The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Elion

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Elion   Tirs 18 okt 2011, 07:35

T: 22:00
V: Fint
O: Fulde mennesker, og dansende mennesker
S: Natklubben
Joshua gik ind på natklubben sent om aften. Han vidste ikke helt hvad han forventet af aften lige nu, måske skulle ha finde noget at spise? Men på samme tid at ha det sjovt? Han tænkte lidt over, da han lod blikket glide rundt på gæsterne. Han vidste stadig ikke helt, han kunne jo vente med at se hvad han gjorde. Han satte sig med det samme over i baren, han overvejede kort om ham skulle smutte ud på dansegulvet. Han bestilte en drink til at snart med, han kunne ikke rigtig bestemme sig for noget lige nu. Han havde de sidst par dage være ude, da han bare skulle komme over hans elskedes dø. Han ville ikke tænke på det, så han var gået over til hvordan han plejede at være.. Før han slog sig ned ved Ez. Han kiggede ned i bordet og sukkede dybt og rystede på hovedet. Han burdet ikke gør som han gjorde, han var på en måde dum… Han burdet vel bare give sig selv tid til at komme over hende? Mern han gjorde det ikke, han gad ikke at være trist, selvom at han var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Tirs 18 okt 2011, 07:54

Natten var faldet på, og Elodi havde lige fået fri fra arbejdet, og begav sig hen på en natklub for at hente sin veninde som havde drukket sig fuld igen, Hendes Schooters motor larmede i natten i det hun parkerede foran natklubben og rynkede på næsen i det stanken af alkohold kunne lugtes helt ud til hende, Hun sukkede hvad lavede hun her?, hun rystede på hovedet og steg bare af sin Schooter og slukkede for dens motor, imens hun gik hen til døren og fik dem puffet op og hostede kort i det røg, og alkohold slog imod hende, føj for den lede! Hun var iført et par sorte jeans, der sad okay på hende, og en alt for stor Skjorte der skjulte hendes former, Da hun havde nogle gode former af en pige på hendes alder, hendes sorte hår var sat op i en lille hestehale da hun ikke gjorde meget ud af sig selv på arbejdet, Stille lod hun sit blik glide rundt i lokalet, imens hun hostede engang mere, og gik så op i baren,
"Undskyld mig!" Små råbte hun for at overdøve musikken, så bartneren ville kunne høre hende, Hurtigt kom han hen til hende, "Jamen halløj unge frøken, hvad skulle det være?!"Spurgte han bare med en venlig og høffelig undertone, Atter hostede Elodi kort, "Jeg søger min veninde.. i ringede til min mobil pga hun lå og brækkede sig på wcet og ingen var ved hende?" Sagde hun prøvende, med en glad undertone, hendes brune øjne strålede som de altid gjorde, hvilket bare fik hende til at ligne et sødt og tilfreds barn, "Når hende! Hendes forældre har lige hentet hende, tror hun får et los i måsen i aften af sin far" Sagde Bartneren og brød ud i grin, Elodi rynkede på næsten og nikkede, hendes venindes forældre var virklig slemme, de slog deres børn når de gjorde noget de ikke skulle, "Mange tak!"Sagde hun så venligt, og gik hen imod døren igen, men stoppede kort op for at se på alle personerne i lokalet... De så så glade og festlige ud og fulde, hun fnes for sig selv, og morede sig over folk drak for at havde det sjovt..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Tirs 18 okt 2011, 21:05

Joshua kiggede lidt på sin drink, for en gangs skyld havde han ikke noget smil på læberne. Han overvejede lidt om han ikke bare burdet tag hjem, det ville vist være det bedste for ham. Han havde jo egentlig ikke lyst til at være der, men han havde valgt at være der i stedet for at gå rundt der hjemme eller gården. Han vidste stadig ikke rigtig hvad der ville ske med gården, nu hvor Ez var væk.. Han kom der jo stadigvæk for at se til de andre som var der, de tog stadig rigtig godt i mod ham.
Han kiggede på pigen der gik over til baren, og spurgte hende efter veninde. Et lille smil kom frem på hans læber, han havde hørt om pigen. Han kunne ikke rigtig forstå hvorfor folk drak så meget at de ikke kunne gør noget. Han havde vist nok prøvet det, da han var menneske. Han havde vist nok gjort det et par gange som menneske, han kunne kun huske få af de ting han havde lavede imens han var fuld. Han rejste sig op, og gik mod døren. Han ville… Han vidste ikke rigtig hvad han ville, men han skulle gør et eller andet. Han holdte rolig døren for pigen, da hun kom der over. Han lagde hurtigt mærke til at hun var menneske..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Ons 19 okt 2011, 20:47

Elodi smilede let til fyren der havde holdt døren for hende, og luskede bare hurtigt forbi ham og hen til sin schooter hvor hun stod lidt og fumlede med at finde sine nøgler, da hun ikke ville lade den stå sådan et sted som her, man kunne aldrig vide med tyve og sådan, hun sukkede og overvejde at tage hen til sin veninde for at se hvordan hun havde det, men ville sikkert bare blive smidt ud af faderen, hun gøs ved tanken, og fandt endeligt sine nøgler i lommen, men kom til at tabe dem så de smuttede ind under hedes schooter, hun sukkede kort af sig selv og satte sig ned på knæ for at fiske dem frem igen så hun kunne komme hjem og lave sine lektier, da hun jo havde fået en del for i løbet af denne uge hun ikke havde fået lavet, hun smilede tilfreds da hun fik fingrende i sine nøgler, og kom så på bene igen, og kiggede hen imod den der klub og sukkede, hun burde snart blive ved sin veninde når hun havde planer om at drikke sin hjerne ud, stille fik hun åbnet til det rum der var under sædet og fiskede sin hjem frem som hun stod lidt og kiggede på, hvor efter hun så tog den på, og satte sig op, og gav sig til at bøvle med at få tændt sin schooter,
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 03:55

Joshua stod lidt i døren og betragtede pigen ved hendes schotter, hun så egentlig rigtig godt. Han sukkede stille, og mærkede langsomt hvordan hans så kaldt onde side kom frem i ham. Han lod det bare ske, han havde ikke rigtig styre på noget for tiden. Så han tog sig ikke rigtig af det.
Et små ondt smil gled ned over hans læber, i det han bevægede sig over mod pigen. Han havde ingen idé om at lade hende gå i aften, men han regnede ikke med at han ville bide hende.. Men han kunne vel godt smage på hende? Han legede lidt med tænken om at smage hende, han blottede let sine tænder, før han trak sig kort tilbage. Han ville ikke bide hende her, hvis han overhovedet ville bide hende. Han gik rolig hen til hende og stillede sig op af hendes schotter, og kiggede på hende. Hans blik var høflig med ondt. Han tog let hendes hjelm af hende, for han lagde den rolig på schotter. han betragtede hende smilende, han tænkte lidt over hvad han skulle gør med hende. Han kunne tag hende med til sin gamle lejlighed, der stod vist en seng.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 04:02

Elodi fik et lille chok da fyren kom hen til hende og tog hendes hjelm af hende? hvorfor i gud gjorde han det, "Øh?"Sagde hun bare forvirrende imens hun rettede sine brune øjne imod ham og bed sig kort i underlæbe, hun anede ikke hvad hun skulle gøre lige nu, hun overvejede bare virklig at køre væk, men det var ikke en mulighed, da han jo holdte fast i hende, "Hvad vil de mig?"Spurgte hun så med et smil på læberne, hun var ikke bange for ham hvilket kunne ses på hende, hun var en af de få mennesker der levede uden frygt i livet, det var vel fordi hun havde den opdragelse som hun havde haft, dog var hun bange for de kæmpemus der havde boet under hendes seng da hun var yngre, hun gøs let og ville enligt ikke tænke på det, for det var alt for skræmmende når det kom til sgaen, så rystede hun på hovedet og hvilede sine øjne imod ham, og vidste ikke hvad der skulle ske, men havde en meget dårligt fornemmelse i kroppen, hvilket hun ikke brød sig om... alt kunne jo ske når det kom til de forkerte mennesker, hun regnede dog ikke med han ville hende noget ondt, da hun selv syntes hun ikke var køn, eller jov hun var køn men der fandtes kønnere pigere end hende han kunne bruge sin tid på jo,
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 04:14

Han smilte over at hun var forvirret, han elskede nogle gange at lege med folk. Han legede stadig lidt med tanken om hende, hun så jo godt ud… Så hun kunne vel godt bruges til noget leg? Han smilte ondt, da den perverse tanke kom op i hans hoved. Men han ville nok lade hende gå efter han havde brugte hende, men han kunne jo også bare dræbe hende? Han stod lidt og overvejede det, før han tog fat i hendes hånd. ”Jeg er Josh,” sagde han blot med en høflig undertone, han bukkede kort hovedet for hende. Han lagde en hånd over hendes mund, det kunne jo være at hun ville skrige. Han trak hende ud af byen, og hen mod en skov. Da de kom til skoven, kiggede han smilende på hende. Han burdet nok bare tag og bær hende hjem med det samme, men han kunne jo også lige se lidt på hende. Han lagde en arm omkring livet på hende, mens han så hende i øjnene. ”Du skriger ikke, okay?” spurgte han stille med en lille latter, han havde stadig hånden for munden af hende. Han vidste ikke helt om han bare skulle slippe hendes mund, det var ingen til at hører hende hvis hun skrig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 04:18

Elodi blev smask forvirret da hun pluseligt blev trukket væk fra klubben og byen, det føreste hun prøvede på var at komme væk fra ham, og bed ham så hårdt i hånden da hun ikke kunne andet lige nu når han jo slæbte afsted med hende, og hun kunne tydeligt mærke han var stærkere end hende, hun gloede rundt da de pluseligt stoppede op i en skov, hendes uro begyndte at bevæge lidt på sig, med det samme de stod stille tog hun mod til sig og jog et knæ så hårdt op i hans underliv hun overhovedet kunne for at påføre ham smerte, så han muligvis ville slippe hende i bare et par sekunder til hun kunne forsvare sig bedre da hun havde gået til kampsport hele livet sammen med sine brødre, hun var jo også en lille hidsig prop der skulle afreger på en eller anden måde og hendes forældre kunne ikke finde på en anden måde end denne..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 04:58

Joshua tog sig ikke af at hun bed ham i hånden, der ville ikke ske noget ved det overhovedet. Han kiggede ondt på hende, og lagde ikke rigtig mærke til at hun fik sit ben mellem hans. Han mærkede smerten i hans underliv, han bed tænderne hårdt sammen i smerte. Det gjorde selvfølgelig ondt på ham, han strammede grebet om hende lidt mere. Han fik sin munden hen til hendes øre med et lille grin. ”Det er ikke sådan at man tænde en fyr, bare så du ved det,” hviskede han hånligt i hendes øre. Han fjernede hans hånd fra hendes munden, han lod den kærtegne hendes hals og videre ned. Han tog let fat i hendes ene bryst, og begyndte stille at nusse det. Han vidste ikke helt hvordan hun ville tag det, men det fandt han jo ud af. Han regnede ikke med at hun ville tag så roligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 05:02

Elodi bed sig hårdt i underlæben da han pluseligt nussede hendes bryst, hun havde ingen planer om at smutte iseng med ham, og slet ikke i en skov, så med det samme jog hun sit knæ op i hans underliv igen, men denne gang hoppede hun op og jog begge knæ op i det på samme tid så det ville påføre ham mere smerte, hun ville for alt i verden ikke tænde ham da han ikke var hendes type overhovedet, desuden, havde hun haft planer om at gemme sig selv til hendes drømmefyr dukkede op, hvilket nok ikke ville kunne komme til at ske nu hvis denne ting, ville bruge hende som hun var bange for, hun gennemgik alle sine trick i hovedet, og blev enig med sig selv i at det med begge knæ i hans skridt var det bedste for nu skulle han jo gribe hende hvis han ikke ville ha hun endte på jorden, og så kunne sparke løs på hans ædle dele..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 05:12

Joshua mærkede begge hendes bene op i mod hans underliv, han lukkede kort øjnene i smerte. Han overvejede lidt om han skulle binde hende, det burdet han nok. Han slog hende små hårdt på kinden, og knurrede let af hende. Han havde ikke brug for flere smerter i sit underliv. Han pressede hende let op af et træ og tog hendes ben væk fra sit underliv. ”Du burdet opføre dig pænt!” snerrede han koldt, og kiggede hårdt på hende. Han begyndte igen at nussede hende bryst, og holdte øje med hendes ben. Han skulle ikke nyde mere smerte der nede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Elion   Fre 21 okt 2011, 05:22

Elodi spyttede på ham med det samme, og vred sig under ham, hun ville gerne sparke ham i underlivet igen, og da hun fik en changse for det gjorde hun det skam også, så hårdt hun nu engang kunne så han var tvunget til at slippe hende kort, men dog kunne hun ikke vide om han kunne holde til det så hun ønskede og håbede bare på han ville slippe hende så hun kunne stikke af hun stod dog allerede på spring klar til at komme væk fra ham hurtigt muligt, hvilket kunne ses på hende hun havde dog ingen ide om hvad han var og hvilken styrke han faktisk havde og ville heller ikke tænke på det, da hun bare gerne ville væk hurtigst muligt før han gjorde noget hun ikke ville bryde sig om..
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Elion   

Tilbage til toppen Go down
 
Elion
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: