The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 You are sweet - Marcus

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: You are sweet - Marcus   Tirs 03 apr 2012, 07:48

Tid: 23:00
Dato: 3/3-2012
Omgivelser: En masse væsner.
Tøj: En stram sort kjole, som går hendes til hendes lår.

Hun giv sværs over dansegulvet og hen til baren, hun satte sig ned på bare stolen, og satte sine ben over kors, hun fjernede sit blik fra dansegulvet og kiggede hen imod bar manden, hun smilede flirtende til ham og bestilte en drink, hun takkede og tog imod den, hun lod sugerørte komme ind mellem hendes fugtigt læber, hun lukkede hendes læber omkring og tog en tår, hun stilte glasset på bordet, hun lod en hånde glide gennem hendes lange blonde hår og tog det i den ene side, hendes hår lå ned over hendes bryst og hofte, hun kiggede hen på danse gulvet igen, hun fik en stor trang til at danse, men det var kedeligt at danse alene, hun tog endnu en tår af hende drink.
Hen bestilte en ny drink efter som hendes første var tom, hun vil drikke sig fuld i aften, em det var ikke noget nyt, hun festede og drak tit, og hun elskede det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You are sweet - Marcus   Ons 04 apr 2012, 02:51

Normalt var Marcus ikke særlig vild med at gå til fester mere, fordi han jo var blevet far, for et stykke tid siden, så synes han ligesom at det var noget som man lagde på hylden. Men alligevel havde en af hans venner lokket ham med ned på en club, når de nu alligevel kom forbi den. Marcus havde ellers protesteret ret meget, indtil de var kommet hen til indgangen, hvor der så derefter ikke rigtig var nogen vej udenom. Marcus sukkede lidt og kørte en hånd gennem håret. Faktisk ville han meget hellere hjem, men han gad virkelig heller ikke blive uvenner med sin kammerat, fordi han ikke havde lyst til at gå med ind. Så han gjorde det alligevel. Der var ret høj musik, så Marcus kneb øjnene lidt sammen da han kom ind, fordi det gik lige ind i ørerne på ham, han havde jo en bedre hørelse end de fleste. Han ven klappede ham lidt på skulderen og pegede over på nogle damer som dansede for sig selv. Marcus rystede bare smilende på hovedet og lod sin kammerat tage for sig. Marcus var ikke ude efter at finde en date lige i øjeblikket, han havde andet at tænke på end en dame. Det var jo ikke ligefrem fordi verden ville løbe tør for dem lige pludselig. Marcus kløede sig lidt på kinden, men blev ellers bare stående tæt på udgangen, klar til at smutte, når hans ven ikke holdte øje med ham mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You are sweet - Marcus   Ons 04 apr 2012, 03:09

Bree var i gang med hendes tredje drik, men hun følte sig ikke end gang lidt fuld, hun kunne åbenbart tåle mere end hun plejede, det var kun glad for, hun bestilte en ny efter som hun havde drukket hendes tredje drink færdig,. Hun flirtede engang imellem med mand bag baren, man han lå ikke selv op til noget så det var begyndet at være kedeligt. Hun lod hendes mørke blå øjne glider over dansegulvet igen, hende blik stoppede henne ved døre, hvor der stod en ung mand, han så nydelig og spænende og interessant ud, hun havde et flirtende blik i øjene og håbede at denne mand ville kiggede på hende. Hun undrede sig over hvorfor han bare stod der, men det skulle hun nok lave om, hun lukkede sine fugtige læber omkring sugerørte og tog en lille tår, hun kiggede stadig på manden henne ved døren.
Hun undersøgte ham en smule og hun prøvede at læse hans tanker, men det kunne hun ikke og de eneste væsner hun ikke kunne læse tanker på var dæmoner, så afgjort han var dæmon, men det gjorde ham bare mere interessant, et lille smile bredte sig på hendes fugtige læber, hun drejede stolen, så hun vendet ud af, så hun kunne slå til når hun havde fået hans opmærksomhed.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You are sweet - Marcus   

Tilbage til toppen Go down
 
You are sweet - Marcus
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» The meet by the fire - Marcus

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: