The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Hello, Balli. What are you doing? - Balthasar.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Hello, Balli. What are you doing? - Balthasar.   Man 26 dec 2011, 12:30

Tid:
Omkring 22.
Sted:
Petronia Night Club.
Vejr:
Vejret er gråligt, og fra himlen daler en blanding af sne og støvregn.
Dato:
26. December, 2011.


Udenfor stod hun. En pige, med det mest falske hår, man skulle lede længe efter. Det var rødt og krøllet, bundet op i to rottehaler, der stak ud fra toppen af hovedet. Pandehåret var skjult af et par skibriller, der havde en sort kant, mens glasset var mørkt og reflekterende. Hun bar en gennemsigtig bh, og indenunder havde hun to, sorte stykker tape til at danne et kryds henover hendes brystvorter. Benene var iklædt et par røde fiskenet strømper, og et par stramme læder-hotpants, der fremhævede hendes kvindelighed. Ansigtet var malet helt hvidt, men læberne derimod var skærende røde, og over øjnene lå en heftig, blå øjenskygge. Hun bar et par sorte, lange militærstøvler, der havde et grønt lak-finish.

Hun stod som nummer tre i køen. Foran hende stod to unge piger, der fjantede helt vildt og legede ”åh-så-sexede”, men man kunne bare se hvor tydeligt det var, at de var mindreårige. Den ene var fladbrystet og havde et lettere drenget ansigt. Hun prøvede vist at være tomboy, men makeuppen var for kraftig. Den anden derimod havde langt, lyst hår og en alt for kort kjole.

Will you please let us in?” hviskede den fladbrystede.

Please?..” istemte den anden.

Til sidst sukkede dæmonen. Tænderne begyndte langsomt at vokse i hendes mund, og hun mærkede hvordan indersiden af hænderne begyndte at klø. Hun var irriteret over de to små piger, der ikke kunne forstå det nej, de netop havde fået smidt i ansigtet.

He doesn’t want to let you in. Let some other people pass you?!” sagde Nevena hårdt og nærmest skubbede sig vej ind imellem dem og ind i selve natklubben.

Den dybe, pumpende lyd af bassen summede ud og blandede sig med stemningen i lokalet. Hvis man kom meget på Petronia, så vidste man godt, hvilke typer det var der sad i hjørnerne og røg. Og selv om der hang skilte over enhver bås og enhver sofa, med teksten ”Feeding isn’t allowed here.” eller ”Please, don’t bring your own food or drinks.”, så sad mange vampyrer og dæmoner i de dybeste afkroge af baren og fik lokket menneske- eller engleblod i sig. Selv var Nevena sådan en type, men i aften syntes hun ikke at kunne genkende nogen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hello, Balli. What are you doing? - Balthasar.   Tirs 27 dec 2011, 13:17

Bal kom til Petronia. Hvorfor han var kommet der var simpelt. Han havde hørt rygter om at folk ikke overholdt de gamle love. Loven om at mennesker ikke måtte vide at der fandtes overnaturlige væsner. Han havde sin sorte whifebeater på som altid, ingen trøje eller jakke. Kulde påvirkede ham jo ikke. Bal var høj, næsten to meter høj. Han var muskuløs bygget. Hans ansigt bare ingen følelses tegn og heller ikke hans kropssprog . Da han kom ind kiggede de fleste Vampyrer. Stort set alle så ud til at stoppe med at drikke synligt.. Dæmonerne så ikke ud til at reagere på at han kom ind med det var let at se at det gjorde Vampyrerne. Mange Vampyrer så ud til at liste sig ud af Petronia og andre så ud til at gemme sig mere og holde lav profil. Balthasars grønne øjne med deres sorgmodige blik kiggede langsomt rundt. Scannede lokalet. Det var klart at se at han var en man respekterede og frygtede. Ingen turde nærme sig ham. Da han havde set lidt rundt gik han over og satte sig i en bås alene. Dog så han havde udsyn. Vampyrernes reaktion så ud til at have påvirket stemningen meget. Mange vidste ikke hvad der foregik og hvorfor nogle blev så bange. Men Vampyrerne vidste hvorfor Bal var kommet og de skulle ikke nyde noget af at komme i klemme med ham. Der var kaos og Vampyrer gjorde hvad de ville. Men det så ud som om de opførte sig ordentligt når han var der.
Tilbage til toppen Go down
 
Hello, Balli. What are you doing? - Balthasar.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: