The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Maybe you would change my view on life? (Moricia)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Maybe you would change my view on life? (Moricia)   Tirs 08 nov 2011, 06:04

klokken: 01:03
årstid: sommer.
omgivelser: masser af dansende mennesker.

Musikken buldrede derud af, mennesker hoppede i takt til musikken hede rytme. Måske skulle man selv danse? Sad Ancilla og tænkte for sig selv, så mærkede hun puffet fra sin side mand, og hun vendte sine grå øjne imod hendes veninde. Hendes veninde var en japaner, som hun havde mødt for nogle år siden, før hun vendte tilbage til sin fødeø. Hun var en smuk dusørjæger, som havde gjort sin forretning ved at forføre hankønsvæsene. Hun pegede med sin finger med gyldne ringe imod to fyre, der lige var kommet ind.
"Hey, skal vi ikke hygge os med dem der?"
Sagde hun med en tydelig beruset stemme, Ancilla rystede bare på hovedet af hende med et smil. Michelle har altid været en partytøs, som kunne være i seng med enhver. Ancilla modsat havde aldrig blevet rørt, hverken af en mand eller kvinde. Hun har bare ikke haft tiden til det, og desuden ville hun kunne sætte vedkommende i livsfare. Hendes job var farlig, og flere var efter hende. Hun tog endnu en tår af hendes drink, og hendes alvorlige tanker begyndte at glide væk. Michelle mærkede en hånd på hendes håndled, og se ind i nogle udfordrende grå øjne.
"Skal vi ikke lige op og danse?"
Sagde Ancilla med et glad smil på sine lette rosa læber. Det var ikke så tit hun var ude i byen, så hun gjorde altid noget ud af sig selv. Michelle var med på den straks, og straks var de imellem flokken af mennesker der dansede. Ancilla dansede med stil, for hun havde gået i hele sit liv til dans. Hendes mørke havblå sommerkjole svingede omkring hende, hende og Michelle dansede tæt og det gjorde at flere fik opmærksomheden til deres tætte dans. Ancilla kunne tydelig fornemme de blikke der stirrede, men det var jo bare det der gjorde det sjovere. Michelle nød også opmærksomheden, og gjorde også sig selv til mændene. Der var nogle der fløjtede og klappede i takt, men de dannede en ring omkring. Så efter et stykke tid da dansen var færdig, gik de begge let forpustet fra dansegruppen og gik op til baren igen. Bartenderen havde set deres dans og tilbød en gratis drink, Ancilla drak den hurtigt i sig. Det gav en dejlig varme i kroppen, hvad var det lige hun havde drukket? Hun kunne tydelig mærke at det var stærkt, men hun havde det fint med det. Hun var ikke for fuld endnu syntes hun. Hun kunne stadigvæk tænkte klart, stå på sine egne ben osv. Dog var hendes lugtesans og høresans blevet langt mere sløret, men det gjorde ikke noget lige nu. For hun håbede på at hun ikke opdagede et væsen, for hun gad ikke at jagte igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Maybe you would change my view on life? (Moricia)   Tirs 08 nov 2011, 07:32

Moricia sad i et af de lidt mere diskrete hjørner, og nød for en gangs skyld den høje musik og pumpende bas. Musikken gjorde hende næsten døv og lyset gjorde hende næsten blind, især med hendes kraftigt skærpede sanser. Sådan var det at være væsen, og derfor var klubber ikke et af hendes yndlingssteder. Men.. hun blev jo nød til at leve livet en gang imellem, ligemeget hvad det måtte koste.

Hun havde sat det lyse hår op i en ret kunstfærdig fletning på hovedet, hvor håret var trukket op til en flettet knold i nakken. Hendes lyse hår nuancerede i forskellige mørke farver, og gjorde hendes frisure spændende at se på. Hendes mørke øjne var trukket op med eyeliner, så hun fik et endnu mere katteagtigt udseende. Det fik hende til at se lidt ældre ud end hun plejede, og det frydede hende. Den mørke hud virkede stadig en smule særpræget, men ikke så meget som det ville gøre i dagslys. Her i klubben kunne hun lignet et menneske, opføre sig som et hvis hun havde lyst.

Et langstilket glas blev svunget imellem hendes lange fingre, og den grønne væske hvirvlede i cirkler op af kanterne. Hun havde fået øje på to kvinder der kom ud på dansegulvet og dansede tæt. Især den lyshårede gjorde et godt stykke arbejde og virkede unaturligt graciøs og elegant. Det blev svært for hende at se kvinderne, da de pludselig fik deres egen ring af fans. Hun rejste sig fra stolen, vippede lidt med glasset, og skubbede sig igennem mængden indtil hun kunne se dem forlade gulvet og smutte op i baren. Hun smilede svagt og lod sig dumpe ned ved siden af den lyshårede.

Hun havde selv fået nok at drikke til at hun ikke var helt sikker på hvilken race kvinden var, men hun var i hvert fald ikke menneske. Det var hun da lidt sikker på i hvert fald...

"Du er en dygtig danser." sagde hun til hende, og lagde hovedet let på skrå, så en lys tot faldt ned over hendes ansigt. Hun lagde hånden på bardisken, og ventede på et øjeblik hvor hun kunne strejfe kvindens hånd og læse hende. Hun overvejede at give hende hånden, da det som regel plejede at være en god chance.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Maybe you would change my view on life? (Moricia)   Tirs 08 nov 2011, 19:04

Ancilla vendte sig om og var glad til at komme med en bemærkning til en fyr ved siden af hende, som åbenbart prøvede at score. Men til hendes forundring var det en kvinde, en meget pæn en endda. Ancilla hånd strejfede hendes hånd, og hun så på hende med et glædeligt smil. Hvis Moricia var en der kendte meget til racer, ville hun tydelig kunne se ulveglimtet i hendes grå øjne. Alle varulve havde altid dette lidt dyriske blik. Ancilla kørte hånden igennem hendes lyse lange blonde hår og havde ingengang spekuleret over at dette kunne være et væsen der sad foran hende.
"Mange tak, men jeg har også øvet mig længe."
Hun havde øvet sig siden hun var lille, for hendes læremester Jacob Smithson mente at det var godt for hende. For det gav smidighed og plus motion. Men selvom hendes læremester var død for længst holdte hun stadigvæk sin motion ved lige. Hun løb i mindst en time hver dag, plus hun dansede, styrketrænede og lavede yoga i også ca en time. Alt for at holde formen til at dræbe væsner. Men lige nu gad hun slet ikke at tænke på sit arbejde. Ancilla bedømmede straks at denne kvinde ville være interessant at have i selskab med. Så hun rakte sin hånd imod hende. Man kunne ikke sådan rigtig se det i mørket, men flere ar var på hendes håndflager fra væsner hun har jagtet igennem tiden.
"Jeg er Ancilla"
Sagde hun venligt med et bredt smil, hun var meget glad og tilfreds nu. Michelle så hende snakke med denne kvinde, og besluttede så at lade de to være i fred. Så hun fandt hurtigt en ung fyr, hun kunne lege lidt med. Ancilla lagde ingengang mærke til at hun var gået. Ancilla havde også et enkelt kors omkring sin hals i en tynd guldkæde. Hun var rigtig meget kristen, og lagde aldrig halskæden fra sig. Hun havde også to sølvknojern med pentagram og kors på, som kunne skade enhvert væsen. Selvom de var lavet af sølv var de dækket af et tyndt lag gummi, der hvor hendes hud kom i berøring, så hun heller ikke blev brændt af sølvet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Maybe you would change my view on life? (Moricia)   Ons 09 nov 2011, 07:00

Moricia havde svært ved at modstå lysten til at smile tilbage til hende. Hun så det dyriske og vilde glimt i hendes øjne, og det forklarede delvist hendes præstation på dansegulvet. Alt i alt var hun ikke særlig vild med varulve, men hun var villig til at droppe sine fordomme for i aften. Hvis hu skulle være ærlig, så var de ret barnlige.

Moricia tog kvindens hånd, og lod sin tommelfinger glide ind på midten af hendes håndflade, og trykkede en smule. "Moricia. Hyggeligt at møde dig." Hun blev lidt overrasket over hover hvor kraftigt hendes evne blev svækket af alkohol. Hun kunne næsten ikke fornemme noget om kvinden ved at læse hendes hånd, hvilket provokerede hende en smule. Men det var da på sin vis et godt tidspunkt at starte med at lære mennesker rigtigt at kende.

Moricia lod sine mørke øjne glide hen af kvindens hals, og betragtede guldkorset om hendes hals. Hendes hånd gled umærkeligt op til hendes kavalergang hvor Vegas Øje hang og glitrede i forskellige farver. Det var lige nu det eneste minde hun havde fra hendes far, og det blev ved med at minde hende om at hun var et forfærdeligt udskud. Men af en eller anden grund havde hun ikke lyst til at lægge det dyre smykke fra sig. Det mindede hende også om at hun på sin vis havde støtte i ryggen, også selvom hun ikke var særlig vild med ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Maybe you would change my view on life? (Moricia)   Fre 11 nov 2011, 20:02

Ancilla så Moricia tage i sin halskæde, det var en pæn en og lignede en som var rigtig dyr. Ancilla tog sin drink og drak det sidste og kiggede lige hurtigt omkring, for at se hvor hendes veninde var blevet af. Men Michelle hyggede sig tydeligt i to unge mænds selskab, som begge prøvede at score hende. Hun rystede på hovedet, hvordan kan man have tid til en kæreste? Ancilla havde i hvert fald ikke tid, og hun ville ikke komme til at bringe en fare ved hendes arbejde. Nogle væsner var begyndt at ligge fælder for hende især nu, hvor de ved at hun lever her på øen. Førhen rejste hun bare omkring i verden, og der var det sværere at få fat i hende. Men tilgengæld var hendes lejlighed top sikret, og var meget svær at bryde ind i, især hvis man er et væsen. På en eller anden måde blev hun mindet om Abaddon, den første væsen som hun nogensinde har ladet gå i live. Hun kunne tydeligt huske den nat, og hvordan Abaddon havde fået vendt verden på hovedet for Ancilla. Hun har altid ment og altid dræbt ethvert væsen undtagen engler, for de var guds væsner og mennesker. Ancilla rystede på hovedet, da hjalp ikke at hun tænkte på alvorlige ting lige nu. For nu skulle hun bare hygge sig og intet andet.
De grå øjne vendte tilbage på Moricia med et venligt blik og smil.
"Når men kan jeg købe dig en drink?"
Ancilla tog nogle pengesedler frem fra hendes Bh, for hun havde ingen lommer på sig og lagde dem på bardisken. Ancillas hånd røg automatisk til hendes korshalskæde. Det var en hendes læremester havde givet hende, og den havde engang reddet hendes liv. Hun havde intet imod andre religioner, for hun var det man måske kunne kalde en rigtig kristen. Ikke en der vil gøre et korstog imod alle, som ikke tror det sammen som hende. Men dem der dog kendte til latin ville vide, at Ancilla betød slavinde. Bartenderen kom hurtigt hen og ventede på en bestilling, og han kunne godt fornemme, at det var Moricia som skulle bestille, og at Ancilla betalte.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Maybe you would change my view on life? (Moricia)   

Tilbage til toppen Go down
 
Maybe you would change my view on life? (Moricia)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» This day.. Will Change everything.. //Sajro//
» Your money or your life // Eric

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: