The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Lovestruck ~ Rapheal

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 12:57

Dato: Fredag den 25 Januar
Tid: 16:34
Årstid: Vinter.
Vejr: Blæsende og koldt, en anelse sne
Sted: Byen, i midten af Sheria
Omgivelser: Mange mennesker på gaden,
Påklædning: En sort læder vest med nitter, bare overkrop inden under og et par sorte jeans samt ent par ankel støvler med dødningehovder på
http://www.google.dk/search?hl=da&tbo=d&biw=320&bih=356&site=webhp&tbm=isch&sa=1&q=jayy+von+monroe&oq=jayy+von+monroe&gs_l=mobile-gws-serp.3..41l3.256279.260272.0.260687.10.7.1.0.0.0.386.1017.0j2j0j2.4.0...0.0...1ac.1.mNKHO6O2tGM#i=4 (Læder vesten)
http://www.demonia.co.uk/demonia-brogue-06-black-matt-skull-buckle-strap-unisex-ankle-boot.html (støvlerne)

Dagen var lang, Andrew var stået op ved fem tiden om morgenen og havde været vågen lige siden, han havde ikke taget middags lure som han plejede han havde øvet med gutterne og hyggede med dem hvor efter han havde sagt han tog et smut til byen, de ville bare øve videre indtil han kom tilbage. Andrew var blevet sulten, meget sulten det eneste han havde fået var et stykke brød til morgenmad og havde ikke rørt noget ellers, han måtte tage at spise noget mere... Det var blevet en dårlig vane ikke at spise særlig meget. Han var på jagt efter burgere, det var det han havde en rigtig stor lyst til lige den dag. Gaden var fyldt med folk, og ret mange gange kom der piger og drenge hen og spurgte efter hans autograf, og selvfølgelig fik de den hvad var bedre en fans, han elskede sine fans, i starten havde det været rigtig mærkelig men efter hånden blev det en rutine i dagligdagen og han vende sig til det, hurtigt endda.
Andrew kom gående ned af gaden med en sort lædervest på med bare overkrop inden under til trods for at det var koldt, blæsende og at det snede en anelse, men selvom det ikke var meget det sneede var det stadig meget koldt, i det mindste havde han ikke taget sine hullede bukser på den dag han havde været så fornuftig at tage et par stramme sorte bukser på som lukked lidt af kulden ude, hans sko var ikke spor bedre end hans lædervest med bar overkrop, de lukkede heller ikke meget kulde ud, hans føder var helt kolde men det var der ikke noget at sige til.
Han stoppede op foran en stor butik med en masse tøj, det var en virkelig stor butik faktisk, megey af tøjet var hans stil men der var ogs pige tøj, men... Ogs af hans stil, han smilede let og gik så roligt ind i butikken, han kende den godt og de kende ogs ham og ikke kun fordi han var populær men ogs fordi at han kom der meget tit og købte ind, han var meget glad for denne butik, medarbejderne behandlede ham som en hver anden og ikke en populær, lige som han ønskede sig, butikken gav ham fred selvom der selvfølgelig ogs kom fans der ind engang imellem men det var vel okay, han kunne jo godt lide det, selvom han havde brug for noget tid for sig selv nogle gange.


Sidst rettet af Andrew Lør 26 jan 2013, 22:14, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 22:11

Påklædning: http://pic.prepics-cdn.com/xxxxdesxx/11589545.jpeg

Butikken var meget stor, hun havde aldrig været inde i den før så det var helt nyt, hun havde været inde i mange andre butikker som denne, men ikke lige så stor og fantastisk, der var så meget tøj og så mange ting at vis hun havde så mange penge havde hun købt hele butikken, drenge tøjet kunne hun jo bare give til Andy hendes bror. Andy og hende havde lige været på resturant og havde fået frokost, efter havde de valgt at gå hver til sit, så han gik hjem og hun gik rundt i byen og kiggede, hun havde fået øje på denne butik da hun havde stoppet for at kigge sig omkring og havde så fået øje på alt det tøj som hang i vinduet. Den var stor og hun regnede ikke med hun nåede hele butikken igennem på to timer. Hun var stoppet op foran en stor hue som lignede en kanin, det var store øre og den var helt hvid, den var rigtig stor og behagelig var den ogs, hun prøvede den på og kiggede sig selv i et spejl der var foran hende ved siden af huen, men da hun prøvede den og så sig selv i spejlet så hun en fyr komme ind af døren, hun stoppede med at kigge på huen og fokuserede på ham, *No way* tænkte hun.. var det virkelig hvad hun troede det var... forsangeren var tears on the floor, hun vende sig om for at se ordentligt på denne fyr, og til hendes storoverraskelse... så var det ham, hun lagde hovedet på skrå med et stort smil, hun var en stor fan af dem, sammen med Andy, de havde været inde at se samtlige af deres koncerter, de var virkelig gode.
Rapheal ville ikke gå hen til ham selvom hun godt kunne se der kom nogle fans engang imellem, men... hun havde ikke lyst til lige at gå hen til ham med det samme, det kunne vel vente vis han blev derinde lidt tid, men det så i hvert fald ud som om butikken kende ham, men hvem gjorde ikke det.
Hun vende sig om og begyndte at rette på huen og sætte den, "Yup, i want that" sagde hun for sig selv, hun tog den af og holde den i hånden imens hun gik lidt rundt og kiggede på de andre forskellige ting og sager som der var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 22:23

Andrew havde fået øje på et par stramme læder bukser med nitter langs ned af benene, han kiggede på dem og studerede dem nøje, kiggede på prisen... han smilede roligt, *i can pay that* da han kiggede op fangede han en piges blik, en pige med en stor hue på hovedet, med lange øre... en kanin, de huer havde han haft kigget på nogle gange, men han havde ikke syntes at den klædte ham særlig godt... men den klædte hende i hvert fald, han smilede hurtigt til hende og løftede lige hånden inden hun vende sig om, rettede på sin hue, tog den af og gik videre... sikkert for at kigge noget mere. Han kiggede ned på bukserne igen... han havde prøvet dem før så det behøvede han ikke, han tog dem og lagde dem over hans arm, han kiggede efter pigen... hvor hun gik hen og gik så efter hende men på lidt afstand så det ikke ville virke mærkeligt, selvom det allerede var mærkeligt, men han fandt hende interessant, meget endda, hun havde den samme stil som ham... og der var et eller andet over hende, han syntes han havde set hende før... som han gik lidt i sine egne tanker og grubler gik han for hurtigt og uden han rigtig kunne nå at reagere gik han lige op i hende bagfra, han trådte nogle skridt tilbage og kiggede på pigen foran ham, "Oh... sorry" sagde han og smilede undskyldene, han lagde hovedet på skrå og kiggede på hende med et lidt undersøgende blik som godt kunne virke ubehageligt da det gennemsøgte hende grundigt, fra top til tå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 22:37

Rapheal havde godt bemærket at nogen fulgte efter hende trods den afstand der var, men hun vidste dog ikke hvem det var, hun havde heller ikke i sinde af at kigge sig tilbage over skulderen for tænkte nu vis det bare var en der kiggede og som tilfældig vis bare gik efter hende fordi der var noget personen ogs gerne ville kigge på, så hun valgte ikke at kigge tilbage men bare at kigge på alt det tøj hun gik forbi, hun stoppede igen op ved en trøje med et tryk på hvor der stod 'I love you because we hate the same shit' hun smilede af det og kom til at tænke på sin bror, *true shit* tænkte hun for sig selv, hun skulle til at tage den ned men noget bankede lige ind i hendes ryg, en personen det kunne sagtens mærkes, hun vende sig hurtigt om og mødte hans blik.. *Tears on the floor... Andrew* hun smilede stort men hun fik det hurtigt fjernet inden hun gik amok. Hun rystede på hovedet og smilede, "Thats okay" sagde hun roligt og kiggede på ham, "you are him from tears on the floor right" dammit hvorfor spurgte hun om det når hun godt vidste det, nej hvor hun dummede sig lige der, men hun kunne ikke så godt tage det tilbage det var det lidt for sent til
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 22:47

Andrew smilede blot til hende og nikkede roligt, "yes i'am" sagde han og lagde hovedet på skrå endnu engang, han kiggede lidt på den hue hun havde i hånden og så på hans bukser han havde over armen, men vende så blikket mod hendes ansigt igen, "who are you... when you know my name i suppose i should know yours to" han lagde vægten på det ene ben mens han kiggede på hende med et smil på læben, der var noget bekendt ved hende, havde han mødt hende.. set hende, vis han havde kunne han i hvert fald ikke huske det, men der var noget bekendt over hende og det irriterede ham at han ikke kunne finde ud af hvad det var der var så bekendt ved hende. Hans blik gik endnu engang ned til den hue hun havde i hånden, "I think you should buy it... it looks cute on you" sagde han med en charmerende og blid stemme, den havde klædt hende rigtig godt lige da han havde set hende, den store hue på sådan et lille hoved, hun kunne jo nærmest gemme sit ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 23:17

Hun behøvede ikke at vide det, han behøvede ikke at svare, for hun vidste det jo godt, hun havde bare ikke tænkt sig om før hun talte, det var ikke første gang, men det gik for det meste kun udover hendes storebror, hun lagde godt mærke til hans blik på hendes hue, hun kiggede selv ned på den med et smil på læben, men hun kiggede op på ham da han spurgte hende om noget, "Im Rapheal" svarede hun let og smilede til ham, hun stod lidt urolit på gulvet, hun skiftede hele tiden vægt fra det ene ben til det andet, men det var vel normalt når man stod foran sit idol og talte... ja helt normalt med ham, ikke at hun havde prøvet det før, hendes bror var jo selv med i et ret kendt band som hun ogs var stor fan, men Andy var ikke hendes idol det var Andrew.
Hun kiggede ned på huen igen og nikkede, "Thanks, i am gonna buy it accutaly" hun smilede og fik lidt lyserøde kinder af hans kompliment, hun fik så øje på de bukser som lå over hans arm, dem havde hun set en gang et sted før, det var vidst inde i en af de andre butikker, hun havde overvejet at give dem til Andy men havde ikke gjort det alligvel, men det var ret så fede, "Nice pans" sagde hun og kiggede op på ham fra bukserne med et skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Lør 26 jan 2013, 23:47

Han nikkede og smilede til hende, "well.. Nice to meet you Rapheal" sagde han roligt og kiggede på hende med et charmerende smil på læben, han kiggede ned på hendes urolige ben som hele tiden skiftede vægt, han smilede af det og kiggede op på hende igen, han var van til at folk var urolige når de talte med ham, især fans... så hun måtte da være en fan, han var taknemlig over hun ikke havde overfaldt ham endnu.
Han fik øje på de lyserøde kinder af den kompliment han havde givet hende, *Yup, a fan* han lagde hoved på skrå og kiggede blidt på hende, "good, cause it is really cute" sagde han roligt og kiggede ned på hans bukser da hun kommenterede dem, han nikkede let og kiggede op på hende, "Yea, thanks, im gonna buy them to" han kløede sig lidt i nakken og slog armene ud, "do you want a drink after you are finish here... i give" han gad godt at vide mere om hende end bare hendes navn, hun var meget interessant syntes han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Søn 27 jan 2013, 02:38

Hun smilede til ham og kiggede roligt på ham med et roligt blik, "nice to meet you to" sagde hun roligt, det eneste der ikke var roligt ved hende var hendes pokkers ben som hele tide skulle skifte vægt fra den ene side til den anden, hun var ikke herre over det lig nu, hun var... nervøs.
Hun nikkede let da han sagde han ogs ville købe bukserne, hun kiggede ned på bukserne og smilede da han spurgte om hun ville have en drink, hun kiggede op på ham med et stort smil og nikkede ivrigt, "Yea, of cause that would be great" svarede hun og kiggede på ham, "i would go up and pay for this... do you come with" spurgte hun inden hun stille og langsomt op til disken, hun kiggede bagud og gik lidt langsomt så han lige kunne hægte sig på og komme med op og betale vis det var det han ville, for hun var færdig med at kigge, eller det var hun ikke, men hun ville gerne have en drink sammen med ham nu så kunne butikken jo vente, dette var ikke en mulighed man fik hver dag.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Søn 27 jan 2013, 04:54

Andrew smilede da hun sagde ja til hans tilbud med at få en drink sammen, det var ikke fordi at han ville invitere hende på date han ville bare gerne lære hende at kende noget mere, men på den anden side.... man vidste aldrig hvor møder kunne føre hen, det kunne jo være han kom til at holde af hende, men lige nu var hun bare endnu en sindsyg fan.
Han nikkede roligt og gik med hende op til disken, han gik lige ved siden af hende hele vejen op til disken og kiggede på hende med et charmerende smil på læben, han vidste hvordan han skulle charmere piger, hans smil og blik gjorde det hele for ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Søn 27 jan 2013, 05:01

Hun kiggede ogs på ham med et smil på vej op til disken, men da de stod deroppe vende hun blikket mod medarbejderen bag disken, hun smilede kort og lagde huen op på disken, medarbejderen bibbede den ind så prisen var i maskinen og tog så alarmen som sad på den af, "45 dollars" sagde medarbejderen, Rapheal tog sin pung frem og lagde 45 dollars på disken, medarbejderen tog imod dem og puttede huen i en pose som han rakte Rapheal, "Bye" sagde hun og smilede kort til medarbejderen igen, "bye" sagde medarbejderen fuldt optaget af Andrew som stod ved siden af hende
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Man 04 feb 2013, 09:49

Andrew fulgte med hende op til disken og stod bare og kiggede og ventede på hun skulle blive færdig med at købe den hue, han kiggede på den mandelige medarbejder som tydeligvis ikke havde meget tid tilovers for Rapheal... Men for Andrew selv, nu kende han så ogs ham bag disken.. Andrew lagde sine bukser op på disken efter Rapheal havde fået sin pose med huen, medarbejderen gjorde nøjagtig det samme med hans bukser som han havde gjort med hendes hue, bibbede den ind, tog alarmen af og bad om penge "50 dollars" Andrew nikkede og lagde halvtreds dollars frem på disken og fik så posen med bukserne i og gik hen til Rapheal. "I know this Café we can get a drink there" han stemme var rolig og hans blik varmt, han smilede charmerende til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Man 11 feb 2013, 04:02

Rapheal stod lidt og ventede mens hun kiggede sig om i butikken mens hun stod fast til gulvet, hun kiggede på Andrew da han blev færdig med at købe sine bukser og kom hen til hende, hun smilede og smeltede lidt af hans charmerende smil, hun nikkede kort og så ham i øjne "Yea, thats sounds great" hun havde ikke rigtig noget hun skulle nå og vis han heller ikke havde så havde de jo massere af tid til at snakke i på den cafe han ville hen på... hun var lidt oppe og køre over at hun faktisk skulle ud og spise med sit idol... det var helt uvirkeligt for hende
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Fre 22 feb 2013, 16:24

Han nikkede og smilede til hende, "lets get going then" hun lagde armen om hende uden rigtig at tænke sig om hva han egentlig havde gang i og hvad han muligvis lagde op til... Han gik ud af butikken med hende ved sin side, der var fans, massere af dem for han kende dem men af en eller anden grund gik de ikke hen til ham... Ike at han ønskede det skulle gå hen til ham men det var da lidt mærkeligt når de plejede at gøre det...
Han gik hen med hende til cafen og gik roligt der ind, der var ikke mange der inde så det var nemt lige at få et bord, Andrew tog bordet ud til gaden, "We can sit here.." Han smilede til hende og satte sig på stolen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   Ons 01 maj 2013, 05:44

Hun kunne mærke hvordan hun sitrede da han lagde armen om hende, hun kiggede smilende op på ham, det var et stort, stort smil, det var umuligt at kunne smile større, eller det troede hun da. Hendes idol havde armen rundt om hende... Fantastisk altså.. Det var sådan en stor ting for hende, hun kunne næsten ikke tro det, Andrew Fire havde armen rundt om hende... Oh god..
Hun gik roligt ved siden af ham som de gik mod den café han havde sagt de skulle hen på, det skulle nok blive godt, det var helt sikkert. Det kom til caféen og fik hurtigt og overraskende nok et bord, men dog var der heller ikke særlig mange inde på caféen.
Hun fulgte ham med hen til et bord hvor de kunne sidde, hun kiggede lidt på ham som han satte sig ned på stolen... Det havde hun så nok ikke regnet med, hun havde da regnet med at han trak stolen ud for hende og rykkede hende ind til bordet... Men det gjorde han åbenbart ikke, som var en smule skuffende, men skidt, pyt. Hun satte sig på stolen overfor ham og rykkede sig ind mod bordet, dog akavet da det ikke var meningen at hun faktisk selv skulle rykke sig ind. Hun sukkede og kiggede lidt på ham. "Its... Nice here" hun kiggede rundt og vende så blikket tilbage på ham igen med et smil på læben.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Lovestruck ~ Rapheal   

Tilbage til toppen Go down
 
Lovestruck ~ Rapheal
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Hmm hvem er du?(rapheal)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: