The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Nat Nat p=Laroy

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Nat Nat p=Laroy   Tors 29 dec 2011, 09:33

Tid 20:00
Sted PNC
Vejr Mørkt og køligt uden for.
Omgivelser overfyldt.
Påklædning sort læderjakke, sorte jeans, sort top. Sorte stiletter.

Norah kom roligt gående ned af en gade, som senere hen om et hjørne ville føre til Petronia Night Club, hun havde efter hånden været i del tid i byen nu. Selv om hun ikke lige frem havde fundet et sted at bo endnu, hendes lange, blonde hår sad perfekt i mens hun gik. Hun smilede, men smilet famlede en smugle da hun nærmede sig klubben, folk stod i kø til langt ned af gaden. Hun rystede kort på hoved, hun skulle nok komme ind uanset hvad. Mørket var kommet hurtig i den her tid, men nu nærmede det sig også vinter tiden. Så det ville være klart hvis der var køligt, og mørkt tidligt om morgen, og tidligt om aften. "Jeg skal sgu nok komme ind" mumlede hun for sig selv, og gik forbi den lange kø for at komme op. "Goddag Louis, vil du lagde mig passere denne gang?" Spurgte hun dørmanden, som så overrasket på hende. "Hvordan kan du vide mit navn?" Kom det fra ham, "dit navne skilt mere eller mindre." Afslørede hun, selv om hun ikke havde afsløret det helt rigtig. Han havde jo haft navne skilt på, så det ville være klart hvis hun kunne vide hvad han hed. "Så lad gå" opgav Louis og sukkede, "tusind tak Louis" sagde hun som det sidste inden hun smuttede inden for.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nat Nat p=Laroy   Tors 29 dec 2011, 09:44

Laroy kom stille og roligt gående ude på gaden da han var på vej hen mod den så kendte klub PNC som den blev kaldt, man sagde næsten aldrig hele den klubs navn da det var meget langt i det. Det var en dejlig aften som skulle bruges på noget sjovt så derfor ville han på nat klub og more sig som han nu gjorde så tit, man kunne jo aldrig vide hvad aften ville bringe den kunne bringe en masse ting.
Han kom hen til indgangen og stod lidt i kø før det var hans tur til at blive lukket ind og han viste ID da denne mand ikke helt troede på at han var gammel nok til at komme ind i klubben, da der var gået lidt tid blev han lukket ind og alt det så han gik ind og kiggede sig omkring og gik lige op i baren og bestilte sig en martini, en af de mange drinks som han godt kunne lide ud af alle de andre drinks man kunne få lavet nu om dage.
Tilbage til toppen Go down
 
Nat Nat p=Laroy
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: