The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 The Night Is Ohh... So Young ((Naya))

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Tors 21 mar 2013, 03:35

Dato: Onsdag d. 20. marts - 2013.
Tid: 21:37
Årstid: Forår
Vejr: Køligt og blæsende, mørke skyer, muligvis uvejr på vej.
Sted: Petronia Night Club i Werclare.
Omgivelser: Alle mulige væsner, fulde, dansende, elskende og festende. Måske et par dusørjægere, der håber på, at byttet er nemmere at fange med alkohol i blodet.
Påklædning: Outfit


Chantelle skred hen over dansegulvet i sine høje hæle. De dansende og festende omkring hende skubbede og maste fra alle sider og hun prøvede så elegant som muligt at komme forbi en særligt buttet mand i tyverne. Han smilede slesk til hende, da hun gik forbi, men hun ignorerede ham og gik videre. Baren var inde for synsvidde og hun sank lettet ned på en høj barstol.

Hun så sig lidt omkring efter en tjener/bartender, men hun kunne ikke få øje på nogen. I stedet fæstnede hun øjnene på et musikanlæg, der udsendte blandede toner. Lige nu spillede en hurtig popsang, som hun vist nok havde hørt i radioen dagen før. Hun prøvede at nynne med, men det gik lidt for hurtigt.

Hendes øjne gled langsomt rundt i lokalet og hun sugede alle sanseindtryk til sig. Lugten af alkohol og sved, synet af de dansende, glade væsner og lyden af mange stemmer og den pulserende rytme fra stereoanlægget. Desuden kunne hun næsten smage de drinks hun ville bestille. Hun åbnede sin lille, sorte lædertaske og hev et lille spejl op. Hun åbnede spejlet og sad et øjeblik og undersøgte sit ansigt, fra den lidt spidse hage til de fint plukkede og let optegnede øjenbryn. Hun lagde mærke til, at den røde læbestift hun havde lagt på, før hun gik ud af døren næsten var forsvundet.

Hun gled behændigt ned af barstolen og gik hen mod kvindernes badeværelse. Hun åbnede døren og stillede sig foran et spejl. En enlig pære i loftet gjorde hendes hud bleg og spøgelsesagtig. Hun fremdrog den røde læbestift og tegnede sine læber op. De stod i skærende kontrast til hendes hvide hud og hun lignede mest af alt en dårlig kopi af Snehvide. Med hud så hvid som sne og læber så røde som blod. Tanken gjorde hende ikke just tilpas, men lyden af den dunkende bas, der kunne høres gennem døren beroligede hende.

Hun åbnede døren og gik tilbage til baren, hvor en lyshåret kvinde havde taget hendes plads. Chantelle mente at genkende kvinden fra en af sine mange aftener på Deploratus' gadehjørner, ventende på en mand, der ville give hende en masse penge for en time eller to i himmelen. Kvinden lignede en, der lige var kommet hjem fra 'arbejde'. Hun lugtede af røg og hendes påklædning var ikke just skjulende. Faktisk bar hun kun en meget gennemsigtig bluse over sin sorte blonde-BH samt en kort, stram nederdel. Hendes lyse hår hang og hendes øjne var underligt døde. Chantelle kendte godt følelsen og hun lod kvinden sidde. I stedet fandt hun en plads ved den anden ende af baren.

"Can I order?"

Hun lød kold og overlegen, som den dæmon hun var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Tors 21 mar 2013, 03:45

Naya kom løbende over til Chantelle, hun var kommet for sent på arbejde, og Chantelle var hendes første kunde.

''What do you want?'' Hendes stemme var blød, men også ru. Naya smilte imens hun talte, hun elskede sit arbejde, og allermest de kunder der sagens kunne klare hende, trods hendes humør sommetider.

Naya så lidt på Chantelle, og smilte videre. Da nogle unge drenge forstyrrende, havde gang i at smadre samtlige ting i baren. Da Naya stormede der over, med en høj stemme råbte hun nærmest af drenge ''OUT!'', hendes stemme var stadig blød, men ret så vred. Drengene stod bare og gloede på hende, som om hun var dum, da Naya endelig tog affære. ´''Jean!'' En ældre og små buttede herre, kom løbene over imod Naya ''Jae?'' ''Get this boys out'' Naya stemme var stadig kold, hun havde stadig ikke fået givet Chantelle hendes drinks. Jean, tog de to drenge i hver sin arm, og slæbte dem med ud.
Naya gik roligt over imod Chantelle igen. ''Hvad var det igen du skulle have?'' Hendes stemme havde stadig en smugle vrede i sig, men det var ikke slemt som før. Da Nayas vrede ansigt hurtigt ændrede sig til et smil igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Tors 21 mar 2013, 03:59

Chantelle fik øje på en kvindelig bartender og skulle lige til at give sin ordre, da kvinden løb væk. Hun kiggede efter kvinden med sit ene øjenbryn højt hævet og smilede let, nærmest vantro. Da kvinden kom tilbage tænkte hun et enkelt sekund, før hun bestilte. Tanken gik til hendes læber. Røde som blod...

"A Bloody Mary, please."

Hun nikkede lidt i takt til musikken, der nu var udskiftet med et mere rocket nummer. Hendes øjne fangede bartenderen, der lige havde modtaget hende bestilling.

What a pretty girl. In such an ugly place.

Det var sandt. Kvinden var køn og stedet var grimt. Chantelle elskede barer, de kunne beskrives som hendes hjerteblod, men hun måtte indrømme, at der skulle meget til for at gøre en bar pæn. Restauranter og balsale var flotte, men ikke barer. De var bygget til sjov, udsmykning var ikke en første prioritet.

Hun sad lettere åndsfraværende og vendte og drejede den lille læbestift mellem fingrene. Til sidst fandt hun ud af det og lagde den i tasken igen. Mens hendes hånd alligevel var i tasken, fik hun famlet sig frem til sin pung og hun tog nogle mønter og et par sedler op. De skulle nok blive en dyr aften og hun måtte jo også have til en taxa til hotellet. Så vidt hun vidste lå der hedigvis en hæveautomat lige om hjørnet fra klubben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Tors 21 mar 2013, 04:13

''Okay, then.'' Naya gik staks igang, med at finde tingene til den søde drink, hvor hun derefter begyndte at blande drinken, overraskene gik drinken fint nok. Sommetider var drinken gået fuldstændigt dårligt, hun måtte lave en ny, eller andre ting.

Naya smilede til Chantelle imens, da hendes stemme hurtigt åbnede sig, og talte til Chantelle ''What a' pretty girl, whats to be here?'' Hendes stemme lød lettere forvirret, da hun snakkede, hvorfor skulle en så ung, og køn pige ind på en... ja, så ænkel bar? hvor oven i købet de fleste gæster altid var fulde? Hvad gik der i igennem pigens hovede?

Naya så imod dansegulvet. Hun løftede let skuldrene og lod dem slappe af igen.
Da drinken var færdig, serveret hun den for Chantelle, og stod lige og kiggede. Da naya pluseligt, blev spurgt af en kvinde der satte sig lidt væk fra Chantelle. ''Har i, en øl?'' da en anden ældre herre, begyndte at blande sig ''Svagdrikker!'' Naya sukkede lidt, og smilede videre til kvinden. ''ignorere dem, de fulde, og bruger ikke den hjerne de har, til at vide man ikke skal være fuld evig og altid'' Naya løftede en øl op fra disken og rakte den til damen. ''på husets regning, også dem'' imens hun så på Chantelle. ''Det altid sjovt, at give gæsterne noget gratis ind i mellem, det gør det mere hyggeligt.'' Naya smilede bare.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Lør 23 mar 2013, 04:44

Chantelle undersøgte nøje bartenderens bevægelser, da hun lidt for tit havde fået dårlige drinks rundt omkring. Heldigvis blev den lavet med bravour og da hun fik den blodrøde drink betalte hun med et par mønter. Hun lagde dem på disken og skubbede dem frem mod kvinden på den anden side af disken.

Hun løftede den røde drink op til sine matchende læber og lader forsigtigt væsken flyde ind mellem sine læber. Efter en lille tår smækkede hun tilfreds med læberne og nynnede med, da musikken nu var mere rolig. Mere hende tempo. Hun var jo efterhånden en ældgammel dame, når man overvejede hendes rigtige alder. Heldigvis var det jo kun hendes fra, der kendte den uhyggelige sandhed. Nok mest fordi faren selv havde samme problem. Blot var han endnu ældre.

Hun hørte kvindens kommentar og nikkede smilende.

"Thanks, that's nice."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Lør 23 mar 2013, 05:07

Naya smilede lidt, for sig selv.

''Hvorfor går du ikke ud og danser? Med de andre?''

Naya forstod udmærket godt pigens valg til stadig at blive sidene. Hvem ville også danse ude blandt fulde mennesker?
Naya løftede skuldrene en smugle, og lod dem falde tilbage på deres plads. Da Naya langsomt gik imod danse gulvet.
En gang for alle, ville hun være den der festede. Hun begyndte at danse en smugle, en utroligt underlig dans. Hun løftede blusen lidt op, en art af mave dans begyndte. Det så underligt ud, men sjovt nok, styrede Naya egentlig til det.

Folk omkring hende, begyndte at klappe i takt til musikken, imens de så på hende. Naya smilte bare som fanden. Da hun kiggede over imod Chantelle

''KOM HEROVER'' Hendes stemme rungede det store rum, og det så ud til Chantelle hørte det, hvorefter at Naya viftede lidt med armene, for at få hende herover. Naya smil var bedre end aldrig før.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Lør 23 mar 2013, 05:30

Chantelle kiggede efter den dansende bartender med mild overraskelse at spore i de skarpe træk. Hun smilede en anelse arrogant, men hoppede alligevel ned af stolen med det røde lædersæde og begyndte at vride og bevæge sin krop i takt til de dunkende rytmer, der strømmede ud af de store højtalere.

Det sorte stof, der udgjorde hendes korte kjole, bølgede og snoede sig på alle tænkelige måder. Hun nærmest svævede hen over dansegulvet og endte (sjovt nok) foran Naya. Det var svært at holde sin latter inde, da hun så Nayas dans, men århundreders god opdragelse havde sat sine præg på den nu meget høflige dæmon.

I stedet smilede hun blot køligt til de mennesker der kiggede på hende og hendes "dansepartner".

"Why?"

Kulden i stemmen var ikke til at tage fejl af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Lør 23 mar 2013, 06:27

Naya sukkede lidt..

''Det sjovt at danse? Man kommer tæt på mennesker.''

Naya smil bredte sig lang mere end før, hun kunne godt føle Chantelles kølighed. Men, hvorfor? Det var jo så festligt.. Man plejer da altid og danse når der er fest.

Naya sukkede forvirrede, og kiggede på Chantelle, med et blik der sagde: Hvad er der i vejen?

Naya begyndte langsomt at bevæge kroppen igen, imens hun holdte øje med baren, og de forskellige gæster, imens hun kiggede på Chantelle.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Lør 23 mar 2013, 20:03

Hun kiggede sig lidt omkring og trak så på skuldrene. Hun ville ikke rigtig give kvinden ret, men på den anden side trængte hun til at få rørt sine stive lemmer. Så i stedet for at spille fornærmet, greb hun fat i Nayas hånd og begyndte på et par indviklede dansetrin, der lignede starten på en cha-cha-cha til forveksling. Hun kunne kun håbe på, at Naya også kendte denne noget særprægede, men meget elegante dans.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   Lør 23 mar 2013, 22:26

Naya smilede tilbage til Chantelle. Overraskene nok, var hun ikke så sur som før.
Naya begyndte roligt at danse med, selvom hun ikke helt kendte trine, prøvede hun da.
Et forsøg er meget bedre end alting.

''Jeg har aldrig set dig før, hvor kommer du fra?''

Nayas blide stemme, var blid som altid. og hendes smil, havde bredt sig til hele kroppen.
Naya holdte forsat øje med bardisken, i håb om, den anden ansatte også ville være hurtigt nok,
til at kunne betjene flere på en gang, et håb skader vel ikke.
Hun smilede hurtigt til Chantelle..
Da hun så over på en af kunderne..
Endnu en af de unge, som altid var fulde så hurtigt, det drev hende til vanvid.

''Mhm?''

''5 chiquila''

Kom det fra den unge herre, som ihvertilfald lignede til at være under 20. Naya gad virkeligt
ikke tage diskutionen med de unge, som var fulde hurtigt. Der var altid nogle der lignede folk
på 20 år, men knap nok var blevet 16. Det irriterede hende altid hvordan forældrene bare lod
deres børn gå ud sådan nogle steder uden at gøre noget ved det?

Naya hældte de 5 chiquila og gav den unge herre det, mens hun rykkede sig hen til Chantelle igen.
Heldigvis var Caroline kommet nu, så hun havde da en smugle hjælp.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The Night Is Ohh... So Young ((Naya))   

Tilbage til toppen Go down
 
The Night Is Ohh... So Young ((Naya))
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» A night in the bar
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: