The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fredag aften - Prue

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst



IndlægEmne: Fredag aften - Prue   Tirs 01 maj 2012, 07:50

Dato: Fredag d. 27. April - 12
Tid: 00:21
Årstid: Forår.
Vejr: Fugtigt med lidt blæst, lunt.
Sted: Petronia night club
Omgivelser: Mennesker og væsner af forskellig art både indenfor og udenfor, I selve klubben er musikken høj og lyset dæmpet med dvs. Effecter, en bar er at finde og en masse små afdelinger hvor folk samles.
Påklædning: Hannibal er lettere fint påklædt I forhold til hvad han normalt begiver sig ud I. et par sort jeans, en lys grå skjorte der sidder pænt over hans skuldre og et par sorte sko med snørrebånd.

Lyset startede endnu engang sin hektiske omgang rundt på dansegulvet, mens dj’en skiftede nummer. Tilsyneladende kunne det ligne enhver anden klub ved første øjekast, dog forsvandt al tvivlen hurtigt, hvis man tog et nærmere blik på hvilken type af folk der begav sig derhen på en sen fredag aften. I Hannibals tilfælde var det her nok den eneste klub han rigtigt følte sig tilpas i.. Og dog, det var ingen hemmelighed at Petronia night club også tiltrak nogle mere umenneskelige slags af folk. Den unge mand åbnede roligt sin jakke og lod den glide ned af sine skuldre, idet han passerede garderoben og lagde den fra sig. De blå øjne flød rundt på bevægelser og ansigter i et øjeblik, før han endelig fik taget sig sammen til at få ind. Derhjemme havde der alligevel været tomt, både far og Oliver var ude af huset, så derfor stod han nu her og havde mest af alt lyst til at drikke sig fra sans og samling. Et træt suk gled over hans læber, idet han rystede sit hår på plads og satte mål imod baren for at få noget at skylde aftnen ned på. De mange duftet havde for længst overvundet hans evne til at skille dem ad fra hinanden, alle de racer som på kryds og tværs sendte duftspor i hans retning, gjorde ham en anelse ør. Han placerede sig i baren og bestilte en øl til at starte på, det var bedst sådan… faktisk var det sgu nok bedst af slappe lidt af, ofte endte han op ukendte steder, nogle gange uskadt og andre gange ikke.. Så måske var det godt nok lige at vente lidt i tilfælde af, at han senere skulle kunne finde hjem igen. Et toneløst smil tegnede sig i hans ansigt og han greb rundt om det kolde glad og slukkede sin værste tørst i en hurtig bevægelse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



IndlægEmne: Re: Fredag aften - Prue   Ons 02 maj 2012, 06:02

Endnu engang have Prue begivet sig i byen. Hun kunne lige så godt komme ud og møde nogle mennesker, i stedet for at sidde alene i sin lejlighed. Livet var for kort. Eller for hende, var det måske for langt. Hun havde haft en dag, hvor humøret havde været helt i bund! Hun trængte til at more sig.

De seneste dage havde være hektiske. Hun havde levet på en sten, da der ikke var så meget gang i den rullende biks. Samtidig kunne hun ikke få billedet af den bidske hund, der sprang på Colt, ud af hovedet.

Den stramme mørkegrønne nederdel bevægede sig til hendes gang ind i Petronia Night club. Hun smed jakken i garderoben og gik elegant hen af det fedtede gulv. Det brune krøllede hår, havde hun smidt op i en knold. Det var det nemmeste, selvom det ikke var det der klædte hende bedst. Hun lignede en, der netop havde fået fri fra sit arbejde på kontoret. Hun passerede et spejl og rettede på nederdelen.
Det passede hende fint, så kunne hun nemmere gøre sig usynlig i menneskemængden.

Hun gik målrettet mod baren. Hun manglede en drink, måske endda to. Hun havde kun nippet til drinks i ny og næ, men hun havde aldrig været fuld.
Et ungt par havde til gengæld smagt rigeligt med alkohol, som de stod der og gnavede i hinanden. Hun kunne ikke lade være at afsky det en lille smule.

"Get a room,"

fik hun sagt lavmælt, da hun ramte en ledig barstol. Bartenderen var straks ved hende. Det var hvad hun kunne - hun tiltrak mænd. Hvorfor havde hun aldrig helt fundet ud af, men det kunne hun altså. Sidst hun havde været på natklub, havde en flok fyre være ubehagelige overfor hende, og hun var landet på diskoteks gulvet med blod stående ud af øjnene. Det skulle ikke ske igen. Hun havde placeret sig strategisk godt, næsten alene, bortset fra en ung fyr et par stole fra hende.

"vil du ikke give mig eeeeeen... hmmm. Isbjørn?

Det var det eneste hun kendte navnet på. Bartenderen grinte en lille smule og nikkede pænt, idet han tog imod hendes pengeseddel mellem hendes fingre. Hun glanede ud i rummet, mens hun ventede på sin drink.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



IndlægEmne: Re: Fredag aften - Prue   Fre 04 maj 2012, 07:09

hannibal trak på skuldrene og prøvede at danne sig et overblik over lokalet. En iskolde øl føltes godt i halsen, hvilken på en eller anden måde fik humøret til at stige en anelse. Selve baren var det var være tømt ud for folk igen, dog havde en enkelt ung kvinde fundet sin plads et par stole længere henne. Det virkede underligt bare at sidde her alene, næsten ensomt, så han besluttede sig for at gribe chancen for noget selvskab. Hannibal var ikke typen der veg tilbage for lidt sjov og sær ikke et sted som dette, hvor ingen kendte ham på forhånd, så efter at have ventet på hendes betaling, rejste han sig med sin øl og gik bag hende for, så at sætte sig på stolen på den modsatte side. først sagde han intet, trak bare vejret roligt og ventede på et øjeblik hvor det ville være naturligt at falde i en samtale. ud af øjenkrogen sendte han hende et blik og et høfligt nik som hilsen.

Med et hurtigt vink, viftede han noget betjening hen til sig. "to gange whiskey" sagde han med et lille smil og lænede sig hurtigt ind over disken imod personen bag.
Hurtigt efter blev to glas linet op og fyldt. "skål" løs hans stemme gennemtrængende i musikken, denne gang rettet imod kvinden ved siden af og hævede sit glas diskret før han skubbede det ene i hendes retning med et dristigt smil på sine læber, før han selv tømte sit.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst



IndlægEmne: Re: Fredag aften - Prue   Fre 04 maj 2012, 22:35

Hun sad som altid i sine egne tanker. Da den tunge whiskey blev skubbet i hendes retning, reagerede hun per automatik.

"Skål."

Svarede hun, uden at tøve. Hun lod glasset hvile på sine blodrøde læber, da hun tog det fra bordet, og så hældte hun alt indholdet i sig.
Det var først da glasset, med et hårdt bump, blev stillet på bordet igen og grimassen fra den tunge whiskey, havde lagt sig, hun bed mærke i, den unge fyr havde sat sig ved siden af hende. Han smilede let, mens han hældte dråberne i sig. Hun betragtede ham. Det unge ydre, det pjevsede hår. Hvorfor sad han ved en gammel skurk som hende?

Hun var netop fyldt 25 for blot et par dage siden. Hendes eksistens var oppe på 2 år. Gad vide om det var grunden til den lette depressive tilstand. Indimellem var det skønt, at være vampyr. Andre gange var det bare....
Hun sukkede dybt, idet hun bankede let på baren.

"Keep them coming..."

sagde hun til bartenderen, der tydligvis var overrasket over, hvor hurtigt hun drak.

Hun drejede hovedet mod fyren der havde placeret sig ved siden af hende.

"Tak for drinken. Nu er det vidst min tur."

Hun nikkede høfligt, da bartenderen kom hen til dem med endnu to whiskeys.

"Værsegod."

Hun skubbede let og elegant glasset i hans retning. Om han havde drukket hans første ud, var han ikke klar over. Men hun havde behov for at være lidt fuld. Te sig lidt underligt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content




IndlægEmne: Re: Fredag aften - Prue   

Tilbage til toppen Go down
 
Fredag aften - Prue
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Indbydene aften - Millicent
» en aften på Bloody Moon - Caitlyn

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: