The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Night in the Club (Bree)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 02:41

T: 00:00
O: en masse væsner
V: nymåne
S: petronia Nigth club
P: se billededet var en lun nat på Night club. Og det var mange sammel der den nat og i blande dem var en ung pige en vampyr på 19 år med langet rødt hår, mørke røde læber og næsten sorte øjen og hendes navn var Malisa Drakun hun var ud af en meget gammel vampyr slæget. Og var den sidste leven af dem hendes familie var alle blive udslette da hun var lille og hun var selv bliven letter sindsyg, og havde den mani med at bide lidt for hårdt i sine offer og havde 2 gang dræber selv om det slet ikke var meningen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 03:01

Endnu en gang valgte Bree at tage på Club, for at feste og drikke sig fuld, hun var også ude og drikke igår, hun havde det ikke lige frem det så godt, men en enkelt tømmermand skulle ikke stoppe hende for at komme til at feste, hun smilede flirtende til dørmande, jep der skulle også flirtes en masse idag, uden tvivl, dørmanden lukkede hende ind og hun smilede flirtende igen.
Cluben var okay fyldt idag, men det betød også bare mere sjov til Bree, der var mange mænd idag og det glæde hende meget, hun gik op til bare og bestilte en drink, hun smilede til barmanden og lagde hendes nummer foran ham "Ring til mig ikke"
Sagde hun og rejste sig op, hun kastede hurtig et blik hen mod mande igen, han stop med åbenmund, hun gav et grin fra sig og gik rundt blandt alle dem der dansede, mens hun gik dansede hun en smule, hun havde en stram, nedringet kjole på der gik hende til hendes lår, hun gik for det meste i den kjole når hun skulle feste og tiltræk mange mænd, hun kunne mærke en del øjne på hende, hun kiggede kun på få af dem der kiggede på hende, hun smilede flirtende til dem hun kiggede på, hun lod en hånd køre gennem hendes lange blonde hår, hun tømte hendes glas og betilte endnu en drik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 03:12

Malisa sad alene hen i et hjørne. og så rundt og bestillete en drink som hun kunne nyde i mens alle ander hygge sig og dansede, rundt på gulvet selv om nogen bød hende op ville hun ikke ud og danse. hun sad med sin drink og så ret beklemt ud hendes ansiget var fortrukken i en underlige grimasse,
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 03:23

Hun havde lige drikket hendes anden drik færdig, hun stilte den på baren og gik ud og dansede mellem alle de andre, hun dansede med at par mænd, men skubbede dem til sidst væk, når nogen mænd var fulde var de virklig irreterne, så hun nægtede at danse med flere mænd også selvom der var mange der spurgte hendes, hun afviste dem bare, hun havde lige afvist en og han tog det ikke særlig pænt, han blev ved med at gramse på hende og til sidst blev hun virkelig sur at hun skuppede ham væk, det skulle hun aldrig have gjort, han tog fat i hende, hun kiggede på ham med kolde øjne " Slip mig din nar" råbte hun ham ind i hovedet, han tog endnu hårde fat i hende, hun spyttede ham i hovedet, men hun fortrød det straks da hun havde gjort det, han skuppede eller rettelse han kastede hende ind i nogen borde, hun landet oppe af en væg ved siden af en hun kvinde, hun gispede efter vejret, skuppede eller kastede havde slået alt pusten ud af hende, hun havde smerte over hele hendes krop og gispede stadig efter vejret, manden var på vej over mod hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 03:35

Malisa havde set der. Og rejste sig rasen på " hvad i pokke lave de kan de ikke se at hun ikke vil ha at du rør hende, forsvinde ind jeg først blive vred " sadge Malisa og rette sig helt op. Hun så ikke ret stærk ud men hun var meget stærke end en hun så ud til at være
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 03:49

Bree kiggede på kvinde, der rejste sig *Hvad har hun gang i* Tænkte hun, hun så ikke særlig stærk ud, men hun var uden tvivl stærkere end Bree, engler var ikke lige frem de stærkeste væsner og ham mande af hvad hun kunne lugte og fornemme af han berørning, var han en vampyr, hun prøvede at rejse sig op, men hun havde alt for mange smerte i kroppen, så hun valget at blive liggende, hendes blik glid fra kvinde og over til manden, sådan blev hun ved et stykke tid.
mande gik nærmer kvinde, han prøvede at komme udenom hende så han kunne komme hen til Bree, han var rasende over at Bree havde afvist ham, men også over at hun havde spyttede ham i hovedet, hun fortrød også at hun havde gjort det, men det kunne hun ikke lave om, hun rakte ud efter kvindes arm og fik fat i den, hun kiggede på hende og rystede på hovedet, hun ville ikke havde at denne kvinde skulle komme til skade på grund af at Bree havde afvist en mand, hun prøvede at trække kvinde tilbage, men det nyttede ikke noget, kvinde var stærkere end hende og hun var alt for slap på grund af alle hendes smerter hun havde i kroppen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 03:57

" du skal lade hende være. Dit perverse nar eller skal jeg lære dig at ingen gøre nogen ondt i nær af mig, jeg er ikke en man skal gøre rasen og vis du så megetsom rør hende igen får du med mig at bestille. Og forsvind så med dig ingen jeg blive sur " sagde Malisa og hvæste af ham, så man kunne se hende hugtænder hun var ved at koge over
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 04:06

Bree kiggede på hende med store øjne, hun var en smule overraskede over hendes vrede, hun satte sig en smule op så godt hun kunne, hun ville sige noget, men det kunne hun ikke, hun alt for målløs.
Manden kiggede på kvinde, med de samme store øjne som Bree, han tog hænderne op foran sig og bøjede hovedet ned og bakkede forsigtigt væk fra dem.
Bree kiggede på kvinde igen, hun kunne trække vejret bedre nu, men hun var sikker på at hun havde brækket noget og det irriterede hende virkelig meget, hvorfor hende, hvorfor lige nu, hun gav en suk fra sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 04:28

" godt forsvinde så " sagde malisa. og snerre vredt af ham hun satte sig ned hun var bliven stille igen, hun viste at mange var bange for hende og hendes slæget som alle have et vredt tempramang. Og Drakun familien var nogen man ikke skulle lægge sig ud med
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 04:33

Bree rejste sig op og satte sig ned ved siden af kvinde, hun var satdig målløs over det der lige var sket en kvinde, der var yngre end hende havde lige redet hende på en måde, hun gav et host fra sig og kiggede på kvinde igen "Tak for det du lige gjorde" Sagde hun venligt, hun var rent faktisk taknemmelig over det, det hele kunne havde vært end galt hvis hun ikke havde tråd frem og havde hjulpet hende "Jeg Hedder Bree" Sagde hun venligt og rakte en hånd frem, der var dog en ting hun ikke forstod, hvorfor var han bange for hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 04:41

" det var så lidt. Jeg kan ikke lige at se mænd gøre værken kvinder eller børn ondt så det er naturlig for mig, og detsuden kende de fleste mig her og jeg hedder malisa " sagde hun stille og tog hendes. Hånd og mærke en smerte i siden det var på tide at hun fik en af sine blodpiller, son forhinde hende i at bide uskyldig
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 16 apr 2012, 05:44

Hun trykkede kvindes hånd og nikkede til det hun sagde "Tak endnu engang, jeg kan ikke takke dig nok" Sagde hun venligt og kiggede på hende med en smil som var fortrukede i smerte, og det var først nu hun lagde mærke til at hun blødte i ansigtedet, blodet dryppede ned på en sorte kjole, hun kiggede på kvinde for at se hvordan hun reagere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 17 apr 2012, 19:51

Malisa havde lige tage en. Blodepille så hun reger ikke på blodet hun fik det tørte væk fra Bree´s ansiget, og så på det for at se om hun kunne hjælpe med den hun fandt en kold crem som hun smurte. På Bree´s skrammer og sår for at får dem til at healde sammen igen, Malisa holdt øje med ander vampyr og i sær mænd som altid ville ha blod
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 17 apr 2012, 21:59

Hun kiggede på kvinden, hun var en smule overraskede over at hun ikke reagerede på hendes blod, hun smilte venligt til hende da hun tørte hendes blod væk, hun kiggede på hende med et forvirret blik da hun smurte noget crem på hendes sår, hun smilede venligt til hende igen.
"Tak" Sagde hun og smilte igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Ons 18 apr 2012, 04:56

" det var da så lidt. Jeg gøre det fordi jeg følger at jeg kan gøre mere for andre selv om jeg er letter sindsyg " sagde Malisa stille, det var ikke noget hun snakke ret meget om da det genere hende. Da hun ikke var vider stolet af det for son 6 år gammel gjorde hendes onkel noget ved hende, som gjorde at hun ikke kunne tale i mere en 3 år
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tors 19 apr 2012, 05:49

Hun lyttede til hvad hun sagde, hun kunne se at hun kæmpede med nogen tanker.
Hun ville ikke snage i hendes tanker da hun kunne se at det generede hende meget, hun kendte det selv alt for godt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 23 apr 2012, 03:04

Malisa lag mærke til at flere og flere mændlige vampyr. Begyndte at komme hen i mod dem og Malisa, var ikke i form til at jage dem væk lige nu hun var ret svimmel efter hun havde være. Så vrede lige før at hun ikke kunne holde sig oprejst mere nu
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 23 apr 2012, 03:21

Hun kunne se det samme som Malisa, og hun kunne ikke lide det, men hun kunne se på Malisa at hun var ved at være træt, så hvis nogen skulle stoppe dem var det nød til at være Bree, hun rejste sig op og kiggede ondt på de mænd der kom der hen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 23 apr 2012, 03:42

Malisa var nød til at gøre brug af. Hendes Ilosons evner for at forvire mænden men det ville tag meget hårdt på hende, Men hun var nød til det hun sammen de kræfte hun havde tilbage i sig. Og skød 4 ilosoner frem i mod mænden så så hekt forviret ud og intet kunne gøre,
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Man 23 apr 2012, 04:24

Hun kiggede underligt på mændene da de ligespluslig så forvirret ud, det måtte være noget Malisa havde gjordt, Bree satte sig tilbage til Malisa.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 24 apr 2012, 03:32

Malisa kunne ikke holde. Til mere hendes iloson havde tage for meget på hende og der kunne man se, da hendes krop begyndte at ryste og blive endnu mere bleg og vis hun ikke snart stoppe. kunne det koste hende næsten livet da det tog for meget på hende
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 24 apr 2012, 03:34

Hun kiggede over på Malias og kunne se at hun rystede og var mere bleg end hun plejede at være, hun tog fat i hende og lage Malisas hoved på hendes egen knæ og strøg hende over håret "Stop" Sagde hun, hun skulle ikke skade sig selv for at få andre væk det var ikke det værd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 24 apr 2012, 03:56

Malisa lå med hovedt i Bree´s skød. Hun var noget så svage at kun slet ikke kunne rør sig lige nu, for nu måtte lade op igen inden hun kunne rør sig igen hendes sind var stadig væk helt på toppen. Og så længe den var det ville hun komme sig hurtig igen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 24 apr 2012, 03:59

Hun kunne se at hun slappede mere af og det var kun godt, mændene kom et smule tættere på dem men ikke helt, så meget som før de måtte have mærket noget her fra.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   Tirs 24 apr 2012, 04:14

Malisa forsøget at nå sin taske som lå. På gulvet det havde hun en drik hun var nødtil at får vis hun ikke skulle besvime, så måtte hun ha fat i den nu ellers besvime hun bare af udmattelse. Og det var ikke godt for hende lige nu
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Night in the Club (Bree)   

Tilbage til toppen Go down
 
Night in the Club (Bree)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 3Gå til side : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» A night in the bar
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: