The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 En lækker godbid - Walter

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 05:22

Tid: 22:00
Sted: Petronia night club
Vejr: fuldmåne og stjerneklart
Omgivelser: En masse væsner og mennesker
________________________________________________________________

Det var sådan en god aften at feste i, og det var jo sådan de fleste unge mennesker nød det. På Petronia var der bare masser af mennesker og væsner, som bare festede og væsnerne lokkede jo for det meste menneskerne op i værelserne hvor de kunne få sig en lille godbid.
Ude på gaderne ikke så langt der fra, kunne man høre lyden fra nogle højhælede støvler der kom gående. Det var Danni, som så yders smuk ud, det lyse hår som hand ned fra ryg og skulderne. Den flotte kjole som var sort og hvid strippede, og gik ned på midten af hans lår og sad let tæt ind til hans tynde krop. Hans højhælede støvler gik op til knæene på ham, over den ene skulder havde han en lille håndtaske hvor der knap nok kunne være nået. Han var nogle af de smukkeste kvinder som fandtes, det mente han selv og var jo også ret så selvglad.
Han havde hørt nået om denne Petronia night club, og måtte bare tjekke den ud selv om hans forældre havde sagt at han skulle holde sig væk fra den. Han gik bare stille forbi de vampyrer og dæmoner som stod udenfor og tog sig nået frisk luft, og bare kiggede efter ham som om han var en eller anden godbid. Han var ligeglad og gik bare videre ind, nu skulle han se hvad det var for nået. Og han blev ikke skuffet, når han var kommet ing. Han smite bare og gik op mod baren, for at bestille sig en drink.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 05:45

Festen var som altid i gang på Petonia night club og det havde som altid hevet Walter der inden selv om han ikke altid var med på det med og drikke da han havde det med og kom frem med hans mere onde siden hvis han gjord det og derfor hold han sig i dag helt fra alkohol, han havde som altid en sort jakke på og inden under den sad en sort T-shirt samt et par sorte bukser der sad tæt ind til kroppen for han elsker til tider det med og være Goth.
Hans hud var som alt helt hvid men det var ikke så let og se i de mange farverig lys som der nu var her til aften, hans hår var sort med en masse blå striber og hans øjne havde en rød farve som var let og se. Alt i alt så han ikke meget ud som en dæmon men mere som en vampyr da han mere havde deres trak end dem som en dæmon havde, nu sad han for ham selv da der havde været et ton af kvinde hen ved ham men han havde sagt pænt nej til dem da han ikke ønskede og danse eller andre form for ting der havde med kroppen af gør lige for tiden.
Han kiggede sig bare om efter et eller anden særligt der ville kun fange ham i sted for det normale han var van til og se her om natten men der var ikke de store særligheder ved vampyr og dæmon da han havde været sammen med begge racer, og mennesker ville han ikke ind på da han havde sagt det til sig selv. Nej det var svært og beslutte sig her til aften så han gik sted for bare op til baren for af sig en cola og i mens han gjord det kiggede han igen opgiven ud på de mange væsner som var der, *ikke en og snakke med* tænkte han kort mens han opgav selskab for den aften..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 06:01

Danni var ikke en af dem som bare drak øl eller sådan nået "en Dry Martini" sagde han med sin fine pigestemme, til den ellers så flotte mandelige bartender når han var kommet over til ham. Han smilte sødt til ham og fandt nogle penge frem i sin pung, og gav ham når han endelig havde fået sin drink. Han drak lidt af den, og så sig lidt omkring og fik øje på en ellers så interessant fyr ved baren ikke så langt væk fra ham. Han tog sin drink i den ene hånd, og gik langsomt over til ham. Han var ellers så lille, forholdt til alle de andre som var højere end ham "godaften" sagde han roligt og satte sin drink på disken igen, hans blik lå bare på fyren ved siden af sig som ikke lignede alle andre som han havde snakket med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 06:24

Han kiggede på hende der kom hen til ham og han var kort stille ”godaften” sagde han med en rolig stemme mens han kiggede på hende og hun var meget smuk i forhold til de der havde været hen ved ham *vampyr måske* tænkte han mens han kiggede på hende med et roligt blik og han sagde ikke det store om hans tanke da det kun vente il sener hvis det var, han trak igen vejret kort mens han prøve og tænke frem til hendes race og han var meget sikker på en vampyr men man kun ikke gæt det bare ved og kigge på en person..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 06:44

Han smilte sødt op til ham, så de hvide tænder blev blottet en lille smugle. Han var skam ikke en vampyr, og brød sig heller ikke om dem. Han havde blev født med at hade vampyrer, at det var nået man skulle holde sig langt væk når man var engel. "jeg hedder Danni" sagde han og rødmede en lille smugle, og elskede virkelig sit navn. Selv om det ikke var hans rigtige navn, så var det rigtige ikke nået han sådan rigtig brugte, og brød heller ikke særlig vildt meget om at blive kaldt det.
Når man ønskede at være en pige, så var det ikke lige et drenge navn man ønskede sig mest at blive kaldt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 06:55

¨”hyggeligt og møde dig Danni” sagde han med en rolig stem mens han kiggede på hende og han lod et lille smile kom frem på læben ”og mit navn er Walter” sagde han kort efter mens han stadig havde øjne på hende og han blinkede en gang med øjne for ikke og stirre for meget for han var ikke den der blinkede af natur og derfor gjord han det kun ind i mellem når han kom til tænke på det..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 19 sep 2011, 07:05

Han fjernede let en lok hår fra sit ansigt, mens han bare blev ved med at se op på ham. Hans øjne havde lidt uskyld i det som hundeøjne, og alligevel var der nået mystisk og drillende i dem "det er da også hyggeligt at møde dig.... Walter" sagde han og gav et af sine ret så søde fnis fra sig, det var ikke helt tøsset og snobbet i det Mere sødt og charmerende i det "har du måske lyst til at danse? eller måske finde et bord og sætte os ved?" spurgte han om og så kort hen mod de folk som dansede, inden han så hen på hans ansigt igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Ons 21 sep 2011, 07:44

”lad os finde et sted” sagde han mens han kiggede på hende med et roligt blik ”men det kun fordi jeg ikke lige frem er den mest danse glad person i verden” sagde han kort os mere fordi han ikke ville ind i mellem de vampyrer og dæmon som var der ude, han drak kort lidt af hans cola mens han kiggede efter et sted hvor der var plads og han kiggede tilbage til det bord hvor han var kommet fra da det var tomt.
”hvad med der over?” sagde han kort mens han kiggede tilbage på hende med et roligt blik og han ventede roligt hendes svar mens han var stille, han blinkede en gang med øjne og han bed sig kort i inder læben mens han bare ventede..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Ons 21 sep 2011, 08:02

Danni havde bestemt ikke nået imod at ikke danse, man fik jo alligevel altid ondt i fødderne af det. Men det var nu heller ikke fordi han hadet st dansede, for det gjorde han bestemt ikke. Men han havde skam ikke nået imod at ikke gøre det, det var jo også letter at snakke når man bare sad ned.
Han så kort hen mod bordet og nikkede "jo det er da fint nok" sagde han og smilte op til ham, i det han tog sin drink i sin ene hånd og begynde at bevæge sig der ned "de fleste fyre er jo heller ikke glad for at danse... de har jo for det meste to venstre fødder" sagde han med et drillende klang i sin stemme, han var vel lidt af en drillesyg pige som elskede virkelig elskede at drille folk.
Han satte sig roligt ned ved bordet, og drak en lille smugle af sin drink inden den blev sat på bordet foran ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Ons 21 sep 2011, 08:11

”tja sådan er det ind i mellem” sagde han kort mens han lod et smile kom frem og han gik næsten lige bag hende før han tog plads over for hende ”men det os lidt fordi jeg har været så meget ude i verden og jeg lige kommet tilbage så jeg har stadig den der jet ting man får af og flyve i så lang tid” sagde han mens han kiggede på hende og han holdt smilt på læben mens han var stille der efter, han trak vejet kort mens hans øjne kort gik ud på de mange væsner og han var bare dø stille som normalt mens han blik gik tilbage på hende og han var stadig rolig selv om han kun være sikker på af roen ville falde hvis der kom en vampyr hen til dem..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Tors 22 sep 2011, 06:12

Han sad bare og hørte efter på hvad han sagde, mens han bare blev ved med at smile imens "nå okay" sagde han lidt overrasket, og lænede sig lidt hen over bordet "hvor har du så været henne?" spurgte han om, og synes altid sådan nået var spændende. da han ikke selv var en af dem som var ude og rejse. Og kunne bedst lide at være hjemme, han var jo heller ikke en af dem som tog på badeferie og kunne selv ikke svømme. Men han synes alligevel det var spændende, at høre om hvor andre folk havde været henne.
Musikken var ret så høj, og det fik også Danni til at trippe lidt med sine fingere på bordet i takt med musikken. Hvis det var nået han elskede, så var det lyden af musik og alkohol i sit blod.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Fre 23 sep 2011, 02:21

”en måned i usa og der efter videre til Frankrig og der efter til Japan” sagde han mens han kiggede på hende med et roligt blik ”så det var lidt jorden rundt” sagde han kort efter mens han drak hans cola halvt op på ingen tid, han trak vejet kort mens han fangede de mange dufte rundt om ham og det gave ham lidt lysten til og jage selv om han ikke gad det nej han havde sultede sig selv meget for tiden og det havde os gjord ham en smule farlig og være sammen med da han ikke kun holde styr på ham selv og hans mørke personlighed som os var inden i ham..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Søn 02 okt 2011, 05:29

Danni lyttede bare med på hvad han sagde, da han jo synes det lød så spændende. Han elskede jo det med alle lande omkring i verden, og ville jo også selv gerne ud og rejse på et tidspunkt "det lyder jo også meget spændende" sagde han med et drømmende lyd i sin stemme, han så kort omkring på menneskerne inden han så over på ham igen "jeg kunne også godt selv ønske mig at rejse rundt" sagde han og drak lidt mere af sin drink, inden han lænede sig lidt tilbage. Han så på ham med et lidt skummelt blik, og lod sit fod langsomt kæle ham op af benet uden at sige nået
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Tors 06 okt 2011, 01:19

"kommer du da ikke ud i verden??" sagde han kort mens han kiggede på hende med et roligt blik og han var stille der efter siden han selv var meget van til og være ude i forhold til og være hjemme for han havde altid et eller anden han skulle lave eller et sted hvor han skulle være, han trak vejet kort mens han lod hans blik var på hende og han ventede stadig mens han kiggede kort på dem som var der og han kun let se hvem der var menneser hvem der var dæmoner og hvem der var vampyrer..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Fre 07 okt 2011, 06:53

Danni rystede på hovedet, og gav endda et lille suk fra sig "nej, har ikke været nogle stedet henne... Mine forældre vil helst blive hjemme" sagde han og viste endelig ikke hvorfor, hans forældre ikke havde lyst til at rejse rundt i verden som så mange andre. Han var ikke engang sikker på, at han kunne fortale sine forældre til at få penge til at han kunne rejse for. Nok var han utrolig forkælen, men hans forældre ville jo helst have ham i nærheden af dem.
Han sad til og tænkte over det, inden han rystede på hovedet og så igen på ham med et smil på læben "men skal måske ud og rejse på et tidspunkt.. når jeg tjener selv penge" sagde han og regnede ikke med at det overhovedet ville ske, da han jo ikke blev ældre end han var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Man 17 okt 2011, 01:59

”hmm det lyder trist men os godt af du selv vil kun kom ud og se verden en dag” sagde Walter mens han kiggede på hende ”verden er os lidt af et sted” sagde han kort efter mens han tænkte lidt over hvor han ikke havde været hen i verden, han trak vejret kort mens han kiggede på hendes krop og den form for kort tid før hans blik gik tilbage til hendes. Han bed sig i inder læben mens han ventede hans svar og han trak igen vejret langsomt mens han ventede hende svar..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   Tirs 18 okt 2011, 07:43

Danni lænede sig lidt hen over bordet, og blev bare ved med at se på ham imens "ja det er det da... men verden er skam også skøn her" sagde han og sende ham et flirtende blik i sine øjne, han så kort ned af sig selv inden han så op på ham igen "så jeg behøver vel ikke rejse rundt" sagde han og gav et lille grin fra sig, da han vel havde det fint hvor han var. Han havde jo alt hvad han skulle bruge, men alligevel ville det være dejligt at kunne rejse rundt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En lækker godbid - Walter   

Tilbage til toppen Go down
 
En lækker godbid - Walter
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» skruetrækker - Azreal

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: