The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Take a step!-Zean

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Take a step!-Zean   Tirs 22 nov 2011, 09:31

Dag:Fredag
Dato: 25/11-11
Omgivelser: En masse fulde mennesker/væsner .
Tid: 00.22
Vejr: stjerne klart men køligt.
Årstid:Vinter
på: http://3.bp.blogspot.com/-_coKM_-4P1A/TrLKnoT7P_I/AAAAAAAABYE/gXFmiIDka-8/s1600/Kristen+Stewart+Glamour+Cover+dresses+December+2011-5.jpg

En stjerneklar himmel en gang sexede danse, en masse spurgt, væsner, blod, stoffer og en Hayley. En kvinde med lang sort/brun hår havde valgt at tage i byen. den her gang var der gang i den. De sorte højhæle førte den flotte, sexede og blege vampyr hen af gulvet. hun kom ind i baren med kontrol over hende og stedet. hun skulle være sikker på hun ikke blev over faldet af menneske folk som aldrig i alle de år de har levet, set en vampyr dame før men intet skete hun åndede lettet op. hendes fødder fulgte hende op til baren hvor hendes læber begyndte at bevæge sig samt en fræk men fin stemme kom ud "En øl uden opvask" Hun smilede sit charmerende smil. betalte sætte sig på bar stolen. Hun lød en finder køre kort rundt i toppen af flasken men tog så en tår og lod blikket glide hen af rummet..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tirs 22 nov 2011, 18:52

En aften som så mange andre. Ja...faktisk var det ved at blive en vane, igen. At sætte sig til at drikke alkohol, uden nogen plan for aftenen. Det var bare så...befriende. Han var fri for at tænke på noget som helst, kunne bare slappe af og gøre som han ville.
På havde han nogle tilfældige kondisko, mørke jeans og en sort T-shirt. I hånden en øl.
Han lod en hånd glide gennem sit mørkebrune hår, da en tilfældige ung pige kom hen til ham, lugten sagde...menneske.
Han sukkede svagt, han gad ikke mennesker. Gad ikke flere mennesker. De var kedelige...altid det samme.
"Hej smukke..." sagde hun og gjorde tydeligvis alt hun kunne på at virke fræk og sexet. Zean lod kort blikket glide over hende.
"Hej...Se, jeg tror der sidder en anden mand, helt alene der ovre...Hvorfor går du ikke over og leger luder med ham?" sagde han lige ud, men en anelse dæmpet så det kun var hende der opfangede det i larmen fra musikken og snakkende folk.
Hun blev selvfølgelig sur og gik igen.
Zean smilte bare, rystede på hovedet...Og drak videre.
Selv da lugten af vampyr blandede sig med alle de andre lugte....
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tirs 22 nov 2011, 19:42

Hayley's læber slap et svagt suk. hvorfor var der næsten kun mennesker. hun var så inderlig træt af dem hun havde lige spist en fin lille engel, inde hendes fødder valgt at føre den ret så smukke vampyr kvinde i byen. Hun lod roligt øllen sinke sig ned fra hendes læber, og lod den hvile på låret i hendes hånd. En underlig duft af dæmon. i en høj rang kom frem. hun tænkte lidt *Måske noget spænde at snakke med.. Hayley havde måske en kæreste. men hun var faktisk ikke sikker, hun havde ikke set ham i et halvt år. hun kaldte sig single.
Hendes smukke ben lændete på gulvet med en lille lyd. Hendes ben førte hende elegant hen i mængden af de dansene kroppe. Og fik øje på dæmonen hun stod roligt og tjekkede ham forsigtigt ud. han var jo en meget pæn mand. Hun gik roligt vider.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 23 nov 2011, 02:26

Han tog en tår af sin øl, og tømte den dermed. Han bestilte en ny, som snart blev serveret.
"Well, well..." mumlede han og lod sig dreje en halv om gang rundt på stolen, da han kunne lugte at vampyren kom tættere og tættere på. lugten blev skarpere og skarpere.
Han fik øje på en ung kvinde som kom gående hen imod ham...Han ldo kort blikket glide over hende, som han gjorde med stort set alle for at bedømme dem.
Hun var faktisk flot nok, hvilket noget sagde han at hun også selv syntes...noget i den måde hun gik på. Men kvinder med selvtillid var jo også langt at foretrække.
"...nogen har sluppet vampyren løs" smilte han med sine mørke øjne hvilende på hende. Han mente intet nedværdigende med det...bare ne løs kommentar, så hun viste hun ikke havde undgået hans opmærksomhed.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 23 nov 2011, 07:47

Hans prøven på at hun ikke skulle undgå hans opmærksomhed virkede. Et smil kom frem på hendes læber Hun lændete foran ham.. " Men bare rolig farlig er hun ikke" hun blinkede kort til ham med et charmerende smil. Hun lod den ene arm føre hendes hånd op på hoften og den anden blev ned af siden.. Hendes blik gled over ham.
slet ikke et dårligt syn... Hun lod tunge spidsen glide over hendes læber og fugtede dem blidt. et blink af en tunge piercing blev kort vist. Hun smilede blidt til ham... og lod en hånd køre gennem sit elegante brune hår og rakte ham så hånden "Hayley" sagde en ret så sexede stemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 23 nov 2011, 18:47

Han grinte roligt.
"Der skal mere til at skræmme mig" svarede han. at give hånd havde aldrig været hans kop te...det var en menneskelig gestus, noget mennesker gjorde. De gjorde for at sikre sig der var fred mellem to mennesker. Giver de hånd, er der mindre chance for kamp. Det er hvad det havde betyder og hvad det stadig gjode, ubevidst. Folk ville jo nok kigge lidt, hvis der var en der ikke gav hånd, ikke?
Det var tydeligt at vampyren foran ham, selv mente hun var sexet og gjorde sit for at overbevise ham om det samme. Men nu måtte man se hvad det kunne blive til.
"Zean" smilte han og brugte i stedet sin hånd til at tage en tår af sin øl. Hvordan hun ville reagere på det, var ikke til at vide. Han afviste hende ikke...eller, han viste selvfølgelig ikke hvordan hun ville tage det, men han var stadig interesseret...han gav bare ikke hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 23 nov 2011, 20:20

Endnu en der ikke gav hånd. man kunne aldrig vide med den her verden. men Hayley valgte bare tag en tår af si øl. hun sætte sig ned ved siden af ham. og kiggede roligt hen over danse gulvet men så hen på ham. " Hvaså" spurgte hun bare roligt. men stadig charmerene .
endes blik tjekkede ham endnu engang nu sad de jo helt op af hinanden. eller der var jo lidt afstand. hun lod øllen lande på hendes læber igen. den her tår blev lidt støre.
ikke fordi hun var nervøs eller noget hun havde bare ikke rigtig noget at sige. andet end "Lyst til at anse" Hayley var professionel danser. men det var i mave dans og shake ergo sexed danse. Hendes øjne glimterede og hun så spøgerende ud?--
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tors 24 nov 2011, 08:05

Han tog selv en stor tår af sin øl. Tømte den næsten og satte flasken på disken. Han vendte sig halvt om mod hende. Denne gang...virkede det som om hun faktisk havde opsøgt ham. Ikke fordi han ikke ville lege med, men han ville lade hende kæmpe lidt for at få ham. Teste hende lidt, kunne man vel sige.
Han lod blikket glide over dansegulvet for at tjekke om det var det værd. Fyldt, som altid. Men det var ikke umuligt at finde plads.
Selv var han en elendig danser...HAn havde ingen anelse om hvor han skulle sætte sine fødder, han var bare glad, så længe han ikke trådte nogen over tæerne.
"Tjo...Lad os" smilte han, han rejste sig og tilbød hende galant sin hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tors 24 nov 2011, 08:43

Hayley kunne bedst lide udfordringer så ja lidt skulle der da være for at hun ville snakke/ prøve på noget. men det skulle heller ikke være umuligt. Hayley studerede ham og situationen og nej det så ikke umuligt ud. så hvorfor ikke blive ved med at prøve. og nu når han sagde jo til at danse så kunne hun da ikke lade være med at smile. Sang skiftet fik hendes smil til at ænder hendes smil til noget lidt mere frækt . hendes øjenbryn gav et hop. nu var hun frisk og langt fra ude af form. den her kunne hun danse sexet op af ham.
Hun lagde sin hånd blidt i hans løftede sig elegant ned af stolen og kom ned på gulvet og stod der sexet , men gik så med ham ud på danse gulvet og lagde kort hænderne på hans skulder med front imod ham hun gik op af ham lavede et kort shake men vendte sig så om, hun lagde den ene arm rundt om hans hals . hendes røv ramte hans skridt og begyndte at kører i 8 taller.
SANG SKIFTET: http://www.youtube.com/watch?v=VnkuvR5ZzT8&feature=related
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tors 24 nov 2011, 09:47

Musikken var typisk for de unge i denne generation. ikke for at lyde gammel...men det var den jo.
Og derfor blev den selvfølgelig også spillet på diskoteket. Men han havde intet imod det, det var noget man vænnede sig til og spillede med på.
Han fulgte hende og kunne mærke hvordan denne aften virkelig kunne blive sjov.
Han lagde sine hænder om hendes hofter, både da hun stod med front mod ham men også da hun vendte sig om. Åh ja...han havde måske undervurderet hende lidt...Men denne vampyr kunne virkelig vække dyret i en.
Han mærkede hvordan det begyndte at røre på sig, da hendes røv gled rundt ved hans skridt.
Hans hænder gled op fra hendes hofter, op og ned, over maven og ned over hendes hofter, alt efter om hun bevægede sig den ene eller den anden vej...Selv svingede han sine hofter let, bevægede sig generelt let, i rytme til musikken.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 25 nov 2011, 09:55

Hayley vidste hvordan hun skulle bevæge sin krop. hun lavede en strut røv så hendes ryg var bøjet frem og rystede så med røven op af hans skridt. hun lavede en bue med ryggen og rettede sig op og rullede fire gange med maven men stoppede så. hun vendte sig op svingede det ene ben op om hans hofte og lændete over kroppen tilbage. Lidet efter rettede hun sig op og lagde kort munden imod hans hals. hun lod kort tunge spidsen lege med hams hals. hun fjernede hovedet og så på ham. hendes læber var tæt på hans men ville han skulle han tag det skridt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Lør 26 nov 2011, 20:21

Det var da vildt, som denne vampyr kunne gøre sig til. Det havde hun sikkert prøvet før, måske en del gange. en tanke gled gennem hans hoved, om hun var en af de kvinder der levede ved at lokke peng eud f folk.
Men hvis det var tilfældet, havde hun valgt den forkerte dæmon. Men det skulle hun jo nok finde ud af, lige nu ville han bare lege med på legen, også fordi hun vækket dyret indeni ham lysten, som gled gennem hele hans krop.
Da hun stod nærmest klar til at blive indtaget, kunne han ikke dy sig. Hun var god.
Han lod sine læber møde hendes og der gik kun et øjeblik før hans trænede tunge gled ind ind og legede med hendes.
Samtidig gled hans ene arm om hende, mens den anden gled ned over hendes krop, lod det glide over det ene bryst og ned over hendes røv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Man 28 nov 2011, 09:06

Da et bar bløde dæmoner lændete på hendes bløde kolde læber. lukkede hendes øjne lige så langsomt i. hun lod hendes læber skille sig og lod hans tunge møde hendes der lidt efter begyndte at lege med hinanden. Hayley vidste med 100 % sikkerhed at hun nu havde vækket dyret inde i ham.. hvilket kun kunne ende som noget godt. selvfølgelig var Hayley ikke end der kunne finde på at tikke penge eller få penge.. Penge var intet problem for Hayley dem har hun masser af. Da zean's hænder begyndte at køre rundt på Hayley kom der et svagt smil i kysset.. men ikke så det blev ødelagt... Hayley lod hendes ene hånd køre ned af ham og den anden lod hun køre op i hans hår.. og forsætte kysset..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Man 28 nov 2011, 09:56

Hun havde altså ikke tænkt sig at glide ud af det igen, men fortsatte. Jamen det var helt fint med ham!
Han fortsatte kysset i lidt tid, mens hans kærtegnede forskellige dele af hendes krop.
Til sidste trak han tungen til sig igen og så ned på hende med et lille smil.
"Jamen dog...et værelse, bare os to?" spurgte han så lige ud. De kunne jo ikke rigtig fortsætte lige her...men det var også nu hun havde chancen for at træde ud af det, hvis hun ikek ønskede at fortsætte...Men også nu hun havde muligheden for at sige ja.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tors 01 dec 2011, 08:33

Da kysset blev stoppet åbnede et bar flotte skinnedene vampyrer øjne op. hun nikkede kort til ham og kom frem med et smil frem ret så charmerende. men stadig sexed. hun skulle jo ha ham med 100 % .. Hun grinede kort af det an sagde. "Altså.. tag min hånd og følg med!" Hun blinkkede kort til ham rakte hånden frem til ham lod benet falde ned fra ham og lod den anden hånd hænge ned af sidden..


//Undskyld jeg ikke er så meget på min lille søster er indlagt! :( Så har ikke vildt meget tid //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 07 dec 2011, 06:56

Han så lidt på hende. Hvad havde hun i tankerne? Han kunne ikke lade være med at blive lidt mistænksom, siden det virkede som om hun havde...næsten planlagt det hele.
Han tøvede dog ikke, han kunne og ville nyde det. Lige meget om det var planlagt eller ej.
Han tog hendes hånd og blinkede til hende.
"Show me the way..." svarede han roligt, en anelse lavt så det mest var hende der kunne høre det.

//Det er helt okay, ved ikke hvad der er sket, men må det bedste ske :)//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 07 dec 2011, 11:43

Hun havede ikke planlagt det. men da de begyndte at kysse og fik rigtig lyst til hinanden. fik hun lyst til sex i en pool. Hun smilte til ham tog ham i hånden og førte ham hen til døren ud af klubben og hen til hendes mini cooper hun låste den op. første ham ind af døren i bilen sætte sig bag ratet og kørte hjem til sig selv. der gik ikke længe så var de der. hun holdte op i sin går, slukkede bilen. "Kom med in" hun smilede tiltrækkende til ham. lændte sig frem imod ham og begyndte at kysse ham på munden
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Ons 07 dec 2011, 20:31

Han viste ikke om han skulle føle sig...kidnappet, eller bortført. Som regel sagde man hvor man skulle hen og om den anden ville være med til det?
Zean brød sig ikke helt om det, men samtidig var det spændende. Hun var dog vampyr...selv om de to racer havde en slags alliance, skulle man vel altid passe lidt på.
Han gengældte kysset og gik med udenfor. Kulden slog om ham, men uden at han gøs alt for meget. Ikke før der kom sne, ville han tage mere tøj på.
Han så op i himlen, der gik nok heller ikke så lang tid før vinteren rigtig kom...
Han lod blikket glide over det nye sted og gik så hen mod vampyren igen, lod sin hånd glide over hendes krop.
"Hvad du end har i tankerne...Så vis vej" smilte han, da han ikke regnede med det skulle ske lige her.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Tors 08 dec 2011, 00:22

Hun lod roligt blikket føre med hans hånd. hendes smil var tilfreds. At tag nole med hjem i sit hjem havd hun intet imod.. hun smilte roligt til ham. førte ham hen imod husset. Da de kom hen til hovede døren låste hun op. førte ham ind og lukkede døren efter ham hun smed trøjen og nederdelen. og gik langsomt hen imod ham og begyndte at kysse hans hals.
Hendes hænder røg ind under hans trøje og kørte rundt på hans mave. Hendes tunge skilte deres læber og blev ført ind i hans mund. Hayley's tunge begyndte at lege med hans. men hun stoppede kort kysset som ellers var på vej til at blive ret så vildt. Hun tog fat i hans trøje og hev den af. hun smilede til ham.. "Nu må du ikke blive bange.. vandet er varmt!" mere fortale hun ham ikke før en Halv nøgen Hayley i ført bh og g-streng førte ham ud til op varmet pool.
Hun slap hans hånd vedte sig om kyssede ham blidt inden hun hoppede i vandet. hun kom op med hovedet og kørte en hånd igennem hendes våde hår. "Hop i" sagde hun tiltrækkende. "Den er opvarmet!" lovede hu ham hvilket den også var..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 09 dec 2011, 00:40

Han fulgte med hende uden at tænke viderelig over det.
Han lod blikket glide over hendes krop, en flot o smidig krop, og nød hendes berøringer og kys...Det hele vækkede på ny vilddyret inde i ham og han lod trøjen glide af sig. Han smed sine sko i farten og da hun hoppede i vandet smed han også bukserne, så han kun stod i bokseshorts.
Han tog et hovedspring ned i vandet. Indendørs pool...En dejlig opfindelse. Vandet var dejligt, behageligt varmt da det omsluttede ham.
Han kom op til overfladen igen og lod sit drillende blik møde hende, da han svømmende hen til hende.
Han kyssede hende igen, mens hans hænder gled ned over hendes krop. Han havde lyst til hende...Lyst til dril, men også bare lyst...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 09 dec 2011, 01:05

Hun bed sig kort i læben og løftede sexede og selvsikkert det ene øjenbryn da han smed tøjet... tilfreds var hun. men hun blegede heller ikke at tag fejl af dem hun valgte.. hun smilte roligt og da han svømmede hen til hende og kyssede hende da han var henne ved hende. hun svømmede drillende væk fra ham og hen til kanten af pool tog den fjernbetjening der lå på gulvet og tændte for musikken. hun hadet faktisk at være i poolen vis er ikke var musik. da naboen kunne høre vandet og støn. hun smilede til ham. hun vendte ryggen til kanten og lod armene strakte sig ud og lagde dem på kanten hun lænede hovedet tilbage og slikkede sig kort men sexede over læberne. hun ville først ha han blev virkelig vild før han fik noget. for Hayley var til vild sex! ... Hun smilede sexed til ham og løftede øjenbrynet.
"Zean der er noget der venter på dig!" hun tog sin bh af. og kastede den op på kanten. hun tog hånden op fra vandet bukkede fingrene bare ikke pegefingren. den bukkede hun op og ned som et tegn på han skulle komme hen til ham..

sangen: http://www.youtube.com/watch?v=9OfbyNDiBKc&feature=autoplay&list=PL94DCD6443E7EA7E7&lf=mh_lolz&playnext=1
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 09 dec 2011, 02:24

Han grinte lidt og svømmede efter hende, lod hende styre det med musik da han for mest var ligeglad. musik havde aldrig betydet så meget for ham.
Han kom helt hen til hende og lagde sig op af hende, mens han holdt hænderne mod kanten, for ikke selv at komme under vand.
Hun var fræk, det måtte han give sig. I hvert fald hverken bange eller genert, men det passede ham fint.
Han slap med den ene hånd, fjernede let hendes hår og kyssede på halsen, mens hans ledige hånd glide ned over siden på, ned over hendes røv og op om det ene bryst, manipulerede let med det.
Han stønnede let, da han kyssede hende op af halsen og op af munden, før han greb fat rundt om hende og med sine ben skubbede dem fra kanten, men kun lidt. Han drejede hende rundt så hun kunne lysten i hans øjne.
Han kyssede hende, lod sin tunge glide ind i hendes mund i et langt, vildt kys, mens han hænder gled hurtigere og hårdere over hendes krop, ivrig.
Til sidst gled hans ene hånd ind under hendes trusser, over hendes røv og mellem benene på hende...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 09 dec 2011, 04:49

Da Zean kom hen til hende lå Hayley's arme op af kanten. hun smilede frækt til ham og lod sin krop presse sig op af hans. og lagde hovedet tilbage så Zean havde nemmer ved at komme til. hun lod en hånd vær i hans hår. og den anden lod hun køre rundt på hans krop. hun gav sig et lille hop så hun hang op på ham. med benene rundt om hans liv.
Et støn slap vampyrens læber. da han var begyndt at tænde hende godt og grundigt. hun smilte svagt i kysset og lod hans tunge komme ind i hendes mund og møde hendes tunge piercing. og deres tunger legede sammen. hun havde lukket øjne et tegn på hun godt kunne lide hvad der forgik.. Han var blevet ivrig hvilket var hendes mål.
Da Zean skubbede dem væk fra kanten kom det et svagt men sødt grin fra Hayley hun kiggede ham i øjne og så hans lyst det fik hende til at smile endnu mere frækt. det skulle nok blive godt. Nu gik det som hun gerne ville ha det. vildt. det her måtte ikke blive kedeligt. det ægtede hun bare. for så længe det var vildt. så længe følte hun sig tilpas. Hayley stoppede kysse og gav et støn fra sig da hans hånd lande imellem hans ben. hun bukkede sig hovede og kravlede lidt ned af ham. og lod en hånd køre ned af hans over krop og ned på hans skridt. hun hev hans bokseshorts af og lod hendes hovede ryge under vandet og kyssede maven i menes hendes hovede forsvandt længer og længere ned af vandet. hun kom ned til hans p** hvor hun og rundt om den stak den i munden og gav sig til at sutte den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 09 dec 2011, 22:50

Han gengældte hendes smil, kys og glimt i øjnene.
Han kunne se han også havde vækket hendes lyst, men derefter gled hans tanker væk og blev erstattet af en følelse af nydelse da han mærkede hende om sin lem.
Nydelsen gled gennem hans krop i små stød og han stønnede.
På et tidpunkt tog han fat i hende og hev hende op igen, kyssede hendes og hev hndes trusser af.
han lod sine hænder glide over hendes krop endnu en gang, lod nogle fingre glide ind i hende for også at give hende lidt nydelse.
Han bukkede sig ned og lod sin tunge glide over hendes bryster, suttede på dem og manipulerede med dem. de havde en let smag af det klor der var i vandet.
Til sidst vente han tilbage til hendes mund, lod deres tunger lege igen, mens han hev fat i hendes røv og næsten løftede hende op på sig. Han ville have hende...Og det skulle helst være nu.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   Fre 16 dec 2011, 09:55

Da Hayley blev hevet op til overfladen og op af vandet. fik hun et smil på hendes søde, bløde men kolde læber. Lidt efter blev hendes smil af en dæmons læber. hun smilte svagt i kysset men kyssede ham fuldt ud tilbage. Hayley mødte vandet fuldt ud da hendes g-streng blevet hevet væk under hende. Hun lagde hovedet tilbage og gav et støn fra sig.
Hayley rettede hovedet op og smilte tilfredst og frækt.
nu var det vel også snart til og være nu. for nu kunne hun da heller ikke vente mere. heller retter af sagt ikke kunne vente mere derfor rettede hun sig lidt der hvor hun hæng. kyssede ham fra munden ned af halsen ned på brystet, og op igen. imens røg den ene hånd ned og tog fat om hans lem. hun stak den op i sig med et støn.
Hun kiggede på ham med et smil men lagde så sine læber imod hans og begyndte roligt at rykke sig op og ned. så lemen kørte ind og ud.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Take a step!-Zean   

Tilbage til toppen Go down
 
Take a step!-Zean
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: