The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)   Ons 27 apr 2011, 18:10

Tid: Nok omkring 13:30
Vejret: Høj solskin, og det er varmt.
Årstid: Forår.
Omgivelser: Fyldt med mennesker

Det er varmt, rigtig utrolig varmt, men alligevel var der masser af mennesker på markedspladser, og masser af væsner. Men det vidste jo selvfølgelig de normale mennesker ikke. Der var både dæmoner, vampyrer, elvere og andre væsner. Folk gik forbi og maste forbi hinanden, for markedspladsen er propfuldt. Nikita gik i blandt dem. De fleste folk så ikke på hende og gik bare forbi, men nogen af dem som så hende, gloede underlig på hende, og nogle undvig hende, og det var især normale mennesker som gjorde det. Men de forstod jo heller ingen ting, hvad der sker omkring dem. Nikita gik med hovedet nede, og hendes store sorte bredskygget hat gjorde hendes ansigt mørkt, så man ikke kunne se hendes ansigt, og når ingen så hendes ansigt, så var det ingen som undvig hende eller noget andet. Hun havde langt lyst hår, og hun havde en tynd hvid sommerjakke på. Det var lidt utrolig at hun kunne holde det ud, for alle andre gik i shorts og t-shirts. Hun havde sort/hvide stribede leggings på, og sorte stilletter, og hun gik med hænderne i lommerne, og var begravet i hendes tanker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)   Tors 28 apr 2011, 01:22

Abigail kom lige så fredeligt gående, i retning af den proppede markedsplads. Det var første gang at hun var i Deepshell, hun var jo lige flyttet til Sheria og kendte endnu ikke den by, men indtil videre havde hun intet set eller hørt der lød til at det ikke var en kedelig by, i hvert fald det kvarter hun var endt i med sine adoptivforældre. De havde valgt et sted hvor der kun boede nogle gamle venlige mennesker, ikke at hun havde noget i mod venlige mennesker, men hun selv var lidt af en ballademager og var god til at komme i problemer med politiet.
Abigail gik rundt i en hvid stram top og et par lyse jeans hun havde klippet benene af på så de gik til hendes veltrænede lår. På hendes fødder havde hun gladiator sandaler der året inden havde været meget populære. Hendes lange bølgede brune hår lang løst ned af hendes ryg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)   Tors 28 apr 2011, 18:03

Nikita gik og så slet ikke, hvor hun gik, så derfor kom hun til at gå ind i Abigail. Nikita kom selv til at tabe en pose, hvor hun havde købt ting.
"Undskyld, jeg så ikke, hvor jeg går" Nikita tog hurtig posen op, Abigail havde ikke set hendes ansigt endnu, så rettede Nikita sig op og så på Abigail. Hun havde den bredskygget hat på, men den beskyttede ikke længere imod lyset, så man kunne tydelig se hendes ansigt. Hun havde en sort udtryksløs maske på, som kun dækkede hendes venstre side af hendes ansigt. Det så på en måde pænt ud, men alligevel var det bemærkelsesværdig ud. Nikita kiggede på Abigail fra top til tå, og da hun så i øjnene på abigail, kunne hun ikke lade være med at blive forskrækket. Hendes højre øje var normalt blåt intet anderledes ved det, men hendes højre øje, som var gemt under masken var ravgyldent, og øjet pupil var formet som en slanges. Det var som om den kunne læse hende, som en åben bog. Men det var ikke til at vide, for Nikita trak straks ansigtet lidt ned af så man ikke kunne længere se det. Nikita havde opdaget, at hun var et menneske. Nikita begyndte at mase sig forbi hende og var på vej væk, for hun vidste at menneske helst ikke måtte vide om væsner som findes omkring dem, og hun vidste at de fleste ikke kan klare det. Der var dog røget en ting ud af posen, og det var en underlig udsmykkede boks.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)   Tors 21 jul 2011, 23:45

//hejsa der :D har skiftet ny person, kan godt stadigvæk skrive som Nikita, men ellers kan vi lave et nyt emne hvor det er crasie istedet for//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)   

Tilbage til toppen Go down
 
Markedspladsen er fuldt med strange people (Abigail)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Guns don't kill people, nuh-uh, I kill people. - Coby

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Markeds pladsen-
Gå til: