The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Wondrous meeting (Eliot+Nari)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   Ons 15 feb 2012, 07:13

Vampyren smilte bredt så de lange, knivskarpe tænder kom til syne. Han holdte døren for Narcissa, men fuldte så efter Narcissa:
"Well... I guess we all have our talents..."
Han havde ikke tænkt sig at afsløre hvad han kunne. Det skulle for altid være et gemt element, medmindre det blev nødvendigt at illustrere denne evne. Eliot gik igennem mørket uden problemer, dog forholdte han sig bag ved Narcissa og gik med forventningsfulde skridt imod bassinet. Så vidt han endnu var orienteret, så lå det ikke i luften at de nødvendigvis skulle bade nøgne og komme hinanden ved, dog udelukkede han ikke noget, egentlig var han vel overbevist om at hun var ude på at forføre ham. Han smilte svagt da de nåede bassinet, men smilet blev til en forstummelse da dæmonen modigt og selvsikkert, lod kjolen falde af den kridhvide, bløde hud.
Eliot var vant til at færdes i og se nøgenhed, men alligevel havde han regnet med at han selv måtte pakke kvinden ud. Overraskelsen forvandlede sig til en voksende lidenskab, hans vampyriske side havde svært ved at holde sig i snor nu. Han bed sig i læben, men trak så detektivjakken af. Han betragtede kort pletterne, men smed den så fra ham, som om det aldrig havde været hans ynglingsjakke:
"Really... how fascinating..."
Et svagt smil bredte sig som han nu indså hvad han havde i vente - eller, han håbede da at hans ønske ville blive opfyldt og at dæmonen ikke blot elskede at bade nøgen. Hvis han tog fejl, ville han blive utroligt, utroligt skuffet. Han kunne lide en kvinde der drillede, men slet ikke når hun var nøgen. Der var det afgjort. Han ville ikke kunne holde sig væk længere. Da hun gik hen til ham, havde han allerede fået skjorten af. Hans hud var mindst lige så hvid som Narcissas, hans krop var spinkel som hendes, han havde dog svage antydninger af muskler, nogle der havde været med ham som menneske og som nu levede i bedste velgående som vampyriske muskler. Han lukkede vagt øjnene i da hun nu stod tæt på ham, hendes duft, specielt duften af hendes blod, var euforisk. Han ville bide, men han nænnede det ikke. Han vidste ikke hvorfor han ikke nænnede det, i hvertfald gjorde han det ikke endnu... Han åbnede blidt hendes ene sko og lod den falde stille på gulvet. Hans stilhed antydede, som havde han råbt op, at han hellere end gerne ville hjælpe hende af med skoene. Han trak hendes andet ben op imod sig, langsomt, men fast, og lod endnu en sko falde:
"There you go, darling... You want me to take off the rest?"
Han talte hviskende imod hendes øre med den spinende, forførende, hæse stemme, der var en blanding af en drengerøvs stemme og en rigtig mand der havde røget for meget. Uskyldigheden, der endnu varede ved, tog livet af ham, specielt nu hvor hun stod så tæt at deres kroppe nærmest udgjorde én. Han lod sine hænder glide ned af hendes tynde, spinkle arme, mens han plantede et kys på et ømt sted ved hendes hals. Hans øjenlåg dirrede kort, det var svært for ham ikke at kaste hende ned i vandet og tage for sig. Det var som en løve der passerede et bytte, sulten, men afholdende. Lige ved at sprænges, med kløerne fremme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   Ons 15 feb 2012, 07:37

Hvis begrebet om et paradis havde givet mening for dæmoner, så ville det være lige præcis dér Narcissa befandt sig lige nu. En indre gysen gled igennem hende da hun mærkede de iskolde læber imod sin hals. Hun drejede sig imod Eliot og lagde hovedet let på sned. De sorte øjne fangede hans krystalblå blik og holdt det fast som i en skruetvinge.

"No need to... do not think they will prevent us from doing..."

Hun hentydede til de selvsiddende strømper, og lod sætningen stå uafsluttet, som et løfte givet uden ord. Spinkle glatte fingre fandt hans bukselinning og arbejdede øvet med at åbne bukserne, stadig mens hun så ham dybt i øjnene. Dæmonen smilede tilfreds da hun mærkede hvordan buksenere med hendes hjælp gled ned over Alexanders slanke hofter og landede på gulvet under ham.

Narcissa trådte helt tæt ind på ham og lod sine bryster strejfe hans brystkasse. Han var utroligt kold, og hun kunne ikke helt finde ud af om hun nød det, eller om kulden var hende til gene. De varme læber lagde sig over hans mund og egentligt var hendes plan at hun langsomt ville gå på opdagelse i den.

Men pludselig mærkede hun sig selv gribe hårdt om ham, presse sig imod hans mund og nærmest sluge ham i et grådigt og vådt kys. En dyb strubelyd slap hende og i næste nu var de i halv spring, halv løb på vej ud over kanten af bassinet.

De to kroppe, der var slynget tæt sammen i et hvidt slør af nøgent hud, ramte vandets overflade og et brus af vand og larm slog omkring i det store rum.

Vand fossede omkring dem i et virvar og kulde greb fat i hendes krop. Men hun registrerede det ikke, fattede kun den mand hun havde i sine arme. Kyssene var grådige og hun pressede sig ind imod ham, så han fik den ære af at mærke hele hendes fysiske væsen imod sig. Vejrtrækning var ikke nødvendig for hende, og hun slap den luft det var i hendes lunger. Langsomt sank de to skabninger til bunds. Narcissas sorte øjne strålede imod ham i det mørke vand der kun var oplyst af månens skær. Hun slyngede benene omkring ham, pressede ham brutalt imod ham og krævede sin ret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   Ons 15 feb 2012, 08:18

Eliot kyssede hende forsat rundt på halsen og skulderen, lidenskabelig og som en løve, der nu endelig havde fået sit bytte. Han lod hende strippe ham for resten af sit tøj og lod sig falde ud over kanten med Narcissa. Hendes læber var brandvarme i forhold til hans, men hendes vilde tilgang matchede hans egen. Da han mærkede hvordan hun ikke var sart, gav han sig selv fri tøjler.
Som hun pressede sig imod ham, pressede han imod hende og gengældte de grove, grådige kys, der alligevel føltes pirrende og godt trods brutaliteten. Han lod en hånd glide ned af hendes mave om til hendes balde, som han klemte og derefter forlod for at trække hendes ene ben mere op til sig.
Vampyrers himmerige var i blodrusen, kun der kunne den ultimativt findes for dem, men den seksuel omgang og denne blodrus var ikke blot himlen, det var noget forbi den. Eliots anden arm havde et jerngreb om Narcissas spinkle krop, hans læber var nu i en voldelig symbiose med hendes. Hans fødder ramte bunden i en hoppende bevægelse, dog blev hans krop ikke udfordret af den ændrede tyngdekræft.
Han pressede Narcissa ind mod muren under vandet, ikke på den blide måde så hun ikke ville slå sig, men på den hårde måde som han vidste at hun ville kunne tage. Hans læber bevægede sig ned imod hendes bryst, som han kyssede ivrigt. Han blottede kort sine hugtænder, han kunne snart ikke tage fristelsen mere. Begge hans hænder fæstnet om hendes lår, så han kunne holde hende oppe.
Læberne bevægede sig op imod halsen, ligeledes bevægede den ene hånd sig op imod hendes overkrop. Han vidste at hun ville forblive fastlåst om hans hofter. Han kunne lide at han ikke behøvede at passe på hendes fysik, at han kunne slippe sine hæmninger fuldstændigt uden at bekymrer sig.
Det gjorde han så, ved at lade sine hugtænder synke ned i hendes hud og ved at lade sig blive helt ét med Narcissa. Han udstødte et dybt støn, blandet med et suk, der selv kunne høres under vandet. han havde sin fire hånd begravet i hendes hår og med et fast greb om hendes nakke. Han vidste ikke om hun ville have det her, men det var hvad han ville have. Han havde, og ville altid tænke på sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   Ons 15 feb 2012, 08:42

Narcissa mødte alle hans bevægelser med en voldsom fryd. Det sorte hår dansede omkring dem og overfladen blev brudt af skvulpende bølger forsaget af de to kroppes brutale bevægelser.

Hun registrerede kort de ru bassinmur imod sin ryg og følte hvordan han lagde kræfterne i hvert eneste stød. Smerte og nydelse blandede sig i den mest berusende cocktail hun kendte.

De slanke fingre gravede sig ind i hans ryg, pressede hårdere end noget menneske nogensinde ville bryde sig om, rev i ham og forsøgte at trække ham tættere ind til sig, på trods af at dette var fysisk umuligt - med mindre de rent faktisk gled sammen i én krop.

Vandet ommkring dem blev langtsomt farvet lyserødt idet dæmonens negle tegnede spor hen over vampyrens ryg. Hun ænsede ikke længere hans kulde, eftersom vandet fik hele verden til at glide sammen i en stor masse i hendes bevidsthed.

Hun spærrede øjnene op da hun mærkede spidse tænder penetrere hendes hals. Et dybt suk lød fra dæmonens hals, hånden imod hendes nakke sendte bølger af velvære igennem hende.

"Watch it fanger..."

Ordene talt af hendes mund kunne lige så godt have været sagt ovenvande. De flød imod Alexander og var så tydelige som havde vinden båret dem. Hun vidste at de fleste mennesker blev sindssyge af at drikke hendes blod, hvordan ville det påvirke en vampyr?

Tanken var hurtigt glemt og hun mærkede hvordan hendes hofter knagede under det voldsomme pres vampyren lagde imod dem. Narcissas ansigt krølledes sammen i en blanding af et smil og et udtryk af ren nydelse.

Hun kunne ikke holde sig selv tilbage længere, men lod sit inderste tage over. Hele verden var for hende en bølge af ren nydelse og hun registrede ikke længere bevægelser, blod, tænder, hænder, nøgent hud og lemmer. Det hele flød sammen for hende.

Heldigvis for Narcissa var Alexander intet menneske. I så fald havde det været en ganske kort fornøjelse for dæmonen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   Tors 16 feb 2012, 10:48

Eliots verden var ligeledes flydt sammen i en plasma af paradis. Hendes negle i hans ryg gjorde ham intet, skønt han ikke havde oplevet noget lignende før. Han havde, utroligt nok, kun haft sex med mennesker, hvilket nu viste sig at være en kæmpe fejl fra hans side af. Han spandt som en tiger, mens blodet dryppede ned af hans hage og ramte Narcissas overkrop. Han kunne mærke hvordan hele hans krop blev fyldt med en giftig væske der gjorde ham utrolig fjern i blikket. Endnu var hans krop ikke påvirket, men han vidste at han snart måtte stoppe.
Han forsatte med at være så tæt på Narcissa så muligt, deres kroppe unisone grundet elskovsakten. Han sukkede igen hårdt og tog munden fra bidesåret for at møde Narcissas læber. Hans øjne var lukket passioneret i, som hånden ved nakken lod sine fingre danse ned af dæmonens bryst til hendes hofte. Han kunne mærke hvordan det overnaturlige nærvær satte ham på arbejde, men ligeledes tillod ham at være mere vild. Han lod sit greb være om hendes balder, i det at han satte væk fra muren. Han kyssede hendes overkrop, for så dernæst at lægge hende ned på bassinets bund.
Han havde aldrig gjordt det på denne måde før, men han fandt det spændende og sjovt. Hans rus og Narcissa sendte ham til et univers han aldrig havde befundet sig i. Han trak sig længere op i hende, mens hans læber hårdt, men ligeledes pirrende med små nib, mødte hendes.
Han vidste at han nok ikke ville få en lignende oplevelse nogensinde. Han ville nyde den, så længe det var muligt...
Efter en stund med lidenskab og uforståelig eufori, havde de nået deres klimaks. Han havde knurret som en tiger, men lydt i stil med en ung mand, delvis sårbar, delvis alt mulig andet som man aldrig ville kende til. Han ville have mødt Narcissas læber en sidste gang, men var faldet igennem bassinmuren da han var blevet klynget ind mod denne i sidste periode af akten. Han var endt i en kælder, men han registrerede det ikke. Han var faldet omkuld i lammelse, hvor han var bevidst, men helvedes udmattet og høj på Narcissa. Han lå der, skinbarlig og euforisk. Han havde virkelig aldrig oplevet noget lignende.

//Blackout// (Det bliver lidt ensformigt i længden)

-Out.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   Tors 16 feb 2012, 11:32

Narcissa var helt væk i ren fryd og nydelse. Hendes dæmoniske instinkter og opretholdelsesdrift havde forlængst taget over og fjernet enhver form for fornuft. Himlen kunne have været faldet ned om ørene på dem, og hun ville ikke ænse det.

En bølge rullede igennem hende og slog alt rest af sansning ud af hende. Flere meget lange sekunder senere glippede hun med øjnene og så en lyseblå bassinbund foran sit ansigt. Hun skubbede fra bunden og så så omkring. Han var væk, men hun var ret sikker på at han ikke havde forladt hende. Hvordan i alverden var dét gået til?

Vandets overflade blev brudt og hendes skarpe ansigt fangede månens skær. Med rolige bevægelser gik hun over til bassinets kant og trak sig op. Vandet drev af hendes nøgne krop. Hans tøj lå der stadig... hvor i alverden var han blevet af? Hun lod sine øjne glide over bassinet, men fandt ham ikke. Til gengæld kunne hun konstatere at vandet var blevet farvet lyserødt af deres blod. Der var nok nogle mennesker der ville blive hidsige i morgen.

Med et lille skævt smil trak hun sit tøj på og overvejede kort om hun skulle tage hans med sig.

Få minutter senere bevægede hun sig ned af en snedækket gade. De høje hæle gav genlyd omkring hende. En af Alexanders smøger sendte røg omkring hende idet hun bevægede sig hjemad. Hans titaniumlighter glimtede svagt imellem hendes slanke fingre.


((End))
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Wondrous meeting (Eliot+Nari)   

Tilbage til toppen Go down
 
Wondrous meeting (Eliot+Nari)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» the meeting with the mistress - Abaddon
» First meeting // Sylvester // xxx

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: