The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Wanna try something new? -Privat Seth-

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 05:14

Dato: 21. feb.
Tid: Omkring midnat
Sted: En åben fest i et festlokale.
Omgivelsr: Begær, Druk, Fest, Dans.
Vejr: Køligt, men tørt.


Stefan var endnu en gang blevet lokket med ud og feste af sine band kammerater, på trods af at de synes han var blevet en smule underligt .. og var sammen med en dreng. Han havde fået noget indebords, men det var ikke meget, han kunne knap nok føle effekten. Han mærkede hvordan blodpillerne brændte i hans bukselomme, men det gik ikke at han .. tog nogen nu, han måtte vente til lidt senere. Han skulle helst ikke ende med at tage for mange, for de skulle helst holde i noget tid, blodpiller var ikke ligefrem det billigeste eller letteste at få fat på. Han sukkede dybt indevendigt da en af de typiske bandt hores kom hen og lagde an på ham. Ja rygterne om at han var til drenge, var vist ikke sevet ud til hans fans endnu, selvom han næppe regnede med at det gav ham så mange mindre fans. Det var meget normalt i den alternative verden. Han stak pigen to øl og bad hende finde en anden at lege med i aften.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 09:34

Seth var draget udenfor. Væk fra støjen. Han havde fundet sig et lidt mere fredeligt og menneskefrit sted. Et sted hvor han kunne få lidt alene tid. Det var køligt, hans små hår langs armene havde rejst sig og han følte en hvis trang til at søge indenfor igen, for at få varmen. Men nej, han rystede. Dog ikke af kulden. Men af abstinenser. Han havde brug for sit skunk, heldigvis havde han en sidste joint med sig.. Klar til brug. Han fumlede i bukselommerne på hans sorte, nedslidte hullede skinny jeans og fandt en lille kortholder frem, hvori hans joint og eventuelle andre stoffer plejede at holde skjul.
Han så på sin finge lange joint og smilte svagt, han rystede nærmest lidt for meget til at overhovedet at kunne få fat om den tynde lange sag. Men det lykkedes dog.
Han lod den hvilke i mundvigen mens han lagde sin kortholder trygt tilbage i bukselommen og fandt sin Zippolighter frem. Han tændte gløden i jointen og tog et par hvæs for at få gang i den.
Den dejlige duft af gran. Gran og mås.
Han følte sig tilpas igen, bare ved duften. Han tog endnu et hvæs og nød den svagt krasende fornemmelse langs halsen da han indhalerede. Han havde jo heller ikke fået noget hele dagen.
Det havde han haft for travlt til.
Han holdte om jointen med sine nøgne tatoverede arme og så sig omkring i håb om at ingen nu skulle opdage hvad han havde gang i. Det var jo ikke alle som kunne holde tæt med sådan noget, og han indrømmede at han nu havde ret svært ved at stole på folk.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 10:16

Stefan skulle lige til at tage en smøg op, i det det gik op for ham at ingen andre i rummet røg, for helved, en røgfri fest? Han fandt frem til sin jakke og måtte gå udenfor for at få sin smøg. Han gik lidt væk fra de andre rygere, han skulle lige til at stille sig og tænde sin smøg, idet han kunne skimne en ensom sjæl med .. noget der kunne tyde på noget andet end en smøg. Han smilede, et mindre slesk smil og gik hen mod personen. Han sneg sig lidt ind på personen og stillede sig op ad muren, han tændede sin smøg "Giver du lidt?" spurgte han så og betregtede fyren lidt. Han lagde sin lighter ned i sin jakkelomme igen, Skunken ville ikke have samme effekt overhovedet som det han hungrede efter, men det kunne måske dæmpe trangen lidt. Det var længe siden han havde røget det stads og det kunne nu være meget hyggeligt at prøve det igen, han havde røget skidtet rigtig meget en gang. Han tænkte lidt på om fyren overhovedet kendte til Stefan han var jo efterhånden en del populær på de forskellige websites og endnu mere nu hvor deres første CD var i butikkerne og de spillede flere store koncerter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 10:46

Seth gav et sæt fra sig da en stemme bag ham snakkede. Han vendte sig overrasket. Han havde intet bemærket. Hvordan kunne han ikke det? Nej, det var jo nok fordi han røg sig skæv og allerede var begyndt at blive lidt omtåget i sindet. Han rystede blidt på hovedet for at kunne placere personen indtil det gik op for ham, hvem det i virkeligheden var. Det var jo selveste Stefan!.. Seth havde igennem det seneste stykke tid haft lyttet til ham og hans bands, sange. Han kunne i den grad godt lide deres musik. Så det var en ren fornøjelse nu at møde ham face to face. Han tænkte videre over hvad Stefan spurgte ham om og så rakte den halv færdigrøget joint imod ham. "Du tager bare". Svarede Seth og smilte. "Du er Stefan?.. Stefan Gustaf. Ikke også?" Spurgte han lidt mere nysgerrigt. Han var lidt nervøs over Stefans reaktion. Måske var han kun her fordi han håbede lidt på at kunne leve sit liv som en ikke populær. Måske skulle Seth bare ikke have sagt det. Men nå ja, det måtte han jo. Han kunne jo ikke trække ordene tilbage nu.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 11:13

Stefans smil blev bredt da han spurgte ham om han var den han var "Jo, Jo det mig" sagde han så og smilet var stadig plantet på hans læber. Han havde ikke helt vendt sig til tanken om at blive genkendt af folk, men han skulle vist snart til at vende sig til den, de var jo trodsalt godt på vej til at blive til noget .. måske stort. Han tog imod jointen og tog et sug, han mærkede den vante fornemmelse, på trods af det var så længe siden. Men det var alligevel skuffende, men nu var han også vant til vampyrblodet, det gav jo et ordneligt boost også var du i .. fantasiland. Han tænkte kort og det gik pludseligt op for ham at dette var det perfekte tidspunkt, her var ikke så mange mennesker, så han endte ikke med at gøre .. nogen noget fordi han var omringet af mennesker. Han rakte ham jointen og pustede røgen ud af sin mund "Og du er?" spurgte han så og det var nok meget godt at kende fyrens navn, før han gav ham stoffer. Han kunne ikke helt lade være med at lide tanken om at se ham .. på blodet og .. opleve ruset sammen med nogen. Han havde kun prøvet det alene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 11:47

Seth betrakede Stefan. Han var nu alligevel en køn fyr, og ikke så hård som han nu ellers så ud på de billeder han havde haft set. Han lod blikket glide ned langs vejen. "Jeg hedder Seth. "Svarede han så og så igen på Stefan. Det var måske lidt koldt sagt. Men hvad var der ellers at sige, og han var heller ikke så bange for hvad der kunne ske nu da det jo så ud om om at Stefan bare blev lidt glad over at blive genkendt. Det var nu alligevel også meget rart.
men nu var Seth ikke særlig god til at starte samtaler, så han anede ikke hvad han skulle sige og ikke skulle sige. Han besluttede sig derfor, for ikke at sige noget medmindre Stefan spurgte ham.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 11:59

Stefan nikkede lidt "Seth .. Når .. Seth .. Vil du prøve noget sjovt?" spurgte han så i et smil, Han trak en lille pose frem med nogle røde piller, blod piller "Tro nu ikke jeg er ude efter at dræbe dig eller sådan noget .. Stoffet er helt naturligt" sagde han så og talte sandt, det var jo bare blod på pille. Der var jo ikke kemikalier i blodet, så det var ikke skadeligt på den måde. Han rettede sig op fra muren og gik hen imod Seth, han stillede sig foran ham og så ham i øjnene " er du frisk?" spurgte han så og fugtede sine læber. Han håbede fyren ikke var en tøse dreng, han røg godt nok, men hvem vidste om han kun holdte sig til det. Men han ville gerne love drengen at han fik .. en .. uforglemmelig oplevelse. Han ville se .. smukke, fantastiske ting! Høre alle lyde og .. det var bare en stor sanse bombe. Han mærkede hvordan han blev urolig i kroppen bare af at tænke på det!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 23 feb 2012, 19:58

Seths blik gled ned af vejen igen og så, så på Stefan. Hvad mon han ville? Seth var ikke spor bange. Hvad kunne være sjovere end heroin, speed eller Ecstasy. Det var jo sikkert bare noget af det som Seth allerede havde prøvet et par gange. Men hvorfor sige nej, han havde jo ikke andet på sig en den joint han og Stefan var godt igang med at ryge, og han kunne ikke klare sig på blot den på en aften. Han skulle have noget som slog lidt hårdere.
Han så ned af sine nøgne, tatoverede arme og lod blikket igen falde hen på Stefans blik, idet han nikkede "Ja, jeg er frisk. Hvad er det?" Spurgte han. Ikke for at lyde desperat. Men han ville da gerne vide hvad han skulle til at få indenbords. Men stoffer, det var han da ihvertfald sikker på at det var. Han smilte svagt og rykkede lidt på sin ene piercing i læben.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Søn 26 feb 2012, 14:26

Stefan smilede bredere da han sagde han var frisk, han stillede sig tættere på ham og lagde munden ved hans øre "Det er det mest fantastiske du nogensinde ville opleve, Ectasy, heroin, speed ingen af dem overgå det her .. det er ubeskriveligt" hviskede han så og gav ham en af de røde piller i hånden. Han havde også selv en i hånden "det er som at få et strejf af noget overnaturligt" hviskede han så som afslut og så ham så i øjnene. Han tog sin pille op ved munden "Den skal bare synkes" sagde han så stille og fastholdte fyrens blik. Han tog pillen i munden og sank den, virkningen ville komme som et boost, et rus og alle de smukke ting der dannede sig og ens sanser der blev styrket med tusinde, man kunne høre, føle, se og mærke alting! Han lukkede øjnene i det det kom og glimmeret dannede sig for hans øjenlåg. Han kunne høre Seth hjerte, hans åndedræt, mærke hans aura, mærke den kølige natte luft og dufte natten. Han følte sig flyvende, hævet mod skyerne, i sit eget paradis. Han håbede inderligt at Seth ikke fortrød, han ville dele sit paradis med ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Man 27 feb 2012, 21:55

Seth så lidt på pilen da han fik den i hånden. Det lignte jo nærmest blod? Var det hele bare en joke? Han så lettere opmærksomt på Stefan og droppede sine tanker om joken. Da han kunne se at Seth allerede var godt væk i..Hvad det nu end var. Han tog pillen op til munden. Han stolede jo på at der ikke ville ske noget alvorligt, eftersom at selveste Stefan Gustaf selv stod og var ifærd med at indtage sin pille.
Han lagde pillen på tungen og lod den glide langsomt ned igemmen halsen indtil han sank og pillen faldt til bunds i hans krop. Han ventede de få sekunder. Lidt opmærksomt på hvilken form for rus, den her pille ville give ham. Han begyndte så småt at kunne mærke forskel.
Hans blik opfangede nærmest ting hurtigere end han normalt ville. Hvad var det her? Han lukkede øjnene. Følte sig overlegen på et punkt. Han følte faktisk at et par vinger tittede frem bag ham. Nogle som var klar til at hjælpe ham op. Men hvor op? det vidste han ikke.
I virkeligheden stod han jo bare på vejen og så ret påvirket ud. Lukkede øjene og svejenede sammen med Stefan som stod overfor ham.
Men det var som drøm. Et paradis? ja et paradis, der var det.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Fre 02 mar 2012, 09:35

Der bredte sig et bredt smil på Stefans læber da han så at Seth tage pillen og blikket i hans øjne, fortalte ham at den virkede som den skulle. Han tog fat i Seths hånd og begyndte så at løbe med ham ned af gaden. Han stoppede først da de stod på en legeplads med en sø. Han var en smule forpustet og duften af søen og græsset det gamle træ fra den lidt faldfærdige legeplads legede i hans næsebor. Vandet glinsede og lokkede og dansede i alle mulige farver. Han trak sin trøje af og derefter sine sko og strømper. Han trak bukserne af og kastede sig ud i den mørke sø. Det kolde vand omslugte hans krop og det føltes fantastisk for ham, Himlen dansede alting dansede, det var smukt, det var fantastisk "Seth! Kom ned i vandet! Det er fantastisk!" råbte han så og grinte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Man 05 mar 2012, 09:54

Seth løb i hælene på Stefan ned til den faldefærdige legeplads. Han så sig lidt omkring og opdagede en sø. En ret mørk sø. Den lokkede nærmest. Han så på Stefan som var i fuldgang med at tage sit tøj af, efterfulgt af at han hoppede pladask ned i søen. Han rystede lidt i kroppen da han så vandet sprøjte op, og Stefan nede i.
Det måtte da være lidt køligt.
Han smilte. Han tænkte på så mange ting, på en gang. Så mange underlige ting, som han slet ikke kunne holde styr på. Alt fløj bare rundt i hovedet på ham. Hvorfor hedder det egentlig en kat? Hvorfor har mennesket egentligt kun to øjne? Hvorfor går man så meget op i hår og udseende? Tænkte han. Han trak på skuldrene og smed sin sorte shirt og sine sko, sine bukser og strømper så han kun var iført sine blålige /Sorte bokseshorts. Han tog et skridt hen til vandkanten og så sig omkring. Han svejede lidt. Det var nu også et kæmpe rus. Den pille, havde bare gjort det hele til en fed aften! Fuld af energi og livsglæde!
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 08 mar 2012, 06:40

Stefan var også helt bar, lige bortset fra hans underhakker. Han lagde sig på ryggen i vandet og så op på himmelen. Han følte at han lå i noget højt græs og himlen var fyldt med stjerner og lilla og blå farver. Han smilede og grinte lidt. Han dykkede så under vandet og åbnede øjnene. Han så rundt i det grumsede vand, fisk! Delefiner og hav planter. Han svømmede lidt rundt og prøvede at række ud efter fiskende. Han kom dog op på overfladen igen da han ikke længere havde mere luft i lungerne. Han så hen på Seth der stadig stod og svejede på kanten "Kom nu! Der er fisk og delefiner!" råbte han så og grine over sine egne ord. Han kunne dufte den mørke sø's friske lidt tangede duft og vandet var så flot! Han svømmede hen og hoppede op og tog fat i seths arm. Han trak ham ned i vandet så de begge faldt ned under overfladen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 15 mar 2012, 21:06

Seth så forundret på Stefan, delefiner? I en sø? VILDT! Det måtte man jo næsten se. Men søer var nu ikke hans kop te.. På den anden side, det kunne nu være vildt, bare at ligge og se på delefiner og andre fisk Inden han fandt videre til et klart svar hoppede Stefan op og greb fat i hans arm, og trak ham ned under vandet. Han faldt ned under overfladen, så rundt. Det var som om at søen oven over, var rigtig mørk og dyster. Ubehagelig. Men nedenunder var det fantastisk! smukt! Der var enda et søslot! Et lille søslot på søens bund. Måske havde krabberne bygget det? Måske var der nogle lækre havfruer?
Seth så rundt omkring og fik øje på Stefan. Han smilte, han følte at han kunne trække vejret under vandet. Som havde han gælder!
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Tors 15 mar 2012, 23:31

En gruppe mennesker i aldrende 30-40 kom gående, i det en af dem opdager Stefan og Seth der bader rundt i det iskolde vand "Er i sindsyge! Se at kom op ad vandet" råbte han så, men da de ikke reagerede tog de alle sammen i aktion og hev dem begge op ad vandet.

Stefan høre ikke nogen kalde, han har det jo fantastisk, selvom ja vandet er lidt koldt, men altså.Han Mærkede dog et par stærke arme om kroppen og blevet så hevet op ad vandet "Hey!" sagde han så protesterende. Stefan rystede i hele kroppen og hans læber var blå "I kan sku da ikke bade rundt i vandet som var det 20 grader, når vi er midt i februar" sagde manden så og to af mændende trak deres jakker af og lagde dem omkring Seth og Stefan "Ja, I kan få forfrysninger og dø" lød så en kvinde stemme fra en kvinde i en rød jakke. Stefan smilede ikke, men ser stadig glimmer og deres stemmer er så forfærdeligt tydelige, men hele hans krop fryser og græset under ham virkede næsten varmt i forhold til søen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Fre 16 mar 2012, 23:34

// Du skriver i nutid dude xD //

Seth nød den kolde dukkert, for koldt? Nej koldt var det da i den grad ikke. Det var da mindst 25 grader! Det føltes ihvertfald sådan. Han mærkede de stærke, ru hænder omkrings hans skuldre som hev ham op af søen. Han så forvirret rundt, og lagde så mærke til de mennesker som stod og så bekymret på dem. Han fik en jakke over sig. En grå vinter jakke.
Seth var helt bleg, blå læber og mørk omkring øjnene, og han rystede også. Men det gjorde ham ikke det store, han syntes ikke der var koldt. Han smilte og så hen på Stefan. "Hvem er de?" Spurgte han, og så ud over søen og græsset.

Græsset var helt grønt, og små ildfluer fløj tæt ind over det, som et stort tæppe. Det var smukt!
Solen skinnede. Eller, der var ihvertfald et sært stort og ret kraftigt lys.

"Behøver i råbe! " Udbrød Seth da han nærmest var blevet døv af de civile menneskers snak til dem . Der var da ingen grund til at tale så højt.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Lør 17 mar 2012, 06:01

//Haha Ja for satan da også XD Tror det fordi det skulle gå lidt hurtigt, fordi jeg sad i skolen XDD//


Stefan havde indtaget vampyr blod.. mange gange, så han havde lidt bedre ved at styre og ignorerre billederne. Han rejste sig op og trak Seth med "Mange tak for hjælpen, vi skal nok finde hjem" sagde han så og smilede, Mændende nikkede og tog sine jakker "Få noget tøj på og kom hjem" sagde en mørkhåret mand og begyndte at gå "Okay, Pas på jer selv" sagde en af kvinderne og de gik videre. Stefan vendte sig mod Seth og begyndte at grine lidt "Kom så vi smutter hjem til mig" sagde han så, han kiggede på klokken, solen var ved at stå op, så Alias sov der hjemme. Han trak sin mobil op ad lommen og ringede til en taxa. Han tog sit tøj og begyndte at tage det på, han frøs stadig og han havde stadig den der boblende følelse, som gjorde han ikke kunne lade være med at smile lidt, selvom han hundefrøs.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Lør 21 apr 2012, 23:30

Seth var dybt fokuseret. Men ikke på virkeligheden, han var nærmere opslugt af alle de ekstremt underlige dyr der rendte rundt omkring dem. Der var både bjørne, ulve og en stor lella enhjørning? Det var helt vildt! Jorden bølgede og gjorde det også svært for Seth at få rejst sig, han undrede sig meget over hvordan Stefan kunne gå så fint på de store bølger i jorden. Måske var det bare noget han kunne.
Det var egentlig ikke noget der var særlig sjovt? Men Seth grinte, og smilte hele tiden. Det ene grin overtog det andet og gav ham krampetrækninger igennem brystkassen og lungerne.
Han fik endelig rejst sig op i sin fulde højde og fumlede lidt, for at få alt sit våde tøj på igen
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   Ons 02 maj 2012, 08:19

Stefan kiggede op imod himmelen imens Seth tog tøj på, stjernerne dansede og blandede sig i en flot masse af lillae og blålige farver. Et bredere smil tegnede sig på hans læber, før han trak sig lidt ud af sit drug og så på Seth. Hvorefter han kunne se at taxaen holdt henne ved vejen. Hans smil forsvandt så "Jeg kan ikke tage dig med .. " sagde han så og sank. Han kunne mærke at han .. han ville bare gøre noget dumt. Han rodet kort i sine lommer, før han fandt en spritus. Han tog fat i hans arm og skrev så et telefon nummer "Ring" sagde han så før han løb hen til taxaen og satte sig ind.

//Out, Lad os lave et nyt hvis det er :) Alias er død//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Wanna try something new? -Privat Seth-   

Tilbage til toppen Go down
 
Wanna try something new? -Privat Seth-
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Corp's and alot of them. (Lågsus med ÅG) (Akira=Privat)
» Ik rør mig dit MONSTER!!! //privat Zann//
» Wanna joine me ~Bigbaloo
» A small place to live. (Nille=privat)
» Believe it. (Spurv=privat)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: La Sunisha :: Fest lokaler-
Gå til: