The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Nice to meet you - Eithan

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Tirs 10 apr 2012, 05:00

”Eftersom der næsten kun er værelser og toilettet tilbage, så ved jeg ikke helt præcist hvad jeg skal vise dig”

Han smilte lidt drillende og gnubbede hende blidt på skulderen. Det var nu lidt sjovt at se en så smuk pige som Bree uden den selvtillid han var så vant til at se smukke piger havde. Alle de piger som Eithan havde mødt som havde været bare halvt så smukke som Bree havde været… Selvoptagede, arrogante og… Ja ikke særlig venlige når det kom til stykket, men Bree var jo… Herlig… Der var ikke rigtig andre ord der beskrev hende for ham.

”I could of course show you my room if that was anything for you”

Han havde et lille smil på læberne da han sagde de tog skulle til at dreje hende rundt for at gå lidt videre ned af entréen, men blev stoppet af et host.

”So tell me… Eithan why is this young woman with you home?”

Eithan drejede rundt og så hvordan hans far kiggede op med et lille smil på læberne. Hans stemme havde ikke været hård eller ond, men blot godmodigt spørgende. Hans brune øjne havde det samme venlige glimt som Marias, men der var også lidt rynker oppe i panden.

Eithans øjne hoppede fra hans far og til Bree, som om det var han ville spørge om det var hende der ville svare eller om han skulle.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Tirs 10 apr 2012, 05:21

Hun kiggede varmt på ham og gengældte hans smil, hun gav ham endnu et blidt kys på kinden, hun håbede at det var okay at hun gjorde det igen, hun smiltede varmt til ham og lagede sir hoved stille på at skudre, hun løftede hendes hoved da han han sagde noget, hun smilte varmt til ham igen,

"Det vil jeg gerne"

Sagde hun charmerende, hun ville følge med ham, men han stoppede op og det samme gjorde hun også, hun kiggede i retning at hostede og så at det var hans fra, hun kiggede på Eithan da han kiggede på hendes, hun kunne ikke rigtig sige noget lige nu, så hun håbede at han ville sige det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Tirs 10 apr 2012, 07:16

Hurtigt rømmede Eithan sig da han så hendes blik.

”Bree is here because she heard we have the most soft madrassas and most delicious food”

Han sagde det lettere jokende og højt nok til at selv Maria ude I køkkenet kunne høre dem. Hun stak også hovedet ud og kom med et lille grin, som John selvfølgelig ikke kunne se. Selv Nathan løftede hovedet og måtte kvæle et grin.
John derimod sad der et stykke tid og lod ikke til at ha fattet noget af det han lige havde sagt. Hans hjerte var også slået ind på forretningshjerne, så hans hjerne arbejdede mere på hvordan han kunne overbevise det andet firma om at de skulle fusionere sig med hans eget firma.

”What I mean, father, is that Bree, the young beauty here, is without a home to sleep in tonight, so I proposed to her that she could sleep here”

Eithans stemme var lidt små alvorlig, men hans ansigt var langtfra alvorligt. Familien her vidste godt han trak venner med hjem i tider og utider, så de vidste det alle sammen. Så der var ingen grund til at han skulle forklare sig.
John sad dog stadig og lod til at tygge på det, indtil Maria kom ind og satte 5 tallerkner på bordet.

”So Bree, do you want the guestroom or did Eithan say you could sleep in his room?”

Hun løftede de slanke øjenbryn og Eithan kom med et host der sagtens kunne lyde som et kvalt grin. Han var også blevet lidt rød om kinderne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Tirs 10 apr 2012, 07:38

Bree kunne ikke lade være med at grine af det han sagde, selvfølge var det derfor hun var her, der var mange ting ved Eithan hun kunne lide, hans humor, hans venlighed, hun kunne nævne så mange ting ved ham, hun kunne lide også på den korte tid de havde kendt hinanden i.

"Ja det kommer jo an på havd han vil"

Sagde hun venligt, og kiggede hen på Eithan, hun kunne se at Eithan, var blevet en smule rød om kinderne over spørgsmålet, hun grinte en smule, og aede ham blidt på kinden, hun kunne ikke lade være med at smile til ham, det var så sødt at han rødmed en smule.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Tirs 10 apr 2012, 09:05

Eithan blev helt rundt på gulvet over det Bree sagde. Så han havde magten! Nej… Det skulle ikke misbruges… Han måtte bide sig selv i indersiden af kinden for ikke at smile stort og dumt igen.
Det var dog svært at lade være.
Han kiggede skiftevis fra Bree til sin mor som stod og smilte uhæmmede. Hans far havde dog kastet sig over papirerne… De skulle samles sammen inden aftensmad. Nathan lod ikke til at have noget at sige, for han havde klappet bogen fint sammen og var begyndt at zappe rundt på tv’et der var skjult af reolen.

”Well… Hrhm!... I would… Like if you would sleep in my room”

Han blev nødt til at stoppe midt i sætningen fordi hans stemme knækkede lidt over midt i det hele og han stoppede op for at rømme sig kort, med knaldrøde kinder.

Maria grinte, uden nogle tegn på at skjule det og gik glad ud i køkkenet for at hente resten der skulle på bordet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Ons 11 apr 2012, 00:22

Bree kiggede på Eithan og ventede på hans svare, hun overvejede at læse hans tanker, men hun syntes ikke at det var fair, men hun brandet virkelig meget for at høre hvad han tænkte * En gang skader ikke* Hun sank en lydløs klump og hun kiggede ham i øjnene og læste hans tanker, hun var nød til at bide sig selv i læben for ikke at komem til at grine *Ej hvor er han kær* tænkte hun med et lille smil på læben, hun kiggede blidt på ham da han svarede, et lille grin undslap hendes læber, hun nikkede så og svarede.

"Så sover jeg sammen med dig"

Med et smil på læben, hun tog han i hånden og gav den et lille klem, hun var glad for at han ville sove sammen med hende, eller hvordan det nu kom til at forgå, hun ville lade ham bestemme det hele.
Han havde knaldrøde kinder og det var virkelig kært, hun kunne ikke lade være med at smile over det.

"Du er virkelig kær når du rødmer"

Hviskde hun blidt ind i hans høre, hun ville også selv havde rødmet hvis hun skulle svare på sådan et spørgsmål, hun kiggede blidt på ham og smilede varmt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Ons 11 apr 2012, 04:03

((Der kommer et svar om lidt... Min Computer mener bare den skal drille -.-"))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Ons 11 apr 2012, 08:56

Eithan slugte en klump det føltes som et strudsæg da hun hviskede i hans øre og greb i hans hånd. Han følte sig som en dreng i skolen, tale til en pige for første gang igen.
Men det var nu en dejlig fornemmelse… Den bragte nogle følelser med sig som Eithan havde glemt alt om hvordan føltes. Der var hjertet der bankede hurtigere, det lidt slørede syn når han kiggede på hende og de bløde knæ.

*Oh thank you, whoever send this woman to me!*

Han kiggede på hende og klemte lidt tilbage da hun gav hans hånd et klem.

”Allright you two lovebirds! You can make out later on when you are alone, but right now, you aren’t so… Help setting up the table”

Maria havde stukket hovedet ud fra døråbningen igen og selvom hendes ansigt næsten ikke var andet end et stort grin, så var hendes stemme dog lidt kommanderende. Hun ville gerne have bordet dækkede så de kunne komme videre i aften.
Nathan var endda kommet op fra sofaen og var begyndt at lægge tallerknerne ud. John havde fået baksede alle sine papirer sammen og var begyndt at vandre imod en dør i Entréen som stod på klem.

Eithan smilte bare da han gav slip på hendes hånd og gik imod køkkenet for at hente flere ting at putte på bordet. Da han havde givet slip havde han dog fået en sjov følelse i brystet og han kiggede kort tilbage for at fange et blik inden han gik ud i køkkenet.
Han var dog ikke væk længe før han kom tilbage med Glas og bestik og hurtigt havde de fået dækket bord.

Eithan trak hurtigt en af stolene ud til hende og trak den ud for hende med et spørgende udtryk på det store smilende ansigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Ons 11 apr 2012, 09:10

Hun kiggede smilende på ham, hun kunne ikke rigtig sige noget lige nu, hun var helt stump, selvom det måske burde være ham der var det, men han klarede meget bedre end hende efter hendes mening, hun smilede til for sig selv da han gav hendes hånd et klem, hun kiggede efter ham da han slap hende hånd, hun bevægede sig forsigtigt hen mod køkknet, hun smilede til dem alle sammen, hun kiggede mest på Eithan, hun kunne ikke få hendes øjne fra ham, han var virkelig special og det kunne hun godt lide, hun smilede til ham da han trak en stol ud til hende.

"Tak"

Sagde hun blidt og satte sig ned, hun regnede med at Eithan ville sætte sig ned ved siden af hende, hun håbede at han ville, hun var blive en smule genert, men vidste det ikke rigtigt, hun var glad for at hun ikke rømede og det ville være okay pinligt, nu hvor hun sad ved bordet sammen med hans familie, det havde vært en dejlig dag og den var stadig dejlig, hans familie var herlig, og venlige lige som ham, hun smilede blidt til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Søn 22 apr 2012, 23:42

Middagen gik ganske roligt. John begyndte på en utrolig kedelig samtale med Maria, som åbenbart forstod det hele, mens Nathan sad og spiste den med et lidt distræt ansigt. Hans øjne var helt langt væk, tydeligvis var han i gang med en eller anden langt ude tanke.

Eithan sad under hele middagen og tog sig et skjult blik nu og da på Bree, men opførte sig så som et andet fjols i folkeskolen igen. Han kiggede på hende, men hver gang hun kiggede tilbage på ham, så skyndte han sig at stirre ned på sin tallerken.

*Why am I acting like an Idiot?*

Ellers gik middagen ganske roligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Søn 22 apr 2012, 23:49

Hun kiggede i ny og næ over på Eithan, men hvergang hun kiggede på ham kiggede han væk,men hvorfor det vidste hun ikke, hun smilede til familie og svare når de spurgte hende om noget ellers var hun bare stille og spiste sin mad.

*Sig dog noget til ham Bree*

Hun blev hurtig færdig med hendes med og sagde med en venlig og rolig stemme "Tak for mad, det smagte fantastisk, du laver virkelig godt mas Maria" Sagde hun og smilede til hende, hun mente det hun sagde og kastede et blik hen på Eithan igen og smilede til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Man 23 apr 2012, 03:43

Maria smilte lykkeligt.
”Tja… Man er vel kun så god som man gør det til”

Eithan smilte til Bree. Nu hvor middagen var overstået, så kom der lidt mere mod op i ham. Det var bare typisk at han opførte sig på den måde overfor forældrene. Der var ingen grund til at han burde være pinligt berørt over at han havde taget Bree med hjem, eller at hun skulle sove inde hos ham, så hvorfor gjorde han det til så meget?

”Thanks for the food Mom.”

Nu havde han faktisk været færdig I et stykke tid, men ingen grund til at han skulle ha skyndet mere på Bree… Han havde sandt at sige heller ikke spist op, hans mave havde været lidt… Noget.

”Shall I show you where you’ll sleep tonight?”

Eithan kiggede over på Bree mens han kom op af stolen og stilled sig klar til at hun også rejste sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   Man 23 apr 2012, 03:54

Hun kiggede på Eithan, da han rejste sig op, hun hørte hvad han sagde, hun smilte til ham og rejste sig op og stilte sig ved siden af, hun var faktisk en smule nervøs, men over hvad det vidste hun faktisk ikke, hun havde bare sådan en mærkelig fornemmelse i mave, men hvad den helt betød var hun ikke sikker på.

Det var lige som da hun var hjemme ved Nath, borset fra at han boede alene, der havde hun også denne mærkelig fornemmelse i maven, men der sket jo også mere end ventede, de endte jo også i sengen, hvis man kan side den på den nogenlunde pæne måde, det var nok det hun havde den mave fornemmelse over, men hun vidste jeg godt at det ville ske at de endte i sengen hendes og Nath, det kunne hun jo havde regnet ud på forhånd, på den måde han var overfor hende, men det var nok ikke kun det hun fik den mave fornemmelse af, det var nok fordi det kun var en uskyldig flirt og det gjorde hende ked af det, og det var nok det, der gjorde at hun fik den fornemmelse nu, hvad hvis Eithan ikke havde de følser for hende som hun havde for ham, hvad hvis de havde en uskyldig flirt igang og det bare ikke blev til mere, den tanke kunne hun ikke lide, så hun valgte at skubbe den til side og tage den frem på et andet tidspunkt, hun drejede sit hoved og smilte til ham igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Nice to meet you - Eithan   

Tilbage til toppen Go down
 
Nice to meet you - Eithan
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» A Meet In The Park
» nice that you have arrived~Killia-Zann~
» The meet by the fire - Marcus

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Markeds pladsen-
Gå til: