The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Abstinenser -Sasuke-

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Abstinenser -Sasuke-   Tirs 07 feb 2012, 08:13

Dag: Fredag
Tid: 00:30 ca.
Omgivelser: Fest, druk, begær og dans.
Vejr: Køligt, med en smule blæst.

Det var længe siden Stefan havde befundet sig i byen, han havde været sammen med Alias, hvilket han også holdte mere af end noget andet. Han havde endda holdt sig fra Alkohol ret længe, hvilket han var ret stolt af. Han fik skubbet sig vej op i baren og købte sig en øl, en lille øl kunne vel ikke skade. Han så sig lidt omkring, men fik en kvalmende fornemmelse og mærkede hvordan han blev en anelse paranoia, blege mennesker, mørke øjne og deres sultne blikke i diskolyset, hvorfor så han sådan noget?!. Han sank og følte sig lidt dårligt tilpas, som om han manglede noget og som om nogen var efter ham. Han banede sig vej hen imod udgangen. Hvorfor følte han det her, var det vampyrblodet? det han havde drukket fra Alias. Han mærkede hvordan det nærmest gjorde ondt ved tanken om vampyrblod. Han så sig panisk rundt og fik hurtigt fat i sin jakke. Han skyndte sig udenfor, han måtte have noget ro og indåndede hurtigt noget luft "For helved" mumlede han så og trak sin jakke på, da vejret var køligt og han havde ikke lyst til at fryse ihjel. Han fumlede så lidt efter sine smøger, han proppede en smøg i munden og ledte lidt efter en ligther, indtil det gik op for ham at han ikke havde noget "Satans" mumlede han så lidt mobset. Han så sig omkring efter nogen han kunne spørge om en lighter om. Men de fleste røg indenfor i det her vejr. Han sukkede og satte sig på kantstenen med den utændte smøg i hånden og tog en tår af sin øl.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   Ons 08 feb 2012, 08:45

Sasuke stod med hænderne i lommerne. Han så ned i jorden og stod lænet op af muren. Man kunne høre musikken ud på gaden så det rungede men det var nu ikke så slemt. Han løftede hovedet og så sig fra den ene side til den anden da hans øjne opfangede denne fremmede fyr sidde et par meter fra ham. Hvorfor han mon sad der alene? Han fumlede i sin jakkelomme og tog sin smøger op, han lagde en cigeret mod læberne og tog sin lighter op. Han prøvede forgæves at tænde sin smøg men lighteren ville ikke rigtigt hjælpe til. Efter et par forsøg fik han gang i lighteren og tog et hvæs af smøgen mens den langsomt blev tændt op. Dejligt. Han tog et skridt af gangen hen mod den fremmede, mens han lagde lighteren og pakken tilbage i lommen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   Ons 08 feb 2012, 09:57

"Hvad laver jeg her?" Mumlede Amishia for sig selv, da hun opdager at hun stod foran en af de nyeste 'in-steder'. Hun fnyste og missede mod de stærke diskolys. Larmen var ulidelig og den såkaldte musik forfærdelig - i hvert fald i hendes ører. Hun lod hendes grønne øjne, der nærmest lyste i mørket, søge henover senmodernitetens svar på fest og glade dage, men holdte sig i skyggerne. Hun turre endnu ikke at snakke med andre end sig selv og stole på andre end sig selv. Hun kiggede kort ned af sig selv, og sammenlignede hendes tøj i forhold til andres. Det slidte og praktiske look var vidst ikke in mere, så vidt hun kunne forstå. Hun sukkede, og lod sit lange røde hår falde ned om hendes skuldre, da det eller havde været opsat i en hestehale. Men forsat, holdte hun blot øje med de andre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   Fre 10 feb 2012, 09:17

Enok kørte rundt i hans fars gamle pickup og havde set på øen i en uvis tid da han på vej til domkirken kom til at holde ud for et diskotek. Han kikkede lidt på folkene der stod udenfor og indgangen, da han fik øje på en pige der stod og lignede hun gemte sig eller lignende.
Da trafikken igen satte i gang, og han kørte forbi hende kastede han hende et sidste blik idet han mærkede den alt for kendte følelse i krop og sind.

Han kørte lidt rundt i området før han parkerede bilen, kikkede sig i spejlet og sikrede sig at der ikke var nogle spor eller noget at se inden han steg ud, låste døren efter sig og gik hen mod diskoteket for at se nærmere på pigen der virkede til at gemme sig.

Da han kom hen til diskoteket og så at hun stadig stod det samme sted, dannede han sig et hurtigt overblik over omgivelserne inden han gik hen til hende og med et smil sagde:

"Hey, what´s wrong? trubbel getting in?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   Fre 10 feb 2012, 09:28

Amishia, der i længere tid havde stået i sine egne tanker, vendte sig chokeret om og kiggede med bedømmende øjne på ham. Hendes puls steg og hårene rejste sig på hendes arme. Det var flere år siden at nogen havde taget initiativet til at snakke til hende. Selvom hendes tanker rasede, fandt hun så hurtigt hun kunne frem til kommunikationens basics. Hun rettede ryggen, bedømte manden foran an hende en sidste gange og pressede sig op af muren bag hende. Hele denne proces tog hende 20 sekunder, men til sidst svarede hun

"No. Who are you and why are you talking to me?"

Hun kiggede ham hårdt i øjnene, og trods han smilte til hende, blev det ikke gengældt. Ikke pga. mangel på venlighed, men grundet hendes overnaturlig skabe tænder, hun desværre ikke har haft mulighed for at skjule.
Tilbage til toppen Go down
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   Fre 10 feb 2012, 09:38

((Hey hey hey! Man overtager ikke andres tråde sådan. Så venter man. Der er en rækkefølge i tingene. En af gangen poster, og så venter man på hinanden - tålmodighed. Det står i reglerne ;) ))

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Stefan
B-rang
B-rang
avatar

Antal indlæg : 744
Bosted : Hos Procella
Beskæftigelse : Fester, Grafitti, Musik - men er blevet Jæger Trainee og tiden går meget med dette.

IndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   Fre 10 feb 2012, 10:42

//Oh Wtf? .. Guys, Det her er et privat emne, Vil i emne, så skriv en PB, så kan vi aftale et åbent fælles emne :)//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Abstinenser -Sasuke-   

Tilbage til toppen Go down
 
Abstinenser -Sasuke-
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: