The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Mathias.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 08:00

Tid: ca kl halv 12
Sted: Petronia Night club
Vejr: Typisk november vejr
Omgivelser: Et dansegulv, borde, stole.... ja you know.

Jessie trådte ind gennem døren til clubben. Musikken var så høj den næsten havde blæst hende tilbage ud af døren, og hun kunne mærke bassen pumpe i blodet.
Langsomt banede hun sig igennem det overfyldte rundt på sine lange ben og skubbede sig frem gennem alle mulige forskellige mennesker og væsner. Musikken var næsten psykotisk men det gjorde hende ikke så meget, for det beroligede hende ligesom at vide at når hun kom ind på denne club, efterlod hun fornuften ved døren.
Endelig nåede hun op til baren og forpusted kørte hun en hånd gennem håret og satte sig op på en ledig barstol. Der var næsten ingen oppe ved baren. de fleste var ude og danse eller sad nede ved de små borde og flirtede og snakkede. Hun lænede sig over baren og råbte på bartenderen. Han kom hurtigt og hun fik hurtigt bestilt en øl. Den blev langet over disken til hende og nu sad hun bare og slappede af og så ud over menneskemængten. De langesommerbrune ben havde hun lagt over kors og hendes cowboy nederdel skjulte ikke meget. Af en eller anden grund var hun altid brun på trods af at hun var vampyr og det var november. men det var lige meget. Hun trak en pakke smøger op og tændte en med fingeren. Det var dejligt denne bar endnu ikke var blevet røgfri zone og hun indhalerede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 08:18

Vinden trak i den sorte, tynde t-shirt han havde på. Den trak gåsehuden frem på hans arme. En svag kuldegysning fór igennem ham, og han hilste kort på vagten uden for Petronia, inden han gik ind i varmen. Det var svært at gøre op om det var behageligt at det var så varmt, eller om det var ubehageligt i forhold til hvor koldt det havde været. Let trak han på skuldrene. Usædvanligt nok havde han besluttet at tage et jakkesæt på, for at gøre det mere ham, havde han smøget ærmerne op. Den var så lysegrå og stod ud, fra det ellers sorte tøj.
Afslappet, som var han hjemme, gik han op til baren. Tilfældigvis fik han sat sig ved siden at en yderst smuk blondine.
Et forførende smil blev sendt fra bartenderen, inden et glas whiskey blev sat foran ham. Hurtigt takkede han hende, og slap sin kontrol over hende. Hvilket fik hende til at se en smule forvirret og udmattet ud, men hun fortsatte, da han havde sørget for at hun ikke huskede på det.
Det var sjældent at Mathias brugte sin evne på denne måde, det var noget han først havde tænkt på, for noget tid siden. Det var smart, så sparede han penge, ved at udnytte folk. Moralsk forkert, men smart. Røgen gled forbi ham og han rettede opmærksomheden imod kvinden der sad ved siden af ham. "Undskyld, har du en cigarret tilovers?" spurgte han med et skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 08:30

En lille smule forskrækked vendte Jessie hovedt mod stemmen der havde taalt til hende. Hun havde siddet oplugt i sine egne tanker men rettede nu opmærksomheden mod den flotte unge mand der sad ved siden af hende. "Øhm ja da. Klart" Smilede hun så og fiskede pakken op af lommen på sin sorte læder jakke igen. Med et lille smil bød hun ham og stak så pakken tilbage i lommen. Ubevidst fløj hendes hånd op til det blonde hår og rettede lidt på det, en dårlig vane hun havde når der kom en pæn dreng inden for en bestemt radius. "Vil du ha' ild?" Spurgte hun så og løftede en finger. En lille flamme som på en lighter tændes på spidsen af hendes finger og hun løftede den så han kunne tændet. Selv tog hun endnu et hiv af sin egen cigaret og askede i det nærmeste askebære, inden hun satte sin ølflaske for munden. *Dejligt, endelig en at snakke med* Tænkte hun og kiggede nærmere på ham. Han var meget flot og hun kunne særligt godt lide hans øjne. Der var et eller andet strejf af noget mystisk. Forførende måske?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 08:43

Mathias tog imod og takkede pænt. Han lod hænderne løbe ned af siderne på jakken, men de virkede til at være tomme, der var i hvert fald ikke nogen lighter i dem. Men inden han kunne at spørge hende, kom hun ham i forkøbet. Forbavset stirrede han på hendes finder, men trak så på skuldrene og lænede sig frem imod hende og tændte cigarretten på hendes finger. Hurtigt lod han blikket glide rundt i rummet, der var ingen der kiggede. Heldigt. Men det var da ellers sjældent at man så nogle bruge deres evner, så åbenlyst. Men han skulle selvfølgelig ikke snakke, han havde selv lige gjort det.
Han tog et hvæs og lod røgen fylde hans lunger, det var afslappende. Normalt røg han ikke, det var et af de priviliger han nogen gange kunne tage sig. "Mange tak," sagde han og sendte hende et stort charmerende smil. Med sin frie hånd ruskede han let op i håret, imens han betragtede hendes nu blottede hals. Han rakte sin hånd frem imod hende, "mit navn er Mathias," hilste han, da han blev sikker på at hun ikke sad og ventede på nogen. Hun så en smule ensom ud, faktisk. Hvilket undrede ham, når man tænkte på hvor køn hun var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 08:53

"Jessie" Svarede hun med et skævt smil og tog hans hånd. Den var stærk og hun var lige ved ikke at give slip, men tog sig selv i det. Det virkede som om han var i fuldstendig i kontrol over ham selv og det havde en beroligende virkning på hende. Pænt trak hun hånden til sig og lagde den på sit lår. Hendes lille indspektion af hans ansigt blev afbrudt af at hun kunne mærke varmen fragløden på sin smøg og hun kiggede ned og skyndte sig at skodde den i askebæret. "Så vendter du på nogen?" Spurgte hun så og så på ham. Inderst inde håbede hun lidt han ikke gjorde men skubbede det væk. Igen ølflaksen for munden og igen et blik på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 09:12

Mathias trykkede den let. "Jessie," sagde han for sig selv, "Jessica?" regnede han sig selv til. Hurtigt tog han en tår af sit glas, væsken brændte sig vej ned igennem hans hals. Det var rart, gav ham den ekstra ro. Han stillede glasset på barbordet, og bevægede det rundt i hans hånd, lod fingrende undersøge det fra top til tå, ubevidst.
Et skævt smil var om hans læber da han svarede. "Nah, jeg er her alene, for at slippe for kulden," sagde han imens at hun drak af flasken. "Hvad med dig selv?" spurgte han, selv om han havde sin ide om at hun ikke ventede på nogen, kunne det være at han tog fejl. Igen og igen satte han cigarretten til læberne, inhalerede røgen. Hurtigt lod han sit blik glide ned af hendes skikkelse. På de lange brune ben og det blonde hår. Igennem de tunge lugte, var der en der skar sig igennem. Og det gik op fra ham, at den kom fra hende af. Vampyr. Kort smilede han for sig selv. Der kunne man bare se. Det var derfor hun havde så meget kontrol over sin evne, og så, så ung ud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 21:29

"Næh jeg er her bare. " Smilede hun sødt og så ud over menneskemængten. Bassen pumpede hårdt og en lugt af sved og for meget parfume slog imod hende fra dansegulvet. Der var så mange her, der ikke anede hvad der kunne vente dem ude i natten og hun smilede lidt for sig selv. Selvom hun nok lignede en af dem lagde hun ikke særligt meget skjul på hvad hun var. Gad vide om han vidste det... Oh well, det var også lige meget. Igen sad hun og kiggede ud over de dansende og var fordybet i hendes egene tanker. Forsigtigt forsatte hun med at tegne små mønstre på sit lår.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Mathias.   Fre 25 nov 2011, 23:07

Mathias hævede let øjenbrynet, "Men hvad laver du her så, når du 'bare er her'?" spurgte han muntert. Endnu engang tog han en tår af sit glas, han fik det hurtigt tømt, og satte det på baren. Hans blik flakkede hurtigt hen til en af bartenderne, der forvirrede fyldte glasset op igen, og han vendte derefter blikket hen på kvinden. Mathias tog et sidste hvæs af smøgen inden han askede den. Måske var hun ikke særlig interesseret i at tale med ham? Tanken strejfede ham kort, og det fik kort en rynke til at vise sig i hans pande.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Mathias.   

Tilbage til toppen Go down
 
Mathias.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: