The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 We Try Once Again - katie

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: We Try Once Again - katie   Ons 29 feb 2012, 06:24

Sted: Petronia Night Club
Tid: 22:08 Den 28.2.2012
Omgivelser: En dyster natklub.

Isaac trådte forbi dørvagterne, ind i det mørke rum hvor det var tydeligt at mærke hvilke væsner der dominerede. Manden gik forbi dansegulvet, op til baren, hvor han med et let tegn med hånden fik en tjener hen til sig. De stod kort og snakkede mens tjeneren gjorde et glas med en rødlig væske klar til dæmonen, der tog imod den, og forlod disken. Hvor Isaac havde stået lå der et par småmønter som tjeneren hurtigt slog klørerne i. Isaac gik langs kanten af dansegulvet, ned til nogle mærke sofaer hvor der allerede var nogle få kvindelige vampyrer der sad og sludrede ivrigt, snakken forstummede dog brat da Isaac satte sig ned, og med et nik hilste på pigerne. Han nippede til drikken imens han satte sig til rette og lukkede kort øjne. Da han igen slog øjne op, fik han sig et mindre chok, da han så hvordan kvinderne allerede havde omringet ham, men han valgte ikke at vise større interesse for nogle af dem.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We Try Once Again - katie   Ons 29 feb 2012, 06:48

Katie gik stille ind af døre, hun plejede aldrig at gå på en club/bar, men hun ville fortage sig noget andet end bare at sidde der hjemme og læse og det eneste hun kunne finde på var at tage på club/bar, der var ikke rigtig noget andet man kunne fortage sig, hun kiggede rundt på de væsner der sad spredt rundt der inde, hun fik øje på en mand der sad omringet af en masse kvindelige vampyr *Typisk mænd* Tænkte hun, hun kunne tydeligt se at han ikke var vampyr, men dæmon og hun havde dæmoner, hun fjernede blikket fra manden og kiggede istedet for en ledig plads, henne i et hjørne var der en ledig plads, hun gik med forsigtige hen til pladsen, hun var iført en bare Jeans, en sort top og en sort jakke, hendes lange brune hår var flettet i en fletning, hun tog hendes jakke af og hang den på stolen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We Try Once Again - katie   Ons 29 feb 2012, 07:02

Isaac kunne ikke benægte at han kunne lide at være omringet af kvinder, men da der trådte en ny mørkhåret en ind igennem døren forsvandt hans interesse for alle kvinderne der sad omkring ham. Et stort smil dansede på hans læber, mens han åbenlyst fulgte hendes gang igennem lokalet hen til et mørkt hjørne. Hvorfor dog alene? Da der ikke syntes at være nogle der gik efter hende, var Isaac hurtig færdig med sin drik, hvorefter han viklede sig fri fra de skuffende kvinder, der tydeligvis ikke var helt tilfredse med at han gik, men han sked pokker i det og forlod dem, for at gå hen til vampyren. "Hvad skyldens grunden til at du er helt alene i aften?" Spurgte han og placerede sig på en stol overfor vampyren. Med et tilfredst smil lænede han sig ind over bordet, lænet op af den ene arm, men stoppede så pludselig sig selv. "Kan jeg byde dig på noget at drikke?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We Try Once Again - katie   Ons 29 feb 2012, 07:19

Katie kiggede rundt i rummet hun så at dæmonen med alle piger rundt om sig kiggede på hendes og smilede *Han kan lige våge på at gøre noget* tænkte hun, hun gad ikke ud i problemer for i aften ville hun havde det så sjov som hun kunne, men hun måtte indrømme at hun ikke havde det særligt sjovt lige nu, hun så ham rejse sig, han gik hen mod hende, hun kiggede den anden vej, men vendte hovedet da han sagde noget "Jeg havde ikke nogen at tager her hen med" sagde hun med hendes bløde stemme og kiggede på ham, han satte sig ned på en stol foran hendes, han lænet sig ind over bordt, hun kiggede stadig på ham "Jo tak" sagde hun og smilede til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We Try Once Again - katie   Tors 01 mar 2012, 04:15

Et svagt smil kunne ses i mundvigen på dæmonen, der nikkede kort til hendes første svar, før han rejste sig op fra bordet og stolen, for at gå hen mod baren, hvor han bestilte endnu et glas med det røde indhold han selv havde drukket kort forinden. Derefter gik han tilbage til bordet, hvor han satte glasset foran pigen, for derefter selv at sætte sig ved bordet. "Der er da så mange andre steder i byen du kan tage hen." Hun kunne tage ud at få sig noget at spise, eller feste, lege eller noget helt andet. Isaac havde en flere meter lang liste over ting pigen kunne give sig til inde i hoved, men måske var ingen af delene noget hun ville? Han flyttede sig en smugle i stolen, og lænede sig frem. "Hvad skyldes egentligt grunden til at du lige netop har valgt dette sted, der er en million andre steder i byen."
Selv ville han måske have valgt et mere livligt sted, hvor der var mange andre ting og sager, men det havde ikke været hans valg, så selvfølgelig kunne han ikke afgøre det for hende. Det var jo ... klart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We Try Once Again - katie   Tors 01 mar 2012, 06:01

Hun kunne se et svag smil, hun kiggede efter ham da han rejste sig, han gik hen mod baren *Hvad ville han hende, de var andre kønne og søde piger her inde* Tænkte hun, hun smilede kor til ham da han kom tilbage "Tak" Sagde hun venligt, han satte sig ned igen, hun tog en tår af drikken og stildte den fra sig "Det ved jeg godt jeg kan" Sagde hun og kiggede på ham, men lige i hendes tilfælde lige nu ville hun gøre noget hun ikke havde gjordt før og det var at feste på en måde "Jeg ville prøve noget jeg ikke havde gjordt før" Sagde hun og gav et kort smil fra sig, hun tog en til tår og satte glasset ned igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We Try Once Again - katie   

Tilbage til toppen Go down
 
We Try Once Again - katie
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: