The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Ons 23 nov 2011, 02:52

Meriko rystede stille på hovedet og kiggede stadig ned i gulvet da hun ikke var glad for at se nogle i øjne når hun var lidt trist "Nej det er jeg ikke og har heller ikke rigtig lyst til det" sagde hun stille og tog et sug til af sin smøg og holdte røgen inde i 2 minutter og pustede den stille ud igen.
Hun trak lidt på skulderne og kiggede lige så stille op på ham "Nej det ved jeg men det er svært at lade hver når jeg jo ikke kender mænd sådan rigtig for jeg snakker kun med mænd hvis jeg skal til at spise og ellers ikke" sagde hun stille og tog et sug til af sin smøg men pustede hurtigt røgen ud igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Lør 26 nov 2011, 01:59

Han kiggede på hende og så det på en måde godt fra hendes syns vinkel af og sådan, han kiggede på hende "lad mig gæt du blev voldtaget en dag hvor du prøvede og få noget at spise har jeg ret i det"sagde han og kiggede på hende og viste jo ikke om han havde ret i det eller hvad han havde. Men nu hvor de snakkede om det kunne de jo ligeså godt få det hele på bordet ikke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Lør 26 nov 2011, 19:28

Meriko nikkede hurtigt og tog et dybt sug til og var lidt nervøs over hvad det var han ville med hende når han blev ved med at spørger ind til det for hun var ikke glad for at snakke om det "Ja det var det og det var slet ikke meningen at det skulle ske og slet ikke med mennesker for ville helst med en dæmon eller vampyr første gang jeg havde sex men sådan skulle det vidste ikke være" sagde hun stille imens hun pustede røgen lige så stille ud igen og sukker lidt højt da hun var træt af at snakke om det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Lør 26 nov 2011, 20:57

Han kiggede på hende med et stille og roligt smil på sine læber "når men ikke mere om det nu da det er fortid"sagde han roligt og så på hende "men skal vi gå en tur hvis du da har lyst til det"sagde han, stille og roligt og smilte venligt til hende og var ikke ude på noget som helst på nogen måde.
Han smilte og slappede bare af da han ikke havde mere og sige til det de snakkede om da han ikke ville træde mere i det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Lør 26 nov 2011, 22:14

Meriko smilede lige så stille og kiggede stille på ham "tak" sagde hun stille og kiggede ned igen og tog et stille sug af sin smøg og pustede stille røgen ud i små ringe og tænkte lidt på sin bror og sin mester.
Hun kiggede med lidt store øjne på ham og bed sig usikkert i læben men stoppede stille med det og kiggede lidt surt på ham for at vise ham at hun ikke var en lille bange pige som han ville sige eller som hendes bror ville sige at hun var. Hun nikkede bare og pressede resten af smøgen ned i askebæret og tog sin smøger og lade ned sin bh igen og rejste sig op og drak resten af sin cola.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Man 28 nov 2011, 02:15

Han kiggede på hende "har jeg sagt noget forkert"sagde han, roligt og viste jo ikke hvorfor hun så en smugle sur ud men sådan var det jo nok og det ville han ikke lade sig gå på af.
Han kiggede rundt og ventede på hende og sådan nogen ting, da de jo skulle ud og gå selvom han endeligt ikke magtede det men, nu hvor han havde selvskab kunne det jo blive meget sjovt syns han og alt det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Man 28 nov 2011, 02:43

Meriko gik stille med ham og kiggede lidt rundt på folk som der kiggede efter dem og mange af drengene kiggede på hendes røv da hun jo ikke havde så meget på her til aften men ja det var sådan hun gik klædt og hun var lidt ligeglad med om folk kiggede efter hende for sådan var hun bare og det skulle der ingen lave om på.
Hun kiggede stille på ham "Skal vi komme videre eller skal vi stå her hele dagen?" sagde hun lidt surt men hun kunne ikke lade hver med at smile drilsk til ham for det var lidt sjovt at drille ham med at hun var sur.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Man 28 nov 2011, 03:47

Han kiggede på hende "ja det må vi hellere"sagde han og gav sig til at gå hen mod udgangen og så efter hende "kommer du så"sagde han og gik vider ud af døren og ventede roligt udefor på hende.
Han slappede bare af mens han ventede på hun skulle komme der ud da hun nok stadig var der inde og sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Man 28 nov 2011, 03:50

Meriko gik stille med ham og gik ud "Ja ja rolig nu det er ikke dig der har højhælet sko på vel?" sagde hun lidt drilsk og løftede sin ene fod så han kunne se hvor høje de endelig var for de var små 10-12 cm høje. Hun smilede stille og kiggede lidt rundt på de folk som der væltede rundt omkring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Man 28 nov 2011, 04:52

Han kiggede på hende "ja okay det er jo rigtigt nok det ikke så let at gå i"sagde han med et smil og ventede bare på hende og sådan noget. Han kiggede på hende "hvor skal vi gå hen"spurgte han roligt og slappede bare helt a lige nu og viste jo ikke hvor de skulle gå hen af og sådan.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Man 28 nov 2011, 16:55

Meriko trak på sine skulder og kiggede stille rundt "Det ved jeg ikke lige og er endelig også lidt ligeglad" sagde hun stille og gik lidt frem da hun stod lidt i vejen for nogle fulde folk som der var ved at gå i hende og nok også vælte hende omkuld da hun havde svært ved at stå stille med de her sko.
Hun kiggede stille på ham og smilede lige så stille til ham men vente hurtigt blikket mod en fremmede som der stod bag hende og tog hende på røven. Hun ventede sig hurtigt om og gav ham en rart hård lussing så han fløj ind gennem døren igen "Så kan du fandeme lade vær!" råbte hun efter ham og vente sig om mod Laroy igen og stod og bandende for sig selv med krysede arme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Ons 30 nov 2011, 09:02

Han kiggede bare til lige da det skete foran ham og smilte roligt *uha hende skal man ikke gøre sur*tænkte han og gav sig til stille og roligt og gå en eller anden vej da han ville væk derfra med hende da han ikke ville ha de kom ud i alt for mange problemer. Han så på hende "det havde han fortjent"sagde han roligt og så på hende og håbede på at hun ville give ham ret i det i stedet for at blive sur på ham eller noget i den still.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Ons 30 nov 2011, 23:34

Meriko fik stille med da hun gerne ville væk for de her fulde folk for hun vidste godt hvad de ville med hende hvis de fik lov "Ja det kan han fandeme" sagde hun surt men kiggede venligt på ham for at vise at det ikke er ham hun var sur på men han idioten der troede at han bare kunne tage for sig men det gør man bare ikke med hende for så bliver hun sgu sur på personen og giver ham hvad han fortjener.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Tors 01 dec 2011, 07:34

Han kiggede på hende med et smil på sine læber og slappede bare stille og roligt af mens de gik der sammen og smilte til hende da hun så venlig. Han gik vider og så på hende "ja man skal bare ikke pisse en dæmon af så kan det gå helt galt med dem"sagde han stille og roligt og håbede på at hun viste hvad han mente med det han sagde.
Han gik vider og håbede på at hun kunne følge med ham da hun jo havde højhæle på og sådan noget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   Lør 03 dec 2011, 07:12

Meriko nikkede stille til ham og gav ham helt ret i det for det var jo rigtig nok det han sagde "Ja nemlig!" sagde hun lidt højt og glad og smilede venligt til ham og kunne godt mærke at hun var ved at slappe mere af sammen med ham men hun var altid klar hvis han prøvede på et eller andet som hun var bange for at han ville for hun var ikke sikker på hvem han var endnu men det kommer vel?.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//   

Tilbage til toppen Go down
 
Endnu en kedelig nat med fulde folk //Laroy//
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Se, jeg lever endnu! Tak for omtanken! (Tristan)
» Kedelig profil tekst HJÆLP!

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: