The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Markeds pladsen, det er det der..[Zean]

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Markeds pladsen, det er det der..[Zean]   Tors 28 jul 2011, 06:33

Sted:Markeds pladsen, en af gyderne.
Tid: tidlig midag
Omgivelser: folk, alle racer, massere af boder og handlende.
Vejr: overskyet, men det regner ikke
Påklædning: En kort nederdel, en top men har så en lang sort kappe over med hætte. Har tynde strømpesokker på under og palarina sko på, har mit hår løst.


Karina kom roligt gående gennem markeds pladsen. Hun havde sin hætte over hovedet og folder kappen foran sig. Hun var på vej mod en gyde hun var blevet henvist til. Hun var ude efter et bestemt smykke, et hun ikke havde set i flere år. Hun slog hætten tilbage da hun kom ind i gydekvarteret men holdte stadig kappen lukket foran sig. Hun gik forsigtigt og kiggede på alle boderne for at finde den rigtige. Det var en lille medaljon hun havde æt hendes mor med nogle dage efter hun var født. Men hendes forældre var blevet slået ihjeld inden hun blev to.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Markeds pladsen, det er det der..[Zean]   Fre 29 jul 2011, 00:22

Overskyet. Altså hverken for varmt eller koldt. Og derfor et helt tilpas vejr for Zean.
Han havde nogle mørke jeans og en sort skjorte på den dag, tilfældige kondisko.
Han bevægede sig gennem gyderne og opdagede at han var kommet til markedspladsen..Eller i hvert fald udkanten af den. Her lugtede stærkt af mennesker, men få dufte af diverse andre væsner var også til stede.
Denne del af markedspladsen havde altid interesseret ham mest, har var alt det...sorte, så at sige, tit ting der ikke var lige lovlige og som regl mere spændende end menneskernes ligegyldige ting. Han gik forbi en lille butik med en masse krydderier og kom forbi en lille bod med diverse smykker. Han stoppede kort op for at kigge, selv gik han ikke med smykker, men det kunne være der var noget som han kunne give Dawn senere.
Han så en fin lille medaljon og tog den op for at kigge nærmere på den...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Markeds pladsen, det er det der..[Zean]   Lør 30 jul 2011, 02:39

Karina havde fundet en bod med smykke og stoppede op for at se efter mellem dem. Hun lagde ikke med det samme mærke til væsenderne der var om hende, men mærkede så efter en gang. Mange mennesker, og nogle dæmoner, få andre racer. Hun smilte og klukkede kort. Hun tog et smukt hals smykke op og så roligt undersøgende på det og så så på damen bag boden og smilte roligt, så så på halskæden igne da der kom en anden til boden, en mand. Hun så kort på ham og lagde så roligt halskæden ned på boden igen. Så ikke på manden mere, på boden igen. Han var dæmon, men vilken slags?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Markeds pladsen, det er det der..[Zean]   Lør 30 jul 2011, 02:42

Han kiggede lidt på medaljonen, det var i teorien flot, men Dawn ville sikkert aldrig gå med den. Men den var gammel. han lagde den ned igen og lod uinteresseret blikket glide over resten af boden. Han havde bemærket dæmonen ved siden af sig, men gjorde intet. Han holdt meget af sin race, dæmonerne, og ville ikke slås med andre dæmoner med mindre der var en god grund. Selvfølgelig undtagen hvis de hed Sakref.
Han begyndte at gå videre...
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Markeds pladsen, det er det der..[Zean]   

Tilbage til toppen Go down
 
Markeds pladsen, det er det der..[Zean]
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Markeds pladsen-
Gå til: