The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Oh... Hello (Johnny)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 07:55

Dato: 10. Maj
Dag: Torsdag
Tid: 21:46
Sted: En bar i en af Sherias smågader
Omgivelser: Mennesker og andre væsner med alkohol og stoffer i blodet.
Vejr: Udenfor er det koldt og tåget
Påklædning: En sort tanktop med sølvpallietter, stramme, sorte jeans og et par højhælede gladiatorsandaler i sort læder.


Torsdag. Efter Ariadnas mening ugens kedeligste dag. Denne fordom blev absolut forstærket af det triste vejr udenfor den store dør og de små vinduer. Tågen hang så tyk og tung, at hun kun akkurat lige kunne skimte månen ovenover.

Hendes lange, lyse fingre skubbede en vildfaren, mørkblond krølle væk fra de grågrønne øjne, mens hun blandede to gange gin & tonic til kæresteparret foran hende. Manden var bred og muskuløs med vandblå øje og lyst strithår. Kvinden var høj og slank med arrogante træk, kolde, sorte øjne og korte, lyse krøller. Det var tydeligt for Ariadna, at kvinden farvede hår, for i bunden var håret meget mørkt, næsten sort. Manden foran hende så ud til at være i vildrede. Skulle han blive ved det sikre og holde fast på sin arrogante, høje kæreste eller skulle han tage en satsning og flirte med pigen bag baren eller nogen af de andre smukke kvinder i lokalet?

Han lod dog til at vælge det første og han bød galant kæresten sin arm, da han havde betalt og modtaget sine drinks. De gik sammen over i et hjørne og belejrede nogle sofaer i en glad, sommeragtig orange farve.

Ariadna kiggede rundt i lokalet og blev sommetider hængende med blikket ved meget fulde mennesker eller meget fjollede piger. Og indeni ønskede hun, at hun aldrig selv ville blive sådan.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 20:51

Johnny var træt. Alt gjorde ham træt lige pt og han viste ikke rigtig hvordan han skulle reagerer på det. Han gad ikke blive sur eller tvær, fordi så viste han at folk ikke kunne være i nærheden af ham, så ville de nok komme til skade. Det var det uheldige ved at være halvt menneske og halv dæmon. Han traskede rundt i Sheria's gader, han var lige blevet færdig fra arbejde, det havde været en lang dag. Han skulle hjælpe sin klient med at sætte en anden bag tremmer for at have voldtaget hende. Det havde været en uheldig sag, fordi det havde krævet meget mere af hans tid end han plejede. For det meste var han kun i retten, for at vide mod bøder eller ulovlige billeder osv. på nettet. Et svagt suk kom fra hans læber, imens han kørte hånden gennem sit korte mørkebrune hår. Han sparkede til en dåse som lå på jorden, den fløj ret langt, så han sikrede sig lige at der ikke var nogen der havde set det. Men gaderne var ret tomme på det her tidspunkt. Han slog et blik ned på sit ur, da han hørte musik. Han kiggede op og længere fremme lå der en lille bar. Han løftede sit ene øjenbryn, den havde han da aldrig lagt mærke til før. Han trak lidt på den ene skulder og begyndte så derefter at gå over til den. Han lukkede døren op, efter at have studerets dens ydre lidt. Det var en hyggelig lille bar, ikke som de store i Werclare f.eks. Han kløede sig lidt på kinden, inden han gik over og satte sig helt yderst i baren. Et svagt suk sneg sig ud mellem hans læber igen og han bukkede hovedet lidt. Han undrede sig over at han ikke var taget hjem for at sove, men trængen til at drikke kunne han desværre aldrig rigtig løbe fra.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 21:18

Hendes slanke højre hånd greb fat om en klud. Hun gik over til en lille vask ved væggen og skyllede den i gennem med koldt vand. Hun vendte sig igen og gik hen til den fedtede, hvide disk. Eller, hvide og hvide, den var egentlig mere brun nu, dels på grund af slid, dels på grund af en del forskellige væsker hele vejen hen. Hun lagde den ene hånd på den mindst fedtede del af disken. Hendes anden hånd, den højre, begyndt henkastet og dovent at skrubbe disken. Hun var temmelig træt, men hun blev først afløst af Beate om en time.

Hun rettede hovedet op og fjernede blikket fra kluden. Der kom mange mennesker ind af døren. En tyk dame med langt, skrigende rødt hår, sorte gamacher, et miniskørt og en nedringet bluse. Den kvinde var nok ikke klar over sine egne proportioner. Hendes kolde, grågrønne øjne faldt på en ung, mørkhåret mand, der netop var kommet ind af døren. Han lignede ikke den type der normalt kom her. Han var mere velsoigneret og han så mere høflig og mindre fuld ud. Han så heller ikke ud til at være på stoffer. Underligt. Han måtte absolut være en sjælden gæst. Men han så venlig ud, så hvad var problemet? Der kunne ikke være noget galt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 21:38

Johnny løftede hovedet igen og begyndte at tage sin jakke af. Han hang den over stolen, så han ikke behøvede at finde en knage til den og risikere at få den stjålet. Han havde også altid sin pung i sin baglomme på sine bukser, så han havde intet vigtigt i sin jakke. Han havde en hvid t-shirt på, med ret korte ærmer, så man kunne se at han var veltrænet. Han havde ikke noget imod at disken var beskidt, der hvor han sad, så han smækkede bare sine arme op på disken og så sig lidt omkring i baren. Den var måske lidt indelukket, fordi den var mindre end det han plejede at være i. Og de mennesker som sad rundt omkring, var måske ikke lige noget at råbe hurra for. De mænd, som kom herinde, var sikkert nogle som ikke kunne få andet end de piger som sad rundt omkring, for kønne var de squ ikke. Johnny gøs lidt og vendte så sit blik imod kvinden som stod bag disken og gjorde den ren. "Altid noget, at der er noget kønt jeg kan kigge på.." mumlede han for sig selv og gnubbede sine øjne med sin ene hånd. Hvor han så derefter lagde sin hånd ned igen og sukkede diskret, "hey, kan jeg få en øl?" spurgte han, men med en rolig og selvsikker stemme. Han smilte svagt til hende, men hellere ikke mere end det. Han smilte sjældent og kun til mennesker, som man kunne sige han fandt værdige til at smile. Nok mest, fordi han ikke havde så meget mere at smile over. Da han fik sin øl, fjernede han kapslen med hånden, uden rigtig at tænke over det og lagde den på disken. Han havde lige glemt et øjeblik, at han var sammen med mennesker. Dog gav han det ikke så meget mere end 1 tanke og tog derefter en tår af sin øl.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 22:00

Hendes kolde blik fulgte den unge mands bevægelser. Han så egentlig okay ud. Veltrænet. Behagelig. Han var også yngre end de fleste stamkunder. Absolut ikke en mand, der passede ind i dette indendørs 'gadebillede'. Hun kunne ikke lade være med at undre sig over, at en så pæn ung mand gik på bar. Endnu mærkeligere var det dog, at han var ligeglad med den fedtede disk, hans arm lå på. Hun hørte hans spørgsmål og svarede henkastet.

"Selvfølgelig."

Hun vendte sig om og greb en øl. Hun vendte sig igen mod ham. Flasken stillede hun foran ham og lagde en øloplukker af tin ved siden af. Hendes øjne blev store, da hun så ham åbne flasken med hænderne. Hvad i alverden skete der lige der?

Hun trådte forskrækket et skridt tilbage. Pludselig synes hun ikke han var så behagelig og venlig mere. Nu var hun bare bange. Kan et almindeligt være så stærkt?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 22:12

Johnny lagde godt mærke til at denne kvinde kiggede noget forskræmt på ham over at kunne åbne sin øl med de bare hænder, når hun havde lagt en øloplukker ved siden af flasken. Han stilte den på disken igen og grinte lidt over hendes reaktion. Han løftede den ene hånd og viftede lidt med den, for ligesom at betegne at hun ikke skulle være bange for ham, for det ønskede han ikke at hun kunne være. Han lænede sig tilbage i sin stol og slog sin arm op på ryglænet og lagde sine ben over kors. "Du skal altså ikke være bange for mig. Det handler om strategien man åbner en øl flaske på, alle kan gøre det, men man skal selvf også lige have kræfterne til det. Øvelse gør mester" det var både løgn og sandt. Men kunne selvf godt åbne en øl flaske uden en oplukker, men det tog nok mere end bare øvelse, for ham var det jo ingen sag, fordi han var omtrent halvt stærkere end et almindelig menneske. Han rakte ud efter sin øl igen og tog en tår af den. Han sendte hende et svagt venligt smil, men ville ikke forstyrre hende, mere end han have gjort i forvejen. Fordi hun var jo på arbejde og hun skulle have lov til at arbejde. Han vendte sit blik rundt en gang til, bare for at se om han havde misset noget. Han snuste diskret ind, så kvinden bag disken ikke lagde mærke til noget. Nej. Der var ingen andre væsner end ham. Han lagde dog mærke til at en lidt yngre kvinde end ham, kom hen til disken og prøvede at flirte med ham. Hun var ikke helt ligeså grim som de andre, men Johnny så bare ikke særlig tiltrækket ud. "Prøv et andet sted du. Jeg er ikke interesseret" sagde han neutralt og kvinden gik fornærmet sin vej. Johnny sagde aldrig nej til sex, for det meste. Men når kvinden ikke var tiltrækkende, så gad han ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 22:25

Ariadnas øjne var ekstra opmærksomme et øjeblik. Hun fulgte alle hans bevægelser og analyserede alt hvad han gjorde. Selvom hun hørte hans beroligende ord og så hans affærdigende opførsel. Hun hørte også hans latter, men hun kunne slet ikke se det sjove i at være så stærk.

"Nå..."

Hendes ord var tøvende og afmålte. Hun kunne ikke helt sætte sig ind i, hvad han sagde. Hun var ikke særligt stærk selv, så vidste ikke meget om, hvad man kunne og ikke kunne med den rigtige styrke. Hun ville gerne smile igen, da han smilede, men hun var stadig skræmt og hun ville helst bare glemme det.

Hun hev igen fat i kluden og begyndte at tørre disken af. Hun undgik omhyggeligt at ramme ham med kluden. Hun var bange for, hvad han kunne finde på. Skønt han havde prøvet at berolige hende, var hendes sanser stadig skærpede. Ud af øjenkrogen fulgte hun den unge kvinde, der tydeligvis søgte opmærksomhed fra fyren. Hun kunne ikke lade være med at smile af kvindens reaktion. Rendyrket, gammeldags tøsefornærmelse. Men havde hun regnet med at få den mørkehårede fyr med hjem i sin lejlighed? Helt ærligt? Hun var køn nok, men manden så ikke ud til at være interreseret i hende. Stakkels pige. Hun så nu lidt ensom ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Søn 13 maj 2012, 23:26

Johnny sukkede lidt diskret, da hans ord ikke rigtig havde gjort det bedre hos denne kvinde.
Men han kunne godt forstå at hun var blevet bange, det kunne han da også selv blive en gang imellem. Det var dog sjældent at han blev bange for sin egen styrke, men det kunne han sagtens. Men hvem ville ikke også det? Hvis et menneske, gik rundt med kræfter fra en dæmon side. Johnny kunne nogen gange undre sig over at han ikke var blevet skør endnu, men det kom sikkert, han forventede ikke rigtig andet. Johnny lagde dog mærke til et lille smil hos kvinden, da hun havde opdaget at han havde afvist en i at flirte med ham, nok mest på grund af pigens reaktion, det var nok kommet bag på hende, at hun kunne blive afvist.
Han kiggede på kvinden bag disken igen og stilte sin øl, disken var begyndt at blive renere end den havde været, da Johnny lige havde sat sig. Han kunne stadig ikke lide at kvinden var bange for ham, så han sukkede lidt diskret igen, men lænede sig så lidt ind over disken og kiggede på kvinden. "Prøv at lån mig din hånd, jeg skal lige vise dig noget" sagde han med en venlig tone og gav et forsigtigt svagt smil fra sig. Han ville hende ikke noget ondt, han ville som sagt bare vise hende noget. Og han håbede lidt på at hun turde give ham sin hånd, fordi så ville hun nok finde ud af at han faktisk ikke var så farlig. Johnny var faktisk meget harmløs, når han tænkte over hans blod. Men det viste kvinden selvf ikke noget om.

//Undskyld det korte indlæg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Man 21 maj 2012, 00:29

Bag Ariadnas smukke ydre blev hends egen lille kamp udkæmpet. Hvem var denne fremmede? Hvad skulle han æligt talt her? Og sidst, men ikke mindst, hvad ville han egentlig have gjort med den unge kvinde, hvis han havde været interreseret nok, til at tage hende med hjem? Gjort det hyggeligt og behageligt? Eller ville det være lige så skræmmende som den enorme styrke, der var i mandens hænder?

Hun kiggede stjålent efter kvinden, da hun forsvandt. Tja, hun kunne sikkert finde noget andet. Stedet så ikke ud af meget, men her kunne faktisk være overraskende menge mennesker, hvis man klemte sig lidt sammen. I dag var ingen undtagelse. Her var fyldt, men ikke overfyldt. Kvinden fandt sig hurtigt en anden og der ville nok ikke gå længe, før de forsvandt sammen til endnu en uforglemmelig nat.

Forskrækket så hun op. Mandens spørgsmål var kommet bag på hende. Låne hendes hånd? Skønt overraskelsen lagde hun sin højre hånd på disken med håndfladen opad. Kluden lagde hun væk. Hvad var det værste der kunne ske? Højst sandsynligt var det værste vel, at han hev hendes hånd af. Men, hvad ville han dog få ud af det...?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Tirs 22 maj 2012, 04:33

Johnny kunne godt se på kvinden at hun så lidt overrasket på ham. Men det ville han nok også selv, hvis en helt fremmed bad om ens hånd. Han smittede skam ikke, hans "forbandelse" kunne han ikke overføre, medmindre når han fik børn. Der var måske lidt akavet stilhed i mellem dem, efter at kvinden havde lagt sin hånd på disken. Han stilte roligt sin øl fra sig på disken og satte sig lidt mere frem i stolen. Derefter rakte han sine hænder hen og tog forsigtigt rundt om hendes hånd og løftede den. Han holdte så forsigtigt om hendes hånd, at man skulle tro at han holdte om et glas, som han ikke måtte knække, eller en blomst, som kun kunne overleve, hvis man behandlede den forsigtigt. Han studerede hendes hånd roligt med sine egne hænder og kiggede så på kvinden og smilte venligt.

"Se selv. Jeg er ikke farlig" sagde han med en rolig tone, men studerede stadig hendes hånd. Den var så lille i forhold til hans hænder, men han slap den ikke endnu. "Jeg hedder Johnny" præsenterede han så lidt efter og vendte hendes hånd forsigtigt med fladen opad og kyssede den, ligesom i gamle dage. "Og hvad hedder denne kønne kvinde bag disken?" spurgte han nysgerrigt og slap så endelig hendes hånd i en rolig bevægelse og tog derefter fat om sin øl og løftede den op til munden og tog en kort tår, imens hans ventede tålmodigt på at kvinden svarede ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Tirs 22 maj 2012, 06:34

Hun undersøgte ham meget nøje, både med øjnene, hjernen og hjertet. Hendes hånd føltes underligt lille og sårbar i hans store 'håndfuld'. Hun kunne godt lide, at han var forsigtig og rolig. Normalt var det et totalt turn-off for hende med de søde drenge, men i dag kunne hun godt lide det. Det var som om, han fik hendes hjerne til at skifte mening med hensyn til hendes fordomme om fyre, turn-ons og turn-offs.

Hun så på ham og smilede forsigtigt tilbage.

"Det ved jeg da godt."

Eller gjorde hun? Hun følte sig så usikker med denne mand. Faktisk forskrækkede det hende næsten da hans læber forsigtigt fandt hendes hånd. What on earth...?

Hun trak forsigtigt sin hånd til sig. Rev den ikke til sig, trak den bare tilbage. Som en hær på lydløst tilbagetog fra en afsluttet krig.

"Øhm... Ariadna. Ariadna Faith Giada"

Hun smilede igen nervøst og stirrede ned i den fedtede bordplade. Ja, hold da helt kagemand, hvor var den egentlig fedtet og ulækker, den disk. Adr. Hun løftede hænderne fra den og lagde i stedet en hånd på hver af sine smalle hofter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Tirs 22 maj 2012, 06:55

Johnny kunne ikke lade være med at smile lidt over hendes reaktion og lagde hovedet lidt på skrå, imens hun lige samlede sine ord, før de kom ud af hendes mund. Han fortrød skam ikke at han havde kysset hendes hånd, han var ikke ude på at score, han orkede det ikke rigtig i aften, men han synes at man altid skulle være sød mod kvinder, de fortjente det. De fleste mænd kunne ikke rigtig se når en kvinde gjorde noget sødt, det synes han var synd. Johnny havde faktisk meget respekt for kvinder, selvom han ikke lignede typen, på grund af sit hårde selvsikre ydre, men ens personlighed, var jo som regel noget andet. Han lyttede opmærksomt efter, imens at hun snakkede. Men dog tog han sit blik ned på sin øl og rystede den lidt for at tjekke hvor meget der var tilbage i den. Skulle han mon købe en til? Han viste ikke rigtig om at han skulle eller ikke skulle, det var jo ikke ligefrem fordi at han skulle tidligt op i morgen, men han orkede heller ikke at drikke så meget. Der var faktisk ikke særlig mange ting, som han orkede lige pt. Nok fordi at han snart var ved at opdage at hans liv ikke var andet end druk og arbejde. Han havde brug for noget andet at tage sig til også. Han kiggede på hende igen og smilte lidt, "Ariadna? Kønt navn.. Hyggeligt at møde dig" sagde han og holdte sin øl oppe, ligesom når man skulle skåle og tømte så resten af sin øl og stilte den på disken. Han lagde sine arme over hinanden på disken, stadig ligeglad med at den var beskidt. Snavs var jo ikke ligefrem farligt, det kunne altid komme af. Han vendte blikket lidt rundt og tænkte lidt, om han måske skulle smutte hjemad? Han viste ikke engang hvad klokken var, men han synes det ville være lidt kikset at spørge om det, så han holdte bare sin mund lukket.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   Man 28 maj 2012, 07:36

//Out
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Oh... Hello (Johnny)   

Tilbage til toppen Go down
 
Oh... Hello (Johnny)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Sheria :: Byen-
Gå til: