The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 That home seems nice (Ariadna)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: That home seems nice (Ariadna)    Søn 13 maj 2012, 13:15

Sted: Mikes lejlighed
Klokkeslæt: 0003
Forsættelse fra: don't know you... Yet.

Ydredøren smækkede med et brag op igennem opgangen. Den kolde blæst udenfor, havde næsten været som stiv kuling i vintertiden. De havde ikke snakket på vejen, det ville have været umuligt at høre hinanden. Han havde forsøgt at dække hende af for stormen, så hun ikke skulle blive syg. Han havde mere at stå imod med, end hun havde. Hin var blot et lille nips.

De, efterhånden, tunge lædersko, kæmpede sig op af trappen til anden sal. Han var i forvejen træt - kulden, trapperne og drinken gjorde det bestemt ikke bedre. Han smed et højlydt gab ud, inden han slap hendes arm og hånd, som han havde knuget i hans hele turen herhen, for at låse døren til lejligheden op.
Han følte sig som en teenager indeni. Det var svært at fatte, at kvinden ved hans side, var en voksen en af slagsen.
Døren gik op med en stille knirken. Halv uhyggeligt, halv hjemmeligt.
Han gjorde anmærkning til, at hun blot skulle gå ind og sætte sig tilrette.

Lejligheden var ikke af meget, men han yndede at forkøle sig selv, hvis han havde lavet en god handel. Så lejligheden var alligevel præget af nogle få dyre ting. Den store lædersofa passede perfekt i stuens midte. De dyre malerier prydede væggene og Mastersengen i hjørnet kunne snildt have plads til to mennesker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Søn 13 maj 2012, 13:25

Ariadna fulgte med ham op af trapperne. Forsigtigt trådte hun ind i lejligheden, da han havde låst op. Hun sig omkring og nikkede imponeret.

Her var hygge kombineret med fremragende kvalitet og pæne ting. Her var ikke proppet og ikke bart. Han kunne let blive indretningsarkitekt. Men der skulle en pæn portion skejser, til at indrette et hjem som dette. Lækkert læder.

Ariadna havde altid haft en forkærlighed for læder og derfor valgte hun at sætte sig i sofaen, da hun så hans lille gestus. Hun lagde benene over kors og pillede lidt ved lynlåsen i sin jakke. Sådan her ville hun gene bo. Bare et par dage. Lækker luksus. Lækker lejlighed.

Hun lod en langfingret hånd glide hen over læderbetrækket og sukkede lavt. Hendes højeste møbelønske havde altid været en lædersofa. En sort en.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Man 14 maj 2012, 01:41

Han smed henkastet sin jakke og halstørklæde på en stol, der stod lige ved døren, derefter lukkede han den og låste den. Det var ren rutine. Nok var området af pæn karakter, men man vidste aldrig hvilket skum, der kunne bevæge sig ind.
Han smilte venligt til hende, da hun satte sig i den store lædersofa og strøg de lange fingre hen over materialet. Et øjeblik stod han stille og betragtede hvordan det lidt uglede hår, faldt smukt over hendes skuldre.

"Do ya' want anything?"

Han gik over mod køkkenet, som var kombineret med stuen, og havde med et snuptag taget forskellige alkoholiske væsker ud af overskabet. Han drak dem aldrig selv, men i tilfælde af gæster, var de altid rare at have. Han ville nok ikke kunne formå at lave dem lige så gode, som hun havde lavet dem.
Han stod med den ene hånd i lommen, skoene havde han sparket af lige ved døren og op af lommen tog han det lille hjerte Ariadna havde smidt på hans drink. Måske en naturlig bevægelse han havde gjort på baren, han vidste det ikke helt. Men han smilte for sig selv ved tanken.

"I know the place isn't much, but I'm happy to live here. As you kan see, I like spoiling myself sometimes."

Han stod med ryggen til hende og fandt to glas. Der var ingen der sagde, at de skulle være fulde, for det var ikke målet. Men en lille en til ganen, gik man vel ikke fejl af. De muskuløse overarme bristede næsten skjorten, da han tog en shaker ud fra skabet til højre.
Det var lang tid siden, han havde haft en smuk menneske kvinde siddende i hans lejlighed. Det var mest vampyrer der havde lokket sig herind. En vane han virkelig skulle vænne sig af med!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Man 21 maj 2012, 01:09

Hun smøg sig forsigtigt ud af læder jakken og lagde den på sofaen. Hendes lange fingre og skarpe øjne vendte, drejede og undersøgte jakken. Derefter sammenlignede hun den med sofaen og sukkede opgivende. Læderet var af nogenlunde samme gode kvalitet på begge ting, men sofaen måtte da have kostet en del mere. Hun kunne godt lide rummet. Hele atmosfæren, hele stemningen. Her var lækkert og luksuriøst, men uden at være prangende, pralende og fornemt. Hendes egen lejlighed var da også pæn og ordentlig, men det ville koste mere end en af hendes lønninger, at indrette en lejlighed som denne.

"Make me your favourite."

Hun havde ventet længe på at kunne smide den tlibage i hovedet på ham og nu fik hun endelig sin chance. Hun fulgte hans bevægelser og smilede. Han var nu sød. Virkelig sød. Hun rakte ned og tog sin ene sko af. Forsigtigt begyndte hun at masere sin ømme fod. Bare hun dog kunne vende sig af med højhælede sko, men det var nu svært. Man blev nærmest afhængig af stiletter.

"Not much? It's a lot. Much more than my apartment."

Hun kunne ikke lade være med at smile. Syntes han dette var lidt? I så fald brændte hun efter at se, hvad han synes var meget. Et slot? Et smukt hotel i en storby? I hvert fald noget stort og elegant.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Man 21 maj 2012, 10:51

I øjenkrogen bed han mærke i, hvordan hun studerede læderet fra jakken og sofaen. Han grinte for sig selv, det var sødt. Især fordi han aldrig havde set folk, været imponeret af hans lejlighed. Der havde kun været vampyrer, og deres lejligheder var næsten slotte. I hvert fald de fleste af dem.

Han drejede sig rundt, da hun besvarede hans spørgsmål.

"Hah, cute!"

Han sendte hende et kærligt smil.

"But mines whiskey. Sure its not to.... strong, for you?"

Han rynkede panden, han ville ikke drikke hende fuld. I hvert fald ikke, hvis hun ikke ville. Han drejede sig omkring igen, og lavede sin egen drink. Afventende på hendes svar.

"You'll have to show me sometime."

Det var smalltalk på høj plan. Han var interesseret i at høre, hvem hun i virkeligheden var. Han drejede sig rundt, lænende op af køkkenbordet.

"So you often go home with guys from the bar?"

Han løftede brynene så de naturlige rynker kom i panden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 22 maj 2012, 01:31

Hun tog igen jakken i sine hænder. Forsigtigt rejste hun sig og med korte skridt gik hun hen til stolen, hvor han havde lagt sin jakke og sit halstørklæde. Hun hang sin jakke over stoleryggen og var hurtigt tilbage i sofaen. Åh, hvor hun bare elskede læder. Lædermøbler. Lædertøj. Alt med de små fem bogstaver fik hende til at se sol, måne og stjerner og skabte julelys i hendes øjne. Under jakken bar hun stadig den gennemsigtige skjorte og den hvide tanktop og på benene havde hun stadig sine stramme jeans.

Hun smilede tilbage til ham. Hvor havde han egentlig et sødt smil, denne Mike. Kønne tænder og fyldige læber.

Hun kunne ikke holde en perlende latter tilbage, da han stillede sit spørgsmål. For stærkt? Hun var jo ikke fem år mere.

"No, i like whiskey. It's great."

Hun havde stoppet sit grin. Hans lille kommentar om hendes (u)mulige natteliv med tilfældige fyre fik hende straks til at rynke panden. Hvad regnede han hende for? En simpel prostitueret fra Sherias gadehjørner og mørke barer?

"Of course not. When i think back, you're actually the first. You have to make quite an impression, sweetie"

Tag den, kunne hun ikke lade være med at tænke i sit stille sind.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 22 maj 2012, 19:36

Han fulgte hende med øjnene, hvordan hun vuggede med hofterne når hun gik. Det var en af de ting, man aldrig rigtig kunne blive træt af at kigge på.
Han vendte sig endnu engang rundt og hældte den flere år gamle whisky op i et glas, hvor han derefter smed isterninger i, så væsken netop ramte glassets kant. Roligt jonglerede han over mod Ariadna der endnu engang havde sat sig på sofaen.

"Here you go."

Han smilte og rakte hende glasset.

"oh sorry, didn't mean to offend you, hon. It's just... Your beautiful and I don't know what to say among beautiful women."

Det var en lodret løgn. Men han ville virkelig ikke fornærme hende. Hun sad der og så så smuk ud, mens han var den skændsel han var.
Han strøg kærtegnende den ene finger nedad hendes kind. Hun var så dejlig varm...
Et naturligt smil bredte sig over den brune læber. De varme øjne stirrede ind i hendes.

Det var ikke for at være pushy, eller fordi han ville mere end dette, men han kunne ikke dy sig.
Forsigtigt lænede han sig frem og pressede sine læber mod hendes. Måske et lidt overraskende og aggressivt træk. Men når man var så smuk og uskyldig, så lå det bare lige til højre benet.

Det var ikke et langt lys. Mere et kys i ren.... Ord, der ikke fandtes.
Han trak læberne fra hendes og holdte hendes hoved let i hænderne.

"god, you're beautiful!"

Den varme smil sad igen fast på hans fyldige læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Søn 27 maj 2012, 07:32

Hun tog sin støvle på igen og smilede blidt til ham. Hun lagde igen hovedet på skrå, da han gav hende en drink. Det trængte hun sandelig til.

"Thanks."

Hun lukkede hånden om glasset med den styrkende væske og smilede tilbage til ham. Igen røg hendes hoved sidelæns, så hun lignede en lille fugleunge med uglede fjer og et smigrende udtryk, der bare sagde "luk mig ind!"

"It's okay, i know you didn't mean it."

Hun trak overbærende på skuldrene og koncentrerede sig meget nøje om sin drik og sit glas. Lige indtil... Indtil hvad? Hvad skete der egentlig?

Det var ovre lige så hurtigt som det var startet. Men alligevel lænede hun sig per automatik frem efter mere. Det var som stoffer. Man måtte bare have mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Fre 01 jun 2012, 11:15

Han tog glasset fra hende, stillede det på bordet og omfavnede hendes ansigt.
Hun strittede ikke imod, men han ville ikke såre hende. Hun så så... forskræmt og uskyldig ud.

Han lod sine læber ramme hendes mens hans hænder omfavnede baghovedet og tog fat i hendes hår. Han bevægede læberne blidt, inden jeg endnu engang skiltes med hendes.

"Are you okay?"

Det var normalt ikke noget, han behøvede at spørge om. Vampyrene plejede at rive ham rundt, og nu var det pludselig hans tur til at styre showet.

Han stirrede hende ind i øjnene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Søn 03 jun 2012, 21:54

Hun lod glasset forlade sine hænder, da han tog fat i det. Hun følte hans hænder omkring sit hoved og lagde sine egne hænder på hans skuldre.

Hun modtog igen hans fyldige læber med sine egne lidt smallere af slagsen. Forsigtigt kørte hun et par fingre op omkring hans nakke med et lille smil. Da hans læber igen var væk kiggede hun ind i hans smukke øjne. Det var som om hun blev suget ind i dem med 200 km/t.

"Yes, i'm fine."

Dette blev efterfulgt af et beroligende smil, for at forsikre ham om, at det hele var okay og helt i orden.
Hun lagde langsomt sin pande mod hans og stirrede tilbage på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Man 04 jun 2012, 10:01

Hun var så lille og fin. Selvom han godt var klar over, hvad der skulle til at ske, pumpede hjertet hastigt i brystet på ham. Han havde aldrig været i seng med en menneskekvinde før. Han havde holdt sig til fryserne også kaldet fangers.

Wonder how experienced she is... Is it something we need to talk about? Is she a soft kinda gal'?

Han lod forsigtigt hånden glide ned af hendes side, hvor hånden strejfede hendes bryst. Hånden sluttede sig færden ved hendes hofte.
De sad stadig pande mod pande. Han sendte hende et hjertevarmt smil, inden han forsigtigt rejste sig op og knappede skjorten op. Han lod den glide ned over de store overarme.
De mange ar der var kommet gennem hans fangbaning buissness var tydelige på hans overkrop. Han havde slåsset en del, og det havde givet ham nogle ar. Ikke noget han var flov over.

Han knappede bukserne op med et lille smil på læben. Den ene hånd strøg han over hovedet mens han ubevidst spændte mavemusklerne.

Okay.. she absolutely needs to do something now. Show me a sign of what kind she likes.

Indeni var han ved at gå i panik. Men hans erhverv havde lært ham at kontrollere sin panik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 05 jun 2012, 03:41

Hele hendes krop sitrede, da hans, i forhold til hendes, store hænder gled ned af hendes krop. Hun spændte i hver eneste celle, hver eneste sene, hver evig eneste muskel. Hendes kolde, grå øjne satte sig fast og fokuserede på hans overarme, da han rejste sig og knappede sin skjorte op.

Forsigtigt knappede hun også sin egen, gennemsigtige skjorte op. Hun lod den glide ned over sine smalle skuldre og lod det bløde, luftige, hvide materiale hvile på sofaens mørke læder. Hun løftede let det højre øjenbryn, da han åbnede sine bukser.

He's not shy... But me neither.

Hun var nu helt fri af sin egen skjorte og gik så i gang med sine mørkeblå, stramme jeans. Et par knapper og en lynlås senere lå også jeansene på lædersofaen. Hun sad nu kun nylonstrømper til midt på låret, sorte blondetrusser, sort matchende blonde-bh og en hvid tanktop. Denne aften havde absolut udviklet sig til det temmeligt meget bedre. Hun smilede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 05 jun 2012, 07:34

Han fulgte hver bevægelse, hvor hun pludselig sad kun i undertøj.
Han kunne ikke længere skjule hans ophidselse. Slet ikke da bukserne faldt ned om hans ankler.
Tankerne var ikke længere dominerende. Men lysten til Ariadna der sad uskyldigt foran ham, var. Han kastede bukserne af sine ben og smed hurtigt underbukserne med.

Det ene knæ støttede han på sofaen, men han lænede sig forsigtigt ind over hende og kyssede hende indtrængende, mens han knappede hendes bh op og lod den falde mod sofaen.
Hænderne lod han glide ned ad hendes ryg og rundt om barmen på hende. Meget bevidst om, ikke at overskride en grænse. Næsten for forsigtigt, bed han hende let i øret og kørte den anden hånd op i hendes hår.

Et øjeblik glemte han, hun var menneske og skrøbelig... Han hev hårdt fat rundt om håret og strammede grebet om brystet, mens hans kys bevægede sig ned om halsen og brystet.

Hun var varm i hans favn. Det var behageligt, mere end behageligt!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 05 jun 2012, 08:33

Hun fulgte hans blik og smilede let.

Guess he is a little horny.

Hun løftede begge øjenbryn da han smed bukserne og underbukserne samtidig. Han var sgu ikke ked af det. Men hvorfor skulle han også være det?

Hun smøg sig ud af sin hvide tanktop og tog igen imod hans bløde, fyldige læber, mens hun lænede sig tilbage mod sofaens armlæn. Hendes lange, smalle fingre gled om bag hans ryg og tegnede små mønstre i hans muskuløse hud. Hun smilede igen og lod sin sorte bh falde ned på læderet, der var lige så sort.

Hun gispede let, da han greb hårdere fat og rev i hendes hår. Det var ikke et bange eller ubehageligt gisp, mere et af den slags, man udstøder ved stor seksuel eller sensuel nydelse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 05 jun 2012, 09:10

I vildskaben og troen på, at hun selv ville sige fra, hvis det blev for voldsomt, bevægede han hånden fra hendes bryst, tog han fat i hendes trusser og rev dem itu.
Miljøskadet fra vampyrerne. Noget han havde gjort mange gange før, et trick han havde lært ved et af sine første møder. Det gjorde ikke ondt, hun kunne knap mærke det.
Den eneste konsekvens var, at hun måtte tage hjem uden trusser på.

Han stirrede afventende på hende, mens han kastede de iturevne trusser væk fra dem.

"I'll buy you some new ones."

Han pressede endnu engang sine læber mod hendes, løsnede grebet om hendes hår og gled den ned i nakken og halsen. Det var det hårde, blandet med det søde og let lidenskabelige.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 05 jun 2012, 21:48

Hun smilede af hans ord, da hendes trusser fløj gennem luften og landede på en stol.

Buy me new ones? What a gentleman.

Hun pressede igen med sine læber. Hun adskilte forsigtigt sine læber og lod sin tunge glide ind i hans mund. Hun bød hans tunge op til en hurtig dans. Hans mund smagte af whiskey og der var også en svag, blød nuance af frugt fra den drink, hun selv havde blandet samme aften. Sex on the beach. Lige nu var det vel blevet til Sex in the apartment.

Hun spændte i ryggen, da han lod sin hånd glide ned af den og smilede til ham med julelys i de grå øjne.

He's not bad at all.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tirs 05 jun 2012, 22:58

Hånden bevægede sig ned om skrævet på den skrøbelige kvinde under ham.
Klar. Omsluttende. Varmt.

Et lavt støn veg fra hans læber, idet han forsigtigt bevægede sig i takt til åndedragene.
Han kyssede hende intenst på halsen. Han nev en anelse, men ikke for hårdt.

Atmosfæren omkring dem var kølig. Reflekteret fra de stilrene møbler omkring dem. Men dem to sammen var varmt og tæt på elskeligt.

Varmen fra et andet menneske var ubeskrivelig. Det var ikke så hårdt og klinisk som med en vampyr. Det var som at smelte sammen til en. Fantastisk og underligt.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Ons 06 jun 2012, 06:06

Hun udstødte et svagt støn, da han rørte ved hende. Forsigtigt rakte hun ned og trak varsomt sine lange, mørke nylonstrømper af. Blonder og nylon fløj gennem luften og landede et sted hun ikke kunne se på grunds af Mikes hoved, der stod i vejen.

Hun løftede sig ved sine hænder og armes kraft og placerede blidt sine læber på hans varme kind. Det var ikke et rigtigt kys, nærmere en let berøring, udført af læberne.

Hun lagde et par rolige, blege hænder om hans bløde, varme nakke. Så flettede hun sine fingre sammen og holdt dem, som det eneste, i ro, mens resten af hendes krop sitrede og rystede af bar fryd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Tors 07 jun 2012, 08:07

TIDSHOP

Han faldt tungt sammen over Ariadna. Det havde været fantastisk og nærværende. De var endt inde i sengen.
Smidigt gled han sig ned ved hendes side og strøg hende over håret.

"I must say...."

Han fangede vejret og kyssede hende let.

"Wauw."

Han grinte og kærtegnede det bare bryst.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Fre 08 jun 2012, 18:03

Hun lå nøgen på sengen. Mikes krop faldt sammen over hende. Omsluttede hende. Holdt hende varm og rolig. Han var tung, men ikke ren dødvægt.

"Well, i'm a little surprised, too."

Hun så på med et flabet smil på læberne. Den farve, de oprindeligt var malet i, lyserød, så vidt hun huskede, var halvvejs slidt af, halvvejs sat af på Mikes ansigt og krop.

Hun lod forsigtigt sine læber ramme hans. Så trak hun sig lidt væk og strakte sig, mens han rørte ved hendes bryst. Hun strakte hele kroppen og bukkede sig i en blød bue med hænder og fødder bagerst, maveskind forrest.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    Lør 09 jun 2012, 23:32

"I most definently never do such a thing."

Han lo hjertevarmt og kyssede hende på kinden.

"So, Ariadna... I never got to ask you, who you are. I mean, why bartending?

Han drejede sig om på siden og lod sit hoved hvilke i hånden.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: That home seems nice (Ariadna)    

Tilbage til toppen Go down
 
That home seems nice (Ariadna)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Home, but why don't you stay? - Alice - xxx
» home Finaly home//Delilah //
» nice that you have arrived~Killia-Zann~
» Far away, from what I call home - Hik (xxx)
» Dragom peak is like a home (Nille=privat)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: