The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 En dag ved Werclare night club - Oliver -

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 01:13

Dag/Dato:Lørdag 22.10.11
Tid: 21:11
Sted: Werclare night club
Vejr udenfor: Dejlig lunt
Omgivelser: Alle flok mennesker som er på night clubEn musik med rytme køre ind på byens night-club. Ned i en gade ikke så lang fra kluppen var en unge pige på vej mod night club. En yndefuld skikkelse åbnede roligt døren som førte med lange smukke sorte øjenvipper, grønne/blå lyse øjne, mørke brunt hår som sad op en hestehale , silkeblød hud, pinke læber, perle hvide tænde, iført en sort kjole uden nogle stropper, også nogle ballerina sko på fødderne. Pigen, hvis navn var Christey. Det var Lørdag aften og byens mest populære night-club var mildest talt fyldt op. De 3 bartendere løb rundt bag disken og kastede drinks hen over bordet imens de konstant fik råbt bestillinger efter dem. Musikken var øredøvende og kamuflerede næsten alle andre lyde. Det var næsten umuligt at snakke sammen, ikke kun pga musikken med de frække tekster, men især også fordi næsten alle havde drukket hårdt igennem. Et par charmerende øjne iagtog smilende det hele. Christey skulle arbejde på baren idag for der var en del travlt, så med det samme hun kom ind på baren skydte hun sig om bag disken, og begyndte med at lave give drinksene hen til bordet. Hun kiggede sig omkring og betragtede kort nogle piger som har drukket sig ordenlig fuld som nu begyndte at ligge an på nogle drenge. Hun små grinte lidt for sig selv. Christey kunne aldrig finde på at drikke sig så meget fuld, og selvfølelig engang når hun var på arbejde. Christey stod nær disken og lavede driksene som blev bestillet.


Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 01:31

Oliver spejdede sig nervøst rundt i Werclare. Hvad lavede han lige her igen? En engel i Werclare var en dårlig joke, men uheldigvis skulle han have fat i en dæmon ved navn Carlos eller noget. det var ham han skulle tale med hvis han ville finde dæmonernes leder og han blev nød til at snakke med ham igen.
Rygterne sagde at denne Carlos hang ud på Petronia night club,, hvilket jo var et skønt sted for en engel - not. Stedet var mildest talt proppet til randen med vampyrer som bare ventede på ham.
Oliver gøs og stoppede op ude foran diskoteket. Han tog en dyb indånding og med ordene "Here goes nothing" Trådte han indenfor. Med det samme han trådte ind i rummet slog en aura af dæmon/vampyr/varulv + alkohol ham i møde. Han hostede en gang. Normalt var han ikke god til at lugte sig frem til racerne, men når stanken var så tyk var den svær ikke at bemærke.
I det samme han trådte ind kunne han også mærke samtlige blikke ligge på ham. Mange havde allerede sniffet sig frem til at han var engel og med hans held den eneste i klubben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 01:57

Christey havde lidt tralvt i baren, men hun gjore tingene hurtig færdig. Derfor sad hun nu bare på ene af barestolende, og snakkede med en pige fra baren som også arbejdede. Hun betragtede kort nogle mænd danse ret komisk. Hun små grinte lidt. Hun forstod endelig ikke hvorfor mændene endelig ville være her og bruge næsten sine penge på drinksene som er ret dyre her i night club. Nogle køber for mange drinks og nogle køber et, men får dem der ejer kluppen eller arbejder her i baren tjener man ret godt løn. Christey rystede kort på hovedt af dem. Hun så et drinks på bordet som skulle afleveres. Hun tog den fat i drinksen, og gik med drinksene og afleverede dem. Hun kiggede mod døren hvor der flere der kom ind. Hun smilede kort, men kiggede ned på sin hånd. Hun havde en drinks i hånden som hun manglede at aflevere. Christey sukkede kort hvordan skulle hun dog finde ud af hvem der har bestillet den. De kommer ikke selv og tager sin drinks som de har bestillet og derfor er man nød til aflever dem. Her på baren er det tit forvirrende. Kunne hun måske bare ikke i denne drinks til en person også bare smutte bag disken igen, så må jo den der har bestilt den bare bestille igen. Hun fik øje på en dreng. "Hey..vil du gerne have en gratis drink?"Spurgte hun med et kort smil på læben, mens hun rakte drinksen mod ham så han kunne se den. Hun håber han ville tag imod den gratis drinks, som en mand har betalt forvejen.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 02:07

Oliver bevægede sig op igennem klubben. Nogle var allerede begyndt at blive meget fulde og snublede næsten over sig selv og hinanden på dansegulvet. Han bed sig i læben og maste sig forbi et par piger der virkelig lugtede af alkohol.
Han kunne stadig mærke samtlige blikke rettet på ham. Man kunne ikke bebrejde dem noget, nogen af de vampyrer der sad herinde havde nok aldrig smagt engel også så han nok meget delikat ud som han kom gående.
En pige han straks genkendte so vampyr lagde en hånd på hans skulder og sagde noget med en dans, men han viftede hende pænt væk. Ikke tale om at han skulle risikere at blive fortæret af en eller anden fuld vampyr tøs.
Endelig nåede han frem til baren og åndede lettet op. En af pigerne der stod i baren tilbød en drink grattis og han kiggede op og tog imod den, lugtede til den og rynkede på næsen. "det kommer an på hvad der er i?" Svarede han og tænkte efter. Hvis han skulle forhandle med en dæmon måtte han hellere holde sin promille på nul. Han lod hende ikke svare på hvad der var i før han havde stukket den i hånden på en tilfældig mand bag ved ham som gladeligt tog imod den i sin fuldskab.
"Nevermind.. Jeg leder efter en Carlos, kender du ham?" Spurgte han den samme pige hen over baren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 02:19

Christey så sig kort omkring, men vendte blikket imod drengen. Hvor han spurgte hvad
der var i. Hun skulle lige til at svare, men hvor hun så han gav drinksen til en tilfældig, smilede hun kort"Når det vel ligemeget nu"sagde hun til sig selv og kiggede på drengen.
"Hm..Der er en der hedder Carlos, som arbejder her på baren. Jeg ved ikke om det ham, men han er om bag ved "svarede hun, mens hun lavede drinkene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 04:44

Oliver lagde hovedet på skrå og tænkte lidt. Arbejdede han der? "Tjo, jeg fik bare at vide at jeg skulle finde en Carlos på Petronia. jeg ved ikke om han skulle arbejde her" Svarede han og så sig omkring. Alle de vampyr blikke.. De kunne lige så godt have savlet ham i nakken... "Tror du det er okat hvis jeg forstyre ham derude i 2 sekunder?" Afsluttede han og tænkte tilbage på sidste gang han forstyrede en dæmon. Det var ikke endt godt på nogen måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Søn 23 okt 2011, 04:54

Christey kiggede på ham"Jeg ved ikke om det er ham, men du kunne komme og se"sagde hun smilende, og så sig kort omkring. Hun lavede flere drinks.
Hun kiggede op på ham"Jeg tror ikke du ville forstyre ham, men hvis i skal snakke så er det er det okay, men hvis du kommer for slås med ham så synes jeg ikke det er en god ide her"sagde hun med et kort smil.

//Sorry..det bliver kort//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   Ons 02 nov 2011, 03:03

Han grinede lidt og trådte ind forbi baren og hen imod døren ud bagved. "Jeg er et meget fredeligt... æhhh.. En meget fredelig person" Forklarede han og håbede ikke at han ville komme op at slås med nogen derude. Det var ikke fordi han ikke kunne slås.. Han kunne bare ikke lide det. Efter at have tøvet lidt trådte han ind af personale døren og lukkede den efter sig. Der gik et kvarters tid inden han trådte ud igen en smule forpustet.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En dag ved Werclare night club - Oliver -   

Tilbage til toppen Go down
 
En dag ved Werclare night club - Oliver -
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» A night in the bar
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean
» Suit up, baby, my darling dear - Oliver.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: