The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Meet you- Eve

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Meet you- Eve    Søn 01 apr 2012, 04:10

Tid: 23:00.
Dato: 2/2-2012
Omgivelser: En masse væsner.
Tøj: Et par sorte Jeans, en Blå T-Shirt og et par sorte sneakers.

Bree kom forbi døre manden, hun ville drikke i aften, det gjorde hun nærmest hver aften, men der var dog nogen aftner hvor hun ikke gjorde, hun gik over danse gulvet og hen til baren, hun bestilte noget at drikke og flirtede lidt med ham bag baren, hun smilede frækt til ham og tog en tår af hendes øl, hun flirtede lidt mere med ham, men begyndte at finde det en smule kedeligt, men hun dog ikke lade være, så hun blev ved, hun kiggede engang imellem ud på alle de væsner der dansede rundt mellem hinanden, hun havde ikke selv vært meget for at danse, hun faldet altid over en, hun vendet sig om mod bar igen og flirtede videre.
Tilbage til toppen Go down
Cora
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 227
Bosted : Here and there. Right now though, mostly in an appartment in Werclare.
Beskæftigelse : Dækarbejde: Underviser kvindehold i selvforsvar. Underviser derudover også i Yoga.

IndlægEmne: Re: Meet you- Eve    Søn 01 apr 2012, 21:28

Påklædning: http://i42.tinypic.com/197cbr.png

En kølig vind fejede over jorden, og trak nogle tørre blade med sig over vejen. Den blege måne badede hele gaden i et sølvagtigt skær, og forvandlede enhver krog og ethvert hjørne til en slangeagtig dans fra krogede skygger, der snoede sig omkring hinanden i en legesyg kamp mellem mørke og lys.

En ung kvinde svævede yndefuldt frem, balancerende på høje stiletter. Hun trådte ind foran dørmanden, og sendte ham et strålende smil, der havde en undertone af, hvad der kun kunne opfattes som en hentydning til sex. Hendes korte kjole gled op af hendes krop, og fulgte hver af hendes bevægelser uden problemer.

Det mørke stof der fremhævede hendes former - Især hendes barm der næsten synes at kunne poppe ud hvert sekund - fik de dansende, drikkende og fulde mænd hun passerede, til både at følge hende med øjnene da hun trådte forbi, og klæde hende af med øjnene på et brøkdel af et sekund. Men hun synes hverken at bemærke dem - Eller ville interessere sig for dem, hvis hun havde lagt mærke til dem.

Eves slanke fingre gled med en elegant, sensuel bevægelse igennem hendes hår, imens hun strakte sig som en kat. Hendes mørke blik gled gennem lokalet, som søgte hun noget bestemt. Et fristende smil førtes op på hendes læber, da hun endte på en blød barstol. Hun krydsede de lange ben over kors, og sendte bartenderen et indbydende smil.

"Would you just give me something? Tonight, i just want to go ..."

Hendes smil voksede, og hendes hoved gled langsomt til siden, samtidig med at hendes stemmeleje gled til en hviskende, fortrolig stemme, som fortalte hun ham netop nu, noget vigtigt. Hemmeligt. Sexet.

" ... Wild."

Bartenderen smilede forfjamsket, og gik med fumlende fingre igang, med at mixe en drink til kvinden. Eves mørke øjne fulgte enhver af hans bevægelser, indtil han sendte drinken over til hende, og hun synes at miste interesseren for ham. Hun førte uendeligt langsomt sugerøret op til munden, og hendes læber lukkede sig derom, i samme tempo.

Da de endeligt slap deres tag i sugerørets munding, snoede hendes fingre den rundt, så den skabte en urolig strøm i drinken. Hendes blik søgte endnu engang rundt i lokalet, og man fik endnu engang udtrykket af at hun ledte efter noget bestemt. Hendes hår gled ned af hendes hals, og spidsen endte nede i hendes kavalergang. Enten var hun ligeglad, eller også bemærkede hun ikke alle de blikke der fulgte hendes hår derned.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Meet you- Eve    Fre 06 apr 2012, 06:00

Bree bestilte endnu en øl, hun tog en tår af den, hun kiggede hen mod døre og så en kvinde komme ind af døren, alle mandene kiggede på hendes, deres øjne var nærmest ved at falde ud, men det var utroligt at kvinde ikke rigtigt lagde mærke til det, hun fulgte kvinden med øjene, men hun stirrede ikke, hun kiggede kun, hun tog endnu en tår af sin øl, hun rejste sig fra sin stol og gik hen og satte sig ved siden af kvinde, hun vente sig om og kiggede på hende.

"Goddag"

Sagde hun venligt, hun havde fået en vis interesse af denne kvinde, hun virkede interessant og spænende.

"Jeg er Bree"

Sagde hun og rakte en hånd frem mod hende.
Tilbage til toppen Go down
Cora
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 227
Bosted : Here and there. Right now though, mostly in an appartment in Werclare.
Beskæftigelse : Dækarbejde: Underviser kvindehold i selvforsvar. Underviser derudover også i Yoga.

IndlægEmne: Re: Meet you- Eve    Lør 07 apr 2012, 20:49

Eves blik synes endeligt at bemærke blikkene, og det gled kort over de mænd der stadig havde interesse for hende, men gjorde ikke holdt ved en eneste af dem. Derfor bemærkede hun heller ikke den lyshårede kvinde, der satte sig ved hendes side, før hendes stemme trængte igennem Eves hud.

Hendes hoved drejede langsomt til siden, og hendes fyldige læber bredte sig i et kort, charmerende smil. Hendes hoved vippede en smule til siden, og det mørke, bløde hår omkring hende fulgte med, og gled ned af hendes hals i samme, langsomme tempo. Hendes fingre fortsatte deres hypnotiserende bevægelse, uden at gøre holdt.

"Hello."

På trods af hendes kolde, uinteresserede ydre, var der en vis varme og venlighed i hendes stemme, og selvom den ikke var udbredt, så fik kvinden mere opmærksomhed en samtlige mænd i lokalet. Eves hoved faldt på plads i en elegant bevægelse, da kvinden præsenterede sig selv.

"I'm Eve."

Hendes blik forlod igen kvinden, og tog den samme rute rundt i lokalet, og ligesom sidste gang stoppede hendes blik ikke op et sekund, hos en eneste af mændene. Mængden i midten af dem, synes at være én stor pulserende, svedig masse der bevægede sig i en forfærdelig dans.

"You know ... All the men in this room is either drunk or perverse. And I would swear that the dark-haired man sitting in the corner, is touching herself while he looks at us."

På trods af ordene der kom ud med hendes bløde stemme, så oplyste et muntert smil alligevel hendes ansigt, da hun sagde ordene der tydeligt var henvendt til Bree. Hendes blik ramte endnu engang kvinden, og hun blinkede kort til hende, stadig med det yndefulde, muntre blik siddende på ansigtet.

"So I will give them something, since they think we are so interesting anyway. I'll go out and dance now - Will you help me?"

Hun ventede kort på svar, men satte så elegant drinken fra sig på bordet, og gled ned af barstolen. Hendes krop svajede allerede en smule da hun gik imod den taktløse forsamling af dansende kroppe, men det synes ikke at irritere hende.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Meet you- Eve    Lør 07 apr 2012, 22:45

Hun fulgte kvindes blik, og lå mærke til det samme som hende, hun havde lidt svært ved at tror på det hun sagde, han rørte kun sig selv fordi han kiggede på Eve, ikke hende, Eve var meget mere sexede en Bree, så alle de blikke måtte jo hvile på Eve.
Hun tænkte over hendes spørgsmål, hun kunne jo godt lide at danse så hvorfor ikke.

"Jo jeg vil godt hjælp dig"

Sagde hun, hun gled ned fra barstole og fulgte efter Eve ud på dansegulvet, hun vidste ikke rigtigt hvor hun skulle danse, men det kom nok.
Tilbage til toppen Go down
Cora
A-rang
A-rang
avatar

Antal indlæg : 227
Bosted : Here and there. Right now though, mostly in an appartment in Werclare.
Beskæftigelse : Dækarbejde: Underviser kvindehold i selvforsvar. Underviser derudover også i Yoga.

IndlægEmne: Re: Meet you- Eve    Søn 08 apr 2012, 03:05

Eve synes ikke at bemærke at Bree valgte at danse med hende, da hun borede sig ind i mængden af mennesker, uden at tage sig af deres sved der fik hendes krop til at glinse. Brat stoppede hun op, og lod øjenlågene falde i. Kroppene omkring hende dunkede videre, og hun lignede orkanens øje, som hun stod dér, stivnet.

Sangen sluttede langsomt og samtlige kroppe stoppede op, som svedige, prustende dyr, der manglede en fører. En ny sang startede langsomt op, og denne gang begyndte Eves krop at følge med takten. Så snart bassen pumpede igennem lokalet, fulgte hendes krop den samme rytme, men det lykkedes hende både at gøre det sexet, og elegant.

På trods af at musikken synes at hamre igennem de fleste andres kroppe, så virkede det næsten som om den gled gennem hendes, og hun fulgte den strømninger som var det vinden. Hendes hår fløj rundt om hendes ansigt, og gav et strejf af noget vildt og alt andet end elegant, på trods af at alle de andre bevægelser hun præsterede med, kun kunne kaldes elegante.

Et fraværende smil bredtes om hendes dybrøde læber, og hendes øjenlåg gled op fra deres position, så hendes mørke blik igen kunne gennemsøge det trange lokale, i en tydeligt uvant, men indlært bevægelse. Hendes fingre synes at følge et ukendt mønster over hendes krop, da de kørte over alt på hende.

"Dance Bree, dance ..."

De hviskende ord, der forlod hendes smilende læber, smøg sig omkring dem, og overdøvede overraskende nok den voldsomme bas, og den, næsten skrigende sanger fra musikken. Hendes øjne søgte Bree, og fangede hende kort efter. Det glimtede muntert deri, men det var ikke noget man skulle lade sig nare af.

Skuespil var et kendt ord for Eve, og det kunne man se, hvis man kiggede godt efter. For hvor mange piger iførte sig den slags tøj, uden at have et formål? Men måske var hun helt simpelt bare den type, der kunne trække i korte, afslørende kjoler, uden at fortrække en mine - Og uden at have en grund.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Meet you- Eve    Søn 22 apr 2012, 22:44

Hun kiggede på Eve da hun bare stod stille midt på dansegulvet, var der mon noget galt, altså hun kunne ikke forstille sig at der var noget galt, hun virkede til var en kvinde, der kan forsvare sig selv også i det helt store problem.

Bree var derimod ikke den bedste til at forsvare sig selv, hun har dog gjort det før, men der kan hun indrømme at det var med held, hun havde nogen gange held mig sig, det kom til kamp, men andre gange kunne hun også faile, hvilket godt kunne irritere hende, men hun tog det som det kom.

Hun gik helt hen til Eve og hørte hvad hun sagde, hun lod stille sin krop, følge musikkens rytme og lidt efter lidt, begyndet hun at løsne op, og dansede mere frit istedet for at følge andres bevægelser, hun smilede til Eve, mens hun dansede.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Meet you- Eve    

Tilbage til toppen Go down
 
Meet you- Eve
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» A Meet In The Park
» The meet by the fire - Marcus

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: