The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus

Go down 
ForfatterBesked
Valencia
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 950
Bosted : I en lejlighed i Werclare by.
Beskæftigelse : Læge på Sheria Hostpital - Operationslæge.

IndlægEmne: Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus   Søn 29 maj 2011, 08:02


Guide til hvordan du laver en Profil/Karakter/Rolle på Deploratus
Indhold:
Hurtigt om profiler/brugere
Hvordan redigerer jeg min profil?
Hvordan udfylder jeg min profil? - Step by step bliver man forklaret de forskellige punkter i profilen der udgør ens profil
Hvor er mit karakterskema? - Man bliver taget igennem punkter der er som standart
Fluff - Konceptet "Fluff" bliver forklaret og disse punkter remset opHurtigt om Profiler/Brugere. • Man kan kun have en Profil pr. Bruger.

  -Det er tilladt at have familie og bipersoner beskrevet i ens baggrundshistorie samt som beskrevne personer man spiller med på Deploratus. De vil dog være NPC-figure og kun spilles af dig selv i selskab med dem, eller af vores Kaos-NPC.

 • Dit Brugernavn skal bestå af din Karakters fornavn eller kaldenavn.
 • Ens Brugernavn må ikke indeholde tegn. Hvis der er en bruger der hedder Valencia, kan man ikke hedde Va!encia, eller lignende. Find på et andet navn i stedet.

 • Det er kun tilladt at have én evne (med mindre man er E-rang) og sørg for at den er realistisk. Den skal kunne afværges på en eller anden måde, sådan så man ikke er uovervindelig med den evne man nu har. Derudover er det super vigtigt at du husker at tænke over din evnes "pris". Bagsiden af medaljen.

 • Hvis du vælger at din Karakters forældre er en engel og en varulv, kan du ikke vælge at sige at han/hun er halv af hvert, således at han/hun både kan flyve og forvandle sig til en ulv. Enten er du født som det ene eller det andet (Læs venligst samtlige racer hvis du ønsker en rolle af blandet herkomst, så du kender mulighederne).

 • Det der står på din Profiloplysninger omhandler kun din Karakters oplysninger, og ikke dine egne personlige offgame, med en enkelt undtagelse. IRL-alder er din rigtige alder (altså personen bag skærmen).
 • Din Profil er godkendt og klar til spil, når du er blevet accepteret ind i den korrekte Racegruppe, samt du har lavet Faceclaim. Du kan læse om, hvornår din Karakter er godkendt under Rolle Godkendelse i *Guide: Kom Godt I Gang På Deploratus*

 • Det er på Deploratus ikke tilladt at lave Brugere der er tiltænkt udelukkende som reklame for andre sider, for at bruge sidens interne kommunikationssystem, eller for at sidde på chatten. Sådanne Brugere vil blive slettet.

 • Bevægelige billeder er ikke tilladt andre steder end profiltekst. Det vil sige ingen signatur/underskrift med bevægelige billeder, og ingen avatars der er bevægelige. Det bedes om at folks Signatur max har dimensionen 600px × 250px Avatar max 160px x 200 pxHvordan redigerer jeg min Profil?Hvordan vælger jeg Race?
- Du skriver til Procella eller Cherlyn hvad du vil være. Dette gøres først når rollen er lavet HELT færdig og du også har lavet et FC.
(OBS: En hjælp ville være at søge om medlemskab i den race du ønsker være inden du skriver til os. Det skal understreges at profiler der ikke er udfyldt ikke får deres Racegruppe-farve, da gruppefarve er lig med rollegodkendelse.)

Hvordan retter jeg min Profil?
- Trykker på knappen "Profile" øverst. Derudover kan der henvises til *Guide til funktioner på Deploratus*.

Hvordan får jeg et billede?
Du går ind i "Profile" øverst og derefter Personligt billede.


 • Det er i orden at vælge et billede af en kendt person, bare man ikke er personlighedstyv. Dvs. at hvis du vælger et billede af Johnny Depp må du ikke hedde Johnny Depp. Du må heller ikke hedde det samme som en af de roller han har spillet i sin karriere, som f.eks Captain Jack. Man må godt være lidt opfindsom selv.

  Det er STRENGT forbudt at stjæle rollekoncepter fra bøger, film, tegneserier, spil m.m. og hvis man vælger evner fra samme steder skal man være forberedt på at blive afvist.

 • Man SKAL have et realistisk billede af et menneske. Altså må man ikke være en mangafigur eller en animeret person såsom Neytiri fra Avatar. De eneste undtagelser vi vil overveje er Dæmoner/Engle/Varulve/Vampyre/Hybrider i deres naturlige form som suplerende billede i Profil-teksten. Det er dog sideløbende et krav at der bliver indsat et billede i deres menneskelige form som avatar, og at de resterende FC-regler overholdes.

 • Altså ingen tegninger, men billeder er okay, med mindre der er ansøgt om det og det er blevet godkendt. Inden du vælger et billede, skal du selvfølgelig sørge for at ingen andre har valgt billede af samme figur som den du har valgt. Vi har oplevet mange tilfælde af, at mange har valgt at tage Alex Evans og Alex Mckee billeder, hvilket allerede var taget. Så vi beder jer om at huske at tjekke at ingen andre er personen, ellers vil I blive bedt om at skifte.

  Du kan se de allerde tagede Faceclaims på den permanente liste. *Link til: Den permanente FC-Liste*.
  Du ansøger om dit eget Faceclaim ved at skrive i *Link til: Faceclaim- og Reserveringstråd*.

  Kun 1 billede pr. Bruger, og det er ikke tilladt at billed-manipulere en kendt - Med mindre (Og det skal man naturligvis søge om hos Team Admin før man ligger det op) man søger om den kendte under originalnavn og laver en kopi af det originale billede i sin Profiltekst side om side med en kopi af det manipulerede udseende og søger om at få det godkendt, samt understreger kraftigt hvilket udseende der er tale om til den aktuelle rolle. Som hovedregel accepteres kun mindre ændringer såsom øjen- og hårforandringer. Hvis det bliver ansigtstræks-manipulering vil det blive afvist.

 • OBS: Det ikke er tilladt for en Bruger at oprette deres Anden eller Tredje Bruger (som kræver særlig dispensation til at få tilladelse til at oprette) som egne relationer. Det værende sig Familie, Sire, Skaber, Kærester, Børn eller andet. Hvis man har behov for disse ting kortvarigt i spil, da kontakt Team Admin, og så kan vi sætte en NPC ind der opfylder dine behov. Ligeledes er det ikke tilladt at lave FC (Faceclaims) til bipersoner i ens profil.

  I tilfælde af at man har barn/børn vil vi lave en særlig undtagelse, men hvis der gøres brug af det vil vi meget gerne kontaktes via PM/PB. Skriv barnets/børnenes navn(e), alder, udseende, personlighed(er) og lign. indsæt ønsket billede og skriv følgende: (Der er ikke givet særlig Admin-Tilladelse til et ekstra FC. Der er ikke lavet Faceclaim på dette ansigt. I tilfælde af at nogen laver en karakter i denne alder og ønsker dette FC står det dem frit for. Kontakt mig endelig via PM/PB så jeg kan rette mine informationer til.)


Hvordan bliver jeg venner med andre?
- Du går ind på profilen for den person, du gerne vil være venner med og øverst i profilen, i højre hjørne, står der "Add my friends list".
- Til gengæld skal det siges at "foe"-listen er det samme som at blokere folk, eller sætte folk på ignore, så tænk jer om, for det er ikke bare en sjov ingame-ting.

Hvordan sætter jeg billeder ind i profilen?
- Du finder et billede på F.eks. Google, kopierer feltet øverst (altså der hvor man skriver hjemmesiden/Url) også sætter du det ind på profilen. Der efter skriver du [img] foran og [/*img] bagved (minus stjerne, men ellers lavede den et tegn og skrev ikke koden). OBS: Pas på med at finde for store billeder!Hvordan udfylder jeg min Profil?


- Læs venligst hele teksten igennem da der er et Skema i bunden der skal kopieres ind i din Profiltekst og udfyldes -

Forstår du ikke en bjælde af, hvordan du skal udfylde de forskellige ting, Nej? Så kommer der en forklaring nu.

OBS: Vi frabeder os at brugerne benytter sig af sære opstillinger af tekst, farvet skrift, eller sære skrifttyper.
Dette skyldes at det kan være utroligt hårdt for vores øjne og hoveder at skulle tilpasse sig hver enkelt brugers skema-påfund.
Er du i tvivl om hvorvidt dine planer vedrørende udførelsen af dit skema kan godkendes er du altid velkommen til at kontakte Team Admin og spørge om råd og vejledning.Fulde navn - Din Karakters navn - ikke dit eget - din Karakters. Dit brugernavn skal kun bestå af Fornavnet eller det navn din Karakter bliver kaldt. Hvis du er et overnaturligt væsen er det her du skriver dit Alias. Altså det falske navn du er kendt under. Vi tillader intet på andre sprog, eller navne der anses for alt for "funky". Hvis du er i tvivl så spørg Admins eller Mods. Navnet der står her skal være det der står på dit SIN (Hvad et SIN er, er forklaret under vores love som findes Her )

Url alder - Din karakters udseendesmæssige alder. Hvis din person er vampyr, er det den alder din karakter blev vampyr. Er din karakter en af de andre udødelige racer, er det hvilken alder din person af udseende kan bedømmes til at være. Husk man først er myndig som 21 årig på Deploratus, så ligner du en under 21 får du vanskeligheder i spil. (OBS - Det er vigtigt at folk husker det kun er hvor gammel din rolle ser UD til at være. Hvis folk skriver at de har en url-alder på 700 har de brug for en seriøs omgang rynkecreme)

HUSK at hvis du laver en karakter der er under 21 så skal din karakter bo sammen med en værge/forælder. Din karakter er ikke myndig før du er 21, og dette har stor betydning for en del ting på denne side.

Født (År og dag) - Den dag og årstal din karakter er født. (Du må gerne spille på at du ikke selv er klar over det, eller kan huske det, men det er et punkt vi skal have med. Ergo - Vi acceptere ikke at folk skriver "Lang/ Alt for længe/ Jeg tæller ikke mere/ Engang i år 1500" etc.)

Eksistens - Hvor længe har din Karakter levet? F.eks. kan din Karakter som vampyr være blevet Forvandlet som 18-årig, men have Eksisteret i 144 år. Hvis du er varulv bedes du skrive årstal på for dit forvandlingsår. Mennesker og Jægere skal ikke udfylde dette felt.

Køn - Din Karakters køn.

Irl. fødselsdag - DIN egen personlige fødselsdag i virkeligheden, det er det eneste der står om dig selv irl.

Bosted - Hvor bor din karakter henne? I en lejlighed med vennerne? I en villa? Hus med manden? Eller er han/hun hjemmeløs? Tænk dog over at vi er i Canada, og skriv gerne noget ind om hergberg, da din Karakter nok ellers vil afgå ved døden hurtigt. Med mindre folk bor på kollegium bor man ikke alene hvis man er under 21. Dette står under lovgivningen som findes *Her*. Vi har haft en del folk der gerne vil bo i tilfældige hytter i skoven eller bare i skoven. Det afvises folkens! Folk skal have en postadresse. Der SKAL stå bydel og bopælsform i dette felt. Der er heller ikke herregårde og palæer nok til alle. De kongelige i Danmark bor i palæer, så ved I ca hvad et palæ er i størrelse. Skriv til Team Admin hvis du vil have noget der er i den størrelsesorden.

Partner - Er din Karakter gift, i et forhold eller måske bare single? Hvis der er tale om en opdigtet person skriv da gerne (NPC) bagefter. Hvis det er en Karakter på Deploratus der spilles af en anden, da nævn gerne vedkommende ved navn. Denne oplysning betyder IKKE at det er offentlig viden. Hvis du er "single og søger", kan det også skrives på således.

Evner (højest 1) - Der er tildelt én evne til hver Karakter. En evne er noget Overnaturligt din Karakter kan og som er medfødt. Det er kun Overnaturlige Væsner der kan have en evne. Det vil være en god idé at få godkendt din evne af Procella, inden du ligger din rolle til godkendelse. Man kan også godt vælge ikke at have nogen evne. Hvis man ønsker ikke at have en evne skal man skrive "Har ingen evne" i evne-feltet. Vælger man ikke at have en evne, får man det ikke på et senere tidspunkt. En Karakter bliver godkendt med eller uden sin evne. Det er muligt at miste sine evne i spil, men ikke at få en.

Der er lavet en *Evneguide* samt en tekst om *Spillerfrihed og Karakterstyring* der bør give et billede af hvad vi tillader og hvad vi ønsker os af evnebeskrivelserne på Deploratus.

Beskæftigelse - Er din karakter læge? Hvad foretager din karakter sig? Jægere skal her skrive dæk-erhverv. Mennesker og andre kan også skrive Skole/studerende ind. Undlad venligst at skrive Beskæftigelsen er at slå ihjel, eller finde mennesker eller sjæle at æde. Selvom det kan fylde meget i en Karakters liv er det IKKE en beskæftigelse.

Hurtig besked - Her kan du skrive et citat som du mener passer til din Karakter, Passer til din Karakters nuværende humør, eller andet. Det er et forholdsvis frit felt at udfylde.

Race - Folk bedes indtaste hvad de er her. Engle skal skrive ind hvilken type de er, det samme skal Dæmoner. Jægere bedes her skrive om de er del af en Celle eller om de er Rogue. Varulve bedes skrive om de er en del af en Flok eller om de er Enlige (Disse kan godt være fiktive så længe man ikke selv er Alpha).


Profil Tekst - Her kan du skrive alt om din Karakter, han/hendes baggrundshistorie, familie, alt hvad der er er værd at vide. Vi som Admins, kræver altså at at vide noget. Der er lavet et skema nedenunder som vi gerne vil bede folk følge. Det giver Team Mod og Team Admin en hurtig go-to i henhold til informationer om den aktuelle rolle, og giver et let overblik for os i henhold til godkendelse. Folk må naturligvis gerne finde på flere punkter selv.

Vi frabeder os at folk udfylder felterne eller skemateksten med farver, i sære tekstformater, eller sat op på en måde der er besværlig at læse. Det bliver meget anstrengende for vores stakkels øjne at skulle læse, selvom I muligvis synes det er en smule kedeligt.
Skema.


Hvor er mit karakterskema?
Jamen det er lige her! Du skal blot følge samtlige punkter der er remset op og udfylde dem! Hver Brugers Profil er nemlig deres Karakterskema.


Det er MEGET vigtigt at folk husker på at dette skema er grundmodellen. De fleste Racer har særlige træk eller detaljer som er enormt vigtige I husker at skrive ind som punkter i jeres skema også. Derfor skal folk huske at gennemlæse deres respektive valg af Race grundigt. Vi har valgt ikke at tage samtlige racers særegne punkter med i skemaet, da vi tænker der er en risiko for at det bliver for langt, for forvirrende, og generelt mere uoverskueligt end det behøver at være.Navn blandt din race: Du kan sagtens have et creepy kaldenavn, eller et sært oprindeligt navn.
Etnicitet: (Hvilken Etnisk oprindelse har din rolle? Asiatisk/Latino/Europæisk m.m.)
Statsborgerskab: (Hvilket land har rollen Statsborgerskab i? Husk Deploratus er i Canada, og at et statsborgerskab sagtens kan være forfalsket. Skriv hvis det er dét. Husk at du godt kan have turistvisum eller være udvekslingsstudent eller udvekslingsmedarbejder og have udvidet studie/arbejdsvisum)

Tid på Deploratus: (Hvor længe har du været på øen, hvis du har andet statsborgerskab end Canadisk?)
Religion: Ingen selvopfundne tak. (Husk det er umuligt for nogle Overnaturlige Racer at være Ateister da de mærker på egen fysik at noget der er større end dem ikke bryder sig om deres væsen.)

Beskæftigelse/Job: Alle lever af et eller andet. Maler, lommetyv, studerende.
Hobby/fritid: Ingen er uden interesse eller passion for et eller andet. Hvad er din?
Påklædning/tøjstil: Hvad har du på normalt? Er der forskel på ude verden og i privaten?
Kort beskrivelse af udseende: Hvordan ser du ud? Hvor høj er du? Bruger du briller? Har du tatoveringer? Har du et udseende der adskiller dig fra den brede norm?

Kort beskrivelse af alternativt udseende: (Kun for de overnaturlige - omfatter størrelse, klør, horn, vinger, pels, tænder, øjne, hudfarve, skæl, haler, ører, klove, svømmehud, gæller, ekstra lemmer m.m.)

Kort beskrivelse af personlighed: Hvordan er du "skruet sammen"? Hvordan virker du på verden?
Svagheder: Kan være mange ting. Er din karakter ordblind? Kan ikke modstå chokolade? Bliver genert ved komplimenter? Kan ikke sige nej til en udfordring? Lider af depression? Har en fobi? Er "helbredt" alkoholiker eller misbruger? (Husk at et misbrug kan være mange ting. Sex, Vold, Samler, Shopper, Mad, Træner og meget mere!)

OBS! Racebeskrevne ulemper gælder ikke som svagheder.

Evner: (I det fastforankrede punkt oppe i Profilen bedes det koges så kort ned som muligt, men stadig give de andre Brugere på Deploratus en fornemmelse af hvad der er tale om - HER bedes der komme en dybdegående og detaljeret beskrivelse af fordele, ulemper, omfang, udholdenhed m.m.)

Baggrundshistorie: jo mere der kommer på her, desto mere giver man sine med/modspillere at lege med i henhold til fremtidige plots. Hvis du er Vampyr eller Varulv ønsker vi som minimum at vide noget om din forvandling. Vi vil gerne have alles umiddelbare motivering til at drage til Deploratus hvis de ikke er indfødte

Andet: (Her kan eksempelvis skrives sociale lag i økonomisk henseende eller om vedkommende er kendt i det overnaturlige miljø på godt/ondt, om vedkommende har ren straffeattest eller andet som du mener kunne give dybde til din rolle.)

Husk: At hvis du er en anden Race end menneske så er det vigtigt at du enten skriver din Sire eller din Skaber på (som Vampyr eller Varulv - nærmere om dette findes i disse tekster). Hvis du er Jæger da skriv gerne navnet på din Mentor/Læremester.

OBS: Hvis du SELV er en Sire, Skaber eller Mentor/Læremester så skriv da på hvem/hvor mange der er tale om. Hold det realistisk. skriv NPC efter hvert navn hvis det er en NPC.

OBS: Hvis du ønsker at VÆRE Sire/Skaber/Mentor/Læremester for en på Deploratus, men der IKKE er tale om en ny-forvandling eller en ny-oplæring, så søg da om tilladelse til dette hos Team Admin før den sidstkommende Karakter bliver lagt til godkendelse
Fluff.Vi har valgt at fjerne en del "Fluff" fra det skema som vi har sat som mindstekrav.

"Fluff" er ting der gør en karakter mere "rund" giver den mere "dybde", men som vi har valgt ikke skal være en afgørende faktor for om en rolle kan blive godkendt eller ej. Vi sætter naturligvis stadig pris på hvis folk overvejer det, og folk må også stadig meget gerne skrive det ind hvis de ønsker det.

Elsker: (Hvad eller hvem elsker din karakter? Det kan være alt ligefra væsner/personer/dyr til steder, ting, mad, farver, holdninger, organisationer, dufte eller noget andet.)
Hader: (Hvad eller hvem hader din karakter? Det kan være alt ligefra væsner/personer/dyr til steder, ting, mad, farver, holdninger, organisationer, dufte eller noget andet.)
Helbred: (Har din karakter en sygdom eller et handicap? Er din karakter allergisk? Bruger hjælpemidler i sit hjem?)
Dyr: (Hvis du er overnaturlig husk da venligst at læse vores regler i henhold til dyr)

Familie: (Hvem lever og hvem er døde - selvfølgelig skrives det kun på hvis aktuelt for rollen. Det meget vigtigt at skrive på hvilken race de forskellige familiemedlemmer er, da forskellige racer kan få forskellige typer afkom)

Civil Status: (gift/single/børn)
Social Status: Er du kendt for noget eller af nogen, eller har du været det engang? Er du falleret foldboldstjerne på skolen? Er du den nye rige kvinde der er flyttet til øen? Rig/middelklasse/fattig.
Talenter: Noget din karakter er specielt god til?
Køretøj: Hvordan kommer din karakter rundt på øerne?

Håber det kunne give svar på nogle af dine spørgsmål.
- Ellers kan du altid lave et emne med dine spørgsmål i, skrive en PB/PM, benytte dig af Chatten eller vores Facebook-Gruppe.

Mvh.
Team Admin

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://lost-world.heavenforum.com
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Re: Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus   Lør 22 feb 2014, 07:47

Til yderligere hjælp henviser vi til vores tråd hvori man kan finde information generelt om Canada, men også om nogle specifikke ting for Deploratus.

Canada? Hjælp! <--- Link

Der er i øjeblikket en længere række indlæg i selve emnet, så husk at læse videre ned, og ikke kun det øverste :)

Mvh.
Team Admin

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Procella
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 3145
Bosted : Where i lay my head is home (Right now - Tranquility)
Beskæftigelse : Socialite, Våbensælger til myndigheder samt private. Moderne samt antikviteter. (sælger også til jægerne og dette er en helt anden type våben).

IndlægEmne: Re: Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus   Ons 04 jun 2014, 09:40

*Bump*

_________________
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus   

Tilbage til toppen Go down
 
Guide til Profil/Karakter/Rolle på Deploratus
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Kedelig profil tekst HJÆLP!
» Profil billede?
» hvordan sletter jeg min profil

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Om siden :: Regler :: Retningslinjer og guides-
Gå til: