The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Not a part - Ez <3

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Not a part - Ez <3   Tirs 18 okt 2011, 00:25

Sted: Klubben
Tid: 22:36
Påklædning: En mørkegrøn kort kjole


Catherine sad ved baren og pillede ved sin drink. Hun havde ikke rigtig tænk sig at drikke den men købte den uden grund. Hun havde lige været ude for et slagsmål og det havde gjort hende ophidset. Hun elskede slagsmål og det var bedst vis det var med hendes egen art da det så var mest Fairplay for begge parter. Hun havde hørt om en engel og ville gerne have lidt informationer omkring pigen Ez. Hun syntes at pigen lød spændende og ville gerne møde hende. Hun havde set hende et par gange før men det havde ikk været under specielle omstændigheder og de havde vist bare snakket kort. Hun så en ung mand komme hen til hende. Stanken af alkohol hang omkring ham og det fik hende til at rynke på næsen. Han spurgte om hun ville danse men hun afviste før han spurgte. Han gik med et hængende hoved tilbage. Hun smilede over elendigheden i dette område. Det var dem der ikke var så kloge der kom herhen nå når natten faldt på. De kloge hoveder i menneskeverdenen kunne forstå at der kunne ske farlige ting og blev væk. Hun sukkede og pillede ved sin drink...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not a part - Ez <3   Tirs 18 okt 2011, 00:34

Ez havde forladt sin gård for at Slappe af uden fyre omkring sig, eller bestemte fyre der gjorde hende i dårligt humør for tiden, hun var iført en hvid festkjole der sad løst omkring hendes hofter men stramt om hendes barm, Hun sendte dørmanden som åbnede døren for hende et sødt smil, og trådte ind i den stinkende Og klamme duft af alkohold, hun trak let på næsen men viftede kort med hånden for at få det værste af stanken væk fra sig, hendes hår hang løst ned af hendes skulder, hvilket bare klædte hende ubeskriveligt meget, hvilket hun skam godt vidste, et smil gled over hendes læber imens hun Elegant og yndefuldt gik op til baren, for at få sig en rom og cola til at stresse sine nerver ned på, I det hun havde trådt ind i rummet kunne man tydeligt se hun nok var den pige der inde, der var mest fasinerende at kigge på, det var på grund af den aura alle engle havde omkring sig, det var vel derfor folk så dem som gode væsner?, da de bredte en følsen af ro og glæde de steder hvor de gik, hendes smil gled lidt længere op imens hun satte sig på en stol og vente sig imod danse gulvet, let lagde hun sine ben over kors imens hun betraktede de piger der dansede virkligt.. klamt? for at holde på deres fyr ved dem, hun kunne ikke lade vær med at smile over dette, da væsner, som hende, vampyr, og dæmon piger ikke behøvede at gøre så meget ud af sig selv for at fange en mands syn, det var vel på grund af deres gode udsende, og charme de bar?, engle bar som sagt godheden, Vampyre, Dominance, og dæmoner ondskab og had.. hun smilede for sig selv og nippede til sin drink imens hendes blå øjne så søgende rundt i lokalet efter en hun kunne hygge sig med..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not a part - Ez <3   Tirs 18 okt 2011, 00:48

Catherine lagde mærke til en brat ændring i luften da en smuk pige kom ind. Der gik et par sekunder og så genkendte hun pigen som Ez. Hun betragtede englens bevægelser og Hendes egen aura var mere mystisk og tiltrækkende i forhold til englen smukke og specielle aura. Der var bare et eller andet med skønhed og engle. de to ting passer bare perfekt sammen. Ez så ud som en gudinde men det gjorde de fleste overnaturlige væsner jo. Hun betragtede stadig pigebarnet da hun gik hen til baren og sad ved siden af hende på barstolen. Hendes hår gled ned over hendes skulder da hun vendte sig om og det fik hende kun til at virke mere mystisk. " Hej " Sagde Hun til Ez og vendte sig om mod englen.

// jeg skal desværre lige i byen et par timer så jeg nåede ikke at skrive så meget Ez // <3
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Not a part - Ez <3   

Tilbage til toppen Go down
 
Not a part - Ez <3
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: