The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 I think its gonna be a nice evning - Alane

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: I think its gonna be a nice evning - Alane    Søn 26 jun 2011, 11:20

Dato: Irl
Dag: Lørdag
Tid: Lørdag nat, in fact menas, søndag.. anyways.. lidt over midnat, lørdag aften.. noget.
Vejr: Det støv regner lidt uden for, tempaturen er ikke så høj på dette tidspunkt, og så blæser det en lille smule.
Årstid: Sommer
Sted: Petronia Night Club
Omgivelser: Tjaa.. En masse mennesker, væsner, hvad man nu siger, forskellige slags side pladser, stå pladser, danse plads, bar, bar pladser, og VIP rum selvfølelige. Andre ting der ellers høre til sådan et sted.
Påklædning: I Would like to describe that in the topic, thanks.
Speceilt?: Noo.. Anything els.. just ask.
_________________________________________________________________________________________________________________

Alias trak langsomt stolen ud og gled diskret ned på den for bord enden, der sad ingen andre end ham, dog var det et stort bord han havde valgt at placere sig ved, men det var på den viden at der snrt ville komme nogen og gøre ham selvskab, han havde allerede fået adskellige blikke, nogen bare sure, jaloux blikke, men andre intreserede og prøvende forførende blikke.. noget kun Alias kunne finde ud af, altså efter hans mening. Han satte albuerne i bordet og kiggede lidt frem for sig da den første person allerede nu satte sig ned ved hans side, et menneske.. han forstod virkelig ikke hvordan de turde gå herind, de vidste et ikke var et helt normalt sted, og at man nemt kunne komme til skade her.. selv Alias kunne komme til skade her, og det sagde en del. Han lod langsomt sit blik glide over offert der lænte sig ind over bordet så hendes bryster nær var faldet ud af hendes alt for lille og stramme kjole, han hviskede noget.. et eller andet til Alias, men han så bare langsomt væk da en anden kvinde satte sig ved hans anden side, han smilte bare færkt ud i luften, måske et lidt gusten smil. Han havde tit tænkt på om de også ville have sat sig hvis han ikke havde være vampyr? Men de havde de nok ikke, han havde en speciel tiltræknings kraft.. og tjaa.. det kunne man vel ikke helt klage over.. dog ledte han efter noget lidt mere specielt, end et menneske næsten uden tøj på, der ville dø for en nat med ham. Han løftede blikket væk fra kvinderne der efter hånden sad på alle sider af ham, lige meget hvor han så hen, selv nogen enkle mænd så i hans retning.. meeen.. han ledte efter noget.. nogen.. med lidt mere.. stil? Personlighed? Udstårling.. bare et eller andet. Han så dog ned da en af pigerne havde stukket sit oversminkede ansigt lige ind i hans og så nærmest tiggende op på ham, han stirrede bare lidt halv fornærremt på hende, ind til hun trak håret væk så man kunne se hendes lige blege hals.. så vidst hun det altså godt? Desværre vare Alias bare ikke lige sulten nu.. og han ville ikke risikere at blive smidt ud, så han skubbede bare kvinden væk fra sin udsigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Søn 26 jun 2011, 11:38

Alane stod udenfor Petronia og betragtede den store bygning. Det var længe siden hun havde været her og hun havde savnet stemningen og alt ved at på club, men der var bare nogle ting som var kommet i vejen... Hendes påklædning viste godt at hun skulle ind her, hendes slanke ben var klædt i netstrømpebukser samt en lettere lårkort sort nederdel som fremhævede hendes kurver der hvor den sad. En sort tanktop som sad tæt de helt rigtige steder for at fremhæve hendes feminene former. Endelig kom hun indenfor og lod sit blik glide rundt i clubben, et smil bredte sig stille på hendes læber mens hun betragtede synet foran hende. Hun tog en let indånding og nød duften af alkohol og cigareter, det var ikke den bedste duft i verdenen men den beroligede hende. Langsomt men elegant banede hun sig vej gennem mængden af mennesker, vampyrer, dæmoner og alt andet som befandt sig her. Hun kom i tanke om en af de første gange hun var her, hun havde knaldet en dæmon en på hovedet fordi han ikke kunne holde sig til sig selv. Det var ikke noget hun var stolt af men det var det der var sket. Lnagsomt kom hun frem til baren hvor hun satte sig, bestilte et glas rom og cola. Hun løftede glasset op til læberne og lod den kolde men brændende væske glide ned i hendes hals. Et suk af nydelse forlod hendes læber. Forsigtigt stillede hun glasset på bordet og lod sit blik glide rundt i klubben. Hendes øjne blev fanget af en vampyr som var omgivet af desperate menneske kvinder. En kort hovederysten kom fra hende. Hun faldt ikke for en vampyrs tiltrækningskraft, hun så lige igennem det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Søn 26 jun 2011, 11:50

Alias blev nød til på skift at skubbe pigerne fra sig hver gang de blev for nærgående, ikke at han ikke kunne lide det, men når de virkelig var så desprarte at de ville bides lige her og nu bare for at få lidt sex? Nej han forstod det ikke, men måske var det ikke ham, de fleste vampyere her til aften var omgivet af piger, det var bare noget man ikke kunne komme uden om vel? Han fik altid riligt med opmærksomhed og tøse fnidder, nogen gange kunne man måske godt.. bare tag en dyb indånding. Han havde nu også en chamerende udstråling ham alias, da han var klædt i tøj der sad perfekt på hans slanke krop, han havde nogen soret fit jeans på, sorte convers, en hvid skjorte og et sort slips, enkelt og fint, og så sad det godt til, hans udsene manglede i hvert fald ikke noget. Han skubbede nu igen en pige væk der nærmest pressede sine bryster op i ansigtet på ham.. nej nu blev det altså for meget, han rejste sig afvisende og så kort på pigerne "De damer.. vil de have mig undskyldt.. jeg skal lige.." mumlede han og vendte ryggen til dem, hans forførende blik søgte rundt i clubben.. søgte.. uden at vide hvad de helt præcis ledte efter, men det fandt han vel ud af når.. tiden var inde, tjaa. Han forsatte op mod baren, lidt at drikke kunne vel ikke skade, han stilte sig et lille stykke fra den nærmeste pige, han ville gerne lige.. bare lige.. et par sekunder.. han trak vejret langsomt ind gennem næsen og fik hendes lugt lige i næsen.. varulv, han vendte blikket mod hende igen, gav hende roligt elevator blikket, imens hun selvfølelige ikke så på ham, hun stod med siden til alligvel. Han betragtede hende i en tid, ind til bartenderen vækkede ham op igen, han bedte hurtigt om en øl og lagde en seddel på bordet foran sig. Hans blik var snigende og han tog sig selv i at stå og kigge på hende igen ud af øjnkrogen.. af havd han kunne se, så var hun en temmlig pæn varulv.. ikke at han havde forventet andet, det var vel meningend e skulle være fjender.. men Alias holdte sig sjældent til reglerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Søn 26 jun 2011, 12:00

Alane lagde armene mod bar disken og lænte sig lidt op af den så hun stod lidt foroverbøjet. Et smil dekorede hendes læber. Hendes lange sorte hår flød elegant ned af hendes ryg indtil det stoppede midt på ryggen. Hendes grønne øjne havde et skær af noget guligt, noget som normalt ikke så hos nogen, ikke engang varulve for den sags skyld. Alane var ikke en normal varulv, hun var ikke vokset op blandt dem og havde aldrig lært hvordan man opføre sig overfor de forskellige racer eller hvordan man jagede. Hun havde vel egentlig heller ikke brug for det, hun kalrede sig uden. Hun tog endnu en tår af sin rom og cola, hendes hår gled over hendes skulder da hun lænte hovedet en smule tilbage for at drikke væsken fra glasset. Hun satte glasset forsigtigt på disken og lod sine øjne glide rundt i baren igen. Et let smil på hendes velformede fyldige lettere lyserøde læber. Hun var en smuk pige, ingen tvivl om det. Hun mejede sig ikke ud som du mennesker som kom her i clubben, hun gik mere efter den naturlige skønhed. Lanae mærkede et blik på sig og så kort hen mod en vampyr, den samme som for lidt siden havde været omgivet af mennesker. Hvad ville han hende, han kunne få lige hvem han ville men alligevel gled hans øjne over hende. Det var ikke fordi hun følte sig beæret, i hendes øjne var vampyre ikke noget specielt. Hendes smil blev lidt bredere ved tanken, hun vendte igen blikket mod dansegulvet som hun undersøgte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Søn 26 jun 2011, 12:19

Alias stod bare lidt og ventede på sit øl krus, han havde brug for lidt at drikke, selv om alkohold ikke så nemt påvirkede ham, han skulle i hvert flad have en del for at blive beruset, men det gjorde ham nu heller ikke noget i det store og hele. Han trak lidt på skulderen for at slappe lidt mere af, han havde ingen grund til at være anspændt, han kunne lige så godt nyde aften og tag den som den kom, han havde brug for en aften ude, bare slå tankerne fra og få sig lidt at drikke, musikken hjalp også på det. Det eneste han mindes at mangle var noget godt selvskab, men han vidste ikke hvor vild han var med tanken om at skulle tilbage til de pigere igen, han havde ikke så meget til overes for så tidelige pigere, de bedte jo nærmest om at blive udnyttet. Hans blik gled langsomt over på pige igen, måske skulle han bare lige sige hej.. det skadet jo ikke, bare hun ikke stemplede ham pga deres forskellige racer, han brød sig ikke meget om folk der gjorde det. Han havde nu ellers godt med selvtillig det fejlede intet i hvert fald, han vidste bare ikke helt.. med hende. En øl blev sat foran ham og han tog glædeligt imod den og smagte på den, det gav ham det sidste han lige manglede.. modet. Han vendte sig halvt mod hende og tog forsøgende men diskret et skridt mod hende, så ingen havde en chance for at mase sig ind mellem dem, eller stille sig i vejen for ham. Han smilte skævt og så med et forførende blik på hende et sekundt inden han fik fremsagt "Godaften" i en venlig tone.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Søn 26 jun 2011, 12:28

Alane smilede stille og bed sig i læben, hendes 4 hjørnetænder var en smule spidsere end resten af hendes tænder, et normalt menneske ville ikke ligge mærke til det, men en med et godt øje, gerne et overnaturligt øje ville kunne se det. Hun drak resten af væsken i sit glas og nød den brændende fornemmelse som løb ned af hendes hals. Hun elskede måden alkohol rev i hendes hals, hun anede ikke hvorfor men det var bare en dejlig følese. Hun så på bartenderen som kom med en genopfyldning. Et forførende smil blev kastet i hendes retning af bartenderen, "Den er fra mig". Hun smilte venligt og tog imdo glasset. "Jamen tak skal du have". Bartenderens flirten havde ikke nogen yderligere effekt på hende. Hun var ikke ude efter desperate fyre som lagde an på folk uden at have præsenteret sig selv først. Hun sukkede stille og forblev stående. Det var ikke fordi hun var særlig høj, hun var kun 1,55. Men det generede hende ikke det store. Langsomt vendte hun sig mod stemmen som kom fra hendes side. Hun så at det var vampyren som havde betargtet hende tidligere. Et let smil bredte sig på hendes læber og hun virkede venlig og imødekommende. "Godaften". Hun stod med sit glas i hånden og lænede siden op af bardisken.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 01:02

Alias stod lidt og betragtede den unge kvinde, hun så ikke ud til at være ældre end ham i hvert fald, men man kunne jo aldrig vide, han ville nok gætte på hun var de 16, 17 år måske. Var hun overhovedet gammel nok til at være et sted som dette, til at komme ind her? Nej.. det ville han ikke rode rundt i, de fleste der kom her måtte jo alligvel ikke være her, men indgangen var på eget ansvar, og der var altid en eller anden der skulle dø alligvel, nogen kunne bare ikke berherske sig. Han så op fra sine tanker igen da en bartender talte til pigen, og lagde hovedet lidt på skå inden han vendte sig blik mod bartenderen, han fik kun et enkel blik tilbage, men det gjorde skam ikke noget, han var mere intresseret i pigen end nogen andre lige nu. Han smilte forsigtigt til hende og så hende dirakte i øjnene med et forførende blik et par sekunder indne han lod blikket glide over hendes ansigt, hendes hår, hendes hals, skulder, osv. Han rakte hånden frem mod hende "Alias" sagde han roligt, man kunne lige så godt starte med at præsentere sig, det var det mest høfenlige i stedet for bare at mase på, som typisk andre ville gøre. Alias havde mannere.. det var bare ikke lige altid han var så go til at vise dem, men nu var han jo heller ikke bleven fuld endnu, så.. ville hun nok se en lidt anden side af ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 01:11

Alane smilede stille, hun var ikke bange for at blive smidt ud selvom hun ikke var gammel nok til at være her. Hun var jo trodsalt en varulv og der var mange folk som ikke turde sige noget til dme i frygt for at få revet hovedet af. Men sådan var Alane slet ikke, det kunne jo også have noget at gøre med at hun aldrig havde haft varulve omkring sig i sin opvækst. Mest af alt mindede hun om et menneske men det var hun ikke. Hun brød sig ikke om den måde bartenderen var så nærgående og at han bare skulle mase på. En lille hvid lap papir gled hen over disken og lå nu foran hende. Langsomt samlede hun den op og så at det var hans nummer, et enkelt rullen med øjnene kunne ses fra hende og hun krøllede papiret sammen og smed det ned på gulvet mens bartenderen ikke kiggede. Igen vendte hun opmærksomheden mod vampyren som stod overfor hende. Et let og venligt smil på hendes læber. Hun strøg noget af sit sorte hår ud af hendes øjne. Langsomt lod hun sin silkebløde varme hånd mødes med hans kolde hånd. Hun elskede kulden som kom fra vampyre, det var noget ganske særligt og hun nød det. "Alane", hendes stemme var blød og meget musikalsk. Langsomt slap hun hans hånd igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 02:10

Alias betragtede hende roligt, dog sørgede han for ikke at stå og stirre, hvilket jo heller ikke var særlig høfligt, dog ville han ikke stå og kigge rundt på andre når han nu stod og snakkede med hende, hvis man kunne kalde det det altså, det ville virkede lidt.. arrogant, eller noget i den stil, og han ville helst ikke give et dårligt første hånds indtryk, selv om det dog lagde i hans natur at have alle muligheder åbne. Han lod et hurtigt blik strjfe rundt i clubben, helt uskyldigt, dog havde han ikke tænkt på at selv om han stod og snakkede med hende, så ville hans tiltræknings kraft jo stadig virke, han var igen omringet af blikke fra alle sider af, sågår piger som fyre, han sukkede stille, hvis man ville have privat liv, så skulle man ikke gå offenligsteder hen.. men så mødte man jo heller aldrig nogen. Han så tilbage på pigen og smilte ved hendes navn, Alane, et kønt navn. Han gav hendes hånd et blidt klem og slap den så langsomt igen, inden han slappede en smule mere af og læmte sig op af disken. Han vendte hovedet mod bartenderen og gav ham et måske lidt grovt blik. Det var vidst tydeligt hun ikke var intresseret.. men han ville nu heller ikke blande sig, han skulle ikke tale på hendes vejne. Han ttog fat i sit øl glas og tillod sig at drikke en del af det, indne han igen vendte sin fulde opmærksomhed mod pigen. "Nååh.. Alane, hvad laver en smuk ung varulv som dig så.. på et sted som dette?" sagde han, men hviskede dog det sidste fordi han vidste.. at man ikke skulle tale for højt, om visse ting.. og han var overhovedet ikke ude på ballade, han ville gerne undgå det faktisk.. men man vidste jo aldrig. Han mærkede et kold pust i nakken og vendte sig halv forvirret om, da en pige lagde armene om hans hals og trak ham baglænds mod sig, hun var tydeligvis godt for drukken, og hendes påkædning.. ja den talte vidst for sig selv. Hun prøvede vidst at fortælle ham noget.. noget om sex.. ja, hun råbte det ligefrem ind i øret på ham, imens hun tillod sig at holde sådan fast i ham? Han lod hende tale færdig inden han irreteret løsnede sig fra hendes greb og vendte sig mod hende, han bukkede sig roligt ned, med ryggen til Alane så hun ikke kunne se det, og så på pigen med et forførende blik, "Senere" hviskede han roligt tæt ved hendes øre, inden han vendte sig om mod Alane igen og gik hende det skridt nærmer som pigen havde tukke ham væk. "Nå.. hvor kom vi fra?" spurgte han og så ret så uskyldig ud, hvilket han i sandhed jo aldrig var, og aldrig havde været.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 02:26

Alane lod kort sit blik glide over ham, han var nu ret køn. Dog faldt hun ikke for vampyrens ydre. Hun ville ikke være en del af deres spil og hun agtede aldrig at blive det. Hun ville gerne lege men ville aldrig deltage i spillet. Hun smilte let til ham og lagde mærke til at grove blik han gav bartenderen. Alane kunne godt passe på sig selv, ellers ville hun aldrig være kommet her. Selvom hun ikke var blevet oplært som varulv kunne hun godt passe på sig selv. Hun vidste godt at drengen her tjekkede clubben efter andre tøser og egentlig var hun ret ligeglad, hun havde andre ting at tage sig til end at ende i kløerne på en grisk vampyr. Hun bed sig let i læben og var dybt begravet i hendes egene tanker indtil han begyndte at snakke. Hun bed sig diskret i tunge for ikke at komme med en spydig kommentar. "Jeg er da på club, hvad skulle jeg ellers lave her?" Hun smilte skævt og satte sig så op på en bar stol og betragtede ham kort. Han så nu ganske godt ud, hun ville ikke have noget imod at lære ham bedre at kende. Hvis han altså i hvert fald kunne holde nallerne for sig selv. Da han blev overfaldet af en anden pige vendte hun fronten mod dansegulvet og så sig omkring. Hun ville ikke blande sig i hans sagder og gad egentlig heller ikke. Et kort suk af kedsomhed kom fra hendes læber. Igen lod hun glasset ryge op til hendes læber og hun tippede indholdet ind i sin mund. Hun lænte hovedet lidt tilbage for at kunne drikke ordenligt. Hendes hals blev en smule mere blotet, hendes hals var silkeblød og havde en mælkehvid farve. Hun satte glasset på bordet og vendte sig mod vampyren igen da han havde fået røsten pigen af sig. "Hvor mener du vi kom fra?". Hun smilte roligt og sad med glasset i hånden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 02:41

Alias så på Alane igen, af en eller anden grund tog hun bare alt hans opmræsomhed, der var bare noget over hende, han vidste ikke omd et var fordi hun var varulv, han havde aldrig nogen sinde.. snakket til en varulv før, så det var måske.. underligt.. han havde været oppe at slås med et par stykker, men det var ikke det samme. Der var bare noget ved hende der var langt mere tiltrækkende end de andre pigere, det at hun så også ikke sprang på ham og var over billig, det hjalp en del. Til tider var disse pigere heeelt fint, når man var tørstig, eller skulle have stillet sine lyster.. men somme tider var det nu rart at snakke med nogen der regn faktisk havde en hjerne. Han smilte lidt fjoget til hende, han ville genre undskylde for pigens opførsel, men det var ikke rigtig hans sag, og det så ud til Alane var ligeglad, eller nærmer van til den salgs? Måske.. han kendte hende jo ikke. "Tjaa.. rapkæftet.. aha" mumlede han stille, med gad ikke svare igen, han havde ikke noget imod hun svarede ham på den måde.. bare hun ikke blev irreterende for så virkede det tilbud han lige havde fået.. ret tiltrækkende. "Tjoov.. vi kom vel derfra hvor den overlækkre vampyer, byder den smukke varulv.. op til dans?" sagde han imens hans øjne faldt på hendes, med et forførende blik, ikke hans race, men hvilken var hans evne.. forførende, mere end alle andre, når han selv valgte at bruge det. Han rakte hånden frem mod hende, på en prøvende måde og lænte sig en smule ind over hende, men heller ikke for tæt på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 02:53

Alane smilede stille. Hun var ikke kommet til clubben for at få et billigt hurtigt knalp. Nej hun var kommet her for at have det sjovt, lære nye folk at kende og høsjt sandsynligt drikke sig i hegnet. ALane havde aldrig nogensinde været typen som sloges. Hun slog fra sig når det var krævet og forsvarede sig hvis det var nødvendigt. Hun strøg igen noget hår ud af sine øjne og kradsede sig stille på halsen, hun havde et lille myggestik på den ene siden af halsen og det irriterede hende ret meget fordi det kløede så meget. En ting hun aldrig havde forstået var alle de menneske piger som kastede sig over vampyre og tiggede og bad om at få deres blod drukket. En gang i sit liv havde hun selv tilbudt det men det var så også til en ven, tja faktisk hendes første ven. Hun smilte stille ved mindet, det havde slet ikke gjort ondt men hun havde tvært imod nydt det på et eller andet underligt punkt. Hun var ikke van til den slags men vidste at det ville ske eftersom Alias jo var en vampyr og tiltræk folk uden selv at ville det selvom hun havde på fornemmelsen at han nød det for det meste. Hun havde egentlig ikke gjort det får at være irriterende men nok nærmere som en forsvars mekanisme. Selvom hun vidste det var tåbeligt følte hun sig grim når han rettede opmærksomheden mod andre, som om han egentlig ikke ville snakke med hende. Hun så op på ham og smilede stille. Hun lagde ikke mærke til hvordan ahns evne smøg sig omkring hende og det virkede på hende. En let rødmen lagde sig over hendes kinder ved den komplimant hun fik af ham. Let bed hun sig i læben og nikkede stille. Hun tog hans hånd og rejste sig op så de nu kun var få centimeter far hinanden. Forsigtigt tog hun et lille skridt bagud så de ikke var helt så tæt på hinanden. "Jeg vil gerne danse med dig". Hun smilte til ham, hun var en god danser og elskede at danse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 03:14

Alias havde vendt sin opmærksomhed mod hende igen, hun behøvede ikke vide at han sådan.. var på den måde, tog havd han kunne få. Dog gad han heller ikke pigere der kastede sig over hvilken som helst fyr, de måtte godt vise intresse for lige netop ham, ellers gad han sgu heller ikke tale deres sag.. eller hvad man nu sagde. Et engangs knald, var fint nok en gang imellem.. men nogen gange søgte man bare mere end det. Ikke at Alias ville have kærlighed, hvis han dog bare vidste hvordan man brugte det, så kunne det være.. men det var ikke hans stærke side, så det holdte han sig langt fra.. men drama og forførelse, det var noget han havde for stand på, at gå lige efter den der fortalte ham var umulig at få.. og så efter, hvor lang tid det end skulle tag.. få hende.. det var hans specaile. Han så op fra sine tanker op på Alane, hans blik ramte hendes hals lige med et, han kunne styre sig.. men han var jo stadig vampyr, og det her var bare hans.. svagdhed.. selvfølelige.. blod. Han stirrede på det lille stik hun nu kradsede i.. hvis hun begyndte at blød måtte han på en pæn måde.. gå sin vej. Hvis hun havde sit liv kært altså. Han mærkede hendes finger der gled ind i hans iskolde hånd og han folede sin hånd om hendes og trak hende forsigtigt ind til sig da hun kom ned fra den høje bar stol, han smilte bare forførende ind i øjnene på hende, "Sikke en glædelse" sagde han stille, og begyndte så roligt at bevæge sig mod dansegulvet hvor, adskellige væsner, af han og hun køn, stod presset op af hinanden på det sammenpressede dansegulv, hvor man kanp nok kunne få luft, hvilket vel også var lige meget, men ikke for alane, han holdte skarp øje med hende, her så tæt med væsner, han tillod ikke folk at gøre.. hende fortræd. Han strammede grebet en smule om hendes hånd og træk hende til sidst ind til sig da han havde fundet en plads hvor det var muligt ikke at støde ind i andre hver sekundt. Musikken punpede gennem ham og bassende rystede hele gulvet, det var en god sang og han tillod sig at gå tæt på hende, forhåbenlig uden at fornærme hende.. dog vidste hun jo ikke, at.. det at danse, var en god undskyldning for at komme tæt på.. han slap hendes hånd og lagde hver af sine hænder lige over hendes talje og så på hende med et fordybende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 03:30

Alane havde efterhånden mødt nogle vampyre dog havde der kun været en som havde drukket hendes blod uden tilladelse, så var der ham som var blevet hendes ven og til sidst ham som havde kastet blod udover hende ved et bord fyldt med vampyre. Det var nogle meget forskellige typer hun havde mødt. Dog nød hun sine konkurencer med vampyre. De var nu sjove at lege med. Ej hun legede kun med hvis de selv lagde op til det, hun startede aldrig en leg og sådan var det bare. Alane vidste godt hvad kærlighed var og desværre havde hun oplevet det på den hårde måde. Hendes første kærlighed havde allerede en kæreste og den næste var hende utro så efterhånden var hun begyndt at tvivle på det og hvis det endelig fandtes om det virkelig var så smukt og specielt? Alane havde aldrig haft sex men det eneste krav hun havde var at det var en person hun følte sig tryg ved og som hun stolede på. Det behøveds ikke være en kæreste eller noget, bare en som ikke udnyttede hende. Der var ikke gået hul på myggestikket men det var lige før pg blodet pulsede levende lige under huden. Dog lagde hun godt mærke til at han stirrede på hendes hals men hun valgte bare ikke at tænke over det og ignorrere det. Alanes krop ramte hans blidt da han trak hende ind til sig, en let rødmen stadig synlig på hendes kinder. Hun lod kort sit bik falde i forlegnhed men så dog hurtigt op på ham igen. Hun fulgte efter ham mod danse gulvet. Hun brød sig ikke om de sultne blikek hun fik fra nogle vampyre som de passerede. Hun sørgede for at holde sig tæt på Alias og ikke blive væk fra ham i mængden. Da de kom til et stod betragtede hun ham stille, hun havde ingen problemer med at han lod hans hænder hvile mod hendes talje, det var jo kun naturligt da de skulle danse. Langsomt lagde hun sine arme omkring hans nakke og bed sig i læben. Han var nu tiltrækkende, mere end andre vampyre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 03:49

Alias stod først lidt og lod bare musikkens rytme pumpe gennem hans krop, det var behaligt at nyde det på den måde, musik var noget af det mest fantastiske der fandtes, han fik lyst til at trække hende tætter på sig, men han måtte heller lade være med at presse mere på end højst nødvendigt, han lignede ikke en der ville tag alt for let på den slags, og han ville jo stadig helst ikke gøre et dårligt første hånds indtryk. Han smilte stadig utrolig venlig til hende, selv om han havde et veldig forførende blik i øjnene, men han kunne ikke lade være, det lå i hans natur, og han havde ikke noget imod at forføre hende.. bare en lille smule. "Hvor gammel er du Alane" spurgte han stille, det var rart at have noget at snakke om, så føltes det ikek så akhavet når man lige havde mødt hinanden. Han så llidt på hendes kinder og smilte, hun rødmede, han fandt det ret kært, hun var en yndig varulv.. ikke som andre han havde mødt. Dog havde det kun været dem han havde været oppe at slås meds pigere, let påklædte, højtråbende, uadvendte vaulve tøser.. et ret væmmeligt syn.. sådan var Alane slet ikke, hun var sød og pæn, og ja.. tiltrækkende. Han smilte venligt til hende da hun lagde sine arme om ham og han tog det eksta skridt mod hende så de stod så tæt som det vidst var tilladt, han lod musikken opsluge sig og bevægede sig roligt mod Alane til den dunkende rytme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 08:37

Alanes grønne øjne skinnede i neonlysende som dansede rundt om dem. Hun nød endelig at være tilbage på Petronia, den dunkende musik og neonlysende beroligede hende underligt nok. Et let smil lå over hendes læber. Det gik egentlig op for hende at hun aldrig havde kysset mere end 2 forskellige fyre. Og det ene havde været hendes første kys som var belevet stjålet. Hun savnede nu sine kampe med Demitri. Hun rystede stille på hovedet og koncentrerede sig igen om Alias som stod foran hende. Hun smilede venligt og charmerende til ham, hun flirtede ikke men ville bare gerne gøre et godt indtryk. Der skulle nu meget til for at forføre hende, hun var ikke nem at få sengen og især ikke med en fremmede. "Jeg er 17 år gammel, hvor gammel er du?". Hun lagde stille hovedet på skrå og betragtede ham. Han virkede nu ikke til at være hverken farlig eller ond. Hendes rødmen lå stadig over hendes kinder som et fint lag støv, hendes silkebløde mælkehvide hud havde et let lagt rødt støv over kinderne og hen over næsen, hendes rødmen. Alane var ikke som så mange andre piger her i clubben, hun mente ikke at man behøvedes gå i overvisende tøj for at få opmærksomhed fra drenge og det var hun da et bevis på lige nu. Hun fik opmærksomhed far den dreng som alle pigerne gerne ville have opmærksomhed fra. Hun strammede grebet lidt da han rykkede tættere på hende. Hun havde ikke noget imod at have ham så tæt på som han nu var. Langsomt begyndte hun at bevæge sig i takt til musikken og i takt til Alias. Hendes krop passede perfekt mod hans. Det var tydeligt at hun kunne danse og det lagde hun ikke skjul på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Man 27 jun 2011, 09:05

Alias kiggede udelukkende på Alane nu, hun tog al hans opmærksomhed, men det var nu hellr ikke så underligt igen, hun var tiltrækkende, og så havde hun smukt langt, sort hår, det pæneste en pige kunne have, efter hans mening altså. Nu havde hun godt nok heller ikke speciel meget tøj på.. men det var trodsalt en nat club, pigerne var for pligtede til ikke at tage al for meget tøj på. Han nød musikken og han nød sit selvskab, selv om han hele tiden havde alt.. mulig.. andet i tankerne.. prøvede at slå det ud, men han var trodsalt vampyr, og han havde visse behov.. hans øjen snikkede godt nok stadig grønne, men snart ville de være et tydeligt tegn på at han var ved at blive sulten, at stå så tæt på en pige, med så smukog tynd hud.. ja det gjorde det ikke meget beder, dog var han en vampyr der kunne styre sin sult.. til en hvis grænse. Han mærkede hvordan hun strammede grebte og han smilte bare ned til hende og kunne godt lide hendes chamerende smil, ja hun var en meget chamerende varulv. "17 hva.." sagde han i en drillende mine, med et frækt glimt i øjnene, "Jeg er 19" sagde han så lidt efter og bøjede sig ned mod hende så deres ansigtere var lige ud foran hinanden, måske var han gået en andelse tætter på en han måtte, men helt seriøst var han ligeglad.. Han nød godt nok at danse med hende, da hun var virkelig go til det, og det var en go måde at komem tætter på hende på, og så var det en oplagt måde at.. røre.. uden at blive afvist. "Hvaaa.. Alane.. skal jeg købe dig en drink?" spurgte han smilende, forførende, og bevægede sine hænder over hendes hofte.. helt langsomt, og forsigtigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 08:41

Alane havde fyre som var sammen med mere end en pige på samme tid eller som ikke kunne koncentrere sig om en pige. De var virkelig bare nogle idioter. Dog så Alias meget godt ud i hendes øjne selvom alle vampyre lignede hinanden efterhånden men det var vel lige meget. Det bedste ved hans udseende var helt sikkert hans grønne øjne, Alane elskede virkelig grønne øjne. Den eneste grund til at hun ikke havde særlig meget tøj på var fordi hun ikke gad svede som en gris, der var jo virkelig varmt på en club. Og så var det også bare noget man gjorde, anede ikke hvorfor men sådan var det bare. Hun nød virkelig at være sammen med Alias selvom han var nærgående og meget flirtende. Men egentlig havde hun ikke noget imod det. Hun rykkede sig helt tæt på ham så der ingen plads var mellem dem, hun kunne godt lide at være tæt på andre folk, det gav hende en form for tryghed. Hun bed sig i læben fordi hun var virkelig nervøs, det var rigtig tæt på at der gik hul, blodet lå lige under huden og prøvede ihærdigt at komme frem men det gjorde det ikke. Hun rødmede en smule over hvordan han var men hun kunne egentlig godt lide det. "Og er det noget specielt at jeg er 17?" Hun sagde det ikke på en arrogant måde, nej hun var bare nyegerrig. Hun blev overrasket da han kom så tæt på hende og begyndte igen at bide sig i læben, det var altid noget hun gjorde n¨r hun var nervøs og det var hun lige nu. "Jo det må du da gerne hvis du vil". Hun nød at han rørte ved hende på den måde og rødmede endnu engang men gjorde ikke noget for at stoppe ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 09:11

Alias smilte stadig til hende på sin meget forførende måde, han så dog af og til ned på sine fødder, han var en smule bange for træde hende over tærene på en eller anden måde, nej Alias var ikke særlig go til at danse, men det var jo den eneste måde at komme tæt på uden at virke påtrængende, og hun dansede virkelig godt, så han havde ikke noget imod at bevæge sig en smule op af hendes krop. Han så op da hun trak ham tætter på og smilte idet han så lige ind i hendes øjne, hun var ret smuk.. endelig. han sukkede lydløs for sig selv og holdte hende tæt ind til sig idet dansen bare.. stoppede, fordi han var.. helt væk, i hendes øjne. Han smilte forsigtigt, han syntes virkelig hendes rødmen var sød, her i mørket.. var det svært at se for mange, men nu havde han også lidt beder syn en de fleste andre, så han kunne sagtens se det, men det gjorde ham glad hun rødmed, og ikke bare var overfladisk og ligeglad med hvad end han gjorde. Han smilte og og trykte sig ind til hende i et par sekunder, inden han slap hende, og tog hendes hånd igen, "Mmmh.. meget specielt" mumlede han bare og begyndte roligt at trække hende med væk fra dansegulvet og tilbage til baren. Han vendte sig mod hende i det de nåede frem, "det vil jeg rigtig gerne" sagde han roligt og så på hende igen med sit forførende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 09:25

Alane havde altid været god til at danse, det var bare kommet naturligt til hende. Hun havde aldrig fået undervisning eller noget som helst. Hun syntes nu ikke at Alias var helt elendig til at danse og det var dejligt. Han var ikke virkelig god til det men heller ikke forfærdelig. Hun nød virkelig at være tæt på andre og især vampyre fordi hun elskede deres kulde, hun anede ikke hvorfor men det gjorde hun virkelig bare. Alane havde virkelig en flot krop, der var ikke et gram fedt for meget og hun havde former de helt rigtige steder samt hendes hud var virkelig silkeblød. Hun lod ham trække sig tættere på i et kort stykke tid efter dansen var færdig. Hun nød virkelig Alias kulde. Men mon han ikke snart var sulten, hun kunne ikke rigtig lide at spørge men ville heller ikke ende som offeret for det medmindre hun selvfølgelig gav ham lov. Alane var alt andet end overfladisk og så var hun heller ikke vant til at folk lagde an på hende som Alias gjorde. Normalt begyndte de bare at rage på hende og det faldt hun virkelig ikke for. Hun lod ham tage hendes hånd og gav den et let klem, hun ville gerne lære ham bedre at kende og ville højst sandsynligt sige ja hvis han inviterede hende med hjem til sig selv. "Hvorfor er det specielt?" Hun betragtede ham stille mens de gik op til baren. Et charmede og sødt smil på hendes læber, "Det er sødt af dig". Hun så ham direkte i øjnene, stadig hendes charmerende søde smil på hendes læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 09:44

Alias havde ikke tænkt så langt endnu, han var ikke rigtig sulten endnu, men hendes evige kradsen på det mygstik var begyndt at gå ham en andelse på, bare der ikke gik hul, hun skulle vide at smatlige vampyere i lokalet ville kaste sig over hende på stedet, når de lugtede blodet, og han ønskede hende ikke udsuget af smatelige vampyer herinde, nej så ville han da heller slæbe hende med sig og lade sin egen hals brænde hvis det skulle begynde at bløde. Han smilte forvirret da hun trak ham ud af hans tanker, "Eh hvad?" spurgte han forvirrende, hvad var det der var specielt? "Nåh.. nej.. du.. smuk" mumlede han bare uden at være sikke på hvad det var de havde snakket om, han vendte sig om mod baren og lænte sig ind over baren for at få noget opmræskomhed fra batenderen, han smilte forførende da han fik øjnkontakt med den første der og fyren kom strakes over til dem, Alias så lidt på Alane, han havde jo ikke lige frem tænkts sig at drikke hende under.. meeen.. ldit kunne hun vel godt tåle, hun var tordsalt varulv ik? "Eh.. noget stærkt til damen.. og mig" mumlede han bare stille til bartenderen der straks forsvandt for at hente dem deres drink. "Det da det mindste jeg kan gøre, Alane" sagde han og vendte sig mod hende, det var ligesom alt andet bare forsvandt når han stod sådan der med hende, det var.. bare dem to.. og så kunne alle bare.. skirde af helved til.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 09:57

Hun så på ham og så han var helt væk. Måske var han ikke anderledes. Lnagsomt slap hun hans hånd og satte sig på en barstol og kiggede rundt. Hun vidste godt at hun ikke var køn nok til Alias overhovedet. Men han kunne i det mindste såå lade være med at gøre det her mod hende. Hun sukkede stille og så ned på gulvet. Hendes rødmen væk sammen med hendes smil. Hun så kort op på ham da han snakkede, skulle hun virkelig tro på de ord som kom ud af hans mund. "Tak..." Alligevel kunne hun ikke lade være med at rødmen. Hun pillede stille ved hendes trøjen og begyndte så efter det at kradse i hendes myggestik endnu engang. Hun kunne ikke se hvorfor hun skulle skænke ham opmærksomhed når han ikke gjorde. Hun så kort på ham og så at han nu var igang med at flirte med bartenderen. Hun så hurtigt væk og bed sig i læben. Han var vidst alligevel ikke det værd. Hun så kort på ham. "Alias, jeg er ikke typen som gider folk som flirter med alle andre..." Hun så væk og var faktisk blevet rigtig såret over det. Hun følte sig billig og ulækker, hun kunne bare ikke tilfredstille nogen. Alle dem hun havde været tæt på havde droppet hende på en eller anden måde eller været sammen med en anden. Hun sukkede stille og så ned i bardisken. Hun så kort op på ham da han sagde noget, "Hvad er det egentlig du vil mig?" Hun lagde hovedet på skrå og så på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 10:10

Alias smilte bare venligt til bartenderen da han satte to glas foran dem, med noget blåt agtigt noget i, han lænte sig ind og smilte til ham idet han betalte og tillod sig at lugte til drinken inden han skubbede den ene over til Alane, det lugtede altså ikke så godt.. men det smagte nok beder, det så ellers meget godt ud. Han så op da bartenderen stadig stod og så tomt ud i lufte, "Eh.." sage han forvirret og så ham ind i øjnene, og blinkede en enkel gang, bartendern forsvandt lidt efter, og han så over på Alane der nærmest så såret ud.. eh? Han fulgte hendes bevægelser og gik tætter på hende da hun satte sig op på stolen og smilte forsigtigt til hende, "Jeg styre det ikke så godt selv" mumlede han bare, han hentydte til sin evne, men det kendte hun jo heller ikke til.. og han vidste ikke hvor meget han havde lyst til at fortælle hende om det. Alias stirrede igen på hendes myggestik og smilte prøvende, han begyndte og blive nervøs. "Ehm.. Alane.. du.." mumlede han men kom ikke vider før hun sagde nogt til ham, og han lagde hovedet på skrå og så undskyldene på hende. "Jamen.. jeg flirtere ikke med andre.. end dig?" sagde han forvirret og forstod det ikke. Han fik hendes næste spørgsmål og funderede over det i.. et par sekunder inden han så op på hende og rystede på hovedet, "det ved jeg ikke" mumlede han forvirret og forstod ikke hvordan den gode stemning havde skiftet så hurtigt. "Alane.. tror du.. vi kan snakke.. uden for" mumlede han, det var svært at snakke herinde pga musikken.. og så ville han gerne have hende ud.. før der gik hul på det mygstik.. han kunne lugte blodet.. det gik altså ikke. Han tog deres drink og begyndte at gå mod udgangen.. bare hun dog ville følge med. Han havde ikke lyst til at tvinge hende, men.. man kunne vel altid håbe.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 10:25

Hun så på ham og havde egentlig ikke lyst til at høre på hans dårlige undskyldninger. Hun vidste godt hvad hun havde set og gid hun aldrig havde snakket med Alias, så ville hun stadig have en dejlig aften her i stedet for dette. Hun så kort på glasset med den blå væske. Hun havde drukket mange gange før og havde været alkoholikker på et tidspunkt så der skulle meget mere til end det der. Hendes blik var rettet mod alt andet end Alias, hun sad og så hen mod døren mens hun forsat kradsede i sit myggestik. Hun kunne ikke gøre for at det kløede så forfærdeligt meget. Hun så kort på ham da han begyndte at snakke men havde ikke meget til overs for ham mere. Hun hadede folk som ikke kunne holde sig til en person. Hun så stille og så mod døren igen, mon hun bare skulle gå hjem og så bare være derhjemme. Men hun havde ikke rigtigt noget at komme hjem til eller nogen. Hun rystede stille på hovedet og bed sig i læben. Hun var træt af at hun aldrig var god nok til nogen, aldrig smuk nok til nogen eller tilfedstillende. "Når nej, hvad var det så du havde gang i med bartenderen, jeg så godt dit blik....." Hun så væk fra ham igen efter hun havde sagt det og bed sig i læben endnu engang. Langsomt rejste hun sig og gik ud efter ham. Ikke fordi hun havde lyst men han skulle vel have en chance for at forklare sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    Tors 30 jun 2011, 10:43

Alias var stadig forvirrede over hende og hvorfor hun pludeslig var så kold over for ham, hun blev nød til at fortælle ham hvad han havde gjordt forkert, så kunne han måske rette sine fejl. Han så på hende og smilte prøvende, han kunne ikke lide når piger blev sådan der.. men det måtte vel være hans skyld ellers ville hun nok ha smilet lige så sødt som før. Han hørte hvad hun sagde og trak vejeret langsomt idet de kom ud i det fri, han rakte glasset til hende ogg vendte hende ryggen et sekundt inden han vendte sig mod hende og trak hendes hånd væk fra hendes hals. "For det første.. Alane, der er ret mange vampyere derinde.. og.. hvis du har nogen som helst formm for.. livs gejst? Så vile jeg råde dig til ikke at kradse huld på det myggestik" sagde han og prøvede at bevare roen idet han stod med hendes hånd i sin og stirrede intenst på hendes mygge stik, åh gud. Sulten steg op i ham, hvilket man kunne bemærke i hans øjne der ikke var helt så grønne mere som de havde været.. de blev langsomt mørkere og mørkere, til sidst ville de blive helt sort, og så var han nået kanten. "Eh.." sagde han og fik langsomt blikket væk fra hendes myggestik "For det andet.. så.. prøvede jeg ikke noget med bartenderen, jeg bestilte bare drinks.. til os.. til dig." sagde han forsøgende, "Det ligger i min personlighed, at være.. imøde kommende, kald det hvad du vil.. men det er min evne, og jeg er ikke altid lige go' til at styre den, det var ikek for at fornærme dig" sagde han og så hende ind i øjnene.. "For det tjede.. så du den eneste.. der er.. værd.. at.. give.. sådan et blik" sagde han stille og så dybt ind i hnedes øjne på en undskyldene prøvende, chamernede måde. Han håbede virkelig ikke.. eller han håbede.. hun ville tilgive ham, det havde jo ikke været medvilje.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I think its gonna be a nice evning - Alane    

Tilbage til toppen Go down
 
I think its gonna be a nice evning - Alane
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» what gonna happen? (Meriko)
» nice that you have arrived~Killia-Zann~
» Giraffen og spurven /w Alane

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Werclare :: Petronia night club-
Gå til: