The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 A Night- Seth

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: A Night- Seth   Tors 23 feb 2012, 23:18

Tid: 23:00
Dato: 16/01-2012
Sted: Petronia night club.
Omgivelser: En masse overnaturlige væsner og nogen mennesker.
Vejr: Overskyet.
Påklædning: Et bar sorte shorts og en stram sort top.


Katie ville ud og more sig, hun havde siddet for meget der hjemme, det var sjældent at hun gik ud, men idag ville hun lave en undtagelse. Hun havde lige vært ude og jage, så det var et fint tidspunkt, hun gik hen mod cluben, Petronia night club, dørmande kiggede hende igennem og lukke hende ind, hun gik ind af døren, hun spejlede rundt inde i cluben for at finde en ledig plads. Henne i et hjørne var der et bord hvor ingen sad, hun gik hurtigt der hen og satte sig ned, hun kiggede rundt, for se om der var andre der sad alene, men det var der ikke, alle havede at holde selvskab med.


Sidst rettet af katie Tors 23 feb 2012, 23:49, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Tors 23 feb 2012, 23:32

// du skal lige være så venlig også at indsætte dato (: //

Seth havde i et stykke tid været på night clubben men var gået ud på toilettet for at kunne få sniffet lidt coke. Han holdte sin 10 dollar seddel i hånden, fint rulled og sniffede den sidste bane. Han strøg håndryggen mod næsen og snøftede et par gange. Dejlig fornemmelse. Som var han havnet i et wonderland. Han smilte af sig selv. Han kunne allerede mærke de små krampetrækninger som man normalt fik når man var på stoffer. Han lagde sedlen tilbage i sin pung og smed den lille tomme pose ud i toilettet og trak ud. Han gik ud af båsen og så sig i spejlet. Satte lidt på sit sorte korte hår som var klippet af hans ven. Sitecut. Og i siden var der små leopard pletter af hår.
Han rettede lidt på sin sorte tanktop på og så ned af sine nøgne tatoverede arme. Han følte det var en god aften at tage i byen. Måske mødte han nogen nye venner? istedet for altid at komme op at slås som de små børn i trejde klasse.
Han hev lidt op i sine sorte slidte, hullede skinny jeans som var blevet en størrelse for stor til ham. Han tabte sig ekstremt for tiden. Men han spiste jo nærmest heller intet.
Så greb han fat i dørhåndtaget og gik ud til festen igen. Han så rundt, og en fremmede kvinde fangede hans blik. Han gik hen til hende og stillede sig , så høj og spinkel som han nu var foran hende med hænderne i bukselommerne. " Du har taget min plads. " Sagde han koldt. Det lød nærmest arrigt. Det var ikke meningen, han var jo par lige meget påviket i de få minutter som rusen tog til.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Tors 23 feb 2012, 23:59

Katie sad og overvejde om hun skulle gå, der skete ikke rigtigt noget her inde, her var faktisk kedeligt, der var ikke nogen man kunne more sig med, altså hun kunne gå hen og spøger om hun måtte sidde ved nogen, men hun var ærligtalt genert, så det var faktisk hendes egen skyld, hun rejste sig og gik op til bare "En øl tak" Sagde hun med en venlig stemme, hun gad ikke at tage hjem og kede sig igen, nu var hun her allerede og det var dumt at gå igen, da hun fik hendes øl gik hun ned og satte sig ned, det var meget længe siden hun havde drukket, hun tog et slurk og satte glasset ned på bordet, hun kiggede igen rundt for at se om der var kommet nogen nye ind, som også var alene, hun opfangede en dreng gå ud af toilettet, han havede en okay højde, han havde sort hår, en sort tanktop på og sorte slidte, hullede skinny jeans, han gik hen mod hende, hun kiggede på ham da han sagde noget til hende, hun rømmede sig "Jeg kan ikke se at der står navn på, men du velkommen til at sætte dig ned" Sagde hun en smule koldt, hun gad ikke flytte sig, og det måtte han tage med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 00:16

seth lyttede til hvad hun svarede ham. At hun ikke var så flink at flytte sig. Det kunne han nu godt lide alligevel. Han smilte skævt og satte sig ned ved hendes side. Han betraktede den fremmede kvinde og nikkede svagt. "Seth." Sagde han og rakte hende, hans hånd som en hilsen. Han havde pludselig et mere munteret humør. Et mere imødekommende. Det var jo heller ikke hans mening at være en sur drengerøv. Nej. Drengerøv, ja det var han. Men sur? Nej næsten aldrig og nu elskede han jo også at have selvskab. Så egentlig måtte hun jo gerne sidde der. Han ville bare gøre opmærksom på at han sad der først. Som en hund der havde afmærket sit territorie. Hun var utrolig attraktiv. På en måde. Han lod blikket glide rundt på de forskellige typer som kom og forlod klubben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 00:30

Han smile skævt til hende og satte sig ned ved siden af hende, Seth pænt navn tænkte hun, hun kiggede på ham "Katie" Sagde hun venligt og trykked hans hånd, han virkede flink og han duftede utroligt godt, hun var glad for at hun havde vært på jagt før hun gik her ind, for havde hun ikke det ville det være færdig med ham, hun slap hans hånd og kiggede ned i bordet, hun tog hendes hånd op til glasset og drejede der lidt rundt, hun kiggede rundt igen på dem der sad ved de andre borde, hun vidste ikke hvad hun skulle sige, det var jo sjældent hun snakkede med noget, for hun var jo genert, hun kiggede på ham igen, men kiggede hurtigt væk igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 00:36

Han lyttede til hvad hun sagde og mærkede hendes bløde trykkende hilsen. Han nikkede og smilte igen. "Katie?.. Hyggeligt at møde dig." Svarede han og tog hånden til sig, han betraktede nogen af de få kvinder der kom ind på klubben. "Hvad laver du her helt alene? " Sagde han med sin ellers mørke og beroligende stemme, og lod blikket falde tilbage på Katie. Han sukkede let og satte sig mere til rette i sofaen, med fødderne plantet på jorden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 00:44

Hun kiggede på ham da han talte "I lige måde" Sagde hun satdig venligt, der var jo ingen grund til at være uhøflig, han havde jo ikke gjordt hende noget, hun lå mærke til at han kiggede på nogen af de kvinder der kom ind, hun kiggede ned i brodet igen, hun tænkte over hvad hun skulle svare, hun kunne ikke lige frem sige at hun var vampyr "Jeg...øhh...jeg vidste ikke hvad jeg ellers skulle lave, hvad med dig" Sagde hun lidt usikkert, altså det passede jo på en måde, hun vidste jo ikke hvad hun skulle lave, hun kiggede på ham og smile et sødt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 03:57

Seth nikkede lyttende og betraktede Katie, som sad ved hans side. Han vidste dog ikke rigtig hvordan han skulle starte en stabil samtale. Han var ikke så god til den slags, selvom han da tit prøvede.. " Det lyder nærmest kedligt." Sagde han og smilte. Han rettede lidt på sit hår og blinkede et par gange da et lille hår fløj ind og irriteret hans venstre øje. Han fik heldigvis hurtigt håret ud fra øjnene igen. Nøj sådan noget var da også bare mega irriterende! Han lod hans blik glide hen på Katie igen. "Nogenlunde det samme". Han fniste lidt. hvad skulle han ellers svare. Han havde jo ikke rigtigt lavet det store hele dagen anden end at chille derhjemme. "Hvor gammel er du så?" Spurgte han men lukkede så munden på sig selv. Han vidste jo egerntlig godt at man bare ikke skulle spørge en kvinde om sådan noget. Det var jo nærmest det værste man kunne spørge om. Nogen kvinder tog sådan noget meget personligt, og han vidste jo ikke hvordan Katie ville reagere på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 04:07

Hun kiggede på Seth og smilte igen, selvfølge er det det kedeligt, men sådan er det bare nogen gange, hun nikkede bare og kiggede så ned i bordet igen, hun var blevet en smule genert, hun kunne ud af øjen krogen at han blinkede, hun kunne fornemme at det var et hår i øjet, sådan noget var også bare irreterne, hendes lange brune gled ned over hendes skuldre og dækkede for noget af hendes ansigt, hun hørte hvad han spurgte hende om, hun løftede hovedet op og kiggede på ham med et kærligt blik "16, hvad med dig" Spurgte hun forsigtigt, hendes ansigt var stadig gemt bag noget af hendes hår, hun drejede glasset igen, hun kiggede hen på døre for at se dem der gik ind og ud, nogen sekundter efter bøjede hun hovedet ned igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 04:25

Seth kløede sig i nakken lidt overrasket over hendes svar. Var hun virkelig kun 16. Hun så, ellers så moden og voksen ud. Overhovedet ikke for at det skulle lyde ondt. Men han synes hun lignte en smuk ung dame på hans egen alder. Han blev helt nervøs over at skulle fortælle sin egen alder. Han følte sig jo gammel nu. Måske lidt for gammel... Han rømmede sig, nok mest for at virke lidt mere voksen. Han skulle jo nærmest være et forbilled nu.. Eller? Han grinte lidt af sin egen tankegang. Hvilket jo bare så underligt ud eftersom der ikke var noget at grine af når man nu ikke kunne læse hans tanker. "Jeg er 20" Svarede han og forsøgte at holde masken. Han så på hende igen, for at se hendes reaktion på det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 04:33

Hun kunne se at han tænkte meget over det med at hun kun var 16, men altså det har hun var i 36 år nu, hun blev jo forvandlet tilbage i 1980, hun lignede en der måske var 19-20 år, men det var hun ikke og hun ville heller ikke kunne ældes og det var et der irriterede hende mest, hun kiggede på ham da han sagde sin alder, hmm..20 år, altså jeg har mødt en på 21 og det gjorde mig ikke spor, måske fordi, jeg burde være 36, hvis jeg stadig var menneske, hun tog hende hånd og til hendes ansigt og strøg hendes hår om bag øret, så man kunne se hende ansigt, hendes øjne lyst klart op, de skinnede mere i måne lys, hun var slet ikke overrasket, hun havde stadig den rolige fasade, som før, hun smilte et sødt smil til ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 05:49

Seth så forbavset på hende. Hvad mente hun med det? Hvorfor skulle hun være 36 år nu hvis hun kun var 16? han rynkede på panden og hævede det ene øjenbryn. Han virkede ikke væmmet, bare overrasket og nysgerrig. "Hvad mener du med det?" Spurgte han lidt forbavset. Han forstod slet ikke sammenhængen i hvad hun sagde og mente. Det var noget han begyndte at spekulere videre over.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 06:08

Katie kiggede på ham en smule overrasket, ups tænkte hun, det er ender galt, hun blve nød til at handle hurtigt, hvis han fik for meget af vide ville det sikkert være ude med hende på en eller anden måde, hvis hun gik ville han så følge efter hende, hun vidset ikke hvad hun skulle gøre, hvorfor kunne hun ikke bare lære at holde hendes mund "Jeg...øhh...jeg" Hun begyndte at rejse sig op.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 10:36

Seth så lettere forarvet på hende. var hun på vej til at gå? Han hævede øjenbrynenene og så iagtagende på hende. "går du? " Spurgte han så med et lidt bedrøvet toneleje. Han ville da enormt gerne snakke lidt mere med hende. Hun virkede jo til at være en flink kvinde. Bortset lige fra den ting som undrede ham. Den ting hun lige sagde.. Omkring hendes alder. Det kunne han stadig ikke placere. Måske var det noget april snart? Han blev helt forvirret og endte med at trække sin mobil frem for at tjekke datoen. Nej April? Der var jo lang tid til at det blev April måned... Så der måtte jo være noget om det? Medmindre hun var en af de personer som bare gerne ville have opmærksomhed. Og det syntes han bestemt ikke om. Men sådan en type lignte hun jo heller ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 10:46

Hun vendte sig om og kiggede på ham med et lidt forpinte blik, hvordan skulle hun forklare ham det, skulle hun stole på ham og sige hvad hun var, kunne hun overhovedet stole på ham, hvad hvis han kendte nogen dusørjæger, det hele kunne ende galt, hun stod og tænkte meget over det, men hun besluttede sig for at blive, han virker rigtig sød, hun satte sig ned igen og kiggede på ham, hun ville så gerne sige det til ham og altså det kunne hun jo godt gøre, men hun var bange for hvordan han ville reagere, hun bed sig selv lidt i underlæben og kiggede ned i jorden, hun vidste at han tænkte på det hun havde sagt og der var ingen måde hun kunne rede sig ud af det her på, der var kun to ting hun kunne gøre, hun kunne gå sin vej eller fortælle ham hvad hun var, men hvad skulle hun vælge, lige nu hade hun sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Fre 24 feb 2012, 21:49

Han fulgte hendes bevægelser, til hun satte sig ned. Hun så tænkende ud. Meget tænkende, som stod hun i et dilemma. Hvad mon fyldte hendes tanker? Og hvorfor var hun på vej til at gå? Han rettede lidt på sit hår igen, og hvilede albuerne på sofabordet foran dem. Skulle hun afbryde Katie's tanker? Eller bare tie stille.
Måske ville det bedste være bare ikke at sige noget som helst. Nu sad han selv i et dilemma. Han så lidt rundt, fra side til side mens han tænkte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Lør 25 feb 2012, 00:49

Hun begravede sit ansigt i hendes hænder, hun sad sådan i et stykke tid, hun løftede hendes hovede og så at han tænkte lige som hun gjorden, hun rømmede sig og lagen en hånd på hans skuldre, den anden hånd tog hun hen til hans ene kind og drejede hans hovede, så hun kunne kigge ham i øjene "Jeg vil gerne fortælle dig det, men jeg skal vide om jeg kan stole på dig" Sagde hun alvorligt, hun ville først fortælle ham det hvis hun kunne stole på ham, hun kiggede på ham med et alvorligt blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Man 27 feb 2012, 21:48

Seth så nærmere overrasket på hende. Hvad ville hun mon fortælle? Han mærkede hendes hænder mod hans skulder, og mod hans kind. Det var nu lidt akavet. Men ja man kunne sagtens stole på ham. Han var bare ikke god til at forklare det. Men det kunne man altså!
han nikkede til hende og åbnede munden "Ja, det kan du. Du kan godt stole på mig" Svarede han og rettede sig lidt op. Væk fra hendes hænder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A Night- Seth   Tirs 28 feb 2012, 04:09

Hun kiggede på ham og ventede på svare, hun kunne tydeligt se på ham at han blev overrasket, da hun rørte ved ham, hun nikkede da hun havde fået sit svar, hun ville først formuler sine ord så de kom rigtigt ud, hun lagde sine hænder ned på hendes skød og kiggede på Seth "Det der med min alder hvor jeg sagde at jeg rigtigt skulle være 36, der er, jo den letteste måde jeg kan forklare det på er og du må ikke flippe ud eller gå" Sagde hun med en lidt alvorlig stemme, hun tog en dyb indånding "Jeg er vampyr og jeg blev forvandlet for 36 år siden" Sagde hun en smule stille, hun kiggede på ham for at aflæse hans ansigtudtryk, hun håbede at han ville tage det pænt, men man kunne aldrig vide.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A Night- Seth   

Tilbage til toppen Go down
 
A Night- Seth
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» A night in the bar
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: