The Lost World - Who writes the story?
 
IndeksForsideCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 en ny skjorte eller?::privat neo

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 07:29

dato:: irl
tid:: formidag
sted:: markeds pladsen
omgivelser:: boder samt handels folk og kunder
vejr:: solen skinner og luften er lun men der er dog skyre på himlen
påklædning:: en hvid undertrøje som avatar samt et par lyse lidt løse jeans og et par løbesko i grå og sort
__________________________________________________________________________________________

Den store markeds plads summede af munterhed og folk der prøvede at få solgt ders vare som var alt lige fra tøj til møbler samt smykker og en enkelt bod med kæledyr, i luften hang en skøn duft af nybagt brød og kage som komfra de maange madboder dcer stod også en tryllekundstner og tryllede foret par børn som stod og så nysgerrigt på, ved en bod fyldt op med skjorter i alle farver stod en ung fyr som man tydligt ku se var stærk da hansoverarme var fyldt med muskler samt man ku fornemme en smuk mave somm blev skjult af den tynde hvide undertrøje, den uge fyr stod med en sort skjorte i hænderne og betragte den for at overveje om han sku købe den, han var dog ikke helt nornal da han var engel en ung en af slagsen og derfor vidste han ikk ret meget om alle de racer der fandetes men han passe dog på med hvem han snarkede med.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 07:45

Neo bevægede sig fordi et par gamle damer. han havde virkeligt dummet sig ved at tage herhen idag, alt, alt, alt for mange folk omgav ham og gjorde ham utryg. han sank en lille klump og søgte efter et eller andet han kunne bruge sine penge på, da han fandt det dumt bare at tage hjem igen uden af have købt noget. et lydløst suk lød fra han læber mens han kørte hånden igennem håret. *en gave!?* tænkte han hurtigt. en gave til hans elskede Nicholas, var hvad han søgte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 07:54

Cam valgte dog så at købe skjorten da han havde stået og set på den længe bodens ejer var dog også ret ret af ham men smilede så og tog imod penge hvorefte han fik posen med sin skjorte"forsat god dag"sag han roligt hvorefter han begyndte at gå vidre, mange af de unge piger så efter ham med blikke fyldt med charme men han lod dem dog være og gik bare vidre, han sukke svagt*hvad nu*tænkte han s¨å.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:01

Neo søgte efter noget han kunne købe, noget Nicholas ville være glad for. først tænkte han på et smykke, men det ville virke for mærkeligt. han rettede på sit tøj. en enkel sort t-shirt, et par shorts i et eller andet mønstret stof, som gik han til lige under knæene. og selvfølgelig hans lillae par dr.martens. et søgene blik blev kastedet rundt og han fik øje på en bod som solgte knive. hurtigt kom han derhen og kastede et blik udover de små kunsthåndværker.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:06

Cam kom stille gåne hvorefter han stoppe op ved en bod med knive hvor en ung fyr stod og kigge på, han lod roligt blikket vandre hen over de mange knive hvorefter han rakte ud efter den eneste kniv der var lavet af guld som han syntes ret godt om mn ville dog se prisen da han ikke var så rig som han enligt så ud til faktisk bode han på gaden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:14

Neo kastede blikket på en høj fyr som trådte op ved siden af ham. hans samlede selv en kniv op og vendte den i hånden. kniven var lavet af metal med et smukt udskåret i et mønster der lignede en slyngplante som snoede sig rundt om håndtaget. han kastede et blik på prisen. *..ret dyr* tænkte han roligt men det betød ikke rigtigt noget for ham. han vendte den igen og ved et uheld kom han til at skære sig i håndflade. "ahh.." sagde han lavt og bed tænderne sammen. blodet løb i en varm strøm ned af hans arm, ikke noget særligt alvorlig. ejeren tog kniven fra han, som var han et uansvarligt barn. "jeg vent!. jeg køber den!." sagde han hurtigt og så ned på blodet igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:17

Cam dreje så hovdet og betragte hen unge fyr let men smilede så"pas på med de knive"sag han roligt hvorefter han betragte den guldkniv han stod med i hånden men vendte den så om og så på prisen hvorefter han hurtigt lag den ned igen og kiggede vidre da den anden kniv var for dyr, han skævede tit til fyren ved siden af.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:24

Ejeren kiggede en smule undrene på neo og spurgte om han ikke var lige lovligt ung til at eje en kniv. Neo nikkede kort. "jeg giver det dobbelte" sagde han hurtigt lavt for at alle ikke skulle høre det. hurtig fik han kniven tilbage i hænderne. blodet sad i et tyndt lag på metallet. "kan jeg få den pakket ind?" spurgte han så og følte at ejer var ved at blive træt af ham. var det virkeligt et så underligt spørgsmål?? et blik blev kastet i retning af manden ved siden af, han havde godt hørt at han havde sagt noget, men havde ingen anelse om hvad det var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:27

Cam blev ståne ved boden og tog en ny kniv op imens han lod somom han betragte den men så faktisk på fyren ved siden af og lytte til det han sage men var dog lidt enig med ejern at fren så ret ung ud men vis han sku han den parket ind var den vel ikke til sig selv så det gjorde vel intet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:34

//smutter i seng nu//


neo smilte og modtog kniven som nu lå en en lille træ kasse. han kastede igen blikket imod fyren ved siden han og følte sig en smule overvåget. han sukede lydløst og pakkede kassen ned i hans taske. såret i håndfladen var ved at stoppe med at bløde, men blodet hang stadig ned af hans arm. *please ingen vampyre idag..* tænkte han arigt og bed tændene samme. han ville været et rimeligt let bytte hvis det var.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   Tors 02 sep 2010, 08:38

//okay svare når du kommer på igen;)//
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: en ny skjorte eller?::privat neo   

Tilbage til toppen Go down
 
en ny skjorte eller?::privat neo
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» J-popcon og Svscon
» Corp's and alot of them. (Lågsus med ÅG) (Akira=Privat)
» Ik rør mig dit MONSTER!!! //privat Zann//
» Hanfruer eller Sirener
» A small place to live. (Nille=privat)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Deepshell :: Markeds pladsen-
Gå til: