The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 A childs game - Leonardo

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: A childs game - Leonardo    Lør 26 maj 2012, 02:53

Tid: Ca. 22.
Fucking År og dato: 25/5 2012
Sted: Sheria by.
Vejr: Køligt.
Omgivelser: Unge mennesker.

Privat - Leonardo


Et sidste suk, og et højt og brutalt knæk fra menneskets ene skulder gav genlyd i gyden, idet Noah klemte hånden omkring den. Han havde presset for hårdt. Hans negle var endda gået ind i huden og fik det mørkerøde blod til at trille i små dråber, ned af hans, nu brækkede, arm. Han åbnede kæften, så hans sylespidse hjørnetænder kunne lirkes ud af mandens hals. Han gav slip på den fine herre, så han faldt om på jorden, og nu kun lå livløst. Noah vaklede tilbage mod den modsatte væg, med at smil på læben og blodet dryppende ned af mundvigen, de varede dog ikke længe, før hans lange tunge tog en omgang over de fine læber, og på den måde fik det væk.
Hvor var det herligt at æde igen. Det føltes, som havde han sultet sig selv, selvom det kun havde været et par dage siden han sidst havde ædt. Noahs smil blev større, idet han strakte sig op ad den klamme, kolde mur, og på den måde fik sin ryg til at sige knæk. Han følte sig så frisk nu. Næsten levende, sgu! Han vendte sit katte-lignende blik imod nattehimlen og hylede op, som var han en fucking varulv!

Til i aften havde Noah valgt at iklæde sig en hvid skjorte, et par sorte, lange bukser og en sort jakke. Helt afslappet. Ikke for fint, ikke for sjusket, og sådan måtte det gerne blive ved med at være. Da han var færdig med at lege varulv, skænkede han liget et kort blik. Han bukkede elegant, og blinkede før han fortsatte ned af gaden som var fyldt af de unges festen og drikken. Han skubbede sig forbi dem, havde folk set ham flyttede de sig selv, dog ikke kun på grund af høflighed. Når han først havde givet dem et ubehageligt smil havde de ikke andet valg end at flytte sig, og det havde bare at gå hurtigt. Han vidste hvor hans mål var, og så kunne man ikke gøre noget for at stoppe ham. Noah gik hastigt videre, hen imod en lygtepæl, hvor han placerede ryggen op ad den kolde metalstang. Efter et par øjeblikkes trippen, lod han hånden søge ned i den ene lomme, hvor han fiskede en lighter og en cigarret frem. Han placerede cigarretten imellem læberne og tændte den derefter. Han indhalerede kraftigt, hvorefter han placerede den imellem pege- og langefingeren så hans mund var fri.

Nu handlede det bare om at vente. Han hadede at vente.


Sidst rettet af Noah Ambrose Lør 26 maj 2012, 03:15, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
 
A childs game - Leonardo
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Let's play a game, shall we?(Caroline & Crixus)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: