The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Lets have some fun! (Izzy)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Lets have some fun! (Izzy)   Søn 13 nov 2011, 23:09

Sted: Weclare :: Petronia night club.
Tid: Midnat.
Omgivelser: Chase og et par stykker.
Vejret: Mørk himmel, lidt tåget og en bidende kulde.
Dato: En søndag.

Ingen vidste hvad de skulle give sig til at lave en søndag, eller de fleste i al fald. Chase var en af dem, men han havde dog valgt at begive sig hen på en af klubberne som fandt sted i Weclare. Han havde en almindelig sort skjorte på der stod lidt åben, da alle knapperne ikke var blevet lukket helt. Derudover havde han stramme jeans på, der også bar farven sort.
Ellers havde han flade sko på, som folk kaldte for converse. Hans mere eller mindre normale hår sad altid som det gjorde, lidt pjusket og glat med pandehåret til den ene side. Han havde også en halskæde på med et vedhæng der var et hvidt kors. Han lod sine øjne glide rundt en omgang, da han stod i dør åbningen til klubben, efter at have åbnet døren. Han havde været på en lang gå tur og nu ville han bare slappe af med noget alkohol! Han trådte yderligere ind og lukkede døren efter sig. Inden at han fortsatte med at gå op til baren, der var ikke kommet så mange endnu, selvom det var hen på midnat.
"En øl tak" sagde han til en af tjenerne, og der gik ikke lang tid før at han fik hvad han havde bestilt. Imellem tiden havde han fundet sin pung frem og havde lagt pengene på bordet som tjeneren tog imod efter at øllen blev serveret foran ham. Chase tog fat i den med sin ene hånd og tog en slurk. Allerede nu følte han sig faktisk meget godt tilpas, han prøvede bare at undgå og få fuldt ud øjenkontakt med nogen, da han ikke var vild med at folk løb deres vej efter at de så hans noget mystiske øjne.. som havde hver deres egen farve, nemlig sort og hvid.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Søn 13 nov 2011, 23:32

Det havde ikke været en særlig sjov uge for Izzy, hun havde mødt en af de personer som hun aldrig havde troet at hun ville se igen. Det var vel aldrig rart at møde sin eks kæreste, men når de havde den fortid som de nu havde så var det slet ikke sjovt. Derfor havde Izzy besluttet sig for at gå ud og drikke, også selv om det nok var Katy som havde overtalt hende lidt. Katy var den anden halvdel af Izzy, ikke en særlig rar pige at møde.. da hun jo var det modsatte af Izzy, som var en ret så sød pige.
Hun havde en kort sort lårkortet nederdel på og en tætsiddende top, som viste alle de flotte former hun nu havde. Udover det havde hun sin grå læderjakke på som sad perfekt på hendes krop, og et par flade gamle sko.
Hun kom bare gående hjemmefra som ikke lå så langt væk fra klubben, som hun var meget rart så man ikke skulle tage bussen og alt muligt. Hun havde bare fortalt sin far at hun var hos en veninde, selv om det jo slet ikke var det hun havde tænkt sig.
Hun nærmede sig klubben og det fik hende til at få mere lyst til nået at drikke.
Der stod et par stykke udenfor klubben, som bare vende sit blikke mod Izzy. Da hun jo så ret så flabet ud når hun sådan gik rundt, men det var mest på grund af Katy som jo var en flabet pige.
Hun så ikke engang på nogle af dem og gik bare indenfor, det var altid skønt med alle de lugte af forskellige væsner. Hun kunne godt lide når væsner kunne være samlet det samme sted, og det kunne de jo bestemt være i denne klub.
Hun forsatte bare op mod baren, mens hun diskuterede lidt med Katy inde i hovedet som de tit gjorde "en martini... tak" sagde hun til den første bartender der kom hen til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Man 14 nov 2011, 00:45

Chase fortsatte med at drikke af øllen til at der kun var en lille slat tilbage, han stillede så flasken ned efter et kort stykke tid, da han opdagede at der var kommet en nyankomne op at sidde ved baren. Han rømmede sig inden at han fortrak sin ene mundvige i et skævt smil. Uden at kigge for meget på kvinde barnet, rettede han lidt sin opmærksomhed mod hende,

"Godaften.. hvad bringer dig hen på sådan et sted?" spurgte han stille, men dog sådan at hun kunne høre ham, han kiggede ned mod bordet igen, mens at han ventede på et svar.. eller lignende. Han trak sin øl til sig igen og drak det sidste.
Han prøvede at få øjenkontakt med en tjener igen, uden held. Et lydløst suk undslap fra ham mens at han så rettede sit blik mod hende, og studerede hende direkte. Hun så godt ud efter hans mening.. selvom han end ikke kendte hende.
"Tjener..." råbte han mere eller mindre, da han gerne ville have mere alkohol! Meningen var at han gerne ville kunne nå at blive fuld inden det blev morgen, så solens stråler ville dukke frem. Han kiggede så mindre irriteret op i loftet, da der ikke umiddelbart kom en som ville betjene ham. Pokkers også!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Man 14 nov 2011, 01:10

Izzy smilte til bartenderen og gav pengene i bytte mod sin martini, hun satte sig bare op på en af de høje barstole som altid var lidt besvær for hende at komme op i. Hun tog pinden med oliven mellem to fingere, hendes blik blev bare hurtigt vendt da hun hørte en stemme og fik øje på en fyr ved siden af sig. Hun fik et blanding af sødt og frækt smil på læben, da Katy prøvede på at styre deres krop "skal bare have nået at drikke" svarede hun og tog oliven ind i sin mund, og lod pinden langsomt glide ud mellem hendes læber igen så den blev rød i det fra hendes læber "hvad med dig?" spurgte hun om da hun havde spidst oliven og havde lagt pinden fra sig, hun tog sit glasset op i hånden og drak en lille smugle af den. Hun elskede virkelig martini! hun synes selv det var en meget fornem drink, og det var jo sådan hun godt kunne lide at være. Hun satte glasset fra sig og så lidt irriteret på bartenderne, da de jo ikke kom over til fyren som åbenbart have brug for nået at drikke "hallo! der er nogen der gerne vil have nået at drikke" råbte hun virkelig flabet efter dem, da Katy virkelig overtog kroppen der. En bartender skynde sig bare der over og så lidt forvirret på hende "undskyld.... hvad skulle der være?" spurgte bartenderen om, mens Izzy bare tog sin martini igen og drak lidt mere af den og pegede over på drengen ved sin side.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Man 14 nov 2011, 22:27

Et større smil plantede sig på hans læber, da der faktisk var en som hjalp ham med at få fat på en tjener. Han kiggede kort hen på hende og blinkede med det ene øje. "Tak" sagde han stille og rømmede sig så inden at han rettede sin opmærksomhed hen på tjeneren. "En øl.." mere sagde han ikke, efter at han igen fandt pengepungen frem og lagde nogle penge frem til den mindre ynkelige tjener inden at han lagde sin pung væk igen. Tjeneren nikkede og tog imod pengene og der gik ikke lang tid før at der stod en øl foran ham, som han tog i sin ene hånd og førte derefter øllen op til munden og tog en slurk.
"Det.. må jeg sige jeg blev ret imponeret" sagde han til kvinden, han ej kendte. Han gik hen til hende, så han stod helt tæt. "Er der noget jeg kan gøre for dig?" spurgte han som en hvisken mod hendes øre, langsomt, men kækt bed han, hende i øreflippen, uden at han havde fået lov. Han fortrak sin ene mundvige i et drilsk smil mens at han betragtede hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Tirs 15 nov 2011, 04:51

Izzy havde ikke nået imod at råbe af folk, eller måske var det mere Katy som endelig nød at gøre dette mens Izzy bare ville være venner med alle. Hun drak bare alt sin martini inden bartenderen var smuttet igen, så hun nået lige at pege ned på sit glas som tegn på at hun ville have mere. Hun gav ham bare et penge til at betale for martini'en og ikke en krone ekstra, da det jo ikke var alt som hun gad finde sig i. Hun stivede i kroppen når hun mærkede at det var nogen der nappede hende i øret, og hun drejede bare rundt på stolen med drengen "hvad er det lige du laver"? spurgte hun om og var ikke ligefrem en af de billige piger, som man bare kunne få med i seng som man nu ville. Hun tog sin martini i hånden og drak lidt af den, inden hun tog oliven ind i munden og lukkede sine øjne kort i.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Tirs 15 nov 2011, 07:22

Chase hævede det ene bryn, da hun spurgte om hvad han lige lavede, han vidste ikke hvad han skulle svare, så han bed sig bare i underlæben og trådte et skridt tilbage. Så han ikke stod så tæt på hende igen. Han mumlede nogle ord som ikke kunne høres, mens at han prøvede på at tage sig sammen. "Ikke noget.." kom det så fra ham, efter at han endelig fandt på noget at sige, selvom det ikke var den bedste sætning at komme med.
Han rømmede sig og kiggede i en anden retning, "Måske var det en fejltagelse.. måske ikke.." mumlede han lavt, mens at han prøvede at samle tankerne. Han drak derefter sin øl fuldt ud, end til at den var tom, efterhånden kunne han godt mærke at han var blevet en smule beruset, han havde haft lyst til at drikke og der var ingen som skulle forhindre ham i det.
Medmindre at det virkelig var nødvendigt. I al fald havde Chase ikke i sinde lyst til at give hende en undskylding, da han havde troet at hun var lidt med på den.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   Ons 23 nov 2011, 04:09

//Out//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Lets have some fun! (Izzy)   

Tilbage til toppen Go down
 
Lets have some fun! (Izzy)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Lets get out of here! (Samantha)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: