The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Hvordan man laver og deltager i en tråd på Deploratus

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Hvordan man laver og deltager i en tråd på Deploratus   Fre 18 maj 2012, 02:30


Hvordan Man Laver Eller Deltager I En Tråd På Deploratus.

Kopieret fra:
*Regler på Deploratus*


Kære Losties.

Hvis I er forvirrede i henhold til hvordan man opretter en Tråd her på forummet og starter med at Emne, så er der hjælp at hente her:Emne-Guide • Forkortelser og smileys er ildeset mens man skriver inde i et emne.
 • Man skriver 3. person datid.
 • Karakterdrab er ikke tilladt - se uddybelse og undtagelser.

  - Uddybelse: Man kan ikke slå en anden Brugers Karakter ihjel, med mindre man har fået lov på forhånd og underrettet Team Admin om dette. En Bruger vil dog sagtens være i stand til at lemlæste andre Brugeres Karaktere, eller sende dem på hospitalet, uden at skulle have en tilladelse til dette først. Eneste undtagelse på Karakterdrabsregelen er Kaos-NPCén - The Shadow, eller folk der tilmelder sig Kaos-Tråde.

 • Groft sprog er ikke tilladt offgame, men ingame er næsten alt tilladt.
 • Det er ikke tilladt at udeholde en anden Bruger fra et emne eller ignorere ham/hende. Bed vedkommende om at træde af, hvis det er et privat emne. Eneste undtagelse er sidens Kaos-NPC, der kan afgøre at en person springes over hvis det er plausibelt for situationen.

 • Vi bruger anførselstegn "" til direkte tale når en Karakter siger noget, samt Fremhævet/Fed tekst.
 • Vi bruger kursiv når der beskrives en Karakters tanker.

  - Benyt jer gerne af luft da mange synes det er tungt at læse en samlet brødtekst uden afsnitsinddelinger.

 • Årstiden vil være den samme som vores Irl. Så hvis det er vinter, er det også vinter url (med mindre der er lavet en tråd i fortiden). Vejret er anderledes! Deploratus ligger i Canada, så det skal regnes med det er meget mere blæsende, meget mere koldt, og at flora og fauna er en helt anden.

 • Alle tråde er som udgangspunkt nutidstråde. Fremtidtråde er absolut forbudt med mindre det er blevet specielt søgt om hos Team Admin, og der skal være tungtvejende grund for at det skal være en fremtidstråd, og i mellemtiden må de roller ikke være interaktive i andre tråde.

 • Fortidstråde er tilladte og det er derfor det er så vigtigt at man skriver dato, tid og årstal på ALLE emner! Uden undtagelse. Tiden følger vores egen, så hvis vi er i Januar så ER vi i januar og så fremdeles.
 • Brugerne bedes udfylde de punkter der er beskrevet underneden i vores trådstartseksempel. Betegnelser som IRL er ikke accetable da et emne med lethed kan strække sig over flere dage ingame, men tage få timer at skrive offgame, eller omvendt tage få timer ingame, og tage flere dage at få skrevet offgame.

 • Vi har ikke en daglig vejrudsigt for Canada på Deploratus, derfor er det vigtigt at beskrive vejret i lige præcis DIN tråd omhyggeligt.

 • Omgivelser er ligeledes vigtige, både for at din partner kan få samme opfattelse af omgivelserne som du, men også for at andre der læser med kan afkode om de potentielt ville kunne passe ind nogen steder hvis de skulle ønske at støde til.
Således Beskrives En Tråds Tilgængelighedsstatus:


Der findes 3 forskellige tilgængelighedsstatuser. De vil blive forklaret her. Hvis vi antager der er lavet en tråd hvis titel er "En sommerdag i parken", så kan man indikere dens tilgængelighedsstatus på følgende vis:

1 - "En sommerdag i parken" [Åben]

Dette indikere at det er en "Åben" tråd og at alle kan deltage på hvilket som helst tidspunkt de måtte ønske at gøre det. Her skal man ikke spørge om lov først. Er der mange deltagere i emnet er det dog en god ide at trådstarter sørger for at være den der holder overblik over hvilken rækkefølge der er så ingen bliver sprunget over. Skriv den gerne i trådens start så Team Admin og Team Mod kan hjælpe med at sørge for at rækkefølgen bliver overholdt.

2 - "En sommerdag i parken" [Izriel]

Dette indikere at emnet er "Stilet" til en bestemt Bruger. Det er dog ikke ensbetydende med at det er Privat, men udelukkende for at gøre de forskellige parter opmærksomme på at her er der en tråd til dem.

Det anses som god kotyme at skrive til de deltagende i en "Stilet" tråd og spørge om man må være med via PM/PB eller via chatten, men det er også tilladt at man dukker op som overraskelsesmoment hvis det er plausibelt at din Karakter skulle befinde sig i eller omkring given lokation. Dog har trådens oprindelige deltagere ret til at bede den pludseligt indtrængende om at trække sig, eller vælge at dirigere spillet bort fra vedkommende. Hvis nogen oplever noget sådant og de mener det er problematisk så er I mere end velkomne til altid at kontakte Team Admin eller Team Mod der så nok skal hjælpe med at få tingene roligt på rette spor.

3 - "En sommerdag i parken" [Izriel - Privat]

Dette indikere at emnet er "Stilet" til en bestemt Bruger, men også at emnet er "Lukket" for andres indblanden. Vi tilråder at "Private" emner bruges med omhu og omtanke, samt kun hvor det er absolut nødvendigt så vi ikke ender op med en side hvor der er meget få tråd-muligheder. Det skal dog siges at selvom en tråd står som "Privat" så er man altid velkommen til at kontakte de personer der er i tråden via PM/PB, eller hvis man ser dem online i chatten, og spørge om det alligevel kunne være muligt at man kan få lov til at deltage.Markér Din Tråd Med Hvilken Type Indhold Det Er Muligt At Støde På:


Efter brugerafstemning på Deploratus er det blevet bestemt at forskellige typer tråde kan have et mere intenst indhold af den ene eller den anden art så længe tråden markeres tydeligt med det i overskriftsfeltet. Vi har 3 typer markering. De vil følgende blive forklaret:

I henhold til tråde hvori der er oplagt til intimt spil eller der er åbenlyst potentiale for det, bedes man skrive:
[S] - Står for "Seksuelt" indhold.

I henhold til tråde hvori der er oplagt til voldeligt eller blodigt spil eller der er åbenlyst potentiale for det, bedes man skrive:
[V] - Står for "Voldeligt" indhold

Det er sådan at med et forum som dette kan man ikke altid forudse hvilken retning de forskellige tråde tager, så man kan også komme ud i en kombination af de ovenstående. I sådanne tilfælde bedes man skrive:
[X] - Står for tråde der både kan dække over Seksuelt og Voldeligt indhold.

[X] kan derfor anses som en slags "Wildcard" der dækker det hele. Vi ser helst at vores Brugere er så præcise som muligt, for nogle Brugere har ikke et problem med at læse med på intimt indhold, men vil måske have et anstrengt forhold til voldelige - og omvendt naturligvis.

Det er ikke altid man kan forudse om det ene eller det andet vil ske, men så snart man kan se at en tråd er ved at udvikle sig til noget der kræver et anderledes "stempel" bedes trådstarter rette titlen ind så den passer. Ellers kan man altid kontakte Team Admin der også kan rette i et emnes overskrift.Hvad Er Forskellen Mellem En Kaos-Tråd Og Kaos-NPCén På Deploratus?


Rigtig godt spørgsmål! Der er nemlig STOR forskel!
Et emne/tråd der er oprettet af vores Kaos-NPC har ikke nødvendigvis status af Kaos-Tråd. Den kan have alle mulige andre slags status, så husk at kigge efter hvad status der står betegnet.

En Kaos-Tråd er, præcis som ordet antyder det, fuldstændig uforudsigelig. Hvis en Bruger indlader sig på en Kaos-Tråd har de sagt ja til at alt kan ske. Det kan være det mest fantastiske i verden, det kan være en forholdsvis "almindelig" tråd, eller det kan have den aller mest ekstreme konsekvens - nemlig at ens rolle kan risikere at dø. Kaos-Tråde er den undtagelse der bekræfter reglen om at Karakterdrab udelukkende kan ske med samtykke fra den pågældende Karakters indehaver.

En Kaos-Tråd kan oprettes af alle, ikke kun Team Admin, Team Mod, eller vores Kaos-NPC. Alle der vælger at deltage i en Kaos-Tråd, har accepteret at ALT kan ske. Man kan altid forlade en sådan tråd igen, men det kan udelukkende gøres hvis det er plausibelt. Skulle en Bruger misbruge det til at stikke af fra en potentielt farlig situation, vil Team Admin eller Team Mod slå hårdt ned på det.Et Eksempel På Hvordan Man Starter Et Emne
Husk at sikre dig, at din Karakter er godkendt, inden du opretter et emne!
Du kan læse om, hvornår din Karakter er godkendt under Rolle Godkendelse i *Guide: Kom Godt I Gang På Deploratus*Eksempel på en Trådstart:


Titel - "En kold vinterdag i skoven" [Åben][X] (Skrives i overskriftsfeltet)

Kaos-NPC: Tilstedeværelse Velkommen / Tilstedeværelse Frabedes (Her skal man vælge)
Tråd-status: [Åben] tråd. Alle racer er velkomne (Skriv andet hvis dét er ønsket).
Indhold: [X] Wildcard-indhold.

Dato: Onsdag d. 2. december - 2009 (Husk årstal!)
Tid: 17:05
Årstid: Vinter.
Vejr: Snevejr med let blæst, Koldt.
Sted: Skoven (La Sunisha - den nordlige del)
Omgivelser: Skov omgivelser, men ingen mennesker. (dette punkt kan uddybes mere eller mindre efter ønske)
Påklædning: (dette er ikke et vigtigt punkt men mange synes det er dejligt)


Hvis en der ikke er tilmeldt Kaos-NPC Tråden opretter emnet, og den anden person i emnet er interesseret kan dette gøres opmærksom på ved at Brugeren øverst i sin første post/indlæg i emnet skriver følgende: *Brugeren Kallisto vil være interesseret i eventuel NPC input* (Brugeren har givet tilladelse til at bruge hendes navn til eksemplets formål)Hvordan Forlader Jeg En Tråd Som Ikke Er Overstået, Men Hvor Min Karakter Ikke Har Et Formål Længere Eller Det Er Urealistisk Den Er I?Hvis en Bruger ønsker at forlade en tråd og ikke holder åbent at man kan re-joine/ komme tilbage til scenen eller generelt emnet på et senere tidspunkt, så skal man skrive //Out eller ((Out)) begge versioner er fuldt ud accepterede. Alternativer som Ude / Forlader Tråden eller lign. er også accepterede, bare husk dobbelt parantes (()) eller dobbeltbar //


Hvad Gør Jeg Hvis Min Emnepartner Og Jeg Er Enige Om At Tråden Er Slut Nu?

Hvis en tråd/emne er overstået, og dermed afsluttet, markeres det ved at skrive ((The End)) , //The End, ((Trådslutning)),  //Trådslutning. Det kan også være variationer af dem som eksempelvis Ending, Afslutning eller lign. Igen bedes der blot om at der huskes dobbeltparantes eller dobbeltbar.

Mvh.
Team Admin

_________________


Sidst rettet af Procella Lør 09 aug 2014, 03:49, rettet i alt 9 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Hvordan man laver og deltager i en tråd på Deploratus
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Hvordan starter jeg et emne?
» Well well well //Ryan//
» hvordan sletter jeg min profil
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Spørgsmål til Admin- blodbånd.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Regler :: Retningslinjer og guides-
Gå til: