The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Sit net to me please. - Fleurette.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 06:32

Tid&Dato: 22:13 06-03 2012
Sted: Petronia night club.
Omgivelser: Mange magiske væsner.

Nath sad oppe i baren og drak en meget, meget farverig drik. Han gik egentlig ikke så meget op i hvad det var, bare han kunne blive lidt beruset ville det fungere for ham. Han kiggede selvfølgelig efter et scoreoffer. Det var ikke fordi udvalget interesserede Nath, de fleste var i store grupper, det gjorde det hele meget sværere. Han var vel lidt doven på den måde, han gad ikke rigtig den store udfordring. Nath tog en ordentlig slurk, han mærkede alkoholen steg ham til hovedet, det var bare endnu bedre. Nath håbede sådan der ville komme en lækker kvinde ind, en kvinde han rigtig kan ligge an på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 06:38

Fleurette lod sig nærme Petronia night club, det var ikke ret tit hun var der, men lige denne dag havde hun specielt lyst til at få en drink, eller bare drikke sig fuld. Hun strøg sit lange mørke hår væk fra hendes ansigt og betragtede langsomt alle de mennesker der gik forbi hende. Det var længe siden hun havde fået et ordenligt måltid, og det var lidt underligt at hun ikke havde fået det, men hun følte sig også utrolig svag. Hun lo kort og trådte ind ad døren, hvorefter hun tyggede lidt på hendes tyggegummi og smilede derefter kækt til de fleste der var derinde på dette tidspunkt. Hun gik direkte op til bartenderen og bestilte en drink.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 06:43

Nath så rundt igen, da en smuk, mørkhåret kvinde kom gående ind, og op til baren. Hun skulle helt klart være den han flirtede med den aften.

"Hello there."

Hun var godt og vel 5 år yngre end ham. Men hey, det betød ikke noget når han havde været sammen med nogle der så yngre ud, og det var sikkert bare hendes udseende der var sådan, hun kunne have eksisteret i flere 100 år, måske endnu længere Nath, alt efter hvilken race hun tilhørte, det var ikke et menneske. Det vidste han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 06:58

Fleurette lod langsomt læberne berører glasset kant, hun kiggede sig omkring og smilede en smule ned i jorden, stadig intet smil over hendes læber. Hun hørte dog hurtigt en stemme der fik hende til at vende sig om og fik derefter øje på en mand der så lidt ældre ud end hende selv.

"Hey"

Hun kiggede undrende på ham, var han vampyr, for han var helt sikkert ikke menneske, det kunne hun direkte lugte. Hun strakte sig hals, og tog endnu engang håret væk fra ansigtet. Det var længe siden hun havde snakket med vampyre og andre magiske væsner, hun prøvede at sende ham et smil, men fortrød og lavede en grimasse i stedet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 07:04

Nath lagde hovedet på skrå. Hun så utrolig godt ud, men virkede lidt afsides, som om hun ikke rigtig vidste hvad hun skulle gøre af sig selv.

"Will you come over here please? I can't hear you, the music is to high."

Nath måtte næsten råbe for at være sikker på hun kunne høre ham. Nogle ville måske sige han brugte kvinder, men han mindede dem blot om de så godt ud. Han havde aldrig flirtet med en kvinde han ikke fandt attraktiv. Kvinden han stod og kiggede på, var bestemt attraktiv. Hun var ikke en udseendes type man fandt alle stedet, hendes udseende var anderledes. Men anderledes var tiltrækkende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 07:38

Fleurette kiggede på manden der sad lidt langt væk fra hende, hun betragtede ham, og smilede tilfreds til sig selv. Det kunne godt være at hun i starten så utrolig 'lost' ud, men det passede slet ikke. Hun ville gøre sig bemærket som den søde rare engel som var så følsom, men dette var egentlig bare en del af hendes anden personlighed der gjorde sådan at hun så så skrøbelig ud. Hun betragtede ham, og smilede. *godkendt*

"Alright.." sagde hun.

Hun begav sig over imod ham, og stod lænet mod ham da hun var kommet derovre. "My name is Fleur." sagde hun og smilede kækt til ham, hvorefter hun drak en smule af alkoholet. Hun vidste godt hvad hun var værd, men hun kunne se at han var med på alt. Eller det troede hun.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 07:44

Nath kunne ikke slå sin tankelæser fra, det var kun hvis en anden person inderligt prøvede på ikke at få læst tanker han ikke ville kunne læse dem. Hendes tanke om hans godkendelse var et selvtillidsboost for Nath, selvom han bestemt ikke behøvede det.

"I'm Nath."

Sagde han og fulgte hendes bevægelser. Hun var bestemt også godkendt. Og hvad betød en uskyldig flirt.

"What a young lady like you doing out at this time? Aren't you afraid of the big nasty demons and the big hungry vampires?"

Nath troede ikke et sekund på hans spørgsmål, hun så ud til at kunne klare sig selv. Men han skulle jo starte et sted.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 07:51

Fleurette kiggede på ham med et charmerende blik, hendes lange mørke hår hang ned ad hendes skuldre, hun havde set mange som Nath, men de fleste endte bare på hendes menu, men hun fandt faktisk ham morsom. Hun forestillede ham som en vampyr, han kunne næppe være engel, det lignede han ikke. Heller ikke menneske, for så ville hun straks have bemærket det. Hybrid kunne han godt være, men hun var ikke sikker, men indtil videre troede hun virkelig at han var en vampyr. Hun betragtede ham, og smilede lidt da han så lidt mere maskulin ud efter hun tænkte det. *Tankelæser, sødt* tænkte hun imens hun gjorde alt for at gøre sådan han ikke kunne læse hendes tanker, hvilket gik ret godt da hun jo var over 500 år gammel.

"Hyggeligt at møde dig" sagde hun, denne gang ikke på engelsk.

Hun kiggede på ham, og lagde hovedet på skrå. Det var morsomt at han troede at hun ikke kunne klare sig selv, hun var bloddæmon, og havde mange års erfaring. Hun smilede let, og rystede på hovedet.

"Nope, jeg er hundrede procent sikker på at der ikke sker noget med mig, så jeg er ikke bange for der kommer en lille vampyr" lo hun.

Hun smilede kort til ham, og betragtede ham nøje.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 07:56

Nath kunne pludselig ikke læse hendes tanker længere, men det gjorde også det hele noget sjovere.

"You too."

Nath så på hende med et hævet øjenbryn.

"Vampire's not that bad when you get to know them. I have heard they are pretty charming. Sounds realistic, right?"

Nath dyrkede altid sin selvsikkerhed når han ikke lige vidste hvordan han skulle flirte med en kvinde. Hendes kommentar var ikke ligefrem noget han kunne bruge til noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 08:07

Feurette sad og kiggede på Nath, hun smilede charmerende til ham, og kiggede lidt på ham. Hun lagde sig lidt tilbage i stolen og kiggede på ham. Hun kiggede direkte ind i hans øjne.

"Så du er alene her?" Sagde hun og så sig omkring.

Hun betragtede ham, og smilede flirtende til ham, det ville være ærgeligt hvis han var her sammen med en anden, men så måtte hun finde en anden at flirte lidt med. Hun lænede sig lidt frem imod ham.

"Så du er en vampyr" sagde hun og afventede hans reaktion.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   Ons 07 mar 2012, 08:17

Nath så ind i hendes øjne med et smil.

"All by myself..Or I was."

Nath rettede lidt på hans hår mens hun talte til ham.

"A handsome one, don't you think?"

Normalt ville han ikke have talt sådan til en kvinde, men der var bare noget anderledes over hende. Hun var ikke som de andre kvinder der ville overøses med komplimenter.

Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Sit net to me please. - Fleurette.   

Tilbage til toppen Go down
 
Sit net to me please. - Fleurette.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: