The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 It's not pleasure, it's work! - Stefan.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 06:31

Han sukkede blidt og nikkede da Stefan fik fremstammet sit ja.. han ventede nu lige lidt endnu, trak spændingen ud, så ville det bare blive endnu mere intenst, og så.. rart. Han kyssede ham blidt på læberne, og lod Stefan tage fat i sin hånd, han knugede hans hånd led og lagde den ned mod skin tæppet og hvilede den blidt der. "Okay.." hviskede han stille og kyssede ham blidt igen.. åh det var helt forkert? Hvor var de frække smil henne.. og den bundne Stefan.. han var bare så sød og dejlig, han følte sig som en klam kæreste der skulle til at tage sin piges mødom i folkeskolen.. føj. Han sukkede stille, what ever, det her var for Stefans skyld, og han var bestemt ikke jomfru. Han tog fat i hans ben med den anden hånd og holfte blidt fat i det omkirng sine hofet. Han kom lidt tætter på ham og lod så sin hånd glide op over hans krop og op i nakken på Stefan, hvor han blidt tog fat, og krammede ham helt ind til ham, så han kunne gemme sit ansigt lidt i hans hår. Han bed hårdt tænderne sammen og gld så langsomt ind i Stefan. Det hele eksploderede i et hav af følelser, og han lod et højt stønd forlade sine læber, af ren nydelse. Han strammede sit greb om Stefans hånd og ånede tungt ud og trak sløvt vejret ind. "Er.. er du okay" fik han fremstammet, han ville ikke gå vider hvis Stefan havde undt eller sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 06:51

Stefan knugede hans hånd og tog fat i tæppet under ham, han kom med et støn og bed sig i læben "Ja, Ja for fanden" sagde han så efterfulgt ag et tungt åndedræt og slap hans hånd. Han lagde sine arme om Alias og vidste ikke helt hvad han havde været så nervøs for, det var nok tanken om at Alias trak sig tilbage endnu en gang. Stefan var jo tværtimod jomfru og der var også et eller andet forkert over det, det var alt for sødt og blidt .. og romantisk. Han bed tænderne sammen og kunne ikke finde ud af det der med at være den der bestemte, han var ikke vant til at skulle tage styringen sammen med Alias. Han lænte sig frem og bed blidt Alias i læben og slap den igen, Han kyssede ham frækt på læberne og hen ad kæben og hen til hans øre, han stønnede lavt før han hviskede "Vis mig hvem der bestemmer, før vi ender med at blive barbie og kent" han kyssede ham ned af halsen og hen over skulderen. Han ville ikke bestemme mere, det var desuden heller ikke sjovt når man fik lov til at bestemme, det var meget sjovere at gøre det når han ikke måtte "Jeg ender bare med at tage alt magten .. det går jo ikke vel" sagde han så og sendte Alias et frækt og udfordrende smil. Han ville se hans frække blik, han ville have sit vilddyr, ikke det her .. det havde han prøvet så mange gange, alt for mange gange.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 07:48

Alias smilte lidt og nikkede, inden han begyndte at bevæge sig lige så stille og rolig, frem og tilbage, han ville gerne være blid ved Stefan, selv om det slet ikke var hans.. deal, han ville gerne rive ham lidt rundt, men han vidste ikke om han kunne, Stefan skulle bestemme.. ja. Han stønnede lavt, og nød Stefans kys, så varme og bløde, så dejligt. Han sukkede og fandt hans øjne igen i skæret fra brændeovnen. Barbie? "Er du så min barbie?" grinte han stille og rystede lidt på hovedet af Stefan, aj helt ærligt altså, han trak sig hurtigt ud og grinte lidt. "Hmmm?" grinte han drillende, "Okay.. to sekunder.." mumlede han og rakte ud efter vinglasset, satte sig hurtigt op og bunede glasset, så tog han fat om flasken og satte den for læberne og drak lystigt til flasken var tom, han sad kort lidt og grinte så.. en smule påvirket, vinen havde ikke nok effekt.. hvor var vodkaen henne når man skulle bruge den! Fandes.. nå. Han vendte sig mod Stefan igen og grinte lidt og smilte så frækt til ham. Han lagde sig hen over ham igen og svang hans ben på plads ved sine hofter. Han trang hurtigt ind i ham ign, og bevægede sig lidt hurtiger end før. Han bukkede sig ned til ham og smilte med sit sædvandelige frække blik i øjnene, kyssede ham frækt ned over halsen, og lod sine hugtænder glide lidt hen over hans hals. "Må jeg?" Spurgte han drillende, og lod et støn glide over sine læber ved nydelsen.. sex.. slet ikke så slemt som han havde regnet med, nemt.. og dejligt.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 10:01

Stefan lo lavt "Går ikke udfra du vil være barbie" sagde han så i et lille grin og betragtede ham som han bældede vinen i sig, der fandt han ud af npget mere, vampyrer blev ikke ligeså let beruset, han nåede dog ikke at tænke særligt længe over det da han så gispede lavt da Alias igen trængte ind i ham, på en måde var det kommet lidt som et chok. Han bed sig kort i læben og derefter undslap han så et støn og mærkede Aliases intense kys ned over sin hals, hans puls steg lige ti gange. Da han mærkede hans tænder mod sin hals gav det han gåsehud på hans nøgne krop "Ah .. ´Mh Ja" sagde han så og kneb øjnene lidt i. Han kunne godt mærke det var længe siden og nydelsen var så overraskende og meget større end forventet. Hans vejrtræk var tungt og det var tydeligt at høre han nød det. Han lod sine fingre blidt glide ned over hans overkrop og derefter om i nakken på ham. Han plantede sin hånd i hans hår, hans dejlige og sorte hår og følte sig beruset, på trods af at han knap nok havde drukket en hel tår vin, men Alias gjorde ham beruset. Han håbede ikke den her nat ville ende, i hvert fald ikke før om lang tid! Men der var knap nok gået to timer, så¨de havde flere timer endnu!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 10:13

Alias blev ved med at bevæge sig, stadig bare sådan en mellem ting, ikke for hurtigt og ikke for langsomt.. han ville gerne bygge det lidt op, så det blev rart at have sex også. Han smilte lidt, det gjorde vidst ikke ondt på Stefan.. det var han glad for, for hvis det havde gjordt så havde han ikke haft sex med Stefan i nat, han kunne ikke.. give ham den slags smerte, det måtte han ordne et andet sted så.. selv om tanken var modbydelig.. men hallå! Nu var det bare dem to, ikke tænkte på andre i nat, kun Stefan.. Stefan stefan stefan.. over det hele. "Mmhmm.." stønnede han lavt og kyssede ham blidt på halsen, "Stefan" sukkede han langsomt og satte tempoet lidt op i det han satte hugtænderne i Stefans tynde hud, og stak dem ned i ham. Blodet flød over hans læber, fik det til at brænde inden i ham endnu mere, det smagte så godt.. åh han elskede ham.. han elskede det her! Hvordan kunne han nogen sinde have sagt nej til det her? Han ville gøre det nu! Og imorgen! Og alle nætterne frem over.. åh gud! Han slugte lidt mere blod og lod nydelsen boble rundt inden i ham, og stønnede den ud igen, og stødte så lidt dyber op i Stefan, han smilte lidt og kyssede ham blidt mod de to små bide mærker, og lod så sin tunge glide over dem, og de forsavndt.. som igen ting, ikke engang to lyserøde prikker var der tilbage, bare flot healede hud.. det var første gang han havde healet Stefan.. men ja.. han skulle jo ikke ligge der og forbløde når de nu endelig havde sex. Han slikkede sig frækt om læberne og sendte ham et frækt blik.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 12:58

Stefan stønnede lavt og kom med et lidt tydligere støn da han satte tempoet op. Han blev tavs i det han satte sine tænder i halsen på ham, han holdte kort vejret og åndede så tungt ud og lagde armene tæt om ham. Det gav et rus i ham af nydelse, bredte sig i hans krop. Han kom med et tungere støn og bed tænderne hård sammen "Ah A-Alias" sagde han så næsten helt ør, han ville ikke komme nu og holdte ud, han ville ikke have det stoppede nu. Han kneb øjnene i og åbnede dem igen da han slikkede ham over såret og han havde holdt sig tilbage. Han stønnede lavt og så op på ham og hans kinder var helt lyserøde. Han så op i hans frække blik og smilede et bredt og frækt smil til ham. Han var i himlen lige nu, han lå der, nøgen .. helt tæt på Alias, kun de to og deres eget hus. Han bøjede sig lidt frem og kyssede ham hård mod læberne og kom med et lavt støn midt i kysset, han ville ikke holde dem tilbage. Han var ikke pinlig over dem, det .. betød jo bare han nød det Alias gjorde ved ham. Han lod sine negle glide ned over hans ryg, men kun så det gav et par røde mærker og ikke udgav smerte, men kunne mærkes en anelse tydligere end hvis han bare gled sine hænder ned over hans ryg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 28 feb 2012, 19:20

"Mmhmm" mumlede han roligt da Stefan stønnede hans navn, mmmhmm.. det var så rart. Han slap forsigtigt hans hånd og lagde sine hænder mod hans hofter så han kunne tage lidt beder ved og styre det lidt nemmer, så det blev beder for dem begge to. Han stønnede lavet og kyssede ham tilbage i det lidt hårde kys.. hmmm.. selv om han nu bedst kunne lide de blide kys Stefan gav ham, så var det dejligt at han kyssede ham lidt mere lidenskabligt, forhold til det de havde gang i. Hver gang Stefan gav et støn fra sig gled en boblende fornemmelse gennem hele hans krop, det brændte helt, brændene lave, der hobede sig op.. et sted.. åhh! Han gav et dybt støn fra sig da Stefans finger gled ned over hans ryg, og lavede ridser med neglene.. åh! Han stødte lidt hårde i ham, og satte farten lidt op, hvis han havdet kunne svede så havde han nok gjordt det nu.. det var virkelig noget der kunne få kroppen i gang, mon ikke Stefan ville være lidt øm imorgen.. åh jov.. altså hvis det virkelig var så længe siden han havde haft sex, som Alias regnede med. Han kyssede ham igen og lidt ned over halsen, kiggede hurtig på stedet hvor han havde bidt ham lige før.. det var fint, ikke en dise at se, ud over blodet selvfølelige som klisterede lidt til hans hals. Han lod sine tunge glide op over det og hele vejen på af hans hals, med små kys ind imellem, og bed ham drillende i øret, og lod sin tunge glide op over det og lod et dybt støn glide ud over læberne lige ved Stefans øre.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Ons 29 feb 2012, 03:54

Stefan svedte, det gjorde han, hans pandehår var blevet lidt fugtigt og han brændte ikke kun indevendigt, selvom det hjalp en smule at Alias var så kold, det gjorde at han ikke bliv til ild, for det var næsten lige før. For han brændte! Han kom med et lidt højere støn da han stødte lidt hårdere i ham og tog lidt hårdere fat om ham. Han kneb øjnene i og kunne godt mærke, det var længe siden og han ville .. helt sikkert blive øm i morgen. Men fuck nu det, det betød kun det havde været godt! Han mærkede så hans tunge hen over sin hals og bed sig i læben, hvorefter han hørte hans støn og mærkede hvordan det nærmest gav ham stød indenvendigt, årh! Hvordan havde han kunne holde ud så længe uden det her! Han mærkede hvordan han endnu en gang nærmere sig højdepunktet, åh men han ville ikke! Han kyssede ømt og intenst på munden, ned over hagen og ned over halsen "Åh .. jeg vil ikke .. ikke endnu" hviskede han så i et støn og synes det var strengt, han var helt ude .. af træning hvis man kunne kalde det det. Han ville bare have det sådan her resten af natten. Han holdte det atter tilbage, han ville ikke, han bed tænderne lidt sammen, men kunne ikke holde et støn tilbage, som kort tid efter dansede sig ind over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Ons 29 feb 2012, 04:34

Alias gav et stille støn fra sig, og kiggede kort på Stefans ansigt, og smilte ved hans dybe støn da han havde stødt lidt dybere ind i ham, mmhmm. Han lod farten stige endnu mere nu han var ved at nå et højdepunkt.. selv om han gerne ville blive liggende sådan her i flere timer, mmhmm åh! "Stefan" stønnede han stille mod Stefans hals og kyssede ham kort derpå, men måtte så koncentrere sig om bevægelserne igen, for ikke selv at komme.. han ville heller ikke, ikke endu, han kunne blive ved sådan her hele natten hvis han fik lov! "Mmhmm... vent.. bare lidt endnu" hviskede han stille og lod et støn mere forlade sine læber. Han trak ham helt tæt ind til sig og lod sin krop glide op og ned af ham, han holdte stramt fat om hans hofter, noget der sikkert gav blå mærker imorgen.. Stefan ville jo knap nok kunne gå af ømhed altså.. men det var jo ikke lige noget man tænkte over i given tidspunkt, han var så van til at kunne.. gøre så meget mere, men han måtte minde sig selv om hele tiden at det her var et menenske han havde med at gøre, han skulle passe på ham, han kunne knække så let som igen ting. Han kyssede ham blidt, og trak vejret dybt.. "Mmhmm... nu skat.." hviskede han stille.. og lod et voldsomt støn forlade sine læber i det han kom.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Ons 29 feb 2012, 09:36

Stefan tog et stramt greb om ham og lidt hurtigere støn slap fra hans mund som Alias satte farten op. Han kunne mærke at han heller ikke selv kunne holde det tilbage længere og han kneb øjnene i. Selvom Aliases greb var hårdt, lagde han slet ikke mærke til smerten, han var fyldt af nydelse. Han lagde panden mod hans skulder og da han hviskede til ham, lod han sig selv give slip. Grebet om ham løsnede sig lidt og hans fingre pressede sig ned imod Aliases ryg i det han kom og et næsten gispende støn undslap hans læber, han holdte om ham i et par sekunder og bed sig hård i læben, han undslap et lavt støn da han slap sin læbe. Han slap så forsigtigt grebet om Alias og lod sig falde lidt mere sammen på gulvtæppet. Han var forpustet og han var stadig lidt beruset og svimmel af at blive tilfredstillet. Han lagde armen over sine øjne og pustede stille ud. Han fjernede forsigtigt armen igen og var helt svedig ved pandehåret og lyserød hen over kinderne. Hans krop glinsede svagt i brændeovnens flammende skær . Han fugtede sine læber og havde lyst til at sige noget, men han var simpelhent så forpustet og det summede stadig i hans krop. Han lukkede kort sine brune øjne og pustede forsigtigt ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Ons 29 feb 2012, 10:22

Gnisterne fløj rundt i kroppen på ham og eksploderede så lige pludeslig, han lukkede øjnene i og krummed tærene, han krammede sig hårdt ind til Stefan, holdte vejret de skunder det tog, og så.. slappede han af. Åh. Han åbnede forsigtigt øjnene og så Stefan dumpe ned på gulvtæppet under sig, hans hjerte kørte stadig vildt hurtigt, hans puls var ikke beder, og hans vejrtrækning var forpustet det kunne han sagtens høre. Han smilte lidt og slap det stramme tag om Stefans hofter, og trak sig langsomt ud af ham, og rullede så ned på tæppet ved siden af ham, og pustede også luften ud, selv om han ikke rigtig havde nogen grund til det, han var ikke forpustet eller svedig.. havde ingen puls og intet hjerteslag.. total upraktisk når det gjaldte sex. Derfor var han bare glad for der lå sådan en varm, dejlige forpustet dreng ved siden af ham. Han lænte sig lidt ind over ham som han lå der på sidne og betragtede ham. Han kyssede ham hurtigt stjålent på læberne, overvjede hvor vidt han skulle slæbe Stefan i bad.. men egentlig ville han bare gerne ligge lidt med ham og nyde.. det hele.. de havde haft sex.. det føltes som første gang med Stefan om igen.. det var rart på en måde.. mmhmm.. Stefan var dejlig.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Søn 04 mar 2012, 05:34

Stefan vendte hovedet og så på Alias, hans hår var lidt uglet ellers var der ikke tegn på at han havde .. haft gang i den, han svedte ikke eller var forpustet som Stefan. Han smilede og så Alias kort i øjnene. Han sukkede så mildt "Jeg tager lige et bad .." sagde han så og rettede sig op, han lænede sig ind over Alias og kyssede ham kort ømt på munden, før han rejste sig op, han smilede kort til ham og så ham i øjnene før han forsvandt ind på det nærmeste badeværelse i huset. Han lod døren stå på klem, for at vise at Alias var velkommen til at joine hvis han havde lyst. Han tændte for det varme vand i den store bruser og stillede sig ind under. Han lod det varme dampende vand løbe ned over hans nøgne krop og vaske alt sveden af hans krop og gøre den ren og velduftende igen. Han stod og nød vandet og kunne ikke helt lade være med at smile, de havde haft sex .. det havde været .. åh damn det havde været fantastisk. Han kunne ikke mærke noget i kroppen lige nu, fordi han stadig var en smule 'høj' efter det hele, men i morgen når han stod op, skulle han nok mærke hvor øm han var. Han kørte hænderne igennem sit hår og lukkede øjnene. Han rakte ud efter Shampooen, selvom han næsten lige havde været i bad, skadet det ikke at være lidt ekstra ren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Man 05 mar 2012, 09:49

Alias lagde sig ned på ryggen og stirrede op i loftet da Stefan forlod ham. Han smilte bare lidt "Okay" hviskede han næsten lydløst.. så havde han lige 10 minutter.. hvis han var heldig altså.. for sig selv, og til sine tanker.. okay. Fact.. han havde været i seng med Stefan, det havde været.. hmm.. rart, dejligt på en måde, men det var som om nu det var slut.. så var det.. forkert.. han havde det virkelig som den der klamme pædofil der lige havde taget en eller anden lille piges mødom.. klamt alligevel, men det var Stefan, han var en stor dreng! Han kunne godt passe på sig selv, desuden var Alias jo ikke den første han forførte.. hmm. Han sukkede stille okay.. hvad så nu? Han burde nok fortælle Stefan noget mere.. det var jo ikke kun det han havde været utro.. han havde også mistet sit arbjede, havde en flok dusørjægere og dumme vampyere i nakken.. fuck også. Han sukkede og rejste sig.. okay en udvej.. han kunne tage til Frankrig.. igen.. blive der.. forlade Stefan? Kunne han det.. tja.. han kunne på ingen måde tage ham med, det ville bare ende i kaos? Men hvor lang tid ville han kunne blive væk.. før stefan kom vider? Fandt en ny? For det måtte ikke ske.. der skulle være håb, han skulle nå at komme tilabage før det hele blev ødelagt. hm. Han gik hen til klaveret og satte sig ned på klaver bænken, lagde sine finger på de hvide tangenter og begyndte at spille. Der var befriende.. åh.. Frankrig.. han savnede det.. han måtte tage af sted, det blev han nød til.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Man 05 mar 2012, 11:15

Stefan vaskede sin krop og hår og slukkede derefter vandet. Han gik ud af badet og tog et tørklæde og tørrede sin krop, han så på klokken på et ur der hang på badeværelet, der var kun en times tid til solen stod op. Han kunne høre Alias var begyndt at spille på klaveret inde fra stuen af. Han smilede lidt og svang håndklædet som sin krop og kom ud fra badeværelset. Han gik ind i stuen til ham og stoppede lidt op og betragtede ham som han sad og spillede. Det lød .. fantastisk! Han gik så efter lidt tid hvor han bare havde lyttet og set på, hen og satte sig ved siden af ham "Du spiller smukt .." sagde han så stille og så på Alias. Han spillede jo som sagt selv musik og kunne da også spille klaver, men slet ikke på det nivau som Alias spillede. Det var jo .. wow altså! Stefans hår var små pjusket og fugtigt og hans krop skinnede stadig lidt fugtugt efter at han havde været i bad og han duftede rent af sæbe. Han elskede den rene følelse når man lige havde været i bad, det var også ofte som om at et bad vaskede alle ens bekymringer helt væk. Han kunne godt mærke på sig selv at han var en smule udmattet efter de havde haft sex og at han snart skulle til at sove igen. Han lagde forsigtigt kinden mod Aliases skulder og sukkede mildt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Man 05 mar 2012, 19:27

Alias sad lidt i sine egne tanker, og lod bare fingerne gøre deres, de vidste præcis hvilke tangenter de skulle trykke ned for der kom en god lyd ud, han havde altid kunnet spille klaver, og han havde endnu ikke glemt det, selv om han til tider afskyte det pga det minede ham sådan om sin fortid.. og nutidens musik var ikke ligefrem.. hm. Han så op da Stefan satte sig og afsluttede sangen og kiggede lidt på Stefan. "Nja.. hvis man ikke kunne det her i den tid jeg kom fra.. så var man sku ikke meget værd" grinte han bare og kyssede Stefan på kinden.. han var sgu så lækker som han sad der, næsten nøgen og helt.. våd. Han havde mest lyst til bare at hive ham hen på tæppet igen og give ham en tur mere.. men nej.. måske skulle de bare snakke lidt.. det var måske meget godt. "Skal vi snakke lidt?" spurgte han forsigtigt og rejste sig op og tog Stefans hånd og trak ham tilbage til sofaen foran brændeovnen, han satte sig ned og trak Stefan ned ved siden af sig og lagde armene om ham og hev ham ind til sig. "Fortæl noget om dig selv.. så gør jeg også" sagde han roligt, det var en fair deal, hvis Stefan sagde lidt.. så kunne Alias måske også, hvis altiså Stefan spurgte om det rigtige.. Han skulle bare stille de rigtige spørgsmål, så ville han love at han ville svare ærligt! Så godt han nu kunne altså.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 06 mar 2012, 06:09

Stefan nikkede og synes også selv det var en meget god idé, selvom han følte han kendte Alias, så alligevel, der var meget han ikke vidste. Han ville gerne vide hvad han gik rundt og lavede, vide noget om hans fortid. Han lagde sig lidt ind imod ham og lukkede kort øjnene "hvad vil du vide?" spurgte han så forsigtigt, han synes det var svært bare at skulle fortælle om sig selv, der var så meget man kunne sige jo. Han snakkede egentlig ikke så tit om de ting der skete, det var måske meget godt de snakkede, han skulle lære at fortælle Alias hvordan han havde det og når der skete noget, om det var godt eller dårligt. Han havde haft en god ven den gang han var mindre, en han kunne græde hos og grine med, de fortalte alt til hinanden. Men Stefan havde svigtet ham.. rigtig groft. Han bed tænderne lidt sammen ved mindet, hvorfor var han så led mod alle. Han rynkede kort på brynene for at huske sig selv på det var fortid og det kunne ikke laves om igen, sådan var det bare, de havde været .. ja yngre og i puberteten. Han tog forsigtigt Alias hånd og pillede lidt ved armbåndet han havde givet ham, det var noget flettet brunt lædersnor med en lille blå perle. Han smilede lidt af den og rystede så på hovedet af sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 06 mar 2012, 08:30

Alias lagde blidt armene om Stefan og krammede ham ind til sig, han var så blød og varm og dejlig.. han ville ønske han altid ville være sådan.. det ville han også være.. hvis Alias forsvandt.. inden han fik dumme tanker, han vidste han havde overvejet efterlivet engang.. de havde talt om det.. hvis det skete, han anede ikke hvad han skulle gøre af sig selv så.. hans Stefan.. død og uden sjæl.. Aldrig! Han ville gøre alt havd han kunne for at forhindre det.. han elskde ham præcis som han var.. sådan her.. dejlig, blød.. varm.. rødeme men hjerteslag.. så sød. "Mmhmm.. fortæl mig hvad du tænker på.." sagde han roligt, det var et godt sted at starte, han ville genre spørge ind til Stefans fortid, men det var et farligt emne, ligesom med hans egen, og han ville helst ikke ændre den rolige dejlige stemning der var lige nu, han ville bare snakke lidt, nusse ham lidt i nakken.. hygge sig lidt. Han sukkede stille og kyssede ham blidt i panden. "Hvornår begyndte du at lave musik?" spurgte han så, det var også bare et stille og roligt sprøgsmål. Han forventede ikke at han uddybede det hele, han ville bare høre hans stemme tale lidt, inden det var hans tur til at fortælle lidt om sit liv... åh det ville blive svært.. men det var okay.. det var jo Stefan, han burde kunne fortælle ham alt.. men det kunne han ikke, men han kunne jo godt prøve, bare lidt.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 06 mar 2012, 08:44

Stefan tænkte lidt, men kom så i tanke om at han ikke skulle tænke men svare, årh hvor var det dog besværligt. Han fugtede sine læber "Kom bare til at tænke på en ven jeg havde en gang, vi snakkede om alt .. men jeg var ret led overfor ham" sagde han så stille, han smilede så svagt "men det er lang tid siden nu" sagde han så og smilede lidt bredere. Han tænkte så lidt over det andet spørgsmål "Jeg har altid været ret glad for musik .. men jeg begyndte først rigtigt at gå op i det da jeg var 14 år og da jeg var 16 fandt jeg ud af at jeg kunne synge også har det udviklet sig .. og nu er jeg jo forsanger i et mere eller mindre kendt band" sagde han så og vidste godt at Alias ikke var helt begejstret for den nymodens musik, men han var også en gammel mand, han smilede lidt ved tanken "mh .. Vil du .. ikke fortælle noget fra den gang .. " spurgte han så stille, han elskede at høre om fra da Alias var .. menneske og ny vampyr, det var så lang tid siden og uvirkligt for ham. Han vidste godt det var et lidt ømt punkt for Alias at tale om det, men det gjorde det næsten mere spændende, hvad var det der .. var så hemmeligt i bund og grund, hvorfor kunne han ikke snakke om det? Han så Alias i øjnene og smilede ikke, men selvom han ikke smilede, så han bestemt ikke trist eller sur ud.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 06 mar 2012, 10:25

Alias smilte og nikkede så bare, og støgt hånden berolignede gennem hans hår.. så mange tab den dreng havde.. det var så sørgeligt at høre om, gid han kunne hjælpe ham.. men han kunne jo ikke bare finde et menneske og sige.. her.. bliv venner.. det var ligesom bare noget der skete lidt af sig selv. "Det jeg ked af.. du er bestemt ikke led, du er sød" sagde han roligt og kyssede ham blidt i håret, jaja.. Stefan var lidt hår.. men han havde et godt hjerte, det var han helt sikker på. "Okay.. syngemus" mumlede han bare drillende, det var lidt kær.. en mand der sang.. det var der sgu ikke mange der gjorde i hans tid.. det var kvinderne der sang, for mændene, ellers så var der jo salmer.. i kirken, men så meget musik var der jo heller ikke.. der var langt vigtigere ting. "Ehm jov.. du ved det sikkert godt, men jeg siger det lige alligevel.. oprindeligt er jeg jo fransk mand, jeg har boet der det meste af midt liv.. men der har været.. nogen skandaler.. og ja.. jeg flygtede" grinte han, det var lidt morsomt.. normalt lod Alias sig ikke jagte, han var den der jagede, men jov.. han havde sku flygtet fra mange sindsyge kællingere gennem tiden. "Spørg mig om noget.. så det nemmer at svare" sagde han roligt.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 06 mar 2012, 10:50

Stefan nikkede lidt og tænkte kort "Mhh .. Hvad boede du i? .. har du været gift og hvis, hvad hed hun? .. Hvad arbejdede du som? .. havde du sådan noget sjovt hår som den gang? .. husker du din familie før du blev vampyr?" spørgsmålende strømmede ud af ham, han havde så mange, åh og der var mange flere hvor de kom fra. Der var så mange ting han gerne ville vide! Han så nysgerrigt på ham "og hvad flygtede du fra? .. hvorfor valgte du at bo her? .. hvad render du overhovedet rundt og laver når du ikke er sammen med mig?" spurgte han så og så lidt tænksomt væk igen "Savner du solen?" spurgte han så og så på Alias igen. Selv elskede han solen, især den om morgnen, morgen sol, det var dejligt. Han kunne slet ikke forestille sig selv .. være .. som Alias og ikke se solen .. det eneste tiltrækkende ved det, var at han ikke blev ældre eller døde. Han bed sig lidt tænksomt i læben og tænkte over sine egne spørgsmål. Han håbede ikke at han skræmte Alias helt så han ikke fik svar på nogen af dem. Han ville så gerne have svar, svar på at alt det kaos der foregik inde i hans hoved. Han så gerne vide noget mere om Alias, han følte alt for tit at han vidste alt om ham og han intet vidste om Alias.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tirs 06 mar 2012, 19:17

Alias kiggede opmærksomt på Stefan, og lod spørgsmålene flyde over hans læber, han nåede ikke engang at tænke over et inden han stilte det næste.. da han så endelig var helt færdig, lukkede han øjnene i, og prøvede at huske dem alle sammen.. det var nemt, han havde en glimerende hukommelse.. okay en af gangen. Hvad boede han i? Eh.. "Før jeg blev.. forvandlet? Jeg boede hos mine forældre på en gammel gård i frankrig" sagde han roligt og smilte lidt, det var tydeligt for ham.. huset.. det var et smukt hjem. "Eh det.. ehm.. ja det har jeg.. men det er meget længe siden, hvad hed hun?" sagde han stille, og tænkte lidt på hende.. hendes navn.. hendes smukke ydre.. langt mørkebrunt hår, brune øjne.. og en stor fyldig bram.. de helt rigtige former.. hun var smuk. "Jacueline" sagde han roligt og smilte ved lyden af hendes navn, "Hun var en meget smuk kvinde" sagde han roligt og åbnede øjnene igen. "Jeg arbjede for min far.. på marken" sagde han roligt.. det var jo det man gjorde den gang, han for sin far og hans søstre i køkknet.. åh.. gode tider. "Eh.. det ved jeg ikke.. jeg tror det var langt.. eh det kan jeg ikke huske" mumlede han lidt og prøvede at huske hvordan det var.. men han kunne overhovedet ikke huske hvordan han så ud før han blev vampyr.. underligt at tænke på. "Meget tydligt.. nogen ting glemmer man aldrig" sagde han roligt og smilte lidt og strøg så igen Stefan overhovedet.. det var da utrolig med alle de spørgsmål, han kunne jo ikke følge med mere! Han ville gerne uddybe dem lidt, fortælle noget mere.. men hele tiden blev han nød til at springe vider til et nyt spørgsmål. "Eh.. jeg kan ikke huske deres navne.. men helt klar en masse vrede kvinder" grinte han bare, og smilte drillende, "Jeg var lidt rundt omkring.." mumlede han og kyssede så Stefans kind igen, for ligesom t minde ham om, nu var han kun her.. et sted.. hos Stefan. "Det ved jeg sgu ikke.. der hvor flygtet nu tog mig hen.. der havnede jeg.. jeg har set det meste af verden.. i hvert fald de spændene steder.. " sagde han roligt, han rejste bare lidt rundt omkring, da han havde været yngre altså, han ville opleve verden, og han havde jo masser af tid. "slår ihjel.. " sagde han stille, det var primæret det han lavede.. for dem han arbjede for.. og så hans egen behov også.. jagt.. den gad han bestemt ikke uddybe, han måtte springe vider til næste sprøgsmål. "Ja.. selvfølelige savner jeg den.. jeg er franskmand.. solen var min bedste ven.. men jeg har lært at leve med det fra længe siden.. jeg holder også af månene.. " sagde han roligt og kiggede ud af vinduet "Luna.." mumlede han stille, sådan et smuk smukt navn. "Men ved du hvad jeg savner aller mest fra Frankrig.. mit navn.." hviskede han stille og blev ved med at kigge ud på månene.. så smuk.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tors 08 mar 2012, 07:26

Stefan lyttede uden at afbryde ham i hans snakken, han tænkte lidt over nogen af svarende, Luna, mh, han fik et kort stik af dårlig samvittighed over at han ikke var en pige, men huskede sig selv på at Alias aldrig havde sagt han skulle være en pige. Han rynkede brynene lidt, hans navn? Han så undrende på ham "Dit navn? Dit efternavn eller hvad?" spurgte han så lidt forvirret, han hed da Alias? Han kom så til at kigge lidt ned ad Aliases stadig nøgne krop og så lidt væk igen, oh damn og nu kom rødmen. Han kiggede diskret væk for at Alias ikke lagde mærke til noget. De sad og snakkede, ikke tænke på sex, de havde jo lige haft sex. Han pillede lidt ved håndklædet om sin underdel, som lå halv løst hen over hans ben. Det var helt mærkeligt at det bare sådan kunne være nøgen, for ingen så ind ad vinduerne eller afbrød eller ligende. Han lagde sig lidt tættere ind imod Alias og mærkede den blide kontakt, hans kolde hud mod hans varme. Han undrede sig stadig over det med navnet, hed han så slet ikke Alias eller brody eller Yahweh?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tors 08 mar 2012, 07:41

Alias grinte lidt og nikkede, "Mit fulde navn.. du tror da vel ikke at jeg altid har hedet sådan et.. engelsk navn.. jeg var jo franskmand Stefan" sagde han roligt og smilte lidt, så rejste han sig op og trak Stefan med sig op og stå. Okay tid til at fortælle Stefan det.. det ville blive letter.. men han var ikke klar over om han ville have at Stefan så kaldte ham sit rigtige navn, ikke fordi han var flov over det eller noget.. men for Stefna var hans Alias, og for.. hans fortid.. var han en anden.. og de to ting skulle ligesom bare ikke nærmer sig hianden, han ønskede ikke Stefan skulle blive en del af hans.. meget.. dramatiske fortid. "Skal vi starte forfra" sagde han stille og rakte hånden frem og tog Stefans hånd i sin, som når man hilste på folk man lige lærte og kende, "Jérôme Mathieu Vivianus Emmanouel Beauregard" udtalte han roligt, men er perfekt fransk accant. Han smilte lidt, stolt over sit navn, og ventede blot på Stefan ville komme ud med sit, eller i hvert fald sige et eller andet til hans.. franske navn.. okay det var måske ikke så perfekt, men det var elgammelt.. og rigt, og arve navn.. og ja.. man ved sgu ikke hvad, hans far hed det, og hans far før det.. og Alias.. og de brøn han aldrig ville få! Det kom sgu også til at hede det.. det var en tradion, og sådan var det bare.. og ja han var sgu stolt over sit smukke franske navn. Han rystede blidt Stefen hånd, som man nu gjorde når man sagde goddag.
Tilbage til toppen Go down
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tors 08 mar 2012, 08:23

Stefan tog imod hans hånd og smilede bredt da han sagde sit lange lange navn. Han grinte lidt, ikke fordi det var sjovt, selvom det næsten ikke var til at forstå det franske der, men fordi de stod og gav hinanden hånden "Stefan Gustaf Lynn" sagde han så og smilede lidt "Du har et pænt navn" sagde han så, hans eget var ret almendligt lidt tysk med, det der Gustaf der, noget med hans farfar eller sådan noget. Han slap så Aliases hånd og lagde sine arme om hans nakke. Han kyssede ham kort mod læberne, i et ømt kys. Da han slap hans læber beholdte han dem et par centimeter fra hans og så ham i øjnene "Solen står snart op .." hviskede han så og sukkede. Det var sandt, for han kunne se at i horisonten var det begyndt at blive en smule lysseblåt. Han lagde kinden mod hans skulder og holdte om ham. Han lukkede øjnene. Det her .. havde været en af de bedste aftner de havde haft sammen, de snakket og .. elsket, eller hvad man kaldte det, for det var ikke bare meningsløst sex. Han smilede lidt og havde det godt lige nu, han tænkte ikke på problemer eller dumme ting, bare .. dejlighed også var han en smule træt og lidt udmattet. det blev nok meget godt at få sovet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   Tors 08 mar 2012, 09:08

Alias grinte bare lidt og nikkede og kløede sig lidt i nakken, da Stefan slog armene omkring ham, han lagde armene mod hans sider og trak ham tæt ind til sig. "Mmhmm skat.." hviskede han blidt.. Han trak sig forsigtigt tilbage fra kysset, og så ud af vinduet, og smilte bare, "Nej.. Jeg bliver her.. solen når os ikke idag, det skal være overskyet" sagde han roligt, "Det skal regne" sagde han så og smilte lidt og kyssede Stefan ømt på panden. "Der er to ting.. vi kunne.." sagde han drillende og smitle frækt til Stefan, og tog fat om hans håndklæde og løsnede det lidt fra hans hofter. "Mmhmm? Eller du kunne sove lidt, og så kunne jeg lave morgen mad?" forslog han drillende, selv om han godt vidste havd stefan helst ville.. han så en smule udmattet ud, det var også synd for ham, at holde ham vågen hele natten.. men altså.. man måtte jo få det bedste ud af det, når man så endelig havde lidt alene tid sammen. Han grinte drillende og gik et skridt tilbage og trak håndklædet med sig så det gled af Stefans nu nøgne krop. "Mmhmm.. meget beder.. ved du godt hvor sexet du er.. når du er heeeelt nøge.. og våd.. mhmm" sagde han forførende, men stadig drillende, fordi han vidste at Stefan ville dø af rødmen lige om lidt! Og han elskede det, han elskede når han rødmede, det var så sødt, han kunne ikke lade være.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: It's not pleasure, it's work! - Stefan.   

Tilbage til toppen Go down
 
It's not pleasure, it's work! - Stefan.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 4 af 4Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: