

Musikken var en hel del høj, hun lænede sig en smule op af dør kammen, og lyttede til musikken, da en anden havde bestemt sig for at skubbe en smule til Anthea, uden rigtigt at sige undskyld. Men ting kunne ske, og det fleste så ret meget ud til at være fulde. 
Hvorfor i helvede, skal folk altid være så fulde? Tankerne gik ret hårdt igennem hende, hun kunne godt mærke en del af hende var vred, men hun trak vejret dybt. 
Dagen skulle ikke ødelægges pga. et enkelt uheldigt skub. Hun rettede sig hurtigt op og begav sig hen imod baren. 
Tilbage til toppen Go down
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   Tirs 18 jun 2013, 07:52

Det var et stykke tid siden Kallisto selv havde været rigtig i byen. At stå bag baren fredag og lørdag aften virkede for hende ikke som at være i byen, det var jo bare et arbejde som skulle give hende mad på bordet. Som sådan vidste hun egentlig ikke hvorfor hun ville i byen i aften, måske var det fordi det var den første fredag hun havde fri, i uendeligheder.
 
Som hun stod på gaden spekulerede hun lidt på hvilken af klupperne hun skulle vælge
 
Zeeman kunne være hyggeligt, men jeg har ikke rigtig lyst til at kun at drikke, jeg tror at i aften vil jeg ud og danse, måske endag finde en sød fyr, men Reggie clup er altid så overfyldt, måske det er på tide at prøve noget nyt, var der ikke en af de andre som omtalte Petronia night club sidste uge.. joh det var der vidst.
 
Med en mere beslutsom mine begyndte hun at gå imod det sted som hun mente at den fremmede club skulle ligge. Hurtigt indså Kallisto at hun ikke anede hvor hun var på vej hen, det var ikke så ofte at hun befandt sig i Werclare, godt nok havde hun været i Domkirken for nyligt, men det gjorde hende ikke til ekspert i hvordan dette sted var bygget op.
 
”I am sorry mister, but can you tell me where I can find Petronia night club? I believe it should be in this area”
 
Kallistos stemme rystede let som hun tiltalte den fremmede mand. Hun kunne se at han var godt på vej til at være fuld, men det som gjorde hende mest nervøs var en blanding af at manden var en halvmeter højere og bredere end hende, samt det faktum at hun kunne mærke hvordan hans glubske øjne lå på hendes krop.
Værst var nok at hun godt kunne forstå de øjne, hvis hun havde været en fuld mand, ville hun også tage sin egen påklædning som en invitation.
 
Hun kunne følge hvordan mandens øjne til at starte med lå på hendes bryster og langsomt gled ned af hendes krop. Det havde måske ikke været en god ide at tage den nye kjole på. Men det røde stof som sad stramt hen over hendes bryst, for at løsne sig og blive en smule bredere til det nåede havdelen af hendes lår. Havde føltes så behageligt, den dybrøde farve blev kun brudt af et sort bånd som sad under hendes bryst og kørte rundt om hende brystkasse. Hendes hår var blevet sat op så kun nogle få krøller lå på hendes skuldre, hendes hals var prydet af en lille sølvkæde.
De højhælede hun havde på var ikke beregnet til distance trav og hun var så småt begyndt at mærke det i fødderne.
 
Med et surt grynt løftede den fremmede mand armen og pegede mod et sted længere nede af gaden.
 
”Thank you sir”
 
Hurtigt begyndte hun at gå imod stedet, en lettelse lagde sig over hende da stedet kom inden for hendes synsvide. Hurtigt stillede hun sig op i den kø som var foran.
 
Langsomt men sikkert kom hun ind i kluppen, de mange mennesker der inde var hurtigt ved at give hende klaustrofobi, men tanken om at det ville gå over så længe hun blev, fik hende til at søge imod baren, efter en enkelt drink eller øl, ville stedet virke mere spændende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Re: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   Tirs 25 jun 2013, 05:12

Procella lavede en mental facepalm da de to samme personager indenfor forholdsvis kort tid havde fået spurgt den samme og åbenbart efterhånden mavesure mand og hvor faen klubben var henne. Hvorfor gik man ikke bare efter lyden? Eller googlede det? 

Udenfor klubben var der som altid et rend af alt for stive mennesker der i forskellige stadier af at de skulle ryge eller pisse forsøgte den ene eller nogle gange begge dele...samtidig. Det var meget ømt at se på, og det betød at der nok ikke ville gå særligt længe før en pricipiel patruljevogn ville blive sendt ned gennem gaden. 

Det hjalp så ikke yderligere på det at den spritstive dørmand så åbenbart havde valgt denne aften til at forsøge at have sex med en eller anden halvbevidstløs pige, med en lidet charmerende strime bræk ned af hagen. Eller det så i hvert fald ud til at være bræk. Det betød så også at der for en meget sjælden gangs skyld faktisk var kø ude foran klubben fordi folk åbenbart var får og ikke kunne snøvle sig indenfor. 

What the hell am I doing here? This is so lame...


Hun sukkede for sig selv og slendrede videre på tagturen og nippede af den efterhånden halvkolde kaffe i plastikkruset. Samme eddikesure mand blev stoppet af en lille gruppe unge, og det var ikke til at vide hvad pokker der skete dernede, men stemmer hævede sig vredt, og jægeren var ikke specielt overrasket da den det store brød pludselig slog ud efter nogen der ikke blev ramt, og en masse harmdirrende stemmer og lyden af næver mod kød fortalte hende at nogen fik bank. Om det var den ene eller anden side var ret ligeyldigt i hendes verden. Folk der sloges havde ikke hendes interesse. Hun var allerede kvart optaget af at se på andre folk ude på gadeplanet for at analysere om det var noget hun kunne bruge til et eller andet. I øjeblikket virkede det ganske uophidsende.

I need a hobby...

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   Tirs 25 jun 2013, 07:10

Anthea havde et par planer om at aften skulle gå forholds vis godt. Men om den ville det, var et stort spørgsmålstegn.
Hun rykkede sig en smugle helt tæt ind til baren, imens hendes hånd og stemme kaldte på en tjenere, eller bartender. Folk kalder det noget forskelligt.
Efterhånden da der var gået noget tid, og der ikke rigtigt var kommet nogle tjenere, var Antheas eneste tanke var at hun selv måtte skaffe sine egne drinks, hvis hun overhovedet skulle have noget.
Hun gættede på ingen af de ansatte kendte deres kollegaer. Måske var alle bare snot dumme herinde? Hvem vidste det.
Efter et stykke tid, da der ikke rigtigt var nogle der havde sagt noget, havde hun bare tænkt sig selv til at hun bare skulle blande sin egen drink. Betjene et par kunder, og så smutte igen, og lade som om intet var hent.
Hun ville prøve det helt vilde i aften, selvom hun stadig ikke helt havde tankerne til det, måtte aften i aften være anderledes. Jo mere hun kunne fyre den af, jo sjovere var aften bare. Hun rystede på hoved. Det var måske ikke helt den bedste ide, og så ville der da helt sikkert blive udsmidning i hver tilfald af hende.. Ikke lige frem det hun mest ønskede..

Hun kiggede på herren ved foran af sig, der så ud til arbejde her. Han kiggede bare dumt på hende, og spurgte efterfølgene hvad hun skulle have hjælp til.
Det var da en smugle dumt, at ingen tilbød at hjælpe ud over herren foran hende. De andre så bare ud til at snakke med kunderne. Ikke lige frem det fedste job man så ville kunne få..

’’ What can i do for you? Swetty. ‘’

Hun smilede bare til ham, og bestilte den drink hun skulle have.
Da han var færdig med den tog hun drinken fra hans hand han allerede var blevet færdig med.
Han så ud til bare at smile igen, da hun bevægede sig frem af imod flokken der dansede. Først drak hun sin drink, da hun derefter gav den til en ukendt fyr der bare kiggede på. Han tog fat i den og kiggede undrene på hende.
Hun havde lyst til bare at gå tilbage og pande bartenderen en. Men det ville ikke være særlig godt. Så ville politiet da helt sikkert komme, og dem havde hun været i snak med et par gange.

Hun rettede blikket over imod Kallisto som kom gående ude fra, og parat til at bestille.
Hurtigt stilte hun sig over ved hende, og lod blit hendes mund stejfe hendes øre, med en let hvisken.

’’ Pas på med ham der.. ’’

Hun fjernede munden igen og så på Kallistos baghovede.


Sidst rettet af Anthea Man 01 jul 2013, 00:49, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Kallisto
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 234
Bosted : 2 værelses lejlighed i sheria
Beskæftigelse : Bartender. pt på the Reggie clup

IndlægEmne: Re: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   Søn 30 jun 2013, 05:36

Kallisto kiggede sig undrende over skulderen, imod den fremmede kvinde som havde advaret hende imod en af bartenderne, eller det var da hvad hun troede kvinden havde advaret hende imod.
Med et fast blik vendte hun sig imod bartenderen. Han var større end hende, måske et hoved. Hans muskler så også ud til at overgå hendes egne, men det gjorde de fleste menneskers.

Da hun først havde fanget mandens blik, var det nemt at få kontrollen over ham, hans sind var åbent, og hans handlinger mindede om så mange andre. Da hun lænede sig ind over disken for at viske noget til ham, gjorde han som hende, hun vidste at indtil hun slap ham, ville han gøre som hun ville.

Kallisto vidste godt at det var forkert det hun gjorde, hun burde ikke tage kontrollen over mennesker på denne måde, men den engel hun havde talt med, havde sagt at hun burde øve sig, og alt hun ville have var at han lavede en drink til hende, og så ville hun være sikker på at der ikke var puttet noget ekstra i den, hvis det altså var det som den fremmede havde advaret hende imod.

”Can you make me a pinacolada, and will you make sure that it have a pink umbrella?”


Hun vedligeholdte øjenkontakt imens den fremmede mand lavede hende drink, det var sjovt at se hvordan hans finger og krop, havde lavet denne drink så mange gange, at han end ikke behøvede at kigge.
Da han rakte hende drikken, takkede hun ham pænt, inden hun brød den forbindelse som holdte ham i hendes magt. Han kiggede forvirret på hende, inden han vendte sig imod en anden ung kvinde som ventede på betjening. Et lettere skummelt smil lå i hans øjne.

Med en let rysten på hovedet vendte hun sig imod den dansende flok. Nogen af de unge mennesker som var samlet her, så ikke ud til at være her for at danse, det lignede mere et af de parrings ritualer som dyr havde. Et let kvalmen skød op i Kallistos hals, en ung mand havde stillet sig ved siden af hende. Den korte berøring som de havde haft, havde fortalt hende nok, der var noget galt med denne fremmede. Han manglede den varme som normale mennesker havde. Da han smillede til hende, følte hun en kulde risle ned af hendes ryg. Med et usikkert smil imod ham, gik hun ud på dansegulvet, en hver anden ville være bedre.

Et blik rundt fortalte hende hvor den fremmede kvinde, som havde advaret hende, havde placeret sig. med en let dansede gang, imellem de mange fremmede, bragte Kallisto hen til hende.

”Thanks for the warning”

Hun sendte den fremmede et varmt smil
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Re: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   Søn 30 jun 2013, 07:16

((Eftersom Procella befinder sig udenfor springes jeg pænt over.

Som admin ved jeg der er blevet bedt om nogle rettelser og selvom nogle er blevet foretaget så mangler der stadig nogle stykker. Det må der gerne lige blive kigget på fra trådstarters side før næste post bliver lavet))

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~   

Tilbage til toppen Go down
 
The night is ooh.. so young. ~ Åbent emne ~
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Kom til bal i syden //åbent emne//
» A night in the bar
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean
» Everething comes with a price(Åbent)
» Rødt og blåt ~ Åbent.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: