The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Tid på Deploratus

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Tid på Deploratus   Søn 01 apr 2012, 00:59

Tiden på Deploratus kører i Realtid.

Det vil sige når et emne starter så skal det starte på den givne dato vi har, og man *skal* skrive dato og tid på sine emner. Der ligger en emne-guide til hvordan man starter sine emner http://deploratus.heavenforum.org/t6969-sidens-regler.

Der er undtagelser der bekræfter denne regel.

Det er tilladt at lave fortidsemner. Dette skal enten skrives i emnets overskrift "En tur på stranden - Procella/Izriel [fortid]", eller skrives meget tydeligt i emnets dato med årstal.

I henhold til ingame-begivenheder kører spillet også i Realtid. Som med graviditeter. Hvis din rolle bliver gravid i spil, så skal Admins kontaktes, fordi vi har en speciel måde at gøre tingene på herinde.

Engle, Mennesker og Varulve har alle en graviditetsperiode på 9 måneder.
Dæmoner falder uden for skalaen da de altid er kortere (med mindre der er specielle faktore der spiller ind).

Derfor kører vi efter et Admin-styret regnestykke hvor der bliver taget højde for forældrenes race og så regner graviditetens længde ud. Samme regnestykke fortælle os også om antal børn, køn, race, helbred og levedygtighed.

Hvis du følger en almen graviditetsperiode på 9 måneder og du kom til siden i januar som værende gravid, så skal du føde i september/oktober måned, med mindre der sker noget i spillet undervejs der kan forklare en for tidlig fødsel, der så kan sætte mor og barn i fare. Så alt har en risiko. Naturligvis kan man også afbryde en graviditet.


Det er strengt forbudt at lave fremtidstråde herinde, med mindre der er blevet søgt om det hos admins, og man har fået godkendelse. Det skyldes slet og ret at vi ikke ønsker tidsparadoks. Der kan nå at ske mange ting i løbet af nogle få uger, som vil have store konsekvenser for en bruger/spiller og de personer vedkommende har berøring med i spillet. Derfor skal der nogle virkelig ekstraordinære omstændigheder til før vi tillader fremtidstråde.

Som tidligere nævnt skal alle emner/tråde mærkes med tid og dato. Det er ikke nok at skrive IRL. En tråd kan ingame vare over flere dage, og ofgame tage 5 timer at skrive, men den kan også omvendt tage 6 timer ingame, og tage en uge at skrive. Så det er enormt vigtigt I overholder vores tidsregler, de er her for at tilgodese alle :)

_________________


Sidst rettet af Procella Tors 28 feb 2013, 10:41, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Tid på Deploratus   Søn 01 apr 2012, 04:52

Jeg har et spørgsmål... Altså Angående graviditet.

Hvad hvis en Elver og en dæmon har sex? Altså jeg ved godt at det sikkert er noget der sjældent sker, men det kan jo ske.
Altså, skal man så bare forkorte det til 9 som er et menneskes, eller sker der noget helt andet som at det falder ud efter 3 dage? :D

Jeg vil bare gerne vide det in case I knock someone Up^^
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Re: Tid på Deploratus   Søn 01 apr 2012, 04:57

Det er som sagt et lille regnestykker med flere forskellige faktore i, så vi holder det for lukkede døre :P

Der er godt med kaosfaktor i det :P

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Tid på Deploratus   

Tilbage til toppen Go down
 
Tid på Deploratus
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Regler :: Retningslinjer og guides-
Gå til: