The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Menneske

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Menneske   Lør 01 jun 2013, 02:25

Menneske:

- Et menneske er alt det som mennesker er det i den virkelige verden. Du kan være alt fra forretningskvinde, til bums på gaden, studerende, stræbende kunstner, den talentfulde sportsudøver, den psykisk syge teenager, bartender, prostitueret, narkoman, hjemmegående far, skraldemand, gardner, bager, fisker, skrothandler ja det er mere eller mindre kun din egen fantasi der sætter grænserne for denne kategori!

- Mennesker skal IKKE skrive eksistens på deres profil. De er almene mennesker og har altid været det. Derfor skal dette punkt på profilen ikke udfyldes.

- Et menneske kan godt være født med en overnaturlig forældre, men ikke have arvet træk fram dem. Her kan nævnes som eksempel, en menneskekvinde der er gravid med en dæmon føder ikke nødvendigvis et dæmonisk barn eller en hybrid, men kan sagtens give liv til et menneske.  Et menneske arver aldrig træk fra de overnaturlige selvom de er i familie. De overnaturlige bliver som hovedregel ikke sammen med mennesker, så man kan altså som menneske ikke være vokset op i en familie af dæmoner eller engle eller varulve. Hvis man vil arbejde med konceptet omkring at have et biologisk ophav der ikke udelukkende er menneskeligt, så skal man skrive til Admins og høre om det er okay. Det handler blandt andet noget om historien og at vi gerne vil have et overblik, så vi ikke pludselig har 10 mennesker der alle har en overnaturlig forælder.

- Et menneske ved aldrig noget om hemmeligheden og de andre racer som udgangspunkt. Det er hele sidens koncept. En menneskerolle kan godt lære om forskellige ting i spil ved erfaring, men som tommelfingrregel acceptere vi ikke roller der som mennesker har en bred basisviden af den ene eller den anden årsag.

- Mennesker har ikke evner! Det er en af de største ting der skiller dem fra de overnaturlige. Der kan dog i visse tilfælde gives specielle tillladelser, men det er meget sjældent. Der findes mennesker i vores verden der mener de kan helbrede med krystaller, se fremtiden i kort, kommunikere med de døde. Det skal understreges KRAFTIGT at hvis der gives tilladelse til noget som helst i den retning at så vil evnen være 90% Admin-kontrolleret. Småting må spilleren selv lege med, men som oftest vil given evne være noget hvor Admins går ind og giver forskellige input.

Livslængde:
- Et menneske lever normalt til at blive 70-80
- På denne side er man først myndig som 21 årig. Folk er meget velkomne til at lave roller der er yngre end det, men folk skal være opmærksomme på at de ikke kan gå i byen, købe alkohol, eller eje noget før de bliver 21. Derudover skal folk der er under 21 have en form for værge eller være under opsyn af myndighederne.

- Et menneske kan sælge sin sjæl til dæmoner, eller overgive dem til engle. (Hvis det sker skal en Admin kontaktes da det kan have nogle konsekvenser på godt eller ondt for rollen ud over det direkte spil)

- Derudover kan de generelt blive blodsbundet. Det er oftest folk der er kendt indenfor magiens væsen der blodbinder folk, men vampyrer benytter sig også en del af denne teknik.

Kost:
Lige så sundt eller usundt som man ønsker det.


Fodnote der er gældende for samtlige racer - også mennesker:

Evner af enhver art kræver kraft. Det er forskelligt hvordan folk vælger at spille på at den bliver udmøntet, men hvad der er gældende for alle er at jo mere man bruger, desto mere kræver kroppen af kompensation den anden vej.

Når der skrives evner menes der ikke blot de overnaturlige medfødte evner. Det er også hvis folk bruger ting som at flyve, helbrede, hurtighed, styrke eller andet. Magi fungere på samme måde. Ritualer kan godt have et fokus der ligger udenfor udøverens fysik (altså med riter/runer/krystaller) men der vil altid være en form for gennemstrømning hos brugeren der vil "tappe" vedkommende.

Dette kan være sig i form af søvn, ædeflip, flere dages mental eller fysisk udmattelse eller andre "bagsider". Fri fantasi er her tilladt, men husk det skal være en ulempe der er til at tage og føle på, i forhold til mængden af energi der er blevet brugt.

Det er vigtigt folk gør sig overvejelser om hvordan de lader deres evne-batterier op igen. Det er ikke et krav at det skrives på i profil-teksten, men det er noget vi som admins ville sætte rigtig stor pris på hvis folk ville gøre, så vi kan følge med i jer.


Generelle Styrkeforhold:

Mennesker: Er mennesker. Inden for denne kategori er der alt fra spinkle over i normal, til direkte trænede.

Engle: Omtrendt samme styrke som mennesker, de kan være både spinkle eller trænede. De er lettere at udmanøvrere i fysisk nærkamp da de er lettere kropsmæssigt at smide rundt med. Til gengæld har de en fantastisk stamina.

Vampyrer: Mennsket og englen overlegen i styrke og hurtighed. Ikke så udholdende som englen.

Varulven: Er alle andre racer overlegne i styrke i sin ulveform, med undtagelse af dæmonen. Kan ikke hamle op med englens stamina, eller vampyrens hurtighed. I sin menneskelige form helbreder varulven lettere, men er dobbelt så stærk som et menneske af rollens fysiske statur.

Dæmonen: Langt dominerende over for de andre racer i styrke, kun til tider matched af varulven. Dæmonen er mennesket overlegent i hurtighed. Den er lige under den generelle vampyr i hurtighed. Dæmonen har en god udholdenhed, men må i sidste ende se sig slået af englens uovertrufne stamina.

Dette er som først skrevet, generelt for racerne. Det er en rød tråd at gå efter hvis der er tvivlsspørgsmål om hvad der er eller kunne være et faktisk udkom af en kampsituation. Der er altid undtagelser der bekræfter reglen. Vi anbefaler man taler sammen med sine emnepartnere og finder ud af en god balance - og naturligvis har det sjovt imens.


Sansesystem

Vampyrer: Kan dufte mennesker, og tyde hvad der ikke er, fordi det ikke lugter af ”mad”. Men kan derudover ikke dechifrere hvad de står over for. De er dog ikke i tvivl hvis de står foran en engel der har vendt sin vrede imod dem da helligheden vil gløde omkring den. Vampyren vil ikke kunne se eller lugte dette, men fysisk mærke det som noget hedt. De brænder ikke og smelter ikke som havde det været helligt vand der blev smidt på dem, men det "lugter" lidt i den dur.

Varulve: Kan sanse alt hvad der er overnaturligt. De ved ikke hvad de står overfor med mindre de har mødt andre racer og derved kan genkende lugten, de ved blot at den ikke høre til blandt de naturlige dufte.

Engle: Kan sanse vampyrer og dæmoner grundet mangel på sjæleenergi. Kan også sanse hvis et menneske eller væsen har en sjæl. Kan fornemme om et væsen de står foran har solgt sin sjæl eller er bundet til en anden. De kan dog ikke fornemme hvem. Kun hvis det er til en anden engel vil de være i stand til at identificere det. Hvis dette er er aktuelt er det enddog muligt at de kan søge præcis den rette engel ud hvis de ligger en smule arbejde i det.

Dæmoner: Kan sanse og genkende magi. De sanser når racer benytter sig af deres evner. De genkender med det samme andre dæmoner. De genkender også vampyrer og varulve. Teorien går på at det er fordi vampyren mangler sin sjæleenergi, og at varulven er forbandet, men hvad sandheden er står i det uvisse. Naturligvis er de ikke i tvivl når de står foran en engel da deres sansesystem går helt i skuddermudder, og nogle bliver direkte dårlige af den blotte tilstedeværelse af noget helligt.

Overnaturlige sanser: Folk der har valgt overnaturlige sanser som evne, har tilladelse til at benytte sig af disse til genkendelse af andre racer.

Nogle roller vil i spillet have en speciel duft der kendetegner dem, og det står andre frit for at spille på dette. Ovenstående er et regelsæt og guideline der i visse tilfælde *kan* afviges fra hvis Team Admin mener der er plausibelt grundlag for dette


Hvordan væsnerne dør:


Vampyren: Brænder. Udefra og indefter. Lidt som en fakkel. Det er en tør brand da vampyren ikke har kropsvæsker. Slutteligt vil vampyren blive til fintflaget aske der holder kropsformen, indtil en vind, et puf, spark eller andet får den til at falde sammen. Kun vil de spidse hjørnetænder være tilbage.

Dæmonen: Brænder. Indefra og udefter, som en kædereaktion i dens indre. Jo ældre dæmonen er, desto mere ”våd” vil branden være. Hvis de er meget unge, vil de have en tør aske-flagende brand som vampyren, men hvis de er gamle kan man risikere de brænder ud som en slags napalm der klistre til alt hvad de berøre.

Varulven: Dør som et menneske ville det. Hvis den dør i sin ulveform vil kroppen vende tilbage til sit menneskelige udgangspunkt.

Englen: Hvor englen falder vil afmærkningen af dens vinger blive foldet ud og være brændt som en skygge i underlaget den ligger på. Så længe en skabning berøre englen vil den forblive i sin kropsmæssige form, men så snart den efterlades uberørt, vil kroppen sprænges indefra af divinitetslys, alle rester der måtte være tilbage af englens krop vil blive forvandlet til funklende lyspartikler der forsvinder så snart de berøres af nogen eller noget.

Hybrider: Fordi der kan være forskellige blandinger af disse, skrives der ikke en manuel for dem. I er velkomne til at være kreative.

Tidsrate: Alle racerne der brænder eller forgår på ”alternativ” facon, gør det inden for en time. Jo yngre de er desto kortere tid tager det.


Mvh.
Team Admin


_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Menneske
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Elvere og alder
» Point of no Return.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Regler :: Racerne-
Gå til: